Zuzana Light - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-28, 20:44   #961
nikki999
Zakorzenienie

Dot.: Zuzana Light

Zrobiłam 53, podobało mi się

BLOG -
zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja
Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail
nikki999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 20:58   #962
malvinus
Raczkowanie

to cwiczenie ostatnie z #34 jest swietne, strasznie je lubie

u mnie dzis kettle, w srode kettle, a w czwartek zwow poki co sie zastanawiam, moze #18 lub 1?? chce czegos mocnego
Stary 2013-01-28, 21:00   #963
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malvinus Pokaż wiadomość
u mnie dzis kettle, w srode kettle, a w czwartek zwow poki co sie zastanawiam, moze #18 lub 1?? chce czegos mocnego
18 spróbuj

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 22:11   #964
Blameworthy
Rozeznanie

moje mięśnie dziś odmówiły posłuszeństwa, ale na jutro zaplanowany zwow47

~~~~

walczę o piękną figurę!

dbam o włosy i paznokcie

TUMBLR
Blameworthy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 22:23   #965
traicionera
Zakorzenienie

w końcu zrezygnowałam z 34, bo mi się rozpadło pudełko na hantle (koty zeżarły część), a tak luzem w kocu bardzo by brzęczały, wiec odłożę do czasu, aż sobie kupie nowe pudło. W zamian za to zrobiłam zwow 33 Sexy spy Teraz mnie nadgarstek boli po Side plank.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 00:02   #966
aanetaa007
Rozeznanie

GG do aanetaa007 Send a message via Skype™ to aanetaa007

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
Zależy od tego, ile masz czasu, jakiego rodzaju ćwiczenia wolisz.
Hmm cos do 60 min max a lubie cwiczenia przykorych sie poce I czuje ze dzialaja

---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ----------

Przegladnelam z grubsza wasze forum I zastanawiam sie co byscie polecili pocztkujacemu z zuzka? Jak w kolejnosci uszeregowac zwowy zeby zaczac od najslabszego do najmocniejszego?
21 day fix

PiYo

w planach:
Focus T25

Insanity Max: 30

15/06/15
aanetaa007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 07:11   #967
Kerju
Raczkowanie

aanetaa007 - ja na początku /tj. przez pierwsze 4-5 treningów, wybierałam z Zwowów polecanych dla początkujących przez tygryska na jego blogu xD a później, jak już mniej więcej mogłam stwierdzić po przejrzeniu filmiku jaka jest intensywność, to wybierałam, te na które akurat miałam ochotę. A jak się przypadkiem trafi na killera i czujesz, że już nie podołasz, możesz zawsze zrobić jedną rundę mniej lub zamienić/zmodyfikować jakieś ćwiczenie i będzie git Ja na początku obawiałam się, że nie dam rady tak intensywnym wysiłkom, bo miałam ponad 6 msc-y przerwy od ćwiczeń, i zastanawiałam się nad Ewką, żeby choć trochę podnieść wydolność. Ale dziewczyny poradziły mi żeby nie tracić czasu na E.CH. i startować od razu z Zuzką, i nie żałuję wyboru Zrobiłam do tej pory zaledwie 11 Zwowów a moja kondycja i siła rośnie z treningu na trening, także polecam!!! x)

Edytowane przez Kerju
Czas edycji: 2013-01-29 o 07:12
Kerju jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-29, 08:20   #968
malvinus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
18 spróbuj
#18 robilam juz dwa razy, #1 zreszta tez. i bardzo je lubie bo sa naprawde intensywne. chociaz moze po srodowych ketlech wezme cos lzejszego (krotszego) a w niedziele zrobie killera no nic, jeszcze sie zobaczy, napewno nie bede sie nudzic
Stary 2013-01-29, 08:20   #969
konspiracja
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, ja sie tez przywitam
i dołaczę do grona wielbicielek Zuzki
(traicionera - dzięki! * )

Najbardziej mi sie podoba czas treningów oraz to że wszystkie tak chwalicie ja za efekty, az sie chce poćwiczyć.

Wczoraj zrobiłam pierwszego zwowa - 20.
Mimo przerwy od "po świetach" nie było źle, choć sapawka była

Mam kilka pytań:
czy wszystkie zestawy sa w ten sposób, robione że najpierw prezentacja ćwiczeń, potem 3 rundy? Bo nie wiem czego się spodziewać?

Cytat:
Napisane przez aanetaa007 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny doradzcie mi.
Od czego lepiej zaczac od zuuzki I jej zwowow czy insinity?
A czy ktoś moze mi wyjasnić czym to się różni?

Cytat:
Napisane przez sunny.ab Pokaż wiadomość
Ewa na pewno jest dobra dla tych kanapowców co nigdy nic nie robiły i jedynym ruchem dla nich było podbiegnięcie na autobus...

Po przejrzeniu całego wątku i przejrzeniu kanału Zuzki wczoraj spróbowałam swojego pierwszego ZWOWa - (chyba numer 20 bo ktoś polecał, że lajtowy) i jestem zachwycona - i różnorodnością, i do tego pojawiły się zakwasy (w końcu czuję, ze ćwiczyłam i robię coś nowego) i fajnie, że przy kompletnym braku czasu na 2 Zwowy, czy godzinny trening te 15 minut można jakoś wygospodarować....

Tak przy okazji - jak długo cwiczycie z Zuzką i jak efekty??
No ja od Ciebie "zgapiłam" 20 -stke.
Ewkę tez próbowałam , ale ona potrzebuje wiecej czasu, ćwiczenia porównywalne do zwykłych fitnessowych wykonywanych w klubie

Cytat:
Napisane przez Kerju Pokaż wiadomość
aanetaa007 - ja na początku /tj. przez pierwsze 4-5 treningów, wybierałam z Zwowów polecanych dla początkujących przez tygryska na jego blogu xD a później, jak już mniej więcej mogłam stwierdzić po przejrzeniu filmiku jaka jest intensywność, to wybierałam, te na które akurat miałam ochotę. A jak się przypadkiem trafi na killera i czujesz, że już nie podołasz, możesz zawsze zrobić jedną rundę mniej lub zamienić/zmodyfikować jakieś ćwiczenie i będzie git Ja na początku obawiałam się, że nie dam rady tak intensywnym wysiłkom, bo miałam ponad 6 msc-y przerwy od ćwiczeń, i zastanawiałam się nad Ewką, żeby choć trochę podnieść wydolność. Ale dziewczyny poradziły mi żeby nie tracić czasu na E.CH. i startować od razu z Zuzką, i nie żałuję wyboru Zrobiłam do tej pory zaledwie 11 Zwowów a moja kondycja i siła rośnie z treningu na trening, także polecam!!! x)
Oooo super! też miałam o to pytać

Acha, jeszcze najważniejsze pytanie; Cwiczycie codziennie? Bo ja do tej pory zawsze żyłam w przekonaniu ze idealny jest trening 3 x w tyg, żeby mięśnie miały czas sie zregenerować...?
Tylko to były dłuższe teningi, z intensywnością - różną ;-) Codziennie???

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą

Edytowane przez konspiracja
Czas edycji: 2013-01-29 o 08:25
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 08:40   #970
kama150
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość

Acha, jeszcze najważniejsze pytanie; Cwiczycie codziennie? Bo ja do tej pory zawsze żyłam w przekonaniu ze idealny jest trening 3 x w tyg, żeby mięśnie miały czas sie zregenerować...?
Tylko to były dłuższe teningi, z intensywnością - różną ;-) Codziennie???

Zuzka w swoich filmikach mówi żeby ćwiczyć 6x w tygodniu. Ja zazwyczaj ćwiczę 5 dni i dwa dni wolnego. Trzy dni ćwiczeń to trochę jednak mało.. Jeżeli się mylę proszę o poprawkę
kama150 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 08:41   #971
traicionera
Zakorzenienie

hej konspiracja, fajnie, że cię skusilam nieco i że od razu się wzielas do ćwiczeń
co do Insanity, to tam już są dłuższe filmiki, kiedyś myślałam o tym programie, ale zniechęcił mnie czas poswiecany dziennie na ćwiczenia
ją cwicze z założenia codziennie z jednym dniem w tygodniu przerwy, chociaż w praktyce są zazwcyaj minimum dwa
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-29, 08:42   #972
malvinus
Raczkowanie

konspiracja: proponuje Ci przeczytac caly watek, nie jest tego az tak duzo. kazda cwiczy tyle ile ma sily, czasu i mozliwosci. mozesz to robic 3xtydz, ja zuzke wlasnie tyle razy robie, do tego mam dwa dni ketli. inne dziewczyny robia silowy plus zuzka. to zalezy od ciebie.
bardzo dobra opcja bedzie cwiczenie 3xtydz i wybieranie mocnych treningow, jak #18,#1,#34. poogladaj filmiki i sama sie zorientuj. wcale cwiczenie 5x nie bedzie lepsze jesli masz sie opierdzielac lub byc zmeczona i robic na pol gwizdka.

Edytowane przez malvinus
Czas edycji: 2013-01-29 o 08:44
malvinus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 09:42   #973
wkroplideszczu
Rozeznanie

GG do wkroplideszczu Send a message via Skype™ to wkroplideszczu

Hej ja wczoraj 42 myślałam po 1 rundzie że się porwałam z motyką na słońce :P ale dałam radę wszystkie 4 rundy, mimo że z przerwami I bardzo działa jak dla mnie na górę ciała ten ZWOW, dlatego dzisiaj coś na nogi

Kerju - widzę że nie tylko jesteśmy na tym samym etapie, ale też w taki sam sposób sobie dobieramy ćwiczenia ja też na początek robiłam z tych polecanych przez Tygryska na początek, nawet będę do nich wracać, bo niektóre bardzo mi przypadły do gustu Np. 44 - rewelka mimo że krótki (to ten co są sit-upy z przenoszeniem hantelka znad głowy na boki) A powiedz mi, dajesz radę robić w Zuzkowym czasie? Ja sobie zaczęłam liczyć czasy i wychodzi mi że przeważnie robię około 10 minut dłużej niż Zuzka.

konspiracjo - filmiki są robione różnie, zawsze Zuzka mówi na początku co będzie w tym filmiku, ale często odsyła do Preview, żeby można było zobaczyć poprawne wykonanie a jak nie odsyła to tłumaczy w danym filmiku ćwiczenia i dopiero startuje ze zwowem. Także zawsze jest możliwość zapoznania się z ćwiczeniami. W Preview też pokazuje na jaką wersję zamienić ćwiczenie, jeśli jest zbyt trudne. W większosci filmików jest też po wstępie taki ekran na którym są pokazane zbiorczo wszystkie ćwiczenia i napisana jest ilość powtórzeń.

Co do efektów to ja też może się wypowiem jak dla mnie ogromne efekty widać jeśli chodzi o wydolność ale też i siłę. Zaczynając Zuzkę nie umiałam zrobić ani jednej męskiej pompki. Zaczynałam równolegle z Zuzką też program 100 pompek. Minęły 3 tygodnie, jestem w stanie zrobić 10 męskich pompek Tak naprawde to tak jak Kerju powiedziała - efekty przychodzą praktycznie z treningu na trening, ja lubię wracać do różnych zwowów, które robiłam na początku żeby porównać sobie jak mi wtedy szło i jest zdecydowanie lepiej Wizualnie, powiem tak, "wiedz, że coś się dzieje" z mojej perspektywy na pewno warto. Ale dopnij sobie zdrowe jedzenie, jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś.

Ależ się rozpisałam wybaczcie

69 -> 68 -> 67 -> 66 -> 65 -> 64 -> 63 -> 62 -> 61 -> 60 -> 59 -> 58

Edytowane przez wkroplideszczu
Czas edycji: 2013-01-29 o 09:45
wkroplideszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 09:59   #974
Kerju
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wkroplideszczu Pokaż wiadomość
Kerju - A powiedz mi, dajesz radę robić w Zuzkowym czasie?
Wiesz co, ogólnie to nie liczę czasu, przeważnie jestem jednak za Zuzką, czasami sporo, bo nie mogę złapać tchu, a czasami, jak np. wczoraj skończyłam wcześniej, ale to pewnie dlatego, że machałam mniejszymi niż ona ciężarami. I tak dla przykładu, wczoraj wzięłam ciężarki o 1,5 kg cięższe niż w ostatnim ćwiczeniu siłowym, i choć w ostatniej rundzie ręcę mi się trzęsły jakbym była w stadium delirium tremens, to zawzięłam się i dałam radę
I bardzo dobrze, że się rozpisałaś, bo przynajmniej Twój post ma wartość merytoryczną, hehe :p w ogóle ten wątek jest za☠☠☠isty pod tym względem, że wypowiadają się tu osoby, które mają pojęcie, a te z mniejszym doświadczeniem piszą o swoich codziennych zmaganiach i motywacjach, nakręcając się wzajemnie bo jak wchodziłam na co poniektóre wątki na fitnessowym forum to mi się już na wejściu odechciewało, miałam wrażenie, że większość postów była w stylu: "a ja dziś nie ćwiczyłam bo : nie miałam siły, głowa mnie bolała, miałam okres, było za wcześnie, za późno" i o tym jak to sie nie nawpier...ły słodkości i inne tego typu rewelacje. Jak mi się nie chce ćwiczyć to po prostu tego nie robię a nie wchodzę na forum i wylewam żale, rozleniwiając przy tym może inne dziewczyny ufff, to chyba na tyle moich wynurzeń
Kerju jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 10:04   #975
traicionera
Zakorzenienie

kerju mam te same odczucia, na niektórych wątkach to aż ciężko się przedrzeć przez posty, żeby znaleźć coś wartościowego, bo łaski piszą, co jadly niezdroqwego, co oglądały, co się stało w pracy, jaką dziś pogoda i tak nabijaja posty. a jak którąś się zawezmie i pocwiczy, to od razu 5 postow z brawami, jaka to ona dzielna nie jest
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-29, 10:28   #976
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
co do Insanity, to tam już są dłuższe filmiki, kiedyś myślałam o tym programie, ale zniechęcił mnie czas poswiecany dziennie na ćwiczenia
No tak, to u mnie też kluczowy argument...

Cytat:
konspiracja: proponuje Ci przeczytac caly watek, nie jest tego az tak duzo.
hmmm... postaram się
Cytat:
kazda cwiczy tyle ile ma sily, czasu i mozliwosci. mozesz to robic 3xtydz, ja zuzke wlasnie tyle razy robie, do tego mam dwa dni ketli. inne dziewczyny robia silowy plus zuzka. to zalezy od ciebie.
wiem, wiem ja chce coś dodatkowo na brzuszki i rower

Cytat:
wcale cwiczenie 5x nie bedzie lepsze jesli masz sie opierdzielac lub byc zmeczona i robic na pol gwizdka.
O nieee, tego nie znoszę

Cytat:
H

konspiracjo - filmiki są robione różnie, zawsze Zuzka mówi na początku co będzie w tym filmiku, ale często odsyła do Preview, żeby można było zobaczyć poprawne wykonanie a jak nie odsyła to tłumaczy w danym filmiku ćwiczenia i dopiero startuje ze zwowem. Także zawsze jest możliwość zapoznania się z ćwiczeniami. W Preview też pokazuje na jaką wersję zamienić ćwiczenie, jeśli jest zbyt trudne. W większosci filmików jest też po wstępie taki ekran na którym są pokazane zbiorczo wszystkie ćwiczenia i napisana jest ilość powtórzeń.

Co do efektów to ja też może się wypowiem jak dla mnie ogromne efekty widać jeśli chodzi o wydolność ale też i siłę. Zaczynając Zuzkę nie umiałam zrobić ani jednej męskiej pompki. Zaczynałam równolegle z Zuzką też program 100 pompek. Minęły 3 tygodnie, jestem w stanie zrobić 10 męskich pompek Tak naprawde to tak jak Kerju powiedziała - efekty przychodzą praktycznie z treningu na trening, ja lubię wracać do różnych zwowów, które robiłam na początku żeby porównać sobie jak mi wtedy szło i jest zdecydowanie lepiej Wizualnie, powiem tak, "wiedz, że coś się dzieje" z mojej perspektywy na pewno warto. Ale dopnij sobie zdrowe jedzenie, jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś.

Ależ się rozpisałam wybaczcie
Bardzo dziękuję za obszerną wypowedź
100 pompek do tego powiadasz?
Co do zdrowego jedzenia to znam temat, dziekuję

Cytat:
Napisane przez Kerju Pokaż wiadomość
I bardzo dobrze, że się rozpisałaś, bo przynajmniej Twój post ma wartość merytoryczną, hehe :p w ogóle ten wątek jest za☠☠☠isty pod tym względem, że wypowiadają się tu osoby, które mają pojęcie, a te z mniejszym doświadczeniem piszą o swoich codziennych zmaganiach i motywacjach, nakręcając się wzajemnie bo jak wchodziłam na co poniektóre wątki na fitnessowym forum to mi się już na wejściu odechciewało, miałam wrażenie, że większość postów była w stylu: "a ja dziś nie ćwiczyłam bo : nie miałam siły, głowa mnie bolała, miałam okres, było za wcześnie, za późno" i o tym jak to sie nie nawpier...ły słodkości i inne tego typu rewelacje. Jak mi się nie chce ćwiczyć to po prostu tego nie robię a nie wchodzę na forum i wylewam żale, rozleniwiając przy tym może inne dziewczyny ufff, to chyba na tyle moich wynurzeń
wiesz co, że ja chyba na te watki wchodziłam?
Tematyka fitness jest moim konikiem od dawna, ale jakoś na wizażu w tym zakresie sie nie odnalazłam
Dzięki i dziekuję za miłe przyjęcie.

Na razie przejrzę bloga Tygryskowego i wg niego polecę, skoro polecacie

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
Stary 2013-01-29, 11:02   #977
Trixxi
Zadomowienie

bo za Zuzkę się biorą tylko wytrwałe dziewczyny lubiące konkretny wycisk a nie pierdzielenie o wymówkach co do tych zwowów dla początkujących to tak się zastanawiam czy te najnowsze z rozciąganiem nie były by dobre. Ćwiczenia może do łatwych nie należą ale taka chwila wytchnienia między nimi może być małym ułatwieniem. Chociaż sama ich nie testowałam być może tylko tak niepozornie wyglądają Może któraś już je robiła i mogłaby podzielić się swoją opinią?
Ja gdzieś teraz wybieram zwowy które robiłam na początku moich ćwiczeń z Zuzką dla porównania. Niestety czasów nie zapisywałam ale kondycyjnie muszę przyznać że jest o wiele lepiej niż było. Może nie zawsze kończę rundy tak szybko jak Zuzka, ale między rundami nie muszę robić przerw, a wcześniej musiałam mieć czas żeby odsapnąć
Trixxi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 12:22   #978
Klepsydra88
Zakorzenienie

44 za mną
Stary 2013-01-29, 15:38   #979
wkroplideszczu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
44 za mną
uwielbiam

ale dzis na tapecie pierwszy dzien na silowni:P lub ewentualnie zwow na nogi jesli się jednak nie zdecyduje

Kerju - ja mam wrażenie że jestem daleko za wami kondycyjnie ale odrabiam, odrabiam

konspiracjo - jest taka stronka 100pompek.pl i tam są rozpisane treningi ile pompek w seriach itd żeby iść do przodu. Nie mogłam się zmobilizować wcześniej do pompek, a z tym programem to naprawde idzie jak burza i widać ogromne postępy jak ktoś ma problem z pompkami to polecam a do Zuzy sie przydaje ta umiejętność :P

Trixxi - a kiedy zaczęłaś swoją przygode z zuzką? Ile juz mniej więcej zwowów masz za sobą?

Stary 2013-01-29, 19:40   #980
Trixxi
Zadomowienie

Cytat:
uwielbiam

ale dzis na tapecie pierwszy dzien na silowni:P lub ewentualnie zwow na nogi jesli się jednak nie zdecyduje

Kerju - ja mam wrażenie że jestem daleko za wami kondycyjnie ale odrabiam, odrabiam

konspiracjo - jest taka stronka 100pompek.pl i tam są rozpisane treningi ile pompek w seriach itd żeby iść do przodu. Nie mogłam się zmobilizować wcześniej do pompek, a z tym programem to naprawde idzie jak burza i widać ogromne postępy jak ktoś ma problem z pompkami to polecam a do Zuzy sie przydaje ta umiejętność :P

Trixxi - a kiedy zaczęłaś swoją przygode z zuzką? Ile juz mniej więcej zwowów masz za sobą?
jakoś kilka dni przed tym jak powstał ten temat, w końcu mojego autorstwa I po przeliczeniu mojego Zuzkowego zeszytu wychodzi na to że dokładnie 55, ale nie robiłam wszystkich niektóre powtarzałam po kilka razy
Stary 2013-01-29, 21:35   #981
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
kerju mam te same odczucia, na niektórych wątkach to aż ciężko się przedrzeć przez posty, żeby znaleźć coś wartościowego, bo łaski piszą, co jadly niezdroqwego, co oglądały, co się stało w pracy, jaką dziś pogoda i tak nabijaja posty. a jak którąś się zawezmie i pocwiczy, to od razu 5 postow z brawami, jaka to ona dzielna nie jest
Przekonałaś mnie, żebym się z Wami przywitała
Gdzies przypadkiem o niej usłyszlam, zobaczyłam kim jest i jestem nią zafascynowana. Póki co na razie próbuje rozgryźć o co chodzi, gdzie znaleźć te filmiki, bo YT jakos bezpośrednio mi nie wskazuje, gdy wpisuje ZWOW 1, 2 itd..., ale jutro znajdę czas i poszukam tego oraz zorientuje się od czego najlepiej zacząć jako początkująca i nieposiadająca przyrządów do ćwiczeń . Mam nadzieję, że będę równie dosłownie 'w-niebo-wzięta' jak Wy Koniec z byle jakimi ćwiczeniami, czas zabrać się za konkrety Zaczynam żalowac, że wykupiłam kartę Multisportu na 2 m-ce, a u mnie w pracy tania nie jest, skoro tutaj takie fajne, porządne domowe treningi przeprowadzić można. Teraz tylko spać i zbierac siły na jutrzejszy pierwszy raz z Zuzką
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 21:38   #982
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

http://zuzkalight.com/category/workout/
http://www.youtube.com/user/ZuzkaLight/videos
Peliczaple stały smutcholijne
I zbłąkinie rykoświstąkały.
10 PŻ
Rzabba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 21:56   #983
konspiracja
Zakorzenienie

1) Zaczął boleć mnie tyłek po wczorajszym "20"
2) machnęlam rozgrzewkę na rowerku
3) Dziś zwow 31
Wrażenia? Bez problemu przeszłam brzuchy, natomiast przy tych "competitions burpees" myślałam, że siądę i nieco posiedzę... uuu słabo z rączkami, słabo...
Wkroplideszczu - dzięki za polecenie, jak się ogarnę to zajrzę na te pompki...
Robilam przerwy na oddech między rundami, ale jestem z siebie dumna.
Ta Zuzka, na niektorych zbliżeniach jak sie pręży jest jak...puma
Ale mnie tył... boli miło czuć że coś tam się dzieje

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-29, 23:57   #984
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatiska Pokaż wiadomość
Przekonałaś mnie, żebym się z Wami przywitała
Gdzies przypadkiem o niej usłyszlam, zobaczyłam kim jest i jestem nią zafascynowana. Póki co na razie próbuje rozgryźć o co chodzi, gdzie znaleźć te filmiki, bo YT jakos bezpośrednio mi nie wskazuje, gdy wpisuje ZWOW 1, 2 itd..., ale jutro znajdę czas i poszukam tego oraz zorientuje się od czego najlepiej zacząć jako początkująca i nieposiadająca przyrządów do ćwiczeń . Mam nadzieję, że będę równie dosłownie 'w-niebo-wzięta' jak Wy Koniec z byle jakimi ćwiczeniami, czas zabrać się za konkrety Zaczynam żalowac, że wykupiłam kartę Multisportu na 2 m-ce, a u mnie w pracy tania nie jest, skoro tutaj takie fajne, porządne domowe treningi przeprowadzić można. Teraz tylko spać i zbierac siły na jutrzejszy pierwszy raz z Zuzką
witam
i powodzenia z pierwszym zwowem

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
1) Zaczął boleć mnie tyłek po wczorajszym "20"
2) machnęlam rozgrzewkę na rowerku
3) Dziś zwow 31
Wrażenia? Bez problemu przeszłam brzuchy, natomiast przy tych "competitions burpees" myślałam, że siądę i nieco posiedzę... uuu słabo z rączkami, słabo...
Wkroplideszczu - dzięki za polecenie, jak się ogarnę to zajrzę na te pompki...
Robilam przerwy na oddech między rundami, ale jestem z siebie dumna.
Ta Zuzka, na niektorych zbliżeniach jak sie pręży jest jak...puma
Ale mnie tył... boli miło czuć że coś tam się dzieje
hehe,tez lubię zakwasy, chociaż kiedyś zrobiłam dwa pupowe zwowy pod rzad i az musiałam smarować zadek bengayem, tak bolał

Dziś nie zwowowalam, porobiłam trochę ćwiczeń z hantlami no i przedzierałam się z wózkiem przez chodniki zawalone śniegiem z sola Nieźle wtedy uda pracują
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2013-01-30, 12:40   #985
Klepsydra88
Zakorzenienie

zwow 36 zrobiony bardzo fajny, pierwszy raz robiłam
Stary 2013-01-30, 12:56   #986
wkroplideszczu
Rozeznanie

U mnie wczoraj też stanęło na 20
Strasznie lubie te lunges z noga na krześle
Mnie też dzisiaj tyłek zaczyna boleć

Zastanawiam się nad wyborem na dzisiaj. Chyba mam ochotę na 44 albo może 8? Muszę obczaić ten 31 co tam jest :P Mam ochotę na hantelki dzisiaj

Które zwowy wy lubicie najbardziej? Może mnie skusicie na jakiś? :P

Trixxie - oj to Ty już jesteś Zuzkową "weteranką" powiedz, jakie są Twoje przemyślenia po takim czasie? widzisz duży progres?

Stary 2013-01-30, 13:01   #987
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:

Zastanawiam się nad wyborem na dzisiaj. Chyba mam ochotę na 44 albo może 8? Muszę obczaić ten 31 co tam jest :P Mam ochotę na hantelki dzisiaj
To w 31 nie ma hantelków

Cytat:
Dziś nie zwowowalam, porobiłam trochę ćwiczeń z hantlami no i przedzierałam się z wózkiem przez chodniki zawalone śniegiem z sola Nieźle wtedy uda pracują
Znam, znam

Dzisiaj dodatkowo bolą mnie plecy i ramiona
ale bossko się czuję

A w którym jest mało pompek ( musze teraz górę oszczędzić ) , a dużo ćwiczeń brzuchowo-nożnych?

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
Stary 2013-01-30, 13:20   #988
Blameworthy
Rozeznanie

u mnie dziś będzie zwow 52 ale to po zajęciach wieczorkiem

~~~~

walczę o piękną figurę!

dbam o włosy i paznokcie

TUMBLR
Blameworthy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 13:24   #989
Trixxi
Zadomowienie

Cytat:

Które zwowy wy lubicie najbardziej? Może mnie skusicie na jakiś? :P

Trixxie - oj to Ty już jesteś Zuzkową "weteranką" powiedz, jakie są Twoje przemyślenia po takim czasie? widzisz duży progres?
jeśli chodzi o to jak te ćwiczenia wpływają na wygląd i mięśnie to nie mogę za wiele powiedzieć bo oprócz tego robię jeszcze siłowy 3x w tygodniu więc wizualną poprawę wyglądu raczej temu przypisuję ale kondycyjnie jest o wiele lepiej niż było zanim zaczęłam ćwiczyć z Zuzką. Początki były ciężkie bo palę więc było to dodatkowym utrudnieniem i chwilami w połowie jakiegoś zwowu myślałam że się uduszę, nie mówiąc o tym że zaczynałam ćwiczyć z Ewką i wstyd się przyznać ale pierwsze killery były jakąś masakrą a teraz widzę że jest coraz lepiej męczę się co prawda i czasami leje się ze mnie ale nigdy nie jest tak źle żebym nie mogła złapać oddechu poza tym program Zuzki jest moim zdaniem najciekawszy z tych popularniejszych typu insanity, p90x, tamile webb bo nie ma żadnych sztywnych zasad w jeden dzień można wybrać sobie dłuższy zwow a mając mniej czasu można odpalić jakiś 10 minutowy zmęczyć się przy nim równie bardzo jak przy godzinie cardio i ćwiczenia z głowy
Stary 2013-01-30, 18:10   #990
sarayy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Trixxi Pokaż wiadomość
bo za Zuzkę się biorą tylko wytrwałe dziewczyny lubiące konkretny wycisk a nie pierdzielenie o wymówkach co do tych zwowów dla początkujących to tak się zastanawiam czy te najnowsze z rozciąganiem nie były by dobre. Ćwiczenia może do łatwych nie należą ale taka chwila wytchnienia między nimi może być małym ułatwieniem. Chociaż sama ich nie testowałam być może tylko tak niepozornie wyglądają Może któraś już je robiła i mogłaby podzielić się swoją opinią?
..tylko tak niepozornie wygladają 50 (bez rozciągania) męczy przyzwoicie, a 51 (tone and stretch) uwielbiam- czuję po nim, że całe ciało pracowało mimo krótkiego rozciągania (co pozwala złapać oddech) 200 mountain climbers, 30 burpees i reszta ćwiczeń w jednym zwowie robią swoje
52 i 53 nie robiłam. Teraz czekam na 54 i będzie u mnie w piątek

Trixxi, jak często ćwiczysz z Zuzką, mając siłownię 3 razy w tyg???
sarayy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości