![]() |
#961 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja rano killer, teraz pokręcę hh i na tyle dziś ćwiczeń, wieczorem idę do baru, zjem przed wyjściem, żeby potem kebab czy pizza mnie nie kusiła ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pocieszam się tym, że palę kalorie w sadzie, chciałabym poćwiczyć, ale jak wracam do domu to jestem całkowicie wyeksploatowana z sił |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
i ja ostatnio, dlatego wstaję rano ćwiczę killera, bo wieczorem ciężko się zmobilizować po męczącym dniu, pokręcę hh, zjem kolację i wychodzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36242744]Myślę, że te gotowane, a nie smażone są OK.
Chyba, że je się je dodatkowo po obiedzie, jak ja dzisiaj ![]() Zjadłam 3, gotowane oczywiście i do tego fasolke szparagową ![]()
![]() |
#966 |
Zadomowienie
|
Cześć laski
![]() I: tradycyjnie omlet z dodatkami, kiełki, papryka, pomidor z bazylią i oliwą II: kefir, nektarynka III: wczorajsza zupka+gotowane mięso IV: bieluch lekki naturalny V: karp gotowany na parze+brokuł ![]() ![]() Z ćwiczeń 15 km na rowerku, przede mną jeszcze hh.
![]() |
#967 |
Konto usunięte
|
Ja dziś poległam, mam dietowy kryzys
![]() Od rana wręcz płakać mi się chce, bo mam meeega apetyt na coś słodkiego czy tłustego. Rodzinka i TŻ ciągle dziś przy mnie jedli coś, co uwielbiam, np. ruskie pierogi w masą skwarek, a ja z językiem przy podłodze śliniłam się tylko :< Jak zjadłam obiad (makaron z pesto) to w ogóle się nim nie najadłam i dogotowałam sobie 4 pierogi ruskie, choć odpuściłam skwarki. Na słodycze się nie skuszę, bo wiem, że wtedy już by cała dieta poszła się czochrać... A przez to, że dietowy kryzys, to zrobił się też kryzys ogólny, z TŻem się pokłóciłam, byłam wredna i marudna, bleee... A teraz nie mogę iść nawet nic spalić na spacer czy nic, bo raz, że leje, a dwa, że mam rozstrój żołądka jakiś ![]() Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2012-08-31 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36243880]Ja dziś poległam, mam dietowy kryzys
![]() Od rana wręcz płakać mi się chce, bo mam meeega apetyt na coś słodkiego czy tłustego. Rodzinka i TŻ ciągle dziś przy mnie jedli coś, co uwielbiam, np. ruskie pierogi w masą skwarek, a ja z językiem przy podłodze śliniłam się tylko :< Jak zjadłam obiad (makaron z pesto) to w ogóle się nim nie najadłam i dogotowałam sobie 4 pierogi ruskie, choć odpuściłam skwarki. Na słodycze się nie skuszę, bo wiem, że wtedy już by cała dieta poszła się czochrać... A przez to, że dietowy kryzys, to zrobił się też kryzys ogólny, z TŻem się pokłóciłam, byłam wredna i marudna, bleee... A teraz nie mogę iść nawet nic spalić na spacer czy nic, bo raz, że leje, a dwa, że mam rozstrój żołądka jakiś ![]() Pomyśl czy nie szkoda Ci już tych straconych 3 kg? szybko można nadrobić, ale zrzuca się ciężej, u mnie dziś zajadali się pysznościami, ale sobie coś postanowiłam i wiem, że to ciasstko, czy kiełbasa z grilla czy cokolwiek innego nie uczynią mnie szczęśliwą (no może na 5 minut:brzydal), a potem wyrzuty sumienia i pytania Dlaczego znowu zawaliłam>! nie chcę przez to przechodzić, chcę moją upragnioną figurę i dążę do niej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
Gaiamiałaś dziś gorszy dzień alee jutro będzie lepiej
![]() co do mnie to: ś: jajko na miękko + knapka z ciemnego chleba z szynka i ogórkiem? IIś: jogurt, pół pawełka, pół kolby kukurydzy O: na szybko jogurt i tarta marchewka - tak dosyć sporo p: kalafior i jajko sadzone k: spaghetti z sosem słodko - kwaśnym ćwiczenia: 25 min na rowerku- spalilam 1,32 kJ nie wiem jak sie to przelicza ale pawełka mam nadzieje że spaliłam ![]()
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
No to tak, chyba już pisałam, że znowu wstałam późno i opuściłam jeden posiłek-tym razem 2 sniadanie. Kożystając z całego dnia w domu, znowu mogłam zrobić dla Was zdjęcia, a więc:
I śniadanie: bułka pełnoziarniasta- pół z twarożkiem półtłustym i pomidorem, drugie pół z żołtym serem i pomidorem. (musiałam dziabnąć przed zrobieniem fotki ![]() II śniadanie:nie było Obiad: 3 pierogi ruskie z wody, łyżeczka jogurtu greckiego, fasolka szparagowa. Podwieczorek: 100 g jogurtu greckiego z 3 łyżkami otrąb granulowanych ze sliwkami. Kolacja:serek wiejski z 3 rzodkiewkami i natką pietruszki
![]() |
#971 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, które dziś "poległy": nie zamartwiać mi się tu i nie poddawać!
![]() ![]() Ewelina pysznie wygląda Twoje jedzonko ![]() Heroine gdzie się podziewasz? ![]() ![]() Zrobiłam pół godz hh więc ćwiczenia na dziś wykonane.
![]() |
#972 |
Zadomowienie
|
agulaa, Myszunia, plastikowa biedronka dzięki dziewczyny. Spróbuję się nie poddać i od jutra wrócić do dietowej normy
![]() ![]() Miałam dziś nie trenować tylko się uczyć, no ale zżerały mnie po tych ciastkach wyrzuty sumienia. To wybiegłam karne 2h na orbim i spaliłam 900 kcal, więć może chociaż połowę z tych ciastek ![]()
![]() |
#973 |
Raczkowanie
|
dziewczyny witajcie! CHwila slabosci zdarza sie kazdemu, wiec nie ma sie co przejmowac tylko myslec co dalej a dalej bedzie tylko lepiej
![]() bardzo Was przepraszam,ze sie nie odzywam,ale jutro wesele,wiec same rozumiecie..w niedzielę wieczorem nadrobię zaleglosci i zdam relacje! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no teraz muszę Ci pogratulować za ćwiczenia ![]() ![]() ![]() Dziewczyny weekend może być ciężko, ale damy radę! kto jak nie my? ![]() Ja byłam w barze, ale jadłam przed wyjściem jajecznicę, a na miejscu wodę wzięłam, nawet nie miałam ochoty na piwo.. co się ze mną dzieje?! ![]() zawsze minimum 2 piwka z sokiem były ![]() ![]() własnie gdzie reszta dziewczyn się podziewa? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Konto usunięte
|
Jestem genialna!
![]() Na kolację wpieprzyłam całe opakowanie twarogu... kanapkowego ![]() ![]() ![]() Na jutro mam jeszcze z rzodkiewką i chyba też zjem w ten sposób ![]() ---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- 17. DZIEŃ DIETY: 1. śniadanie - 5 małych chlebków chrupkich z twarożkiem chrzanowym i rzodkiewką 2. drugie śniadanie - jogurt naturalny 150g + łyżka słonecznik + łyżka dyni + 2 łyżki otrębów z jabłkiem Sante 3. obiad - makaron durum z pesto (mała porcja i bez pomidora ![]() 4. podwieczorek - jogurt naturalny 150g + nektarynka 5. kolacja - twaróg delikatny ze szczypiorkiem President + 2 plasterki chudej szynki konserwowej + pół papryki Ćwiczenia: dwa spacery, łącznie ok. 5km + pół godziny różnych ćwiczeń w miejscu = łącznie 500 kcal Wiem, poległam dziś. Tymi pierogami i nie wiem, czy nie tym twarogiem na kolację. Jeszcze w ciągu dnia zabijałam apetyt suszonymi jabłkami, ale nie zjadłam ich jakoś dużo. Proszę o baty! Jutro będzie lepiej, idę na siłownię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Śniadanie: grahamka z truskawkowym Danio. Obiad: troszkę brązowego ryżu z jabłkiem(wyjątkowo mi nie smakował i sięgnęłam po małego placka ziemniaczanego z pieczarkami i plastrem sera żółtego ![]() Przed pracą: musli bananowe +puszka liptona W pracy: bagietka z serem ![]() Kolacja: (u Tża) 2kromki z serem żółtym i papryką...+ cukierek Michałek. Kalorii wolę nie liczyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też tak chcę ![]() Ja dziś po pracy jadę na imprezę-osiemnastka kumpeli... ![]()
![]() |
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to trzymaj się wieczorem i udanej zabawy ![]() a za wczorajszy dzień też dostaniesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 | |||||||
Raczkowanie
|
Dzien dobry!!
![]() No widze, ze niektorym puscily nerwy... co to za objadanie sie??!! Zeby Was jednak zmotywowac do dalszej walki pochwale sie kolejnym spadkiem: waga dzis rano 54kg!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do "odchudzania" to ja zaczelam jak wazylam 50kg przy 166cm no i tak sie "odchudzalam" ze doszlam do 68!, ![]() Musze sie zapytac: co to jest SH?? ![]() Dzieki, staram sie. Wlewam sobie kropelki do ucha, ale i tak jeszcze troche boli. Ale jest to do wytrzymania. Tylko plywac poki co nie moge le za 2 tygosnie powinno byc ok. Cytat:
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36243880]Ja dziś poległam, mam dietowy kryzys ![]() Od rana wręcz płakać mi się chce, bo mam meeega apetyt na coś słodkiego czy tłustego. Rodzinka i TŻ ciągle dziś przy mnie jedli coś, co uwielbiam, np. ruskie pierogi w masą skwarek, a ja z językiem przy podłodze śliniłam się tylko :< Jak zjadłam obiad (makaron z pesto) to w ogóle się nim nie najadłam i dogotowałam sobie 4 pierogi ruskie, choć odpuściłam skwarki. Na słodycze się nie skuszę, bo wiem, że wtedy już by cała dieta poszła się czochrać... A przez to, że dietowy kryzys, to zrobił się też kryzys ogólny, z TŻem się pokłóciłam, byłam wredna i marudna, bleee... A teraz nie mogę iść nawet nic spalić na spacer czy nic, bo raz, że leje, a dwa, że mam rozstrój żołądka jakiś ![]() 4 ruskie pierogi to jeszcze nie koniec swiata!! Bardziej bym sie martwila klotnia z Tz, ale powinien zrozumiec ze na diecie jest ciezko i czasem kazdy ma dola. Ja jak jestem glodna, to tez sie robie nieprzyjemna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez tweet_83 Czas edycji: 2012-09-01 o 08:42 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() SH to ciucholandy-second hand ja się pochwalę spadkiem o 0,4-jak dla mnie dobrze, bo diety nie trzymam, aż tak restrykcyjnej i czasem pozwolę sobie na małe co nieco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
tweet dziękuję
![]() ![]() a SH to ciucholand po polskiemu ![]() jestem już po porannym killerze i owsiance ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie chce wazyc 50kg!! To jak dla mnie za malo. Tyle wazylam w liceum. Teraz jak bedzie miedzy 52 a 53 i sie tak bedzie utrzymywalo to bede super szczesliwa. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() TZ mnie zdenerwował. właściwie on jest nerwowy i zapracowany od wtorku i za wszystko się mi obrywa i o wszystko się wścieka. jż mi się ryczeć chce przez to ![]()
![]() |
#983 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ja się próbuję ogarnąć po wczorajszej wpadce. Zjadłam ładne śniadanie i postaram się by reszta dnia ( baaa! reszta diety) była równie ładna ![]() Btw dziewczęta, zmierzyłam się. Robiłam to pierwszy raz w życiu, więc możliwe, że troche w złym miejscu... no i nie mam też żadnego porownania póki co. ![]() Łydka 37,5 Kolano 37 Udo (u samej góry, najszersze miejsce) 58,5 (po środku, najwęższe) 50,5 Biodra (mierzone pod pępkiem, z brzuszkiem i boczkami w najszerszym miejscu) 98,5 Talia 74,5 Biust 100 Ramię (prawie pod pachą, najszersze miejsce) 30,5 No to teraz trzeba popracować nad zmniejszeniem tych sporych obwodów. ![]() Gdzie mierzycie biodra? Na kościach czy w najszerszym miejscu? Bo u mnie tłuszczych zgromadził się ponad kościami biodrowymi. Cytat:
![]() ![]() Ah 54 ważyłam jak odchudzałam się w LO. Ależ ja wtedy miałam nogi ![]() Cytat:
![]() ![]() dzięki za baty. Oj należały się. ![]() Haha a ciastka były mega motywacją swoją drogą, bo pobiłam swój rekord na orbim ![]() Ale jak tak ćwiczyłam to przekalkulowała sobie ile musiałabym spalać np. tabliczkę czekolady... ponad 1h ![]()
![]() |
![]() |
#984 |
Konto usunięte
|
Hej hej!
Ja mam dziś już lepszy nastrój i jestem peeełna woli walki z kilogramami ![]() Za godzinkę lecę na siłownię odebrać karnet i od razu trochę poszaleć ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- gaia, biodra w najszerszym miejscu, brzuch tuż pod pępkiem, talię w najwęższym miejscu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Konto usunięte
|
Rano stanęłam na wadze, nie mogłam się powstrzymać po wczorajszej porażce... I się załamałam, bo było 58,5, czyli więcej niż w środę... Ale nic to, biorę się za siebie!
Byłam 2h na siłowni, spaliłam jakieś 700 kcal - później wklepię do endomondo i obliczę wszystko. Byłam też w saunie trochę, świetne ukojenie dla mięśni ![]() Po treningu w ramach drugiego śniadania zjadłam banana. W ogóle moja siostra ma dziś 18stkę, w domu pełno przysmaków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36257868]Rano stanęłam na wadze, nie mogłam się powstrzymać po wczorajszej porażce... I się załamałam, bo było 58,5, czyli więcej niż w środę... Ale nic to, biorę się za siebie!
Byłam 2h na siłowni, spaliłam jakieś 700 kcal - później wklepię do endomondo i obliczę wszystko. Byłam też w saunie trochę, świetne ukojenie dla mięśni ![]() Po treningu w ramach drugiego śniadania zjadłam banana. W ogóle moja siostra ma dziś 18stkę, w domu pełno przysmaków ![]() ![]() jakby moja siostra miała 18stkę to bym imprezowała razem z nią ![]() ![]() Czego jesteś załamana ? po porażce skoczyło Ci tylko 0,5 kg, ja bym się cieszyła ![]() Byłam na zakupach, mam nowe spodnie rozmiar 26 z H&M ![]() ![]() no i świeże owoce, nabiał ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#988 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
GRATULUJE tym, którym spadło ![]() No nieźle nam idzie ![]() Dla wielbicielki Danio truskawkowego http://demotywatory.pl/1242127/Smacznego heheh przepraszam, nie mogłam się powstrzymać :P
![]() |
![]() |
#989 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja sobie nie mogę dawać jednodniowej dyspensy, bo potem już nie wrócę do "formy" niestety... Poza tym to taka "18stka" dla trzech koleżanek w domu - obie z siostrą średnio imprezowe jesteśmy ![]() Obliczyłam, spaliłam na siłowni ok. 850 kcal. Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2012-09-01 o 14:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36258291]Skoczyło więcej niż 0,5kg, od środy na pewno zdążyłam już zrzucić min. 0,5kg, więc skoczyło pewnie o 1kg...
Ja sobie nie mogę dawać jednodniowej dyspensy, bo potem już nie wrócę do "formy" niestety... Poza tym to taka "18stka" dla trzech koleżanek w domu - obie z siostrą średnio imprezowe jesteśmy ![]() Obliczyłam, spaliłam na siłowni ok. 850 kcal.[/QUOTE] to dużo spaliłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.