|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
Irenka mnie waliło ,co chwilę,na tym rezonansie
..takze ciszy nie miałam. ..To mnie utwierdziło w przekonaniu,ze mam klaustrofobie jak nic..Ale pomysł z mp3
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Rezonansu nigdy nie miałam, znam tylko z filmów
Klaustrofobii raczej nie mam, zmartwiło mnie natomiast, ze nie da sie od razu całego kregosłupa , tylko etapami No myslałam, ze medycyna poszła dalej Pomijajac kwestie kosztow potrojnych( szyjny+piersiowy+ledzwiow y) - musze jednak dokłądnie sie dopytac fachowców, co mam robic...Wolałabym tez bez kontrastu, uczulona nie jestem, ale po co, jelsi nie jest potrzebne...?Owszem, zachodniopomorskie Irena...Miszka, Ciebie, jak mnie - kusi tysiac rzeczy jednoczesnie Przy włosach moge sie opanowac, gorzej z twarza - stad kolejne sera do przetestowania... Uzyłas juz to serum carite...? ma ladny, miodowy zapach...a w sumie kojarzy mi sie z Anais Anais...
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Tak ,wczoraj na noc sobie zaaplikowałam z nabożną czcią kobieto..bo ono taaaaakie drogie
Moze nie kupiłabym tej odżywki , ale jak zobaczyłam na blogu ,zdjęcia dziewczyny włosów..błyszczące!!!! miałkie,takie zdrowe..Cena tez przystępna..19,90 Na kręgosłup(bóle lędzwiowe)trzeba wykonywac ćwiczenia wzmacniające..Moja córka(była siatkarka Winiar)ma tak zmasakrowany kręgosłup ,dysk,niczym 80 letnia kobieta..Skoliozę..I widze jak ją boli często,a przeciez ma dopiero nie całe 18 lat..co będzie pózniej![]() |
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Michell - mi tez walilo co chwile na tym rezonansie ale nie przeszkodzilo mi w tym zeby prawie zasnac
Kamlisa to ja generalnie tez zachpom ale dawno tam nie bylam bo za granice mnie wywialo itd zycie |
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Tig kapsułki AMB sa na stronie Douglasa po 90zł..Zamawialam od nich parokrotnie(raz tez dla Ciebie upominek -kosmetyki AMB) i zawsze jest pięknie opakowane,gratis próbki..http://www.douglas.pl/douglas/index.html
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo pisałam już kilkanaście postow temu ,że kapsułki AMB są w promocji w Douglasie internetowym
...właśnie przyjechała do mnie paczka przed chwilką
|
|
|
|
#967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie ma mowy Nie mam kasy .poza tym mam już teraz dość dużo do zużycia ... YvesRocher - dwa kremy , na noc i na dzień , po 50 ml , Clarena serum Caviar 30 ml i krem Caviar 50 ml , Filorga - serum 30 ml, Lierac serum 30 ml i krem 45 ml, Mineralflowers maska 100ml i krem 100ml + olej arganowy , olej z róży rdzawej , skwalan , olejek - koncentrat rewitalizujący AMB ....Obecnie na tapecie jest Dermika - serum i maska napinająca i resztka kremów z akcji denko : ziaja med , mineralflowers i serum Babci Agafii ![]() A rezonans - nic miłego - ciasno , ciemno i ten łomot .... ![]() Kama , mężowi powiedz, że to b. dobrze jak w małżeństwie jedno jest bardziej oszczędne a drugie bardziej rozrzutne ... To się świetnie uzupełnia ... ![]() Poza tym powiedz mu , że właśnie po to pracujesz żeby "co nieco" ![]() Poza tym jestem jakoś przekonana, że Twój TŻ nie widzi 90 % paczuszek , które do Ciebie napływają ... I słusznie zresztą ... Jest bowiem takie mądre powiedzenie : " Mniej wiesz , spokojniej śpisz " ![]() Mam dziś mega leniwy dzień ... Nie robię nic .... No żeby nie było, że nic ...: Zrobiłam prawie dwa litry soku z marchwi i buraków i fajną sałatkę na szybko : -mieszanka sałat ( koniecznie z rukolą) -ser pleśniowy ( ja preferuję z niebieska lub turkusową pleśnią) -granat -orzech włoskie Sos vinegret: -olej winogronowy -duuuuuuuuużo czosnku wyciśniętego przez praskę -miód -dużo soku z cytryny -sól -pieprz Sałatkę robi się w 5 minut Polecam ...Oczywiście robię różne wersje tej sałatki .. Zamiast granatu może być kaki , gruszka lub nektarynka Zamiast sera pleśniowego może być feta Zamiast orzechów włoskich mogą być uprażone pestki z dyni ... Czekam na TŻ z niecierpliwością , czy moja paletka przyszła ....
|
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
no no Tig toś się obkupiła w kremidła i inne
![]() a narazie używam cosmelan i nie mogę za dużo na twarz walić ....kapsułki AMB kupiłam 2 opak.( może komuś 1 sprezentuję np mojej mamie i koncentrat z AMB też kupiłam bo dobrze robi mojej buzi po cosmelanie tak samo jak te kapsułeczki musze się pozbyć plamek zanim polecę na Teneryfę bo tam zapewne pojawią się one ponownie ...albo po powrocie ....standard niestety
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-11-07 o 16:13 |
|
|
|
#969 |
|
Zadomowienie
|
Jest !!!!!
Jest moja piękna , wyczekiwana NAKED2 !!! I żeby Was nie zanudzać zazbytnio , króciutko : Naked 2 jest śliczna , ma nietypowe , chłodne kolory .... Ale, jakbym była zmuszona wybrać jedną z nich to wybrałabym 1-kę , bo w 2 nie ma odmładzających róży ( kolorów)... Jestem b. zadowolona, że ją mam , na pewno będę używać , ale z pierwszej paletki na pewno nie zrezygnuję ![]() Krop , dla Ciebie też zdecydowanie NAKED , dla Miszki obie ...Ale z kolei dla Kamy , chyba jednak NAKED 2 ... Aaaaaaaaaa, no i opakowanie Naaked2 jest porządne, metalowe , a w Naked dość liche ... No i w 2 fajny błyszczyk i dwustronny pędzelek - to zaleta ... Edytowane przez Tigerr Czas edycji: 2012-11-07 o 16:44 |
|
|
|
#970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam chrapkę na ta paletę ( chociaż cieni nie używam, ale ZAWSZE w takim przypadku sobie tłumaczę: że nie używam, bo nie mam fajnych cieni ![]() ) pokręcona kobieca logika, ot co |
|
|
|
|
#971 |
|
Zadomowienie
|
Kropka, Tig, co to jest to Naked? Tzn. słowo rozumiem
ale o jaki kosmetyk chodzi?Tig, ja pytałam w Sephorze o B40, to powiedzieli, że nie mają. Jest albo B30 albo BD40, ale dla mnie podtony w BD są nie do przyjęcia, takie brudno-chłodno-zmęczone. Obstaję przy tym, że dla Ciebie B30, ponieważ BD40 może Ci zrobić krzywdę, podkreśli naczynka. Podkładu nie mogę rozjaśnić minerałami, bo będzie maska, uwierz mi, na mojej cerze podkład+puder(lub cokolwiek tego typu)=tynk ![]() Jak się spotkamy, to zobaczysz. Nawet same minerały położone na krem to już też jest zazwyczaj masakra ![]() Ja miałam kilka razy rezonans i tomografię komputerową, po różnych poturbowaniach, nawet na tomografię czaszki też się załapałam. Z kręgosłupem mam wszystko ok, na każdym odcinku (przynajmniej tak było do tej pory), natomiast wykryli mi małe zwapnienie przy prawej skroni, no obciach straszny ![]() Klaustrofobia jest mi uczuciem obcym, nie wiem o co chodzi. Przy badaniach tego typu momentalnie usypiam mimo że wali po uszach... Czyli jestem wapniakiem
Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-11-07 o 18:58 |
|
|
|
#972 |
|
Zadomowienie
|
Chodzi o cienie do powiek
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
mmm fajniutkie kolorki na tej palecie
.....na szczęście ja nie kupuje nic z kosmetyków do grudnia ...poszaleję dopiero na urlopie sobie ![]() no nic jadę na Abt ...już powoli przywykłam ,że w poniedziałki i środy ćwiczonka ![]() potem już tylko wanna i książka ....aaa nie ,dziś mam nowy numer Elle do wanny
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-11-07 o 18:36 |
|
|
|
#974 |
|
Zadomowienie
|
Piękne te Naked
|
|
|
|
#975 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#976 |
|
Zadomowienie
|
A Ty masz te, które pokazałaś na zdjęciu, czy inne? Bo te odebrałam jako ciepłe, prawda?
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Krop sprzedał się
|
|
|
|
#978 |
|
Zadomowienie
|
Bbratku , te co Kropeczka pokazała to Naked , czyli ta pierwsza ...
I uważam , że dla blondynki o porcelanowej buzi , czyli Krop , to właśnie ona będzie tą właściwą ... Muszą być te brudne róże w makijażu.... One też nie są ciepłe ....W dziennym nawet tylko te bym stosowała a w wieczorowym razem z brązami , które też są chłodne ... Wg mnie Naked 2 jest uzupełniem Naked ... 2 się kupuję dopiero jak ma sie 1 ![]() Brrat , tu masz obie : http://www.makeuptalk.com/t/122751/naked-vs-naked-2 I tu dokładniej widać jak są podobne : http://www.temptalia.com/urban-decay...rison-swatches ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Bbratku , te co Kropeczka pokazała to Naked , czyli ta pierwsza ... I uważam , że dla blondynki o porcelanowej buzi , czyli Krop , to właśnie ona będzie tą właściwą ... Muszą być te brudne róże w makijażu.... One też nie są ciepłe ....W dziennym nawet tylko te bym stosowała a w wieczorowym razem z brązami , które też są chłodne ... Wg mnie Naked 2 jest uzupełniem Naked ... 2 się kupuję dopiero jak ma sie 1 ![]() Bbrat , tu masz obie : http://www.makeuptalk.com/t/122751/naked-vs-naked-2 I tu dokładniej widać jak są podobne : http://www.temptalia.com/urban-decay...rison-swatches Są naprawdę piękne ... Zestawienie kolorów , które uwielbiam w swoim makijażu oka .....Ja zawsze maluję się cieniami ....ZAWSZE ![]() Muszę sobie po prosu namalować oko, bo mam naprawdę małe i głęboko osadzone ... leń patentowany - nie poszłam na sztangi |
|
|
|
#979 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem dzisiaj po treningu już, jutro pewnie znowu, potem dopiero w sobotę. "Dopiero" - będzie raptem jeden dzień przerwy...
Dostałam dzisiaj smsa z Douglasa, że jutro będzie 20% zniżki na calusieńki asortyment. Ale tylko w "moim" centrum handlowym i tylko jutro. Nie mam kiedy jutro tam pójść, chyba, że przełożę trening na piątek ![]() Ale bo ja wiem, czy z kolei cokolwiek jest mi tak bardzo potrzebne?... Może jednak podkład YSL ?... ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- TIG, śliczne te kolory Naked (jedynie odcienie miedzi i te prawie czarne - niezbyt). Nie maluję oczu, więc zakup paletki mi nie grozi, ale muszę przyznać, że piękna jest |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Clarins poszedł pod młotek
wzielam lampkę,ochota była zbyt duza by nie przetestowac .e tam...Kolor piękny, ale ja nie nawykłam do tego by było widac puder na twarzy.a ten było widac .Nie umiem..aplikowac:noniewie m:![]() ![]() i jest mi smutno..bo się tak cieszyłam z zakupu
|
|
|
|
#981 |
|
Zadomowienie
|
MICHELKU, ja też nie umiem użyć pudru sypkiego
![]() nie umiem też użyć różu ![]() Może potrenuj jeszcze jutro w świetle dziennym, jeśli mówisz o tym sypańcu w takim fikuśnym opakowaniu, to ja go testowałam w Douglasie, taki milusi był w dotyku |
|
|
|
#982 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miszka, spokojnie ... Chociaż wciąż się będę upierać , że podkład mineralny nie za bardzo nadaje się do stosowania na fluid.... Idę .... Krop , gdzie masz tę swoją ikonkę ? Dawaj ją ....
|
|
|
|
|
#983 |
|
Zadomowienie
|
Ja też uważam, że podkład mineralny jest o wiele za ciężki i za ciastowaty, żeby kłaść go na fluid.
Myślałam, że Miszka na gołą buzię go kładła. Właśnie sobie przypomniałam CO mnie zniechęciło do FlavoC w zeszłym roku, dwa lata temu i generalnie za każdym razem gdy używam - OKROPNY ZAPACH
Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-11-07 o 20:01 |
|
|
|
#984 |
|
Zadomowienie
|
podkład na fluid?? A to nie jedno i to samo??
![]() Wiem, wiem, wybaczcie moją ignorancję w temacie |
|
|
|
#985 |
|
Zadomowienie
|
Kropka!!!
Oczywiście, że masz rację. Podkład płynny = fluid (ale musi to potwierdzić TIG) ![]() Podkład typu minerały to rzecz sypka (proszek). I niektórzy mogą próbować sypnąć tym na podkład płynny. Ja osobiście odradzam
Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-11-07 o 20:16 |
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka, jestes speedy gonzales
Puder poszedł pod mlotek, nim przenocował u Ciebie...?! Okrutna, nie dajesz szans Ja sie w ogole w sypance ne bawie, uwazam - wbrew powszechnej opinii - ze one naprawde sa widoczne i robia maske. dobry prasowaniec moze nie byc widoczny, sypki - i owszem. i co z tego, ze to eleganckie i owszem...?A, musze pamietac, by jutro kupic na all pierogi Babka robi swietne pierogi ruskie i z miesem i kołduny. i zamowie na wigilie od razu z kapusta i grzybami. mieszka 20 km ode mnie, wiec przy okazji mi podrzuca - swiezutkieEdytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-11-07 o 21:31 |
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
miał byc i na gołą buzie i na szlif ostateczny..E tam...Robilam i puszkiem i pędzlem flat topem i na samą buzię i na podklad..W koncu bylam czerwona jak squaw
od tego scierania micelem Kama nie ma nocowania..jak drań![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- od dzisiaj mamy klucze do nowego lokalu..dopiero!!! ....---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Tig piękne te palety..Zazdraszczam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Kam gdzie Ty te pierogi kupujesz?na allegro?co to..kołduny
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tu się z Tobą nie zgodzę ... Dobry i dobrze nałożony sypaniec nie ma prawa być widoczny ... ale tak jak pisałam wcześniej , trzeba zaczekać aż się połączy z podkładem ...bo od razu po nałożeniu jest widoczny ... |
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Tig przeciez co chwilę sprawdzam..i owszem łączy ale widocznie..albo ja nie umiem go nakładac ,albo my sie po prostu nie zgralismy..Mogłaby byc promocja w Sephorze 30% to bym kupila Guerlain meteorites compact i finito..Ten krzywdy mi nie zrobił ..
|
|
|
|
#990 |
|
Zadomowienie
|
Miszuś -30 % w S. będzie, pewnie tak jak roku , zaraz po Świętach BN
Szybko zleci... ![]() Ja tak kupiłam swój Meteorites Compact przecież .. w ubiegłym roku ![]() Zresztą kulki też wtedy ... ![]() a mówimy o tym kompakcie : ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...osna-2011.html Ja mam 02 i używam go w zimie, głównie do poprawek makijażu w ciągu dnia , wtedy gdy z sypkiego używam Ben Nye odcień Fair... ![]() Na lato przydałby się kolor 03... Jedyną wadą tego pudru jest jego mała wydajność... Jest go tylko 7 gram i zużywa się b. szybko ...Myślę , że jakby używać go codziennie do pełnego makijażu i jeszcze w ciągu dnia do poprawek to zużyłby się w ciągu 1,5 miesiąca .... Dlatego też oszczędzam go jak mogę ...
Edytowane przez Tigerr Czas edycji: 2012-11-07 o 22:38 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.

..takze ciszy nie miałam.
..To mnie utwierdziło w przekonaniu,ze mam klaustrofobie jak nic..Ale pomysł z mp3

Klaustrofobii raczej nie mam, zmartwiło mnie natomiast, ze nie da sie od razu całego kregosłupa , tylko etapami
Przy włosach moge sie opanowac, gorzej z twarza - stad kolejne sera do przetestowania... Uzyłas juz to serum carite...? ma ladny, miodowy zapach...a w sumie kojarzy mi sie z Anais Anais...

.e tam...Kolor piękny, ale ja nie nawykłam do tego by było widac puder na twarzy.a ten było widac