![]() |
#961 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Czterolatki :)
Cytat:
nie wiem , ja kupowałam w tesco. Wpadły mi w oko wiec wzięłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() Anisia suoer fota ![]() ![]() ![]() Wiki tez bogato obdarowana, projektor sie sprawdził, jeszcze dostała kredki z kolorino więc jest rysowanie na maxa Jowisz lukier gotowy dostaniesz bez problemu w kazdym większym sklepie, choc przyznam ze przed Wielkanoca nie było ![]() ![]() miałąm sie pochwalic telefonem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#963 |
Zakorzenienie
|
Takuśna też patrzyłam na te ZTE ze względu na cenę. mnie się ten podobał:
http://allegro.pl/zte-blade-fashion-...840766054.html no ale ja musiałabym wydać min. 160 zł na jakiś starszy model ZTE ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
Koło 16 tyle mikołaji mi się zwaliło do domu że nie mogłam tego opanować ale Antek zadowolony dostał puzzle 100 elementów z zigzaciem maqunnem więc jest w niebo wzięty
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Jowisz a tz nie lubi autostrady że musisz go namawiać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
takuśna a ile trzeba mieć abonamentu by kupić taki tel. za złotówkę
Tak czytam jego dane techniczne i sobie myslę - ileż tego, może już starczy, jak na taki telefon ![]() Fajny zakup ![]() Co do tego likieru to właśnie nie zawsze idzie dostać w sklepach. Jak chciałam kupić, to nigdy nie było. A teraz nawet nie szukałam, nawet o tym nie myslałam, by kupić. A zrobienie likieru- to fakt nie jest żadna filozofia, ale też taniej nie wychodzi, bo cukru idzie dużo ( a wiadomo też nie jest tani ) A ten kolor to też ciężko uzyskać, bo bys musiała to zrobić na samym soku. Jak muszę po likierować całe ciasto, to sobie robię, a le jak potrzebujesz tego trochę, to wygodniej takie gotowe Edytowane przez kristi75 Czas edycji: 2012-12-06 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
koszt P-ń Stryków to prawie 50zł
![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2012-12-06 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
hejka
wracam do punktu wyjścia ![]() dostaliśmy z tż od mojej mamy znaczy na mikołajki kasę na prezent muszę szperać jakieś drobne prezenty mama ma chrapkę na płytę z kolędami Kurzak+Bułecka a ojczymowi podumam, bo on ciagle ma niedosyt książkowy @ nadchodzi , ufff, niby rozum mówił, że owulka była koło czwartku 2 tygodnie temu, ale emocje i matematyczne wyliczenia, brały nad tym górę ![]() Miki ma stos prezentów, oczopląsu można dostać a najgorsze, że Mikołaj święty, nie przyszedł do nas do domu (mój brat zapomniał stroju ![]() ponoć miał awarię sań ![]() jezu jak te dzieciaki wierzą w te historyjki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
Ja tez doplacilam do Telefonu ,za zlotowke nigdy mi sie nic nie podoba
![]() ![]() Kristi bez przesady tym lukrem , nie chodzi czy taniej tylko pisałam ze jak nie będzie w sklepie czy sie zapomni to mozna samemu zrobić. A napisz jak robisz takie pierniczki co sa od razu miekkie ![]()
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2012-12-06 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja musiałabym przejść z 29 na 39 żeby mieć net ![]() no ale ja naprawdę nigdzie nie dzwonię.. jak zapomnę tel. na cały dzień to nic nie tracę, zero połączeń, głównie jako zegarek i budzik mi służy. ale wiadomo,że fajnie mieć śliczny nowiutki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
tak mamy podobny styl Jowiszowa
![]() ot telefon dobrze mieć i tyle ![]() ja nawet odkopałam stary zegarek , żeby nie szperać w torebce i patrzeć na komórkę która godzina ![]() gadżeciarą na tym horyzoncie nie jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
ja jestem. ten samsung od ojca mi pasi ALE jest już porysowany. to największy ból,bo ja mam fioła na tym punkcie. tzn. folie ściągam od początku ale dbam i pucuję
![]() ![]() a kwestia tak rzadkiego korzystania to w moim przyp. kwestia zamieszkania. jak mieszkałam w Wawie to płaciłam za tel. podobnie jak dziewczyny. Ale jak masz na codzień z kimś kontakt to tak właśnie jest, często z mamą rozmawiałam czy koleżankami bo miałyśmy wspólne sprawy.. tu mam sprawy tylko z moim mężem, a jego mam na linii w pracy ![]() ![]() edit. ja pierdziu. dziś kupiłam wałek i on już jest u kuriera. co za determinacja ![]() ![]() edit. spadam. życzcie nam krótkiej podróży ![]() ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2012-12-06 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
Ja tez nie
![]() Anisia jaki program masz do ebookow ?Ten co mi pokazywalas. I zrzucasz potem książkę z kompa czy jak? Sory za glupkowate pytania ale jestem nieopierzona w tej materii ![]()
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widze ze masz androida soft w fonie, to sobie sciagnij aplikacje Aldiko jest bezplatna otwierasz pozniej ebooka i bedziesz miala opcje "importuj do aldiko" i gotowe ![]()
![]() |
#975 |
Zakorzenienie
|
jowiszku krótkiej i bezpiecznej podróży.
Baw się dobrze Takusna, problem w tym że ja tych pierników jeszcze nie robiłam, zawsze dostaję gotowe od teściowej. moją rolą było tylko strojenie Ale w tym roku planuję sama upiec i sama szukam najsmaczniejszego piernika.Wiem że są leszcze niż te co mam od teściowej dlatego nie będę brała od niej przepisu. Ale jak coś uda mi się zdobyć, to oczywiście się podzielę z wami Myślałam że też masz za złotówkę. Na tej stronie co wstawiłaś z tym tel. było napisane że już od złotówki. ( No właśnie ciekawe przy jakim abonamencie) |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
Bry babeczki
Dziś wstałam 6.45 ![]() ![]() Nas zasypało w nocy a jak tam u Was? Dzielcie się wrażeniami z pierniczkowania, jak już będziecie kucharzyć ![]() Jowiszkowa ja również życzę Ci bezpiecznej i spokojnej drogi ![]() ![]() P.S. Wczoraj na chodniku znalazłam 10 zł - jakiś Mikołaj mi podrzucił ![]() ![]() ![]()
#977 |
Zakorzenienie
|
Morning...
Wstalam 6.30, wyszlam do pracy 7.40 ![]() Nie wiem jak to jest, bo jak wstane przed 7ma, wyjde przed 7.30 ![]() Piotrek utrudnia mi skutecznie zycie nad ranem, wiecznie foch, jak kaze cos zrobic, to dzisiaj tez zapalilam na niego focha, oglosilam kare na popoludnie ![]() W rezultacie sie rozryczal, jak zrozumial, ze nie zartuje. Probowal na "odwal sie" mnie przepraszac, ale nie dziala to na mnie ![]() Szedl usmarkany do przedszkola. Slimtal i nie rozmawialismy. W przedszkolu, przebralam go i spodziewal sie ze go przytule i dam calusa jak zawsze, a tu zonk. Wyslalam na sale, to jak pani zobaczyla, ze mlode zaplakane, to go wziela w swa opieke i probowala sie dowiedziec co sie stalo. Ciekawe czy jej powie o tym, ze mama sie na niego gniewa ![]() Czasami to mam ochote wyjsc z siebie i stanac obok. ![]()
#978 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Kasiulka Ty to jesteś w czepku urodzona ![]() ANISIA dzięki ,sciagne na pewno Ale dzis zimno! !!!! A jak niski ![]()
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widze, ze piszesz z podpowiedziami i nie dziwota, ze telefon czasem wie lepiej co masz na mysli ![]() Tez mnie to zawsze wkurza ![]() Masz tam funkcje swype to pisania?
![]() |
#980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
Mialo byc bialo
![]() ![]()
#982 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
Jowiszku bezpiecznej podróży ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#983 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najgorsze jest to, ze wcale sie z tym dobrze nie czuje, bo nie lubie jak skrzeczy w naszej relacji. Ale dzis nie mam wyjscia i musze byc twarda. ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() aaa nie wiem czy nadrabialas i zakodowalas, ze Saga "Szeptem" doczeka sie ekranizacji ![]()
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
Oj baby ja to znam... Olgierda jak się na nią nafoszę to nie daje mi spokoju i męczy mnie aż jej "przebaczę"
![]() ![]()
#987 |
Zakorzenienie
|
Każda metoda jest dobra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze po pracy zmontuje mu male pogadanko, bo to blyskotliwe dziecko i dobrze wie, ze przeginal pale, a robil to z premedytacja. Bo jak sie juz przeprosimy, to wtedy rozumie swoj blad i zawsze powtarza, ze nie chce taki byc. I ciagle powtarza, ze mnei przeprasza i kocha.
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
Hej
U nas tez nasypało że ho ho ho i też śnieg jest nisko ![]() Aktualnie jest -4 Kasiulak ty to masz szczęście ![]() Anisia twarda z ciebie zawodniczka ( ale niestety trzeba być konsekwentnym ) Ja zawsze rano staram się wszystko tak układać, by Karolek nie miał powodu do złego nastroju. Bo wtedy mamy ogromne utrudnienia.A jak jest w humorze to i w przedszkolu zadowolony zostaje. Właśnie mi Karolek mówi że mam mu przynieść jakąś tam zabawkę, bo on nie wie gdzie ona jest, a ja na pewno bedę wiedzieć gdzie ona jest. A ja mu na to jasne już lecę ![]() Jowiszka na pewno już dojechała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
ta, dojechała
![]() ![]() Iga gra już z babcią w piłkę, małż drzemie, tata pojechał po jakiś komp do naprawy. na kolację przyjdzie moja babcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.