![]() |
#961 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- glam i chyba coraz bardziej podobni do Soni?
![]() |
#962 |
Wtajemniczenie
|
Glam gratki za nockę
![]() ![]() DOBRY ![]() Nie zajrzałam wczoraj, bo się posprzeczałam z tż. I potem sobie tłumaczyliśmy, a to trwało. Raz na jakiś czas przecież trzeba się posprzeczać ![]() Niunia wstała 6:15, ale leżała po cichutku do 6:50, bo udawaliśmy, że śpimy, żeby sobie poleżeć jeszcze ![]() W nocy padał deszcz, dzisiaj jakoś tak słoneczka nie ma, taka przymulająca aura na dworze. Wczoraj pojechałam do ginka, a tu suprise - jest na urlopie do 27go, a druga pani dr przyjmuje na drugim końcu miasta (już wiem , czemu nie mogłam się dodzwonić do przychodni). Zadzwoniłam do tej drugiej przychodni z pyt czy mi recepte tylko wypisze, bo musze od dzisiaj tabl brać, ale rejestratorka nie była miła i kazała mi dzisiaj sobie przyjechać 17-19 to może mi dr wypisze... Poszłam do apteki, dała mi bez problemu tabl, recepte mam donieść w najbliższym czasie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Glam widzę że nie tylko moja OliV tak krzywo w karecie siedzi. Super ![]() Moja mamcia też kupiła te bluzeczki i spodenki oraz rajstopki. W tym tygodniu przekuwamy uszka OliV ![]() Jutro kończy 9 miesięcy ![]() A ja od wczoraj wieczorkiem jeżdżę na rowerku w ramach odchudzania
9 miesięcy z OliV ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png Edytowane przez joamic1 Czas edycji: 2012-08-21 o 07:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Wczoraj o 12 babka mi odp w spr fotelika, że zaraz sprawdzi i da znać co i jak, bo była na urlopie. I do dzisiaj zero wieści... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Witam się i ja, po w miarę przespanej nocce ![]() U nas dzisiaj chłodniej i deszcz co jakiś czas - a ja dziś do pracy na nogach przszłam, to akurat musi padać ![]() ![]() No ale tak czy siak, mam nadzieję, że nie będzie takiego upału jak wczoraj bo normalnie miałam wrażenie, że parzy.... Glam przystojniaki bez dwóch zdań ![]()
Szukam swojego miejsca na ziemi.... Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.) ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dominej Czas edycji: 2012-08-21 o 07:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oli ja uwierzyc nine moge jak patrze jakie to teraz wypasione chlopaki- ze toto takie chudzienkie i male bylo, 46 cm i 2300 wagi.... moj zul mowi ze za 3 miesiace oni Sonie wagowo dogonia ![]()
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim wazne jest by ćwiczyć regularnie. Być konsekwentnym.
ja też zaczełam trochę ćwiczyć bo ile mozna patrzeć na tak zmienione ciało po ciąży...żałuję,że wcześniej nie mogłam/nie miałam siły na ćwiczenia.... no,ale słodyczy nie kupuję i nie jadam-ewentualnie robię dietetyczny ![]()
#968 |
Zakorzenienie
|
a to jest SOnia w wieku blizniakow- wazyla wtedy jakies 8200, czyli dobre kilo mniej niz oni
#969 |
Zakorzenienie
|
Glam-ale chłopcy wiecej przybieraja-nie wiem czemu,ale widze po siatkach centylowych
![]()
#970 |
Zadomowienie
|
Dobry...
Filip poszedł wczoraj spać o. 20.30 na mm wstał o 23.30 jak zjadł zaraz zasnął wstał około 3 ale oszukałam woda i spał dalej no i po 6 pobudka na cyca. Więc źle nie było;-) W nocy burza,rano burza dobrze że przynajmniej trochę chłodniej jest...na dworzu bo w domu bez zmian... Idę zaraz młodego na drzemkę położyć:-D Babcia ramke z naszym foto dostała na dzień babci więc odpada...myślałam o ładnym torcie jak nic innego nie wymysłe...
#971 |
Zadomowienie
|
Glam to rewelacja! oby tak zostało a przynajmniej podobnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dygotka ja tez odstawiłam słodycze, jadłam tylko w niedziele moje ciasto by było pyyyszne ![]() ![]() aaa no i moj tez tak krzywo siedzi w wozku ![]() mały ma drzemke, ale pewnie zaraz sie obudzi ale ja juz po prysznicu, włosy umyte trzeba jeszcze wysuszyć, snaidanie zjedzone i drugiej kawy bym sie napisał ale to dopiero 9 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
kasia-ja niestety nie moge umyc włosów przy malej bo lata po calej lazience-a tam sporo kantów i boje sie by główka nie uderzyła
wysle ci pw z przepisem na cos słodkiego ![]()
#973 |
Zadomowienie
|
hej
![]() U nas dopiero pobudka ![]() Próbowałam Paulince dać w nocy butle z mlekiem i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzieki za przepis juz patrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
suuuuper ![]() ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Rozeznanie
|
Witamy się i my
![]() Noc do bani, mała usnęła o 21, o 1-30 pobudka i zabawa w najlepsze ![]() glam- ale przystojniaki ![]() princ- na jaki fotelik się zdecydowałaś?
Alunia ![]() Edytowane przez olka1610 Czas edycji: 2012-08-21 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie dajecie maluchom chleb/bułkę? Jak tak to z czym robicie kanapeczke?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#979 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#981 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
z masełkiem ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
dla tak małych dzieci to na poczatek zwykłe,białe pieczywo.ciemne mozna z czasem wprowadzic
trzeba wziac pod uwage,zeby w chlebie a duzo soli nie było....
#984 |
Wtajemniczenie
|
A daje bułkę w ramach drapania dzasel bądź zajęcia dziecka na zakupach,bo zawsze krzyczy.w piekarniach maja dla dzieci małe bułeczki,zawsze przy zakupie np chleba dzieciaki dostają.jako posiłek z masłem,czy czymś innym nie dawalam.
Idą górne jedynki i dziecko stało się marudne,malo w dzień śpi,przez co jeszcze bardziej marudzi,bo spiaca.wczoraj wieczorem dostala granulki,bi chyba 2h walczylismy z jej zasnueciem.dzis tez ponoć ostatni dzień upałów,więc moze będzie trochę lepiej,bo to widzę,ze tez ma na nią wpływ. Nauczyła się siadać z pozycji stojącej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zadomowienie
|
O Glam cudni
![]() ![]() Cieszę się że przespaliście noc, pierwszy raz od ponad 9 mcy ![]() U nas od kilku dni coś się dzieje, tzn maluch robi dużo koop, czasem luźne czasem normalne, ale nie płacze ani nic, po prostu zużywamy znów ok 8 pampków dziennie. I w nocy gorzej śpimy, ale mam nadzieję że to przejściowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A fotelik kupiłaś nowy czy używany? heh wywiad robię ale ja też kupiłam maxi cosi priori nowy i nie ma tych poduszeczek przy główce, patrzyłam na allegro i używane modele je mają ![]() Chlebek myslę że najpierw zwykły, ja dałam raz z ziarenkami- tzn skórkę do pogryzienia i następnego dnia w kooopie były niestrawione ziarenka ![]()
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
:ziewa: ale pospalam. Tygrys krzyczal bardzo do polnocy a potem spal do 6,30. ale nawet we snie nie moglam sie uwolnic od jego zebow, snilo mi sie ze dwojki i trojki sie przerznely.
moj wagowo ciagle kolo 3 centyla sie paleta. w poniedzialek idziemy na szczepienie to go zwaze ale nie wiem czy on w koncu do 8 kilo dobil
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Wtajemniczenie
|
Na all nowy kupiłam. Heh kupiłam - kase wysłałam ponad tydzień temu, a fotelika jak nie było tak nie ma..
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
glam ale Sonia miala bujna fryzurke dygotko, moja bardzo lubi jak ja myje wlosy stoi i sie patrzy jak mi woda z wlosow z plywa i probuje zlapac alergolog orzekla, ze te zmiany na szyi to takie azs i na testach wyszlo, ze Kasia nie jest uczulona na nic ![]() sama nie wiem czy to ten azs, wczesniej objawy byly glownie kupkowe, a testy alergiczne maja tylko 70 % poprawnosci, wiec malo. obwiniam sie, ze juz nie karmie, bo jak przestalam to jej sie pogorszylo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie pierwszy, raz kiedys taka nocka byla- w lipcu chyba ![]() ja mysle ze oni po prostu mamusi taki prezent na urodziny sprawili ![]() ja daje : chalke z maslem, zwykla bylke do gryzienia, czasem kanapke jak mam swoje miesko upieczone. raz kiedys sie dorwali do SOni kanapek z szynka i zdrowo sobie podjedli (miala pokrojone w pociagi i zostawila talerzyk na kanapie) Wiolqn wlasnie sprawdzilam siatke SOni - 10 miesiecy wazyla 8200 ![]() Dygotka jak zabawki sie nie sprawdzaja to podsun malej np plastikowe miski i drewniana lyzke ![]() a w kiblu dostaja swoje szczoteczki do zebow lub bawia sie w bebnienie lapami po klapie od sedesu a ja spokojnie moge prysznic wziac dziewczyny sikam ze smiechu jak w kapieli chlopcy sie nawzajem za siurki lapia i ciagna ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.