Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3) - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-28, 18:37   #961
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)

Cytat:
Napisane przez talkative2 Pokaż wiadomość

pawie oczko - pamiętamy o Was , nie bój się super , że wszystko ok no i że się z suknią udało! Ja z moją może też coś pokombinuję niebawem.. A ta Twoja chętna, to już na przyszły sezon suknie kupuje, czy jakaś grudniowa np Pmka? Bo nie wiem czy jeszcze nie poczekać do wiosny z wystawieniem sukni...
Ta dziewczyna ma ślub w maju. Ja w sumie wrzuciłam ogłoszenia na kilka portali, jakoś w lipcu, ale i tak ona wyhaczyła sukienkę u jakiejś znajomej na FB. Ja na Twoim miejscu już bym wrzuciła, co Ci szkodzi? , a może nóż się uda, jedni szukają dużo wcześniej, inni dosłownie na kilka miesięcy przed. Życzę powodzenia ps. A jak tam Twoje foty z sesji? macie już?
pawie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 18:51   #962
talkative2
Zakorzenienie

Dot.: Matki, żony i kochanki - podkarpackie koleżanki (czyli podkarpackie PM cz.3)

kolejne opóźnienie... ale podobno mają być już w tym tygodniu. Ale i tak szkoda, bo chcieliśmy przy okazji wyjazdu na WŚ rozdać wywołane zdjęcia rodzinie i przyjaciołom :/

talkative2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 20:13   #963
Alejka13
Zadomowienie

Paula, nie widziałaś tam gdzieś mojego TŻta w Auchanie? Też był he he
Talk, czekamy z niecierpliwością
A ja padam po weekendzie zajęć
Alejka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-28, 20:26   #964
talkative2
Zakorzenienie

ja czekam z jeszcze większą mam nadzieję, że już niedługo będę mogła się nimi podzielić

Stary 2012-10-29, 07:34   #965
agniecha_17
Zadomowienie

pawie oczko gratulacje!! ja dopiero zaczynam pisanie pracy mgr na zaliczenie semestru musze oddac 2 rozdziały nie wiem jak sie wyrobie, praca teraz ciezki okres, studia zaliczenia juz mi sie zaczynaja a tu jeszcze ta praca a jak przychodze do domu to tez mam ochote posiedziec z mężem
szkoda że doba nie ma tak z 10 godzin więcej;p

zdjęcia zamieszcze, przepraszam ciągle zapominam. obiecuje poprawie sie.

talk strasznie długo czekacie na zdjęcia:/ ale te pare dni jeszcze wytrzymasz;p

my dostalismy od fotografa fotoalbum rewelacyjnie to wyższło, te kolory jakie piękne no super, zdjęcia na kompie to nie to samo;p a poza tym on te zdjęcia które nam zamieścił na linku to dał gorszej jakości żeby była mniejsza rozdzielczość a teraz na płytce juz dał takie jak tzreba.
Cały weekend oglądam sobie fotoksiazke i napatrzec sie nie moge szkoda ze to tak szybko minęło chce jeszcze raz impreze

alejka ty tez studiujesz zaocznie? ja też cały weekend na zajeciach

jak ja nie lubie poniedziałków nie wiem kiedy mi weekend zleciał, piątkowy wieczór spedziłam przy książce, sobota zajęcia wieczorem znajomi przyszli do nas wiec imprezka a w niedziele pół przytomna poszłam na zajecia i wieczór u rodziców. Dobrze ze teraz tydzien ma 3 dni;p a pozniej 4 dni wolnego
agniecha_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 08:24   #966
rozanyfikus
Przyczajenie

Witam,
Potrzebuje informacji, gdzie najlepiej zrobić wesele w woj. podkarpackim. Mój mąż stamtąd pochodzi i ze względu na nieziemskie krajobrazy moja siostra chce tam też robić wesele. Obiecałam jej pomoc i się rozglądam by nie musiała sama tego robić.
Znajomi mi polecają Dwór Wapowce - przyznaje okolice są piękne ( San w pobliżu, piękne lasy, widok na góry) - http://www.dworwapowce.com.pl
Jak Wam się podoba? Ktoś coś słyszał o nim?
Znacie jeszcze jakiś inne, równie piękne miejsca?
Dwór Wapowce ma świetną lokalizacje ( pomijając fakt że marzyło mi się weselicho w Dworze ) i przystępną cenę. Ale jestem otwarta na propozycje!
pozdrawiam
rozanyfikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 08:55   #967
talkative2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniecha_17 Pokaż wiadomość
talk strasznie długo czekacie na zdjęcia:/ ale te pare dni jeszcze wytrzymasz;p

jak ja nie lubie poniedziałków nie wiem kiedy mi weekend zleciał, piątkowy wieczór spedziłam przy książce, sobota zajęcia wieczorem znajomi przyszli do nas wiec imprezka a w niedziele pół przytomna poszłam na zajecia i wieczór u rodziców. Dobrze ze teraz tydzień ma 3 dni;p a pozniej 4 dni wolnego
No długo... :/ Tzn nasz fotograf się tłumaczył - ma teraz akurat taką sytuacje prywatną, że mają z rodziną przeprowadzkę .. Więc też staram się zrozumieć... Ale fakt, że to już za chwilę 2 miesiące i już tak bardzo chciałabym zobaczyć zdjęcia
My już jutro wieczorem jedziemy do Krosna i rozpacz mnie ogarnia, bo byłam przekonana, że będziemy już wracać własnym samochodem, a tutaj pewnie znowu będzie autobus, którego nienawidzę
No i w końcu odbiorę swój dowód, bo pewnie już na mnie czeka

btw .. Laski... Jak to jest z prawem jazdy? Wymieniałyście jak zmieniałyście nazwisko czy śmigacie jeszcze na starym?

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

rozanyfikus- Dwór piękny.... Pewnie też nieźle kosztuje Ale nic o nim nie słyszałam.. Ja tylko wiem coś o Krośnie i okolicach

Stary 2012-10-29, 08:56   #968
sharpnowaja
Zakorzenienie

halo
w końcu jestem. Sorki niby się odezwałam tydzień temu ale kiepsko się czułam od niedzieli do czwartku. I w ogóle nie wiedziałam co pisać bo było mi tylko jedno w głowie "jak się miewa moja dzidzia". No ale w końcu byłam u lekarza i jest ok
Więc wracam do aktywnych chyba że mnie wygonicie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Ta dziewczyna ma ślub w maju. Ja w sumie wrzuciłam ogłoszenia na kilka portali, jakoś w lipcu, ale i tak ona wyhaczyła sukienkę u jakiejś znajomej na FB. Ja na Twoim miejscu już bym wrzuciła, co Ci szkodzi? , a może nóż się uda, jedni szukają dużo wcześniej, inni dosłownie na kilka miesięcy przed. Życzę powodzenia ps. A jak tam Twoje foty z sesji? macie już?
Ja swoją sukienkę kupiłam w okresie zimowym i też mam zamiar tak sprzedać.

talk to Ty jeszcze zdjęć nie masz? Mój braciszek za tygodniowe opóźnienie dostał zniżkę + 100 odbitek gratis do wywołania

Malgos już była na tych wczasach?

Alejka pracujesz dalej?
Stary 2012-10-29, 09:00   #969
talkative2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
halo
w końcu jestem. Sorki niby się odezwałam tydzień temu ale kiepsko się czułam od niedzieli do czwartku. I w ogóle nie wiedziałam co pisać bo było mi tylko jedno w głowie "jak się miewa moja dzidzia". No ale w końcu byłam u lekarza i jest ok

Ja swoją sukienkę kupiłam w okresie zimowym i też mam zamiar tak sprzedać.

talk to Ty jeszcze zdjęć nie masz? Mój braciszek za tygodniowe opóźnienie dostał zniżkę + 100 odbitek gratis do wywołania

Alejka pracujesz dalej?
Idźcie Wy! Wszystkie zadzidziusiowane! Też chce!

sharp - nie osłabiaj mnie nawet, plissssss ja wątpię, że my jakiś gratis dostaniemy. Widać mój ślubny pech dopadł mnie nie tylko przed, ale i po ślubie No coś - ważne, że nie zawitał w dniu ślubu
Małgoś jedzie chyba 1 Listopada o ile pamiętam

Stary 2012-10-29, 09:41   #970
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Co taka cisza?
U mnie w piekarniku właśnie siedzą rogaliki francuskie z marmoladą - chce ktoś? może Was zapachem przywołam
Daj przepis
Cytat:
Napisane przez rozanyfikus Pokaż wiadomość
Witam,
Potrzebuje informacji, gdzie najlepiej zrobić wesele w woj. podkarpackim. Mój mąż stamtąd pochodzi i ze względu na nieziemskie krajobrazy moja siostra chce tam też robić wesele. Obiecałam jej pomoc i się rozglądam by nie musiała sama tego robić.
Znajomi mi polecają Dwór Wapowce - przyznaje okolice są piękne ( San w pobliżu, piękne lasy, widok na góry) - http://www.dworwapowce.com.pl
Jak Wam się podoba? Ktoś coś słyszał o nim?
Znacie jeszcze jakiś inne, równie piękne miejsca?
Dwór Wapowce ma świetną lokalizacje ( pomijając fakt że marzyło mi się weselicho w Dworze ) i przystępną cenę. Ale jestem otwarta na propozycje!
pozdrawiam
Ja i pół mojej rodziny robiliśy wesela w hotelu Tanew w ulanowie, wpisz sobie w google, nie mieliśy żadnych zastrzeżeń.
Cytat:
halo
To dobrze że wszystko dobrze. Ja jak tylko mała coś miej sie rusza to zaraz się martwię, a jeszcze teraz brąłam antybiotyk na zatoki to już wogóle troszkę stracha miałłam.

Piątek i sobota byłam u mamy bo zawoziłam stroiki na groby bo pierwszego listopada dopiero po południu przyjedziemy do mnie na cmentarz więc chciaąłm żeby wszystko już było. Byłam u bratowej, jej córeczka ma już 9 miesięcy, popyla na czworakach jak nie wiem, chodzic by chciała, słodka jest.

Moja sukienka już kilka miesięcy wystawiona i na razie jedna dziewczyna była mierzyć ale rozmiaru chyba w ogłoszeniu nie doczytała bo sukienk 34-36 a ona conajmniej 38 by potrzebowała, a tak to cisza.
No i z nart nici w tym roku bo dzieciaczek w brzuszku, dopiero za rok jakiś wypad, Tz się martwi z kim on będzie szusował, bo jakoś tak ze mną lubi
19.02.2013 - Oliwka

Edytowane przez Ifwka
Czas edycji: 2012-10-29 o 09:47
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 09:52   #971
talkative2
Zakorzenienie

Ifwka - bo dużo szczęście też trzeba mieć Ogłoszeń o sprzedaż cała masa, więc już po kilku godzinach ogłoszenie ląduje na 10 stronie, a po kilku dniach na 150 Więc jak akurat trafisz w chwilę , kiedy ktoś przegląda, to się udaje
A rogaliki bardzo leniwe naprawdę Ciasto francuskie kupiłam gotowe i marmoladę, powycinałam z ciasta trójkąty, zawinęłam w nie marmoladę, tak, żeby powstał rogalik i posmarowałam z wierzchu białkiem Kilka jeszcze zrobiłam takich, że wycięłam szklanką dwa koła - jedno zostało całe a w drugim wycięłam takim większym kieliszkiem mniejsze kółko i wyszła taka obręcz. Obręcz położyłam na kole i tez posmarowałam białkiem. Jak ciasto w piekarniku urosło to wyszły takie ciasteczka z dziurka na górze do włożenia marmolady. Ja akurat zrobiła dla TŻ z konfitura z kiwi

Rogaliki wyszły takie jak na zdjęciu, a ciasteczka coś w ten klimat, jak zdjęcia 2 , tylko okrągłe i z konfiturą w środku No i trochę lepiej mi wyrosły
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rogaliki_z_ciasta_francuskiego_medium_recipe_watermark.jpg (18,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gni2.jpg (29,2 KB, 3 załadowań)

Edytowane przez talkative2
Czas edycji: 2012-10-29 o 09:53

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-29, 10:08   #972
sharpnowaja
Zakorzenienie

talk ja tam o upust bym się upominała
A co do dzidzi to zapraszamy do naszego grona

Ifwka a Ty to już chyba niedługo będziesz rodzić no nie? ile Ci zostało? 2 miesiące?
Stary 2012-10-29, 10:13   #973
paula54
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
słuchajcie co mi się wczoraj przytrafiło>>
Też bym miała zaraz wizje katastroficzne przed oczami. Dobrze, że się nic strasznego nie podziało

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Ostatnio w ogóle się nie udzielałam.. wpadłam w wir pisania mgr no i udało się - bronię się 30tego we wtorek
A i chciałam się pochwalić, w czwartek sprzedałam moją suknię ślubną..
Gratuluję obrony (i ogarnięcia się do niej, wiem jakie to trudne ). No i sprzedania sukni. Moja ciągle wisi zastanawiam się cały czas, czy wystawić ją na allegro jeszcze (nie wiem nawet jak to się robi).
Jak chcesz farbować buty? Sprzedaj jakiś dobry sposób

Cytat:
Napisane przez biala17a Pokaż wiadomość
Ale się zdziwilam jak wstalam Mam nadzieję że u was to lepiej wyglada, bo w brzydkim Lublinie to robi się jeszcze bardziej brzydko, pada i prawie od razu topnieje.
U nas też tragedia zimno, brzydko i mokro nienawidzę takiej pogody.

Cytat:
Napisane przez Alejka13 Pokaż wiadomość
Paula, nie widziałaś tam gdzieś mojego TŻta w Auchanie? Też był he he
Tłumy takie dzikie były, że swojego odnaleźć nie mogłam - goniliśmy się po sklepie przez chwilę z telefonem przy uchu może gdzieś po drodze zadeptałam Twojego albo co

Cytat:
My już jutro wieczorem jedziemy do Krosna i rozpacz mnie ogarnia, bo byłam przekonana, że będziemy już wracać własnym samochodem, a tutaj pewnie znowu będzie autobus, którego nienawidzę
No i w końcu odbiorę swój dowód, bo pewnie już na mnie czeka

btw .. Laski... Jak to jest z prawem jazdy? Wymieniałyście jak zmieniałyście nazwisko czy śmigacie jeszcze na starym?
Też mnie szlag trafia jak pomyślę o tych zapchanych i zatłoczonych busach, gdzie trzeba kolana pod brodą trzymać
Ja prawko wymieniłam z rozpędu, bo miałam wtedy czas załatwiać. Szybciutko to zrobili

Cytat:
Dobrze, że dzidzia rośnie i trzymacie się dobrze
Witaj z powrotem

Cytat:
Idźcie Wy! Wszystkie zadzidziusiowane! Też chce!
Talk - łączę się w bólu. Chociaż moje sierpniówki mnie podpuszczają, że moje "objawy" zimowej depresji to ciąża. Ale przy tabsach to przecież raczej niemożliwe.

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Moja sukienka już kilka miesięcy wystawiona i na razie jedna dziewczyna była mierzyć
U mnie dokładnie to samo. Zainteresowanie minimalne

Cytat:
A rogaliki bardzo leniwe naprawdę
Ja robię podobnie tylko z jabłkiem i cynamonem, czekoladą albo a'la pizzerina z szynką i serkiem i też sobie je chwalę
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 10:22   #974
talkative2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula54 Pokaż wiadomość

Tłumy takie dzikie były, że swojego odnaleźć nie mogłam - goniliśmy się po sklepie przez chwilę z telefonem przy uchu może gdzieś po drodze zadeptałam Twojego albo co

Też mnie szlag trafia jak pomyślę o tych zapchanych i zatłoczonych busach, gdzie trzeba kolana pod brodą trzymać
Ja prawko wymieniłam z rozpędu, bo miałam wtedy czas załatwiać. Szybciutko to zrobili

Talk - łączę się w bólu. Chociaż moje sierpniówki mnie podpuszczają, że moje "objawy" zimowej depresji to ciąża. Ale przy tabsach to przecież raczej niemożliwe.

Ja robię podobnie tylko z jabłkiem i cynamonem, czekoladą albo a'la pizzerina z szynką i serkiem i też sobie je chwalę

ooooo padłam!

To to! Ale jak nam sie już w końcu uda z tym autem, to jeśli będziecie chcieli to zawsze możemy pojechać kiedyś w 4 chociaż trzeba brać pod uwagę możliwość utraty zdrowia Zwłaszcza jeśli ja się odważę prowadzić ale spoko - dam Wam do podpisania stosowane dokumenty!

Fajnie by bylo

Tez pycha! Chyba zrobię następnym razem

Ale Wam kolorami docedziłam! Ha! od razu zima nie straszna, jak tutaj tak kolorowo!

Stary 2012-10-29, 10:44   #975
paula54
Zakorzenienie

Talk - aż mi się micha ucieszyła od tych kolorków

ps. jak będziecie mieć swoje 4 kółka, to z chęcią się z Wami czasem zabierzemy i do paliwka dorzucimy. W końcu jedziemy praktycznie dokładnie z tego samego miejsca w to samo miejsce Ja się nie boję jazdy ekstremalnej, bo mam kumpla, z którym wszyscy się boją jeździć, a ja nie Poza tym jakbyś nie jeździła, i tak jesteś lepszym kierowcą niż ja

Nudzi mi się. Siedzę w robocie, wcinam sałatkę porowo-ananasową (wczoraj pół wieczoru kroiłam) i myślę, co tu robić, żeby nic nie robić...
paula54 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-10-29, 10:47   #976
talkative2
Zakorzenienie

mnie też się nudzi... Najgorsze, ze mamy trochę pracy, ale musimy ogarnąć co i jak robić, a z tym muszę poczekać aż wróci TŻ , więc jestem w próżni chwilowo...
Uwierz mi, że nie jesteś gorszym ode mnie ale cóż - wierze, że praktyki mi trzeba

aaaaaa patrzcie co mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Tzn co znalazłam a co na pewno będę miała niedługo!

btw alem ambitna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 44e69fb91fb10831520e15f7c1ff578c.jpg (89,8 KB, 15 załadowań)

Stary 2012-10-29, 10:59   #977
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Ifwka - bo dużo szczęście też trzeba mieć Ogłoszeń o sprzedaż cała masa, więc już po kilku godzinach ogłoszenie ląduje na 10 stronie, a po kilku dniach na 150 Więc jak akurat trafisz w chwilę , kiedy ktoś przegląda, to się udaje
A rogaliki bardzo leniwe naprawdę Ciasto francuskie kupiłam gotowe i marmoladę, powycinałam z ciasta trójkąty, zawinęłam w nie marmoladę, tak, żeby powstał rogalik i posmarowałam z wierzchu białkiem Kilka jeszcze zrobiłam takich, że wycięłam szklanką dwa koła - jedno zostało całe a w drugim wycięłam takim większym kieliszkiem mniejsze kółko i wyszła taka obręcz. Obręcz położyłam na kole i tez posmarowałam białkiem. Jak ciasto w piekarniku urosło to wyszły takie ciasteczka z dziurka na górze do włożenia marmolady. Ja akurat zrobiła dla TŻ z konfitura z kiwi

Rogaliki wyszły takie jak na zdjęciu, a ciasteczka coś w ten klimat, jak zdjęcia 2 , tylko okrągłe i z konfiturą w środku No i trochę lepiej mi wyrosły
Boskie aż mi ślinka pociekła.
Cytat:
Ifwka a Ty to już chyba niedługo będziesz rodzić no nie? ile Ci zostało? 2 miesiące?
no trochę więcej, rodzić mam 22 lutego więc trzy miesiace z kawałkiem
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 13:20   #978
agniecha_17
Zadomowienie

rozanyfikus witam! nie znam tego dworu. Jak coś to moge ci powiedzieć jak jest w restauracjach w rzeszowie i okolicach.

talk nie rob smaka
ja miałam w sobote w domu impresske wróciłam z zajec ogarnęłam dom, tż pomógł mi przy sałatce nie było wiele czasu wiec szybcikiem zrobiłam muffinki;p z dżemem
agniecha_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 13:40   #979
talkative2
Zakorzenienie

wszystkie tylko o pieczenie i gotowaniu hehe kury domowe się zrobiłyśmy trochę

Stary 2012-10-29, 15:22   #980
asiulka_22
Zakorzenienie

hehe, talk trzeba dogadzać mężom kulinarnie hehe ja mam czasem takie dni / jak np. wczoraj/ że nawet obiadu mi sie nie chciąło zrobić... została zupa z soboty. i frytki robilismy tylko.
dzwoniłam by umówic sie na wymiane opon na zimówki... i dopiero na piatek mnie zapisała:/
mąż znowu wyjechał -wraca w środę / tym razem aż Estonia/
========================= ==
mój plan na wieczór : gorąca kąpiel + grzaniec

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:
z tego co pamiętam to Małgoś w trakcie wczasowania
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 15:24   #981
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
no trochę więcej, rodzić mam 22 lutego więc trzy miesiace z kawałkiem
dzień myśli braterskiej

talk pysznie wygląd to coś

Cytat:
wszystkie tylko o pieczenie i gotowaniu hehe kury domowe się zrobiłyśmy trochę
na początku trzeba trochę dopieścić mężów
Stary 2012-10-29, 15:28   #982
asiulka_22
Zakorzenienie

sharpnowaja hehe fajnie napisałaś : " na początku"
Stary 2012-10-29, 15:30   #983
talkative2
Zakorzenienie

hehe na początku? Mój to akurat przez 5 lat wspólnego pożycia zdążył być dopieszczony, więc ślub niewiele tu zmienił

A my idziemy wieczorem na tego laser-ball'a, ale coraz mniej mi się to uśmiecha :P Po pierwsze idziemy z niewiem kim (nie znam kompletnie nikogo, więc nie będę mogła się wygłupiać, tak jak bym chciała pewnie Tym bardziej, że niektórzy ludzie bardzo serio podchodzą do gier , a ja nie wiem na kogo trafię , więc ) a po drugie na pewno będę miała najmniej punktów

REKLAMA
Stary 2012-10-29, 15:33   #984
asiulka_22
Zakorzenienie

talk >> a co to takiego?
Stary 2012-10-29, 15:53   #985
talkative2
Zakorzenienie

taki paint ball , ale strzelasz nie kulkami, tylko laserem
O takie:

http://www.youtube.com/watch?v=mXhicTSqDSo

Ja pierwszy raz będę grać, a ta ekipa już wiele razy chodziła podobno - sami znajomi , tylko my tak ni w kij ni w oko. Bo to jakiś TŻa kumpel, którego TŻ niedawno poznał nas zaprosił..
Wolałabym chyba ze swoimi ludźmi iść :P Może chcecie? Ciekawe czy tam w ogóle jakies laski będa oprócz mnie i dziewczyny tego M kolegi.

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

ale tak sobie myślę, że mam wielką chęć postrzelania do męża , bo mnie ostatnio trochę denerwuje, więc może i nie głupi pomysł

Czas edycji: 2012-10-29 o 15:52
Stary 2012-10-29, 17:58   #986
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]ale tak sobie myślę, że mam wielką chęć postrzelania do męża , bo mnie ostatnio trochę denerwuje, więc może i nie głupi pomysł
hehe no to pojechałaś po całości a może mąż czyta forum
daj znać jak było
Stary 2012-10-29, 18:45   #987
Malgos_12
Zakorzenienie

Asiulka - niezła historia, dobrze, że nikomu nic się nie stało

Pawie oczko - super, że praca napisana i dobrze się czujecie razem z dzidzią.
co do droższego auta to właśnie różnie bywa bo te 2-3 tysiące więcej nie mają aż takiego wpływu na stan autka (niestety). Moi znajomi wydali 2,5 tys (euro) na auto i padło po 3 miesiącach - naprawa była nieopłacalna, kolejne kupili znów dali jeszcze więcej (chyba cos koło 3 tys) nie dośc że znów im padło, to jeszcze okazało się że było "bite"i gnije od spodu... niestety za tą kasę nadal będzie to powiedzmy około 10cio letnie auto, więc lepiej dać mniej i włożyć to w naprawy, bo dasz trochę więcej a niektóre rzeczy i tak trzeba będzie zrobić

Siempre - oj do Hiszpanii nie ma co się na emigrację wybierać, niestety życie tam nie wygląda tak, że tylko plaża i opalanie poza tym tak jak mówisz sytuacja tam wygląda baaardzo nieciekawie, do nas (do Irlandii) ciągle napływają masy Hiszpanów, poza tym pracuję z kilkoma i mówią to samo... to samo było jak otwieraliśmy sklep w Barcy, ale kraj jest piękny...
dobrze mieć znajomych za granicą, zawsze pokierują na początku - co gdzie i jak

Talk - jeździłam tylko kilka razy na nartach ale intensywnie (łącznie 2 tygodnie) i muszę powiedzieć że to uwielbiam - super sprawa, ale lubię też łyżwy, jednak tylko figurówki na innych wybiłabym sobie zęby

ja wymieniłam, bo zaczęłam wszystko wymieniać i musiałam zmienić też imię na polisie ubezpieczeniowej (bo tutaj ubezpiecza się człowieka do auta, a nie auto) ja akurat mam taką, że mogę jeździć wszystkimi.... poza tym możesz rodzica upoważnić do odebrania prawka jak będzie gotowe
Ja chyba jestem jedyną osobą która nie lubi Nutelli ... bleeee a z chlebem to nawet nie mogę na to patrzeć

Biała - fajnie, że tż przyjedzie wcześniej, takie niespodzianki zawsze są fajne

Rozanyfikus - a może w Krasiczynie albo Baranowie Sandomierskim - jak cenowo to nie mam pojęcia

Sharp - dobrze, że wy też zdrowi.
Małgoś nadal ciężko pracuje, miałam dość stresujące dni w pracy, a wczoraj dodatkowo jak wróciłam to musiałam się położyć bo dopadła mnie migrena i nie byłam w stanie nawet siedzieć
Na wakacje lecę dopiero 8 listopada, ale nawet nie wiecie ile bym dała, żeby już tam być... nie miałam porządnych wakacji od czerwca 2010 roku czyli 2,5 roku

Iwfka - rzeczywiście dzidziusiowo tu u nas wy też trzymajcie się zdrowo i niech te choróbska was nie łapią
Ja mam też prosty przepis na rogaliki z marmoladą albo serkiem białym ale muszę poszukać
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2012-10-29, 20:26   #988
siempre
Wtajemniczenie

Malgos Teraz nie ma co tam jechać ale wcześniej spędziłam tam wspaniale 4 sezony. Praca, plaza i tak całe pół roku w dodatku spotkałam tam miłość swojego życia A że ta moja miłość chciała pookładać sobie życie w Polsce to teraz jestem tu gdzie jestem
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-29, 20:58   #989
Malgos_12
Zakorzenienie

Siempre - wiem jak to jest... kiedyś też pracowałam sezonowo w "ciepłym kraju", ale ja tak na dłuższą metę to bym nie dała rady... ale też widzę różnicę między praca sezonową a stałą
a twój tż to hiszpan?
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-30, 06:57   #990
talkative2
Zakorzenienie

Hello
Oooo Małgoś się odezwało! w końcu!

My wczoraj wróciliśmy przed 24 do domu.. Było całkiem fajnie. Opowiadam POjechaliśmy z TŻ wcześniej i wypiliśmy sobie jeszcze na miejscu piwko, które było piekielnie drogie ( ) , ale mieliśmy jeszcze 40 min do naszego wejścia, a ja stwierdziłam, że może po piwie w coś trafię
Później przyszła reszta i było tak jak mówiłam właściwie były to dwie paczki znajomych i my, więc troszkę dziwnie.
Sama zabawa przednia, ale też kosztowna rozrywka. na ok 14 osób koszt to 50 zł za 30 minut na osobę. Wynajmuje się cały ten plac - labirynt i im więcej osób tym lepiej, bo taniej. 14 to chyba max, a za więcej się dopłaca. My akurat mieliśmy jakąś promocję (ten kolega TŻ dorwał kupony), więc dodatkowo mieliśmy w cenie labirynt z laserów (taki a'la filmy Oceans, kiedy coś okradali :P) i przez pół godziny mogliśmy się ślizgać pomiędzy laserami. Wypolerowaliśmy im całą posadzkę, bo później wszyscy znaleźli patent przejście, gdyż pod koniec dolne lasery były wyjątkowo wysoko położone i można się było pod nimi przeczołgać. Także Talk ze swą gibkością zaliczyła pójście tam i z powrotem na poziomie hard - brawa NA samym laser-ballu też mieliśmy 2 gry po 20 minut zamiast 2 gier po 15 min. Więc generalnie na promocji się opłacało. Minus był taki, że wzięliśmy grę bez zasad (nie limitowane strzelanie , to, że nie można było zastrzelić ludzi ze swojej drużyny, nawet jak ktoś w nich strzelił, nikt nie grał fair - play oprócz mnie Fair play tzn, że jak kogoś zastrzelisz, to nie biegniesz dalej za nim i nie strzelasz mu w plecy 1000 razy ). No i generalnie wszyscy znajomkowie sie podobierali w zespoły i chodzili zespołowo więc jak mnie dorwali w 4 to cały czas mnie obstrzeliwali, ja się "gasiłam" i nie zdążyłam mieć znowu aktywnego pistoletu , a oni znowu we mnie strzelali więc momentami gra robiła się bez sensu. Poza tym później dowiedziałam się, że ponieważ nie było zasad, to każdy strzelał zwyczajnie cały czas i wiązki laserowe latały wszędzie, więc można było nimi łatwo dostać. Ja się starałam celować do kogoś a nie strzelać na oślep i to był pewnie mój błąd, bo w pierwszym rozdaniu miałam 7 pozycję, a w drugim przedostatnią

Czas edycji: 2012-10-30 o 06:58
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości