![]() |
#961 |
Zadomowienie
|
![]() zgadzam sie ![]() ![]()
![]() |
#962 |
Rozeznanie
|
![]()
Okay, wersja bez tych koszmarnych kreseczek
Łee:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rzęsiska
Hej, wejdźcie sobie na wątek o sztucznych rzęsach tam napisałam o czymś co zastąpi Wam wszystkie tusze świata i wszystkie rzęsy świata - a w skrócie wejdźcie sobie na amerykańską stronę www.xtremelashes.com i popatrzcie na zdjęcia sprzed i po! To jest już w Polsce, a konkretnie w Warszawie, jest tam telefon do tej osoby, która to wykonuje. Cudo!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
Słyszałam że sztuczne rzęsy po jakimś czasie strasznie niszczą te prawdziwe (stają się słabsze, wypadają częściej itp)..
![]() ![]() Entropia wystarczyło edytować zdjęcie a nie wklejać 2 razy to samo ![]()
![]() |
#965 |
Przyczajenie
|
Tak niszczą i to bardzo,ale te tzw. KĘPKI, ponieważ często są przyklejane nieprecyzyjnie i za duża ilość kleju pociąga za sąsiadujące włoski wyrywając je, poza tym one są przyklejane do powieki właściwie, a te z Xtremelashes są przyklejane jedna sztuczna do idealnie odseparowanej pojedynczej naturalnej rzęsy i to milimetr nad powieką, są leciutkie i w ogóle ich nie czuć, ja je już mam od ponad miesiąca i wyglądają bosko, a te parę które mi wypadły i tak by mi wypadły, bo rzęsy mają swój cykl życiowy,rosną i wypadają, więc trzeba je raz na jakiś czas poprostu uzupełnić ( no tak jak tipsy- podobna historia, paznokcie też odrastają..). Więc bez obaw - naprawdę rewelacja i baaaardzo naturalny wygląd przez całą dobę( nie muszę chyba mówić jak się cudownie czuję, kiedy rano po przebudzeniu spoglądam w lusterko, a tam zamiast świnki widzę zadbaną kobietę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Zadomowienie
|
Czemu wszystkie Twoje wypowiedzi na forum dotyczą tychże rzęs?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
..trzeba reklamować
![]() ie wiem, ja pomimo tego, że pięknych rzęs nie mam to chyba bym sobie nie doczepiła ![]()
![]() |
#968 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Przyczajenie
|
Jasne, nie daj Boże się wychylić w Polsce z czymkolwiek nowym i fajnym, bo Cię zeżrą żywcem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
BAN stały
|
guinevre-mnie tam się podoba,ale czy one się różnią czymś od zwykłych sztucznych rzęs?Bo piszesz jako o nowości i włąsnie się zastanawiam czy to nie są takie normalne doklejne rzęski?Jak długo się trzymają?
Wklej swoją fotkę w nich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Przyczajenie
|
Witam Cię otwarta głowo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
Nie przesadzajmy z tym "zeżarciem"
![]() ![]() Nie każdy musi być równie zachwycony tymi rzęsami tak jak Ty, więc może się pojawić jakaś krytyka mniejsza/większa albo po prostu zwykly subiektywny komentarz prawda? ...I błagam- nie przesadzaj z tą zaściankowością Polski.. ![]() PS. instrukcja załączania fotek- jak już cykniesz je i zrzucisz na kompa, to naciśnij na wątku, pod komentarzem uczestniczki "odp." , gdzie na dole włączy Ci się okienko szybkiej odpowiedzi. Następnie naciśnij "zaawansowane opcje" a gdy już otworzy się cała strona kliknij na "zarządzaj załącznikami" . Reszta jest już banalnie prosta ![]()
![]() |
#973 |
Przyczajenie
|
Cieszę się Kiciu, że rzeczywiscie wyraziłaś swoje zdanie, a więc coś więcej niż tylko lakoniczne stwierdzenie, że prawdopodobnie się reklamuję(? niby po co?), to mi odpowiada i jak najbardziej masz do tego prawo, bo od tego jest to forum własnie. A co do zaściankowości Polski, to wybacz, ale jeżeli przelecisz sie po różnych forach internetowych, które gwarantują anonimowosć (np. odnośnie różnych osób publicznych które dobrze sobie radzą i osiagnęły jakiś sukces, dokonały czegoś lub poprostu nawet tylko z radościa dzielą się czymś z innymi), to w Polsce przeważnie sączy się z nich taki jad, że najbardziej jadowity wąż może się schować i w niczym nie przypomina to konstruktywnej krytyki a tylko folgowanie frustracjom i zawiści, strasznie to smutne i już sie przelękłam,że tym razem jest tak samo, ale jeżeli jesteś gotowa poprostu zająć indywidualne stanowisko, to bardzo mnie to cieszy, z checią odpowiem również na wszystkie Twoje pytania, choć skoro piszesz, że rzęsy akurat nie są Twoją główną bolączką, to pewnie nie zaciekawię Cię tym tematem, ale też przyznaję,że nie zależy mi na tym jakoś bardzo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
Guinevre nie dziw się, że dziewczyny podejrzewały reklamę, gdyż spamerów wszelkiego gatunku mamy na forum sporo. A Twoje posty dodatkow mówią tylko własnie o tej innowacyjnej metodzie zagęszczania/przedłużania rzęs. Dlatego wzbudziłaś podejrzenia...
Odnośnie samych rzęs - są niezłe, ale ja nie wiem czy bym się zdecydowała na to, ponieważ swoje rzęski mam dość długie tylko trochę cienkie. Jednak da się temu zaradzić waląc więcej warstw tusz. ![]() ![]() Patrząc na Twoją fotkę to ładnie wygląda takie zagęszczanie, dość dyskretnie. Nie to co w przypadku sztucznych rzęs, które dość mocno się odznaczają, a bywa że i odstają od naturalnych. To ja zapytam o dość ważą sprawę-ile kosztuje taka bajera? I jakie specjalne tusze trzeba mieć, aby się wymalować? Gdzie się je kupuje, jaki jest koszt, skoro juz sobie plotkujemy. ![]()
![]() |
![]() |
#975 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do jadowitych komentarzy- nie wiem, albo faktycznie mam zbyt dużą wadę wzroku albo po prostu nie spotkałam się (na tym forum) z jakimiś złośliwymi, kąśliwymi uwagami dot. nowych produktów, które ktoś poleca. Wręcz przeciwnie- zwykle pojawiają się dziesiątki odpowiedzi na takiego posta, pisane przez zaciekawione dziewczyny, które wypytują się o każdy najdrobniejszy szczegół czy konkretniejsze info. Z tym się spotykam nagminnie, nie ze złośliwością ![]() A zaczepiana na ulicy nie chcę być, peszy mnie to najnormalniej w świecie ![]() ![]() ![]() A już napewno nie chciałabym usłyszeć "to pani naturalne rzęsy?" podczas gdyby one takimi nie były. Po co mam się chwalić czymś, czego tak naprawdę nie mam? ![]() ![]() ![]() No i skoro już zachwalasz te rzęski to właśnie.. powinnaś napisać ile takie cudo kosztuje ![]()
![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
Wklejam swoje,ale zdjecia niestety bardzo kiepskiej jakości ponieważ aparat w telefonie mi niezmiernie strajkuje,najlepiej ich nie powiększać
![]() Tusz MF masterpiece
![]() |
#978 |
Konto usunięte
|
Za te sztuczne rzęsy mój Tż nie chciałby mnie chyba więcej widzieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Przyczajenie
|
W USA kosztuje to 350$( pierwsze założenie), potem uzupełnianie ok.50$, w Polsce 900zł i 150zł. Tusze kupuje się takie firmowe specjalne do tych rzęs, zmywacz do makijażu też musi być specjalny, ogólnie wszystko beztłuszczowe. Już pisałam jak nazywa się firma, która robi te rzęsy, więc zajrzyjcie na wczesniejsze wątki. Ogólnie strona www.xtremelashes.com, ale wiecej nie piszę bo nie będę ich reklamować
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
BAN stały
|
No fajnie,ja bym sobie walnęła czarne i dłuuuuugie,bo uwielbiam długaśne rzęsy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
Guinevre, znowu apeluje- nie popadaj w skrajności
![]() ![]() Fajna sprawa te rzęsy, ale nie na moje warunki finansowe ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#982 |
Raczkowanie
|
hmm, wiecie co moja koleżanka miała robione takie przedłużanie rzęs. Efekt utrzymywał się miesiąc i po tym czasie te doklejane kepki odpadały podczas demakjażu. Kosztowało ją to 50 zł, a efekt był niesamowity.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Raczkowanie
|
chyba nie zauwazylas ze wizaznaka wyraznie napisala ze to nie sa kepki rzes tylko przyklejanie pojedynczych rzes do naszych rzes ,a nie do skory , wiec metoda zuplenie inna niz kepki, o kotrych wspominasz
brzmi obiecujaco tak swoja droga.mozna wiedziec w jakim miescie robi sie takie cuda? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pora, abym podziękowała tacie i jego genom za długie rzęsy. ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Raczkowanie
|
aha ,a dzieki pomadzia, nie zauwazylam wczesniej tego . dobrze sie sklada, bo tez jestem z wawy. no nic bede soie kontaktowala na privie z wizaznaka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj powinnaś mieć namiar na osobę, która to robi. ![]() http://www.xtremelashes.com/International.aspx
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Raczkowanie
|
jejku może żle sie wyraziłam ona miała dokładnie to samo robione, doklejono jej do naturalnych rzęs sztuczne pojedyncze. Są trzy rozdaje: krótkie, średnie i długie. Ona miała zrobione średnie a i tak wyglądały mega długo. Najlepiej po 3 tygodniach je podczas demakijażu delikatnie poodklejać, ponieważ po tym czasie same odpadają i śmiesnie to wygląda jak jedną stonę ma się jeszcze długą a drugą króciutką.
Koleżanka robiła to u kosmetyczki w Sosnowcu na Śląsku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#988 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
BAN stały
|
To rzeczywiście chyba jakieś nieudolne podróby.Ale to normalne,ze przy takiej cenie powstają podróbki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Raczkowanie
|
ale ja wcale nie twierdziłam że tą są Xtreme Lashess, chodziło mi o to że metoda podobna. I tylko tyle. Napisałam wcześniej że trzymają się około miesiąca a ni dłużej i NAJLEPIEJ jest je pościągać podczas demakijażu tak po ok 3,4 tygodniach ponieważ po tym czasie same zaczynają wypadać i wygląda to troszkę śmiesznie. Oczywiście że można je iść pościągać do gabinety ale to jest dodatkowo płatne. Jasne że przy okazji można sobie powyrywać kilka własnych rzęs ale to już zależy od tego jak kto woli.Koleżanka przedłużała sobie 2 lata temu więc nie sądzę by była to podróbka Xtreme Lashess.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.