Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 23 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-07, 22:35   #961
fasolinno
Rozeznanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 23

a co to te karbonetki bo jeszcze nie jadałam

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

a ja sobie zafundowałam prezent, tak jak wspomniałam - że jak spadnę to się nagrodzę-zamówiłam się na zrobienie kreseczki na gónej powiece- permanentnie Chcę taką cieniutką tylko przy linii rzęs ,zagęszczającą optycznie rzęsy i powiekszająco oko, a nie taką grubą krechę... W następny piątek idę na malunek[/QUOTE]

no prezenty fajna rzecz a i oko inaczej wygląda i nie trzeba w kólko malowac
fasolinno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 22:52   #962
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Ile zapłacisz? Wstawisz później zdjęcia?
wstawię wstawię, po korekcie ofkors Zakupiłam kupon z MyDeal, ale oglądałam galerię prac tej Pani ,zresztą na wątku o permanentym ta babeczka często się udziela i wiem że jest świetna w tym co robi, a wątek śledzę od początku ,moja koleżanka robiła u niej i była b.zadowolona.
139 zł zapłaciłam ,robię tylko górę i jak wspomniałam taką bardzo delikatną

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
Napisane przez fasolinno Pokaż wiadomość
a co to te karbonetki bo jeszcze nie jadała

no prezenty fajna rzecz a i oko inaczej wygląda i nie trzeba w kólko malowac
przepis TU są mega pyszne.Jak nie dorwę tego makaronu shirataki jutro to zjem znowu karbonatki
No fajna rzecz, zależy mi tylko na górnej powiece bo dolną często w ogóle nie maluję więc liczę że będę zadowolona

aaaa, jutro idę z rańca na badania kontrolne...mam nadzieję że będą oki...

Edytowane przez Milennka03
Czas edycji: 2012-06-07 o 22:54
Milennka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 22:58   #963
fasolinno
Rozeznanie

ja ciągle w fazie pytań : a tych otrębów p i o to jecie dziennie 2+1 liczone w łyżkach stołowych czy łyżeczkach ?
Stary 2012-06-07, 23:00   #964
natusia167
Rozeznanie

GG do natusia167

Ja jem lyzki stolowe

Dbam o wlosy:

Nie prostuje 15.07.2011
Olej kokosowy 25.07.2011
natusia167 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 23:16   #965
Milennka03
Zakorzenienie

Łyżki - luknij na 1 stronę -ściąga w pigułce

kochane moje możecie mi doradzić? bo jutro idę do tej Diagnostyki na badania, i rozważam czy nie wziąć pakietu rozszerzonego w którego skład wchodzą badnia, i tu wymienię
-Mocz badanie ogólne
-OB
-Morfologia krwi
-Glukoza
-Elektrolity (Na,K)
-Lipidogram
-Próby wątrobowe (ALT,AST,ALP,GTP,BIL)
-Mocznik i kreatynina
-Kwas moczowy
-Żelazo
-TSH

coś jeszcze zrobić?bo przed dietą nie miałam kilku z nich ,teraz to dość sporo ,ale wolę zapytać bardziej doświadczone kobietki

Czas edycji: 2012-06-07 o 23:21
Stary 2012-06-07, 23:21   #966
fasolinno
Rozeznanie

aaaa, jutro idę z rańca na badania kontrolne...mam nadzieję że będą oki...[/QUOTE]

a na co robisz te badania ? krew czy coś jeszcze ? daj znać bo ja jeszcze nie robiłam i tak się zbieram

a wogóle to jakaś zła jestem jakoś myślałam że mi ten brzuchol będze szybciej spadał .......niby po uderzeniowej wyglądał ciut lepiej a teraz to nie bardzo nerwa ma ogólnie i nic mi sie nie chce , byłam dizś na grilu u rodziców i najadałam się pomidorów.... chleba mi się chce ale nie dukanowego tylko cieplego pachnącego z piekarni i najlepiej cały bochenek, a może być nawet zimny i stary , a jakoś tak do dupy u mnie ...

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Milennka03 Pokaż wiadomość

o dzieki , ja jadłam łyżeczkę ale czubatą
Stary 2012-06-07, 23:24   #967
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fasolinno Pokaż wiadomość

a na co robisz te badania ? krew czy coś jeszcze ? daj znać bo ja jeszcze nie robiłam i tak się zbieram

o dzieki , ja jadłam łyżeczkę ale czubatą
proszę , nie usuwaj kwadratowych nawiasów jak cytujesz
badania każda przed dietą powinna wykonać, bo to dość cieżka dieta dla nerek. Ja postanowiłam robić co 2 miesiące, teraz trochę zaspałam bo powinnam koło 26 maja zrobić ale jutro lecę
Stary 2012-06-08, 00:03   #968
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:

kochane moje możecie mi doradzić? bo jutro idę do tej Diagnostyki na badania, i rozważam czy nie wziąć pakietu rozszerzonego w którego skład wchodzą badnia, i tu wymienię
-Mocz badanie ogólne
-OB
-Morfologia krwi
-Glukoza
-Elektrolity (Na,K)
-Lipidogram
-Próby wątrobowe (ALT,AST,ALP,GTP,BIL)
-Mocznik i kreatynina
-Kwas moczowy
-Żelazo
-TSH

coś jeszcze zrobić?bo przed dietą nie miałam kilku z nich ,teraz to dość sporo ,ale wolę zapytać bardziej doświadczone kobietki
Kiedyś znalazłam taka listę badań >klik<. Do tej pory po prostu prosiłam lekarkę o skierowanie, wiedziała, że na Dukanie jestem, ale nie zwracałam uwagi na to co mi tam dokładnie badają. A w sumie warto by było wszystko sprawdzić. Ale ja się boje lekarzy już jak po samo skierowanie idę to mam stracha, a co dopiero jakbym miała babkę o coś dodatkowego prosić
Milennka, a Ty sama wybierasz jakoś co Ci mają sprawdzić, czy to Ci lekarz przepisuje?

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

Edytowane przez magda_lena40
Czas edycji: 2012-06-08 o 00:05
magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 00:11   #969
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Kiedyś znalazłam taka listę badań >klik<. Do tej pory po prostu prosiłam lekarkę o skierowanie, wiedziała, że na Dukanie jestem, ale nie zwracałam uwagi na to co mi tam dokładnie badają. A w sumie warto by było wszystko sprawdzić. Ale ja się boje lekarzy już jak po samo skierowanie idę to mam stracha, a co dopiero jakbym miała babkę o coś dodatkowego prosić
Milennka, a Ty sama wybierasz jakoś co Ci mają sprawdzić, czy to Ci lekarz przepisuje?
sama wybieram , trochę poczytałam co i jak bo nie się tym razem do medyka,ale widzę że ten pakiet który wybrałam podchodzi pod to co zalinkowałaś, tak że dołożę tylko może jakieś związki mineralne i będzie git
Nie wiem tylko jak rano się obędę bez kawki ,ale jak na czczo to na czczo.. jakoś dam radę, dobrze że mam pod nosem tą Diagnostykę

Kurde, dopiero teraz wróciło mi dobre samopoczucie i kac mnie opuścił, to moja kara za nadużycie...mam ochotę na galaretkę którą zrobiłam wieczorem ale chyba wytrzymam... choć nie wiem
Stary 2012-06-08, 07:40   #970
natusia167
Rozeznanie

GG do natusia167

Dzien dobry Chudzinki

W zasadzie sie obudzilam ale jeszcze czuje sie zmeczona wiec chyba pojdee dalej spac dzis mam w koncu wolne

Dbam o wlosy:

Nie prostuje 15.07.2011
Olej kokosowy 25.07.2011
Stary 2012-06-08, 07:40   #971
Lorenai
Raczkowanie

Milennka ten pakiet obejmuje wszystko, co według mnie należałoby przebadać, ja miałam podobny, tylko bez TSH, to akurat badałam jakiś czas temu osobno.
Słuchaj, ja też kupiłam kupon, z kolei na Citeam, w tej samej cenie,ale widzę, że ty z Krakowa, więc na pewno nie u tej samej babki. Jeszcze się nie zapisałam, nie mogę się zebrać, coś mi wypada ciągle, a to parę dni może być spuchnięte, jakieś strupki więc nici z makijażu chyba. Koniecznie napisz, czy bardzo bolało i w ogóle wrażenia.
Fasolinno - no zwykle robi się krew i mocz...

Aaach no i dziś waga łaskawa - po proteinach wróciłam do wagi sprzed obżarstwa, więc nie będę zmieniać podpisu, co sobie za karę postanowiłam.

Edytowane przez Lorenai
Czas edycji: 2012-06-08 o 07:45
Lorenai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 08:17   #972
Milennka03
Zakorzenienie

Dzień dobry
obudziłam się głodna jak wilk ale zaraz śmigam na te badania więc wytrzymam jakoś

Lorenai- a też na kreseczki tylko wykupiłaś czy może coś innego?
No powiem Ci że ja chciałam nawet na dziś ale kobietka ma takie ruch w interesie że dopiero w następny piątek idę, a szkoda bo na urlopie właśnie by mi się goiło to ładnie ... najwyżej poniedziałek wezmę wolny jakbym była spuchnięta itp, napisze oczywiście po jak było

dobra lecę się szykować, do "zobaczenia" później
Stary 2012-06-08, 09:23   #973
anaiss86
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry
obudziłam się głodna jak wilk ale zaraz śmigam na te badania więc wytrzymam jakoś

No powiem Ci że ja chciałam nawet na dziś ale kobietka ma takie ruch w interesie że dopiero w następny piątek idę, a szkoda bo na urlopie właśnie by mi się goiło to ładnie ... najwyżej poniedziałek wezmę wolny jakbym była spuchnięta itp, napisze oczywiście po jak było

dobra lecę się szykować, do "zobaczenia" później
badania robisz prywatnie? Ile zaplacilas za ten pakiet? Jak sie nazywa klinika, moze jest tez w innych miastach? Musialas uzyskac skierowanie od lakarza czy po prostu placisz i idziesz na badania?
Pytam bo ja mam abonament w lux medzie i ciekawa jestem jak to wyglada gdzie indziej.

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Lorenai Pokaż wiadomość
Milennka ten pakiet obejmuje wszystko, co według mnie należałoby przebadać, ja miałam podobny, tylko bez TSH, to akurat badałam jakiś czas temu osobno.
Słuchaj, ja też kupiłam kupon, z kolei na Citeam, w tej samej cenie,ale widzę, że ty z Krakowa, więc na pewno nie u tej samej babki. Jeszcze się nie zapisałam, nie mogę się zebrać, coś mi wypada ciągle, a to parę dni może być spuchnięte, jakieś strupki więc nici z makijażu chyba. Koniecznie napisz, czy bardzo bolało i w ogóle wrażenia.
Fasolinno - no zwykle robi się krew i mocz...

Aaach no i dziś waga łaskawa - po proteinach wróciłam do wagi sprzed obżarstwa, więc nie będę zmieniać podpisu, co sobie za karę postanowiłam.
Tez robisz tylko gorna kreske? Rowniez prosimy o zdjecia jak juz bedziesz po.

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Madziu, mam nadzieje, ze zwolnia sie miejsca i pojade na wyjazd z Ewa. Szkoda, ze Cie nie bedzie bysmy sie na pewno poznaly Moze nastepnym razem. Dla mnie tez drogo ale mysle, ze warto.

Jak smakowaly drozdzowki? Robilam kiedys krajanke orzechowa z kociego i byla paskudna wiec sie zrazilam do slodkosci oczywiscie poza nutelka i sernikiem.

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Nie przywitalam sie z Wami
Co tam u Was ? Jak spedzacie dlugi weekend? Ja siedze w pracy
Cos od wczoraj mam lekko spuchniete oczy oczywiscie ja jako panikara boje sie, ze to nerki bo caly czas mnie cos kluje z tylu lub z boku. W pon ide do lekarza licze, ze da mi skierowanie. Tak poza tym to u mnie wzrost i zastoj. Z pewnoscia po poniedzialkowym grzeszeniu. Waze dokladnie tyle samo co tydzien temu a nawet chyba troszke wiecej.

anaiss86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 10:41   #974
Lorenai
Raczkowanie

Cytat:
Też kreski, górne, delikatne chcę, nie dekoracyjne. Zdjęcia zamieszczę, jak mi się uda, ale jeszcze nieprędko, może się w przyszłym tygodniu umówię.

Cytat:
Napisane przez anaiss86 Pokaż wiadomość
badania robisz prywatnie? Ile zaplacilas za ten pakiet? Jak sie nazywa klinika, moze jest tez w innych miastach? Musialas uzyskac skierowanie od lakarza czy po prostu placisz i idziesz na badania?
Pytam bo ja mam abonament w lux medzie i ciekawa jestem jak to wyglada gdzie indziej.

Pytałaś Milennkę, ale ja też ci odpowiem, bo pamiętam, że jak miałam abonament, to najpierw musiałam iść po skierowanie. Teraz zwykle korzystam z państwowej opieki medycznej, ale tym razem szkoda było mi czasu i poszłam do pobliskiego prywatnego punktu pobrań, zapłaciłam chyba 120 zł. Firma Synevo, laboratorium mają w szpitalu. U nas można (również bez skierowania) zrobić sobie badania odpłatne w państwowej przychodni, jest trochę taniej, ale zwykle jest kolejka.

Ja dziś muszę trochę nadgonić roboty domowe. Pranie, sprzątanie. Jestem kiepską gospodynią domową. Wiele rzeczy wychodzi mi naprawdę dobrze, ale kiepsko mi idzie tresura dzieci, jestem za miękka i mam teraz efekty.

Stary 2012-06-08, 10:51   #975
natusia167
Rozeznanie

GG do natusia167

Ja mam dzis jakis paskudny dzien.. wstalam za wczesnie,nie dospalam porzadnie. Mam powazne przemyslenia co do diety.. za chwile bedzie koniec czerwca,a ja dalej bede tkwic w tym samym punkcie. Jakos tak musz sie dopiac do konca psychicznie i walczyc o sibie

Dbam o wlosy:

Nie prostuje 15.07.2011
Olej kokosowy 25.07.2011

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-08, 10:56   #976
anaiss86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lorenai Pokaż wiadomość
Też kreski, górne, delikatne chcę, nie dekoracyjne. Zdjęcia zamieszczę, jak mi się uda, ale jeszcze nieprędko, może się w przyszłym tygodniu umówię.

Pytałaś Milennkę, ale ja też ci odpowiem, bo pamiętam, że jak miałam abonament, to najpierw musiałam iść po skierowanie. Teraz zwykle korzystam z państwowej opieki medycznej, ale tym razem szkoda było mi czasu i poszłam do pobliskiego prywatnego punktu pobrań, zapłaciłam chyba 120 zł. Firma Synevo, laboratorium mają w szpitalu. U nas można (również bez skierowania) zrobić sobie badania odpłatne w państwowej przychodni, jest trochę taniej, ale zwykle jest kolejka.

Ja dziś muszę trochę nadgonić roboty domowe. Pranie, sprzątanie. Jestem kiepską gospodynią domową. Wiele rzeczy wychodzi mi naprawdę dobrze, ale kiepsko mi idzie tresura dzieci, jestem za miękka i mam teraz efekty.
dziękuje Ci bardzo za odpowiedz. Mi chyba wychodzi kiepsko tresura a raczej jej brak jesli chodzi o TZta. Przestal mi kompletnie pomagac. Wczoraj to juz mi rece opadly, az sie poplakalam. Siedzialam caly dzien nad wazna robota przed komputerem. A on pokroil cebule do sosu bolognese. Pozniej laskawie powiedzial mi, ze moge juz robic obiad bo on juz pokroil. Zapytal mnie co bede robila z ta cebula, a ja zrouzmialam, ze pyta mnie co on ma z nia zobic wiec powiedzialam ,ze moze ja usmazyc. Na ot on powiedzial, ze pokroil i to wystarczy. Zapytalam co mu sie stanie, jak to zrobi. Po czym on bezczelnie zapytal co mi sie stanie jesli to zrobie. Widzi przeciez, ze jestem zajeta praca, ktora musze dokonczyc i zdac na poniedzialek a mam jeszcze do napisania 100 stron. Po czym on polozyl sie na kanapie i zdrzemnal gdy po jakims czasie sie obudzil zdziwiony poszedl do kuchni i zapytal mnie czy ma wyrzucic ta cebule bo juz smierdzi w calym domu. Ja powiedzialam ,ze teraz nie zrobie tego sosu bo chce pisac poki nie jest ciemno bo juz mi wzrok siada od komputera a gorzej mi przy lampie. I myslicie, ze mi pomogl i zrobil sos? Nie... wlaczyl sobie film a ja o godzinie 21 robilam sos. Jestem zalamana, nie wiem co sie dzieje, jak z nim rozamwiac. Nie jestesmy malzenstwem raz jest super a pozniej wychodza takie kwiatki i juz sama nie wiem co mam robic. A co jak beda dzieci? Tez mi powie zeby sie sama nimi zajela? Jak powiedzialam, ze mam duzo pracy to powiedzial, ze moglam to robic wczesniej i sobie opowiednio rozlozyc, na co ja powiedzialam, ze mialam 4 egzaminy i do nich tez sie musialam uczyc. To tylko prychnal.

przepraszam Was nie mam zwyczaju pisac o swoim zyciu tak osobistym ale juz nie wiem co robic. Nie mialam z kims porozmawiac. Mamie nie powiem, bo wiecie jakie sa mamy i jak bardzo sie przejumuja. Przyjaciolka nie lubi mojego tzta wiec tez nie bardzo mogez nia rozamwiac...

Stary 2012-06-08, 11:16   #977
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:

Nie przywitalam sie z Wami
Co tam u Was ? Jak spedzacie dlugi weekend? Ja siedze w pracy
Cos od wczoraj mam lekko spuchniete oczy oczywiscie ja jako panikara boje sie, ze to nerki bo caly czas mnie cos kluje z tylu lub z boku. W pon ide do lekarza licze, ze da mi skierowanie. Tak poza tym to u mnie wzrost i zastoj. Z pewnoscia po poniedzialkowym grzeszeniu. Waze dokladnie tyle samo co tydzien temu a nawet chyba troszke wiecej.
Anaiss- robiłam prywatnie ,bo nie mam sil ani ochoty latać do mojego rodzinnego po skierowania + jako bonus dostać wykład o szkodliwości diety Dukana, Mam bardzo fajnego lekarza ale nieco starej daty a tą dietę postrzega jako zło konieczne.Robiłam w Diagnostyce, z tego co widzialam na stronie ma po całej Polsce oddziały, za pakiet poszerzony czyli te badania co kilka postow wcześniej pisałam dałam 132zł. Jutro odbiór więc raz dwa no i mam punkt pobrań jakieś 5 minut stąd więc komfortowo.
Kurcze niedobrze z tymi oczętami ,może medyk coś w poniedziałek Ci pomoże i da potrzebne skierowania.

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:

przepraszam Was nie mam zwyczaju pisac o swoim zyciu tak osobistym ale juz nie wiem co robic. Nie mialam z kims porozmawiac. Mamie nie powiem, bo wiecie jakie sa mamy i jak bardzo sie przejumuja. Przyjaciolka nie lubi mojego tzta wiec tez nie bardzo mogez nia rozamwiac...
nie masz za co przepraszać, każda z nas ma czasem pod górkę a wygadać się nawet nalezy,kto wysłucha jak nie my Przykro mi że tak nie bardzo u Ciebie w tych sprawach ,nic nie poradzę itp .bo w kwestii damsko męskiej to dupa wołowa ze mnie ,każdy związek to porażka na całej linii dlatego bardzo ostrożnie do wszystkiego teraz podchodzę.Ale pisz ile wlezie, na pewno będzie lepiej jak się nam wyżalisz niż to tłumić w sobie
Stary 2012-06-08, 11:16   #978
anaiss86
Zadomowienie

Cytat:
Anaiss- robiłam prywatnie ,bo nie mam sil ani ochoty latać do mojego rodzinnego po skierowania + jako bonus dostać wykład o szkodliwości diety Dukana, Mam bardzo fajnego lekarza ale nieco starej daty a tą dietę postrzega jako zło konieczne.Robiłam w Diagnostyce, z tego co widzialam na stronie ma po całej Polsce oddziały, za pakiet poszerzony czyli te badania co kilka postow wcześniej pisałam dałam 132zł. Jutro odbiór więc raz dwa no i mam punkt pobrań jakieś 5 minut stąd więc komfortowo.
Kurcze niedobrze z tymi oczętami ,może medyk coś w poniedziałek Ci pomoże i da potrzebne skierowania.

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

nie masz za co przepraszać, każda z nas ma czasem pod górkę a wygadać się nawet nalezy,kto wysłucha jak nie my Przykro mi że tak nie bardzo u Ciebie w tych sprawach ,nic nie poradzę itp .bo w kwestii damsko męskiej to dupa wołowa ze mnie ,każdy związek to porażka na całej linii dlatego bardzo ostrożnie do wszystkiego teraz podchodzę.Ale pisz ile wlezie, na pewno będzie lepiej jak się nam wyżalisz niż to tłumić w sobie
podasz mi linka do tej diagnostyki?

Stary 2012-06-08, 11:18   #979
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natusia167 Pokaż wiadomość
Ja mam dzis jakis paskudny dzien.. wstalam za wczesnie,nie dospalam porzadnie. Mam powazne przemyslenia co do diety.. za chwile bedzie koniec czerwca,a ja dalej bede tkwic w tym samym punkcie. Jakos tak musz sie dopiac do konca psychicznie i walczyc o sibie
znaczy że rozważasz rzucenie diety lub inną Nawet o tym Natusia nie myśl , kochana spręż się , i walcz...Nie wyobrażam sobie żebyś się poddała!

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
podasz mi linka do tej diagnostyki?
proszę TU Ale na ich stronie nie ma cennika, tak że się nie zdziw

kurde, dzwoniłam do Kuchni Świata i nie mają makaronu Shiratake a już tak się nastawiłam na spagetti, do Kuchni Orientu napisałam maila kiedy będzie dostępny ten produkt,dostałam info zwrotne że nie prędzej niż za miesiąc a to i tak niezbyt pewne.... Gdzie jeszcze może być???? Gdyby któraś wiedziała proszę dajcie znać....

lecę odebrać zamówione produkty czyli aromaciki i inne bajery

Czas edycji: 2012-06-08 o 11:29
Stary 2012-06-08, 11:27   #980
anaiss86
Zadomowienie

Milenko dziękuję Ci za mile slowa. Dzisiaj mam ochote nakryc sie koldra i plakac w poduszke. Czuje sie bezradna. Czasem mysle, ze lepiej byloby mi samej, a pozniej jak sie uklada to sie ganie za te mysli, jak moglam tak powiedziec, przeciez jest fajnie i mam dobrego faceta. Eh... Jestesmy juz ze soba dobrych kilka lat, a ja mam 26 lat czasem mowie jakbym miala 40 ale po tylu latach boje sie samotnosci. Nie wyobrazam sobie jednak by wsyzstko bylo na mojej glowie.

Stary 2012-06-08, 11:31   #981
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
Milenko dziękuję Ci za mile slowa. Dzisiaj mam ochote nakryc sie koldra i plakac w poduszke. Czuje sie bezradna. Czasem mysle, ze lepiej byloby mi samej, a pozniej jak sie uklada to sie ganie za te mysli, jak moglam tak powiedziec, przeciez jest fajnie i mam dobrego faceta. Eh... Jestesmy juz ze soba dobrych kilka lat, a ja mam 26 lat czasem mowie jakbym miala 40 ale po tylu latach boje sie samotnosci. Nie wyobrazam sobie jednak by wsyzstko bylo na mojej glowie.
kurcze, a jakaś spokojna rozmowa z nim , o tym że wszystko na Twojej glowie itp może by coś dała? bez jakiś kłótni itp ale tak na spokojnie pogadać? Chyba że to już przerabiałaś i nie dało za dużych efektów? To cieżka sprawa wtedy...
Stary 2012-06-08, 11:36   #982
anaiss86
Zadomowienie

dziękuję za linka. Z tego co kajrzę to chyba lux med korzysta lub korzystal z ich laboratorium bo kojarze logo

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
kurcze, a jakaś spokojna rozmowa z nim , o tym że wszystko na Twojej glowie itp może by coś dała? bez jakiś kłótni itp ale tak na spokojnie pogadać? Chyba że to już przerabiałaś i nie dało za dużych efektów? To cieżka sprawa wtedy...
tysiac rady mu to mowilas to on stwierdzal o co mi chodzi przeciez ja praktycznie nic nie robie w domu. Cieake zatem kto to robi? Krasnoludki mu bielizne piora i robia inne rzeczy? Ok nie jestem typem, ktory chodzi i caly czas sprzata ale nie jestem fleja i uwzam, ze wkladam wysilek w prace domowe.

Stary 2012-06-08, 11:41   #983
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:

tysiac rady mu to mowilas to on stwierdzal o co mi chodzi przeciez ja praktycznie nic nie robie w domu. Cieake zatem kto to robi? Krasnoludki mu bielizne piora i robia inne rzeczy? Ok nie jestem typem, ktory chodzi i caly czas sprzata ale nie jestem fleja i uwzam, ze wkladam wysilek w prace domowe.
to faktycznie niefajnie ,a może raz czy drugi po prostu nie pierz jego rzeczy lub nie zrób obiadu to może weźmie sprawy w swoje ręce ? tak wspomniałam nie mam pojęcia jak radzić w tych sprawach bo moje życie to same toksyczne związki , teraz jestem luźnej znajomości i niech tak zostanie jak najdłużej. Ale kurcze nie może być tak żeby wszystko było na Twojej głowie...
Stary 2012-06-08, 11:42   #984
natusia167
Rozeznanie

GG do natusia167

Milus bron boze nie mysle nad rzuceniem diety po prostu zaczelam sie zastanawiac jak beznadziejnie sie zachowuje i krzywdze sama siebie tym ze pozwalam sobie na grzeszki.. po prostu musze ze wszystkich sil sie spiac

Anaiss powiem Ci ze ja na poczatku mialam szalone problemy z Tztem.. ale to tez byla moja wwina bo pozwalalam na to zeby wchodzil mi na glowe,z czasem poszlam po rozum do glowy i powiedzialam koniec.. tak byc nie moze,zaczelam sie stawiac, kiedy on czegos nie chcial zrobic to zostalo to nie zrobione i pech.. ktorys raz mial pretensje o to ze kolacja nie zrobiona wiec uslyszal krotko "masz dwie zdrowe raczki? To sobie zrob".. byla oczywiscie klotnia,ale od tego czasu wiele sie zmienilo. Musi byc podzial obowiazkow Kochana bo potem wlasnie dochodzi do takich glupich sytuacji. nie zalamuj sie Skarbie tylko walcz o siebie,dla siebie

Dbam o wlosy:

Nie prostuje 15.07.2011
Olej kokosowy 25.07.2011
Stary 2012-06-08, 11:51   #985
anaiss86
Zadomowienie

dziekuje Wam kochane... Musze cos wymyslic. Dziękuję, że jesteście...

Stary 2012-06-08, 11:52   #986
natusia167
Rozeznanie

GG do natusia167

Anaiss na nas mozesz liczyc zawsze w razie jakichs klopotow smialo pisz wiesz co dwie glowy to nie jedna

Dbam o wlosy:

Nie prostuje 15.07.2011
Olej kokosowy 25.07.2011
Stary 2012-06-08, 12:07   #987
anaiss86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natusia167 Pokaż wiadomość
Anaiss na nas mozesz liczyc zawsze w razie jakichs klopotow smialo pisz wiesz co dwie glowy to nie jedna
dziekuje sloneczka i również polecam sie na przyszlosc. Chociaz zycze Wam zeby tego typu problemy Was nie dotykaly. Tzn nie tylko te ale zadne problemy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-08, 12:23   #988
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu, mam nadzieje, ze zwolnia sie miejsca i pojade na wyjazd z Ewa. Szkoda, ze Cie nie bedzie bysmy sie na pewno poznaly Moze nastepnym razem. Dla mnie tez drogo ale mysle, ze warto.

Jak smakowaly drozdzowki? Robilam kiedys krajanke orzechowa z kociego i byla paskudna wiec sie zrazilam do slodkosci oczywiscie poza nutelka i sernikiem.

W takim razie trzymam kciuki żeby się zwolniły i za spadki
Z kociego wiele przepisów może nie robiłam, ale nie pamiętam, żebym się na którymś zawiodła Drożdżówki robiłam trochę inaczej niż na blogu i smakowały mi bardzo, a jeszcze 5 zostało na dzisiaj (bo piekłam wczoraj 2 razy)

A u mnie spadeeek Nie wiem ile dokładnie, bo mam wagę wskazówkową, ale poniżej 75 jest

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 12:40   #989
agus235
Raczkowanie

GG do agus235

Witam kochane proszę powiedzcie ile kosztuje przesyłka na wypiekarni?
I jak myslicie czy dzisiaj moge wypić jedno małe karmi do meczu czy nie warto??

IGOREK 3.03.2011

ZĄBKI
faza III od 13.08.2012
agus235 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 13:27   #990
Lorenai
Raczkowanie

Karmi jest dość kaloryczne, jak wszystkie ciemne piwa. W butelce 400ml masz 200 kcal, 45 g węglowodanów. Jak muuusisz piwo to weź bezalkoholowe jasne. A najlepiej zostać przy coli light.
Na stronie Wypiekarni po lewej masz tabelkę z ceną wysyłki.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości