|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 23
a co to te karbonetki bo jeszcze nie jadałam
---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- a ja sobie zafundowałam prezent, tak jak wspomniałam - że jak spadnę to się nagrodzę-zamówiłam się na zrobienie kreseczki na gónej powiece- permanentnie Chcę taką cieniutką tylko przy linii rzęs ,zagęszczającą optycznie rzęsy i powiekszająco oko, a nie taką grubą krechę... W następny piątek idę na malunek [/QUOTE]no prezenty fajna rzecz a i oko inaczej wygląda i nie trzeba w kólko malowac
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
wstawię wstawię, po korekcie ofkors
Zakupiłam kupon z MyDeal, ale oglądałam galerię prac tej Pani ,zresztą na wątku o permanentym ta babeczka często się udziela i wiem że jest świetna w tym co robi, a wątek śledzę od początku ,moja koleżanka robiła u niej i była b.zadowolona. 139 zł zapłaciłam ,robię tylko górę i jak wspomniałam taką bardzo delikatną ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
![]() No fajna rzecz, zależy mi tylko na górnej powiece bo dolną często w ogóle nie maluję więc liczę że będę zadowolona aaaa, jutro idę z rańca na badania kontrolne...mam nadzieję że będą oki... Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2012-06-07 o 22:54 |
|
|
|
|
#963 |
|
Rozeznanie
|
ja ciągle w fazie pytań : a tych otrębów p i o to jecie dziennie 2+1 liczone w łyżkach stołowych czy łyżeczkach ?
|
#964 |
|
Rozeznanie
|
Ja jem lyzki stolowe
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Łyżki - luknij na 1 stronę -ściąga w pigułce
kochane moje możecie mi doradzić? bo jutro idę do tej Diagnostyki na badania, i rozważam czy nie wziąć pakietu rozszerzonego w którego skład wchodzą badnia, i tu wymienię -Mocz badanie ogólne -OB -Morfologia krwi -Glukoza -Elektrolity (Na,K) -Lipidogram -Próby wątrobowe (ALT,AST,ALP,GTP,BIL) -Mocznik i kreatynina -Kwas moczowy -Żelazo -TSH coś jeszcze zrobić?bo przed dietą nie miałam kilku z nich ,teraz to dość sporo ,ale wolę zapytać bardziej doświadczone kobietki
Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2012-06-07 o 23:21 |
|
|
|
#966 |
|
Rozeznanie
|
aaaa, jutro idę z rańca na badania kontrolne...mam nadzieję że będą oki...[/QUOTE]
a na co robisz te badania ? krew czy coś jeszcze ? daj znać bo ja jeszcze nie robiłam i tak się zbieram a wogóle to jakaś zła jestem jakoś myślałam że mi ten brzuchol będze szybciej spadał .......niby po uderzeniowej wyglądał ciut lepiej a teraz to nie bardzo chleba mi się chce ale nie dukanowego tylko cieplego pachnącego z piekarni i najlepiej cały bochenek, a może być nawet zimny i stary , a jakoś tak do dupy u mnie ...---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- o dzieki , ja jadłam łyżeczkę ale czubatą
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() badania każda przed dietą powinna wykonać, bo to dość cieżka dieta dla nerek. Ja postanowiłam robić co 2 miesiące, teraz trochę zaspałam bo powinnam koło 26 maja zrobić ale jutro lecę |
|
|
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już jak po samo skierowanie idę to mam stracha, a co dopiero jakbym miała babkę o coś dodatkowego prosić ![]() Milennka, a Ty sama wybierasz jakoś co Ci mają sprawdzić, czy to Ci lekarz przepisuje?
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2012-06-08 o 00:05 |
|
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem tylko jak rano się obędę bez kawki ,ale jak na czczo to na czczo.. jakoś dam radę, dobrze że mam pod nosem tą Diagnostykę Kurde, dopiero teraz wróciło mi dobre samopoczucie i kac mnie opuścił, to moja kara za nadużycie...mam ochotę na galaretkę którą zrobiłam wieczorem ale chyba wytrzymam... choć nie wiem
|
|
|
|
|
#970 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry Chudzinki
![]() W zasadzie sie obudzilam ale jeszcze czuje sie zmeczona wiec chyba pojdee dalej spac dzis mam w koncu wolne
|
#971 |
|
Raczkowanie
|
Milennka ten pakiet obejmuje wszystko, co według mnie należałoby przebadać, ja miałam podobny, tylko bez TSH, to akurat badałam jakiś czas temu osobno.
Słuchaj, ja też kupiłam kupon, z kolei na Citeam, w tej samej cenie,ale widzę, że ty z Krakowa, więc na pewno nie u tej samej babki. Jeszcze się nie zapisałam, nie mogę się zebrać, coś mi wypada ciągle, a to parę dni może być spuchnięte, jakieś strupki więc nici z makijażu chyba. Koniecznie napisz, czy bardzo bolało i w ogóle wrażenia. Fasolinno - no zwykle robi się krew i mocz... Aaach no i dziś waga łaskawa - po proteinach wróciłam do wagi sprzed obżarstwa, więc nie będę zmieniać podpisu, co sobie za karę postanowiłam.
Edytowane przez Lorenai Czas edycji: 2012-06-08 o 07:45 |
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
obudziłam się głodna jak wilk ale zaraz śmigam na te badania więc wytrzymam jakoś ![]() Lorenai- a też na kreseczki tylko wykupiłaś czy może coś innego? No powiem Ci że ja chciałam nawet na dziś ale kobietka ma takie ruch w interesie że dopiero w następny piątek idę, a szkoda bo na urlopie właśnie by mi się goiło to ładnie ... najwyżej poniedziałek wezmę wolny jakbym była spuchnięta itp, napisze oczywiście po jak było dobra lecę się szykować, do "zobaczenia" później |
|
|
|
#973 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pytam bo ja mam abonament w lux medzie i ciekawa jestem jak to wyglada gdzie indziej. ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Madziu, mam nadzieje, ze zwolnia sie miejsca i pojade na wyjazd z Ewa. Szkoda, ze Cie nie bedzie bysmy sie na pewno poznaly Moze nastepnym razem. Dla mnie tez drogo ale mysle, ze warto. Jak smakowaly drozdzowki? Robilam kiedys krajanke orzechowa z kociego i byla paskudna wiec sie zrazilam do slodkosci oczywiscie poza nutelka i sernikiem. ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Nie przywitalam sie z Wami Co tam u Was ? Jak spedzacie dlugi weekend? Ja siedze w pracy Cos od wczoraj mam lekko spuchniete oczy oczywiscie ja jako panikara boje sie, ze to nerki bo caly czas mnie cos kluje z tylu lub z boku. W pon ide do lekarza licze, ze da mi skierowanie. Tak poza tym to u mnie wzrost i zastoj. Z pewnoscia po poniedzialkowym grzeszeniu. Waze dokladnie tyle samo co tydzien temu a nawet chyba troszke wiecej.
|
|
#974 | |
|
Raczkowanie
|
Też kreski, górne, delikatne chcę, nie dekoracyjne. Zdjęcia zamieszczę, jak mi się uda, ale jeszcze nieprędko, może się w przyszłym tygodniu umówię.
Cytat:
Ja dziś muszę trochę nadgonić roboty domowe. Pranie, sprzątanie. Jestem kiepską gospodynią domową. Wiele rzeczy wychodzi mi naprawdę dobrze, ale kiepsko mi idzie tresura dzieci, jestem za miękka i mam teraz efekty.
|
|
#975 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam dzis jakis paskudny dzien.. wstalam za wczesnie,nie dospalam porzadnie. Mam powazne przemyslenia co do diety.. za chwile bedzie koniec czerwca,a ja dalej bede tkwic w tym samym punkcie. Jakos tak musz sie dopiac do konca psychicznie i walczyc o sibie
|
|
#976 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przepraszam Was nie mam zwyczaju pisac o swoim zyciu tak osobistym ale juz nie wiem co robic. Nie mialam z kims porozmawiac. Mamie nie powiem, bo wiecie jakie sa mamy i jak bardzo sie przejumuja. Przyjaciolka nie lubi mojego tzta wiec tez nie bardzo mogez nia rozamwiac...
|
|
#977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze niedobrze z tymi oczętami ,może medyk coś w poniedziałek Ci pomoże i da potrzebne skierowania. ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet o tym Natusia nie myśl , kochana spręż się , i walcz...Nie wyobrażam sobie żebyś się poddała!---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- proszę TU Ale na ich stronie nie ma cennika, tak że się nie zdziw kurde, dzwoniłam do Kuchni Świata i nie mają makaronu Shiratake lecę odebrać zamówione produkty czyli aromaciki i inne bajery Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2012-06-08 o 11:29 |
|
|
|
|
#980 |
|
Zadomowienie
|
Milenko dziękuję Ci za mile slowa. Dzisiaj mam ochote nakryc sie koldra i plakac w poduszke. Czuje sie bezradna. Czasem mysle, ze lepiej byloby mi samej, a pozniej jak sie uklada to sie ganie za te mysli, jak moglam tak powiedziec, przeciez jest fajnie i mam dobrego faceta. Eh... Jestesmy juz ze soba dobrych kilka lat, a ja mam 26 lat czasem mowie jakbym miala 40 ale po tylu latach boje sie samotnosci. Nie wyobrazam sobie jednak by wsyzstko bylo na mojej glowie.
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#982 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję za linka. Z tego co kajrzę to chyba lux med korzysta lub korzystal z ich laboratorium bo kojarze logo
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- tysiac rady mu to mowilas to on stwierdzal o co mi chodzi przeciez ja praktycznie nic nie robie w domu. Cieake zatem kto to robi? Krasnoludki mu bielizne piora i robia inne rzeczy? Ok nie jestem typem, ktory chodzi i caly czas sprzata ale nie jestem fleja i uwzam, ze wkladam wysilek w prace domowe.
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#984 |
|
Rozeznanie
|
Milus bron boze nie mysle nad rzuceniem diety
po prostu zaczelam sie zastanawiac jak beznadziejnie sie zachowuje i krzywdze sama siebie tym ze pozwalam sobie na grzeszki.. po prostu musze ze wszystkich sil sie spiac![]() Anaiss powiem Ci ze ja na poczatku mialam szalone problemy z Tztem.. ale to tez byla moja wwina bo pozwalalam na to zeby wchodzil mi na glowe,z czasem poszlam po rozum do glowy i powiedzialam koniec.. tak byc nie moze,zaczelam sie stawiac, kiedy on czegos nie chcial zrobic to zostalo to nie zrobione i pech.. ktorys raz mial pretensje o to ze kolacja nie zrobiona wiec uslyszal krotko "masz dwie zdrowe raczki? To sobie zrob".. byla oczywiscie klotnia,ale od tego czasu wiele sie zmienilo. Musi byc podzial obowiazkow Kochana bo potem wlasnie dochodzi do takich glupich sytuacji. nie zalamuj sie Skarbie tylko walcz o siebie,dla siebie ![]()
|
#985 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje Wam kochane... Musze cos wymyslic. Dziękuję, że jesteście...
|
#986 |
|
Rozeznanie
|
Anaiss na nas mozesz liczyc zawsze
w razie jakichs klopotow smialo pisz wiesz co dwie glowy to nie jedna ![]()
|
#987 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i również polecam sie na przyszlosc. Chociaz zycze Wam zeby tego typu problemy Was nie dotykaly. Tzn nie tylko te ale zadne problemy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie trzymam kciuki żeby się zwolniły i za spadki ![]() Z kociego wiele przepisów może nie robiłam, ale nie pamiętam, żebym się na którymś zawiodła Drożdżówki robiłam trochę inaczej niż na blogu i smakowały mi bardzo, a jeszcze 5 zostało na dzisiaj (bo piekłam wczoraj 2 razy)A u mnie spadeeek Nie wiem ile dokładnie, bo mam wagę wskazówkową, ale poniżej 75 jest
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#989 |
|
Raczkowanie
|
Witam kochane proszę powiedzcie ile kosztuje przesyłka na wypiekarni?
I jak myslicie czy dzisiaj moge wypić jedno małe karmi do meczu czy nie warto??
|
#990 |
|
Raczkowanie
|
Karmi jest dość kaloryczne, jak wszystkie ciemne piwa. W butelce 400ml masz 200 kcal, 45 g węglowodanów. Jak muuusisz piwo to weź bezalkoholowe jasne. A najlepiej zostać przy coli light.
Na stronie Wypiekarni po lewej masz tabelkę z ceną wysyłki.
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.

Chcę taką cieniutką tylko przy linii rzęs ,zagęszczającą optycznie rzęsy i powiekszająco oko, a nie taką grubą krechę... W następny piątek idę na malunek
a teraz bywa różnie ... 

--->69-->67-->65-->63!!! 
jakoś myślałam że mi ten brzuchol będze szybciej spadał .......niby po uderzeniowej wyglądał ciut lepiej a teraz to nie bardzo
chleba mi się chce ale nie dukanowego tylko cieplego pachnącego z piekarni i najlepiej cały bochenek, a może być nawet zimny i stary , a jakoś tak do dupy u mnie ...

już jak po samo skierowanie idę to mam stracha, a co dopiero jakbym miała babkę o coś dodatkowego prosić 

Nawet o tym Natusia nie myśl , kochana spręż się , i walcz...Nie wyobrażam sobie żebyś się poddała!