|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Choć z tż-tami na co dzień mieszkamy od plotek życiowych nie uciekamy
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#962 |
|
Konto usunięte
|
Czeeeść
![]() Wiem, wiem - znów zaniedbałam Was ![]() Ale jakoś tak wyszło, że wpadłam na wizaż podczytać Was i tyle mnie było ![]() Tusia, właśnie odkryłam, że założyłaś bardzo fajny wątek o poszukujących pracy! Byłam kiedyś w wątku dla bezrobotnych i poszukujących pracy, ale tam zamiast konstruktywnej rozmowy, były ciągłe kłótnie. A tam? Na razie zasubskrybowałam od wczoraj i muszę powiedzieć, że bardzo fajnie jest ![]() Dolidoli, kuruj się, Kochana - tylko szybko! magdziaS, już dostałaś wiele przepysznych przepisów, ale ja akurat wczoraj przyrządzałam na obiadek Risotto z cebulką, pieczarkami, papryką kolorową i kurczakiem - było pyszne, a fajnie się robi, bo wszystko na 1 dużej głębokiej patelni i zapach nieziemski ![]() Pierwszy raz robiłam z droższym ryżem, niż biedronkowy (Uncle Bens Risotto) i muszę powiedzieć, że to jest to Myśmy nie mieli, ale gdy dodasz do tego po lampce białego winka... Mmmm W sam raz na 1 obiad/kolację w nowym mieszkanku Fajnie, imprezowo u Was w najbliższe dni, z tego co pamiętam ![]() Ja szczerze zazdroszczę. Nigdzie z Tż nie chodzimy ostatnio, pomijając zakupy i sprawy do załatwienia na mieście, wyjazdy do domu i 1 wyjście do kina ![]() U nas wyszedł nowy temat: Tż zamarudził, że telewizor płaski by się nam przydał. Że warto pomyśleć, bo za parę miesięcy będą jak co roku przeceny spore, a my mamy jeszcze taki stary telewizor, przy czym tylko te podstawowe programy odbieramy, no i jak wejdzie ta naziemna telewizja cyfrowa (czy jakoś tak), to ani ten tv nie będzie odbierać, ani nie ma możliwości podłączenia tego dekodera, który umożliwia odbiór tej nowej telewizji... Tylko, że myśmy sobie uzgodnili kiedyś, że na wynajem nie robimy drogich zakupów "do domu" (z drugiej strony jeszcze na wynajmie spędzimy ładnych parę lat ![]() A, znajomi kiedyś (nie mam już z nimi kontaktu) wzięli sobie pakiet w Platformie N i tam w tym abonamencie dostali właśnie tv 42 cale... Miała któraś z Was może coś takiego? Opłaca się to? |
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ceny niestety są jakie są Oglądaliśmy całkiem spokoza 2tysiące. Jeśli kupimy to oczywiście na raty![]() magdzia - ta pierś nadziewana warzywami fajnie wygląda i dobrze smakuje
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2012-08-23 o 12:28 |
|
|
|
|
#964 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja mam tv N i faktycznie, po tym jak ją kupiłam i kupiliśmy telewizor to się pokazała oferta, że "kup N tv i dostaniesz telewizor" ale nie wiem, czy to jeszcze działa, bo to awno było ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;36068415]
ja mam 47 cali i jest jednak za mały:/ ale kosztował prawie ponad 5 tysięcy, oczywiście na raty [/QUOTE]Rodzie kupili teraz 47' i jest super W 3D nawet sobie już oglądałam
|
#966 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zostało mi dokonczyć opracowanie badań - ale juz to wczoraj zrobiłam podsumowanie zakonczenie itakie inne uje muje ![]() No i poprawki, bo jak sie z tym zglosze do promotora to napewno cos sie znajdzie A jak mi sie nie chceeeee, w dodatku wypozyczylam dziś 3 ( ale nie do pracy mgr Zawsze znajde inne zajecie niz to co musze zrobic tyle u mnie dziś sama z małą jestem wiec nie dam rady pisaćobiad byle jaki bo bigos z chlebem i zupka chinska ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;36068415] ja mam 47 cali i jest jednak za mały:/ ale kosztował prawie ponad 5 tysięcy, oczywiście na raty [/QUOTE]wow to musisz miec duze pomieszczenie do niego ![]() My mamy 32cale.tez dopiero miesiąc temu sie dorobiliśmy ale byla calkiem fajna promocja bo za 999zl kupilismy |
|
|
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;36069185]mój nie ma 3D, kupiliśmy zwykły, strasznie mnie bolą gałki od 3D i jest to niewygodne dla okularników
[/QUOTE]To 3D to jest taki dodatkowy gadżet. Sama bym w swim przyszłym TV nie chciała tej funkcji. Ja mam soczewki także takie okulary w miarę ogarniam ![]() Cytat:
|
|
#969 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#970 |
|
Konto usunięte
|
Mi nawet w soczewkach ciężko się ogląda 3D. I tak oczy szybko mi się męczą.
|
|
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A my w ogóle nie mamy tv Coś tam kiedyś wspominał, że moglibyśmy telewizor kupić ale mu to szybko wybiłam z głowy Jestem już w domu - podróży wolę w ogóle nie wspominać, mała niedobra, dodatkowo obraża się, powiedzieliśmy żeby nie hałasowała (uwielbia piszczeć ) to już naburmuszona, TŻ chcąc ją czymś zająć pytał jej kolorów, źle odgadła i już foch Mam dość dzieci! Niestety, jak będziemy w poniedziałek wracać do Krk to też z nią ![]() A co do dzieci, dziś się dowiedziałam, że dwie moje koleżanki z liceum są w ciąży, zaszły praktycznie w tym samym czasie ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- O, i zapomniałam... Dziś mam 4 latka z TŻtem
|
|
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo gratulacje i kolejnych wspólnych lat razem spędzonych
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Już jest lepiej ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
MOJE KOCHANE SERDUSZKO ZOSIA Nie mów nic. Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości. Edytowane przez dolidoli Czas edycji: 2012-08-23 o 18:45 |
|
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#975 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() GRATULUJĘ!! Oby am się dalej wiodło tak, jak teraz![]() Ja miałam tydzień temu 8 rocznicę ![]() dobra, moja kolejna wizja przyszłości poszła się pier***** poszłam na tę lekcję, z koleżanką. koleś dał nam do czytania jakieś dialogi z 70 strony jakiegoś podręcznika. najpierw jedna przeczytała, przetłumaczyła. potem druga to samo... potem miałyśmy sobie zadawać pytania. generalnie... kolesia mogło w ogóle nie być w tym pokoju, a siedział i zgarnął 58 zł:/ doszłyśmy do wniosku, że same sobie kupimy książki i będziemy zostawać w pracy po godzinę dwa razy w tygodniu i na jedno wyjdzie... zatem, zapisuję się na hiszpański do tego domu kultury
|
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
Co do rocznic to my w maju 12 lat razem obchodziliśmy
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Moon, dużo miłości dla Was!~
Tusia,to niefajnie sie trafiło z tym lektorem... To było przez jakąś szkołę językowa czy jak? Może powinnać poszukać jakiegoś studenta który by choć raz w tygodniu się z Tobą spotykał?nie wiem jakie stawki w Wawie, ale może być opłacalnie dolidoli, duuużo zdrówka. 12 lat.... Wow My jutro mamy 55 miesięcy razem :p My mamy tv, stary z odzysku Ale nowe meble chyba go nie udźwigną ;p jest taki z dupą. ;p
|
#979 | |
|
Konto usunięte
|
---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;36087643]
właśnie ja się tu nakręciłam na cenę, bo płaciłyśmy 58 zł za 2 osoby, za godzinę. więc tanio. półtorej będzie za 40 zł. studenci liczą się od 35 do 60 zł za godzinę i nie zawsze z dojazdem. nie wiem, sama sobie kupię podręcznik a nie jakiś :szybki kurs" i będę do robić codziennie. trudno.[/QUOTE] W Pzn można znaleźć studenta/czasem absolwenta filologii za 25-30zł/h. Do mnie kiedyś przychodziła studentka anglistyki. Byłam bardzo zadowolona
|
#981 |
|
Konto usunięte
|
a ja znalazłam właśnie zarządzanie kulturą podyplomowo, w Łodzi... zabijcie mnie!!!!!!!!
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;36088627]a ja znalazłam właśnie zarządzanie kulturą podyplomowo, w Łodzi... zabijcie mnie!!!!!!!!
Proszę bardzo: ![]() ![]() Teraz łatwiej podjąć decyzję?
|
#983 |
|
Konto usunięte
|
ałaaaaaaaaaaaaaaa! moje dupsko!!!
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Tusia: To nieźle sie ci warszawscy studenci cenią
A co do studiów... Męczące są dojazdy;P Ja już bym bardzo nie chciala... A możliwe że będe musiała zacząć dodatkowe studia....Jenyyyyyy laski ale u mnie zimno! W dodatku niewyspana jestem, bo pół nocy się kręciłam i nie mogłam usnąc, co mi się udawało zdrzemnąć to znowu się budziłam... ;/ Tż pojechał po ojca, mój też ladamoment będzie i będą dalej działać. A ja powoli nas pakuję, bo zostal tydzień!!!
http://www.suwaczki.com/tickers/gg64cwa17bxk6227.png Na blogu: Książki, uszywki i nauka angielskiego dla maluszków Edytowane przez teacherka Czas edycji: 2012-08-24 o 10:58 |
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;36088801]ałaaaaaaaaaaaaaaa! moje dupsko!!!
[/QUOTE]Czyli zadziałało
|
#986 | ||||
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Tylko już widzę komentarze innych jakie to my burżuje, że nas stać i komentarze na co to my wydajemy... ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;36068415] Ja mam tv N i faktycznie, po tym jak ją kupiłam i kupiliśmy telewizor to się pokazała oferta, że "kup N tv i dostaniesz telewizor" ale nie wiem, czy to jeszcze działa, bo to awno było[/QUOTE] Wczoraj tak w przelocie sprawdziłam ofertę, nie widzę czegoś takiego, więc chyba już nie ma... Ale chyba i tak jestem za "swoim" TV teraz bardziej, niż dostać taki, którego bym pewnie w sklepie nie wybrała i jeszcze w pakiecie mieć abonament niekoniecznie za taką cenę i taki jaki bym wybrała ![]() Prędzej chyba wzięłabym Cyfrowy Polsat.. Widziałam całkiem przystępne pakiety ![]() Cytat:
![]() Ogólnie to mamy mały pokój 32 cale albo ponad 40 starczy spokojnie Cytat:
A co do tego, że wolisz nawet sprzątać - mam tak samo ![]() Robię wszystko, byle nie to, co muszę... My będziemy mieć tyle samo 17 września ![]() W każdym razie życzę, abyście byli szczęśliwi jeszcze bardziej niż dotąd [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;36088627]a ja znalazłam właśnie zarządzanie kulturą podyplomowo, w Łodzi... zabijcie mnie!!!!!!!! Ty to masz milion pomysłów na sekundę, jeśli chodzi o własną przyszłość i dokształcanie się Cytat:
|
||||
|
|
|
#987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma czym się przejmować. Komentują bo zazdroszczą ![]() Cytat:
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2012-08-24 o 11:58 |
||
|
|
|
#988 |
|
Konto usunięte
|
No wiem, zdaję sobie z tego sprawę...
![]() Może dałam złą emotkę, nie miałam zamiaru się śmiać z Tusi, tylko po prostu jestem w szoku, jak wiele ma pomysłów i że jest w stanie to wszystko na raz ogarnąć. Praca, języki (różne, nie 1, max. 2), no i ciągle ma nowe pomysły z podyplomówką, kursami... Ja albo będę się musiała przestawić, albo będę miała cholerne szczęście zdobywając zawód z tym, co na razie konsekwentnie robię - trzymam się 1 kierunku. Jej, dziewczyny - mam stres! Właśnie umówiłam się na jutro do fryzjera, i to całkiem w ciemno, bo nie mam nic sprawdzonego w Opolu. Dziewczyna z tego salonu była polecana w necie i z 1 wizażanką porozmawiałam na privie, żeby dowiedzieć się szczegółów o niej Podobno bardzo dobrze strzyże, a na tym mi głównie zależy...Aczkolwiek to żaden salon z tych najczęściej polecanych w necie... Tam się płaci tyle, że hoho i jeszcze dłużej czeka na termin... A mój stres wynika z tego, że poprzednim razem się poparzyłam w innym miejscu - też polecanym, przez koleżankę... Edytowane przez 201611220859 Czas edycji: 2012-08-24 o 13:42 |
|
|
|
#989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama mam setkę pomysłów na minutę. I niewadomo na co się zdecydować ![]() Życzę Ci,żebyś miała duużo szczęścia Ono jest bardzo przydatne Cytat:
![]() U mnie znów mega ból głowy. Pogoda zmienia się co chwilę i dlatego
|
|
#990 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

A to dobrze, myślałam że to ze mną jest coś nie tak 

Mam dość dzieci!

GRATULUJĘ!!