Grudzień za pasem, każda chce już być ze swoim bobasem! Mamusie XI-XII część XIX - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-01, 10:43   #961
emylka86
Zakorzenienie

Dot.: Grudzień za pasem, każda chce już być ze swoim bobasem! Mamusie XI-XII część XI

witam!!!

za Happy

ja się ubieram i lece na miasto bo lodówka w domu pusta, a później tradycyjnie na nowe mieszkanie, doglądać i sprzątać...

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 10:47   #962
advena85
Zadomowienie

Dot.: Grudzień za pasem, każda chce już być ze swoim bobasem! Mamusie XI-XII część XI

Cytat:
Napisane przez gk7 Pokaż wiadomość
Cześć, no i co mamy GRUDZIEŃ!!!

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
hej . maly daje popalic . caly dzien wczorajszy i dzisiejsza noc mielismy sajgon . cos go ewidentnie meczy a ja juz wysiadam . Oby to sie wszystko unormowalom jak skonczy 3 miesiace .

Ausente - gratulacje
Mojitoo- slicznego masz synka i takiego hmmm .. doroslego
Biedny maluszek Byłaś u lekarza?
Matko Twój synio za 2 dni miesiąc skończy!
Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
witam się z wami kochane

Zaczynamy 39 tydzień jakaś wściekła wstałam i idę sprzątac co by domowników nie pozabijać

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Roslinka

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

a mój suwaczek nadal strajkuje
Mój suwak też zastrajkował
Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Wiadomość od Happy Eve:

Chyba się zaczyna, od 3 godzin skurcze coraz częstsze i coraz bardziej bolą. Czekam na obchód i zobaczymy czy podkręcą akcję oksytocyną. Trzymajcie kciuki żeby to było to, bo jak to fałszywy alarm to ucieknę stąd chyba jak już wiem jak to zaj*****e boli

za Happy!!! Biedna trzeci dzień już się męczy!

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Kciuki za Happy
advena85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 11:01   #963
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120

witam z rana.. było słonko i juz ni ma słonka..... wpadłam do was korzystając z tego że nie ma mojego buraka. dziś znowu dostał zjobke ode mnie za palenie w łazience... Pamiętacie co pisałam że wszystko mnie swędzi? okazało się że to uczulenie na na dym papierosowy. Tak wiem to dziwne. może sie objawiać przez duszności i tym podobne, jak i pokrzywka swędzeniem i krwawieniem z nosa. Ostatnie dwa to u mnie. Przez mego buraka nie spałam prawie nic w nocy tak mnie wszystko swędziało a potem piekło że nawet prześcieradło mi przeszkadzało nie mówiąc o koszulce.

Dziewczyny nie uwierzycie. Mój dał się namówić na sex nie wiem jakim cudem. Widac że chciał. kilka razy robił podejścia. dopiero jak ja powiedziałam do się zgodził... był bardzo spięty

kciuki za Happy
zaręczeni od sylwestra 2011
małżeństwo od 12 maja 2012

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png

Edytowane przez dorcia2120
Czas edycji: 2012-12-01 o 11:02
dorcia2120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 11:02   #964
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
co na to pediatra??
Idziemy gdzies za tydzien . on ma po prostu gazy . bo jak go potraktuje rurka to slychac jak wychodza i potem juz sie tak nie meczy . no ale to musialabym robic co godzine . Dzisiaj wyprpbujemy bobotic .. ostatni ktory nam zostal .. oby pomogl ..

Cytat:
Napisane przez advena85 Pokaż wiadomość
Biedny maluszek Byłaś u lekarza?
Matko Twój synio za 2 dni miesiąc skończy!
nooo .. ale ten czas zapiernicza ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 11:03   #965
mariolicka
Raczkowanie

Witam się w ten grudniowy dzień i ja po małej przerwie.
Przede wszystkim gratulacje dla nowych mamuś

zmienił mi się termin cc na 10.12, wg usg wychodził ostatnio 18 a nawet 22 grudzien wiec moj gin stwierdził ze do 10 gr napewno wytrzymam. A tak podobała mi się moja pierwsza data 12.12.12 tylko podejrzewam ze porodówki beda wtedy oblężone

Juleczka waży już już ok 3 kg wiec mała nie będzie, wodniak nie rośnie wiec jest dobrze.
poza tym wczoraj i dzisiaj mam troche wiecej energii i nawet sie wyspałam, bo ostatnio ciężko było.Moj tż do konca roku ma już wolne wiec zdążymy na spokojnie przygotować pokój dla małej no i nie bede sie stresować jakbym wczesniej zaczeła rodzic ze go nie ma.
mariolicka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 11:15   #966
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
dzien dobry)
juz jest grudzien... ale ten czas leci) a my z Dawidkiem mamy dzis 3 tygodnie))

Cytat:
Wiadomość od Happy Eve:

Chyba się zaczyna, od 3 godzin skurcze coraz częstsze i coraz bardziej bolą. Czekam na obchód i zobaczymy czy podkręcą akcję oksytocyną. Trzymajcie kciuki żeby to było to, bo jak to fałszywy alarm to ucieknę stąd chyba jak już wiem jak to zaj*****e boli

ogromne! niech juz mały uparciuch wyłazi no...

Cytat:
Napisane przez nini_b Pokaż wiadomość
Też mnie zaczyna dopadać stres, że już grudzień, a my niegotowi. Łóżeczko i komoda niezłożone, jeszcze parę rzeczy do kupienia, wózek nie dotarł... ech...
oj tam oj tam kochana... ja też łóżeczka jeszcze nie mam, wózka też.... czy to najważniejsze wózek Ci tz odbierze komodę i łóżeczko poskręca... spokojnie.... byle byśmy urodziły w miarę po ludzku
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 11:17   #967
hania207
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
witam się z wami kochane

Zaczynamy 39 tydzień j

Cytat:
dzien dobry)
dla Dawidka

uciekam sprzątać

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 11:19   #968
ImmortalWoman
Zakorzenienie

a Mysti sie dzisiaj odzywała?????

ciekawe jak Roslinka po wizycie

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Dorisp Pokaż wiadomość

Co, rozsadza cię energia???

.
nieee kochana... wk****nie na to, że jestem przeziębiona a tu trza rodzić
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 11:29   #969
gk7
Raczkowanie

Kciuki za Happy, aby jej szybko poszło

Moja panna chyba łagodnie przechodzi tego wirusa. Noc spokojna, bez gorączki, kilka krostek jej przybyło na stopach, ale nie swędzą. Wcześniej mi się spieszyło z porodem. Teraz to wolę przeczekać, aż jej przejdzie, potem gruntowne porządki w domu, aby odkazić wszystkie zarazki i do szpitala.
gk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 11:33   #970
mariolicka
Raczkowanie

Cytat:
Też mnie zaczyna dopadać stres, że już grudzień, a my niegotowi. Łóżeczko i komoda niezłożone, jeszcze parę rzeczy do kupienia, wózek nie dotarł... ech...
U mnie to samo łóżeczko i komoda czekają na skręcenie ale nie mam ich jeszcze gdzie postawić, a na wózek jeszcze do dwóch tygodni mozemy czekać...a córcia będzie z nami za 9 dni
a i jeszcze sobie wymyśliłam ze sama namaluje coś nad łóżeczkiem
od poniedziałku sie zabieramy do pracy...chcialabym zeby wszystko bylo gotowe zanim pojde do szpitala łącznie z czystymi oknami na święta
mariolicka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 11:58   #971
dorcia2120
Zadomowienie

GG do dorcia2120

u mnie komoda złożona łóżeczko nie i trzeba jeszcze wózek przewieść od M siostry
zaręczeni od sylwestra 2011
małżeństwo od 12 maja 2012

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65470.png
dorcia2120 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 12:20   #972
dzika_kaka
Zakorzenienie

Heloł leniwce

Cytat:
Czujemy presję, co? Ogłaszam wzmożoną mobilizację i proszę się rozpakowywać w terminach bądź lekko przed. Każda niesubordynacja bądź przenoszenie będą karane
A zaraz wszystkie listopadówki na karnego jeżyka powysyłam, o!

Cytat:
Wiadomość od Happy Eve:
Trzymamy kciuki! Przyda nam się ładny, przykładowy porodzik na początek grudnia

Cytat:
Napisane przez dorcia2120 Pokaż wiadomość
wpadłam do was korzystając z tego że nie ma mojego buraka. dziś znowu dostał zjobke ode mnie za palenie w łazience... Pamiętacie co pisałam że wszystko mnie swędzi? okazało się że to uczulenie na na dym papierosowy.
Lej dziada aż się oduczy! No żesz co za franca... ja z moim też walczę o fajki ale bez przesady, na balkon fruwa kulturalnie chociaż mnie i tak to wkurza. Za jaranie w łazience albo pod okapem w kuchni to chyba bym zabiła... No przy ciężarnej albo nie daj bóg przy dziecku?!

Cytat:
Napisane przez mariolicka Pokaż wiadomość
zmienił mi się termin cc na 10.12, wg usg wychodził ostatnio 18 a nawet 22 grudzien wiec moj gin stwierdził ze do 10 gr napewno wytrzymam. A tak podobała mi się moja pierwsza data 12.12.12 tylko podejrzewam ze porodówki beda wtedy oblężone
Juleczka waży już już ok 3 kg wiec mała nie będzie, wodniak nie rośnie wiec jest dobrze.
Super, że z młodą wszystko ok!
Kochana na 12.12 to my tu na forum mamy nawet tłok także dobrze dla Ciebie, że się załapiesz wcześniej

A mnie dzisiaj zaskoczył telefon z rana - pani od materacyka z allegro zadzwoniła, że ten model który kupiłam jej wyszedł i może mi zaproponować taki bardziej lux, grubszy, za tą samą cenę. No nie będę się wzbraniać

dzika_kaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 12:46   #973
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika_kaka Pokaż wiadomość

Czujemy presję, co? Ogłaszam wzmożoną mobilizację i proszę się rozpakowywać w terminach bądź lekko przed. Każda niesubordynacja bądź przenoszenie będą karane
Popieram Matkę Naczelną Teraz to ma iść jak w zegareczku

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:

Lej dziada aż się oduczy! No żesz co za franca... ja z moim też walczę o fajki ale bez przesady, na balkon fruwa kulturalnie chociaż mnie i tak to wkurza. Za jaranie w łazience albo pod okapem w kuchni to chyba bym zabiła... No przy ciężarnej albo nie daj bóg przy dziecku?!
Mój to nawet balkoniku się oduczył, wystarczyło 2 razy Mu po sumieniu ostro pojechać Teraz na dwór lata, co ma dodatkowe korzyści, 1 - trochę ruchu, 2 - mniej pali bo mu się nie chce tak często wychodzić
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 12:51   #974
nini_b
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mariolicka Pokaż wiadomość
U mnie to samo łóżeczko i komoda czekają na skręcenie ale nie mam ich jeszcze gdzie postawić, a na wózek jeszcze do dwóch tygodni mozemy czekać...a córcia będzie z nami za 9 dni
a i jeszcze sobie wymyśliłam ze sama namaluje coś nad łóżeczkiem
od poniedziałku sie zabieramy do pracy...chcialabym zeby wszystko bylo gotowe zanim pojde do szpitala łącznie z czystymi oknami na święta
Mój tż uparł się, że sam złoży łóżeczko i komodę, a on wraca dopiero za tydzień (pracuje za granicą). Mam nadzieję, że zdąży. A wózek zamówiliśmy przez internet i się okazało, że nie ma na stanie koloru, któy wybraliśmy a dostawa ma być w przyszłym tygodniu.
nini_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 13:03   #975
Biedroneczkaolga
Zadomowienie

hejka!
Młoda dzisiaj kończy tydzień i nawet dała mi pospać tylko 2 xsię budziła
Zaliczyliśmy dzisiaj pierwszy spacer i było superrrr.
Gratulacje dla wszystkich nowych mam zwłaszcza dla niespodzianki ( myślałam, że takie pomyłki już nie mają miejsca)
Stary 2012-12-01, 13:10   #976
nini_b
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
hejka!
Super
nini_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 13:13   #977
AnnaEf
Rozeznanie

GG do AnnaEf

Heeej, Ale jaja z Ausente Kochana gratuluję takiej niespodzianki Twój syn będzie małym spryciarzem, zobaczysz

Ja cierpię na chroniczny brak czasu niby wszystko ogarniam, ale moja mama przyjechała w poniedziałek do mnie żeby nam pomóc i zrobiła mi taką jesień średniowiecza,że szkoda gadać... mam tak wysprzątane mieszkanie jak nigdy. W dodatku wczoraj wyjechała i myśleliśmy, że będziemy mieć chwilę wolnego dla siebie a tu się okazało, że siostra męża przyjechała z Niemiec niespodziewanie zrobiła nam niespodziankę i weekend z głowy Cieszymy się strasznie ale padamy na twarz. Jeju.... niech już będą święęęęta!

Nie ogarniam już kto kiedy urodził... dobrze, że jest lista w pierwszym poście. Gratuluję wszystkim nowym mamusiom sciskam Was Kochane moje i tęsknię
AnnaEf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 13:21   #978
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Cytat:
Dziewczynki, jest jeszcze ta promocja na pampersy w rossmanie czy to tylko wczoraj było???
Jest, wzięłam ostatnia paczkę 2, 1 leżały jeszcze ze dwie paczki

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 13:28   #979
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
Jest, wzięłam ostatnia paczkę 2, 1 leżały jeszcze ze dwie paczki
Dzięki za informację
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 13:30   #980
reven24111
Raczkowanie

cześć Dziewczyny
dobrze że was mam(dziękuję za inf.o promocji na pampersy). Ja też wzięłam 2.Jedynek mam tylko 43 sztuki mam nadzieje że wystarczy

Ausente gratuluję.To dopiero miałaś niespodziankę na porodówce

A ja już się nie mogę doczekać piątku oby ten czas leciał jak najszybciej

reven24111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 13:37   #981
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Witam dziewczynki w piękne grudniowe popołudnie
Wczoraj składaliśmy łóżeczko z tź a dzisiaj od rana musiałam leciec do pracy i dopiero wróciłam. Nie mam siły.

Ale Aneta miała niespodziankę

Kochane zmykam sprzątać

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 13:51   #982
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Anielka

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Ausente urodziła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SYNA
ur o 18.35, 60cm i 3800g
ale jaja

Cytat:
Napisane przez Mojitooo Pokaż wiadomość
Franuś skończył dziś tydzień
Budzi się co 2,5-3h, w nocy też. Jest słodziutki, kochany i taki spokojny Aniołek

Franuś pozdrawia wizażowe ciocie

Cytat:
Napisane przez rosllinka Pokaż wiadomość
Ja sie zbieram do gina. Nocke mialam ciezka:-(. No i witam sie w 38 tygodniu.
i za gina

Cytat:
witam się z wami kochane

Zaczynamy 39 tydzień [COLOR="Silver"]

Cytat:
dzien dobry)

Cytat:
Wiadomość od Happy Eve:

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

hej

my byliśmy w mieście - prezent dla mamy i siory już mam
dla taty i babci obmyślony, dla małej brata P na urodziny też także luzik

dla dziecka wszystko mamy przygotowane ale nie martwcie się że łóżeczko nie skręcone czy coś - to jest dosłownie chwila i wasi mężowie spokojnie zdążą to nawet zrobić jak w szpitalu będziecie
przecież nie wychodzimy po 2h tylko najwcześniej na 3-cią dobę
mojej koleżanki mąż to i wózek kupował jak w szpitalu leżała - no ale to trzeba mieć już jakiś upatrzony wtedy i wiedzieć że jest w sklepie
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 13:57   #983
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Dokładnie, skrecenie lozeczka to w sumie chwila, tylko nie każdy ma te umiejętności u nas to ja byłam mózgiem i głównym wykonawca a Tz pomocnikiem

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Stary 2012-12-01, 14:00   #984
jagnna
Zakorzenienie

Witamy was ze Szkrabiną serdecznie!

Cytat:
Zaczynamy 39 tydzień jakaś wściekła wstałam i idę sprzątac co by domowników nie pozabijać
Idź posprzątaj, wyżyj się

Cytat:
Wiadomość od Happy Eve:

oj no to kciukasy trza trzymać żeby w końcu ruszyła z kopyta

Cytat:
Łózeczko złozycie w 3 minuty, komodę w 7, a wózek dojdzie na 376%. Uwierz cioci Jagnie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
witam!!!

za Happy

ja się ubieram i lece na miasto bo lodówka w domu pusta, a później tradycyjnie na nowe mieszkanie, doglądać i sprzątać...
Miłych i owocnych zakupów

Cytat:
Napisane przez dorcia2120 Pokaż wiadomość
witam z rana.. było słonko i juz ni ma słonka..... wpadłam do was korzystając z tego że nie ma mojego buraka. dziś znowu dostał zjobke ode mnie za palenie w łazience... Pamiętacie co pisałam że wszystko mnie swędzi? okazało się że to uczulenie na na dym papierosowy. Tak wiem to dziwne. może sie objawiać przez duszności i tym podobne, jak i pokrzywka swędzeniem i krwawieniem z nosa. Ostatnie dwa to u mnie. Przez mego buraka nie spałam prawie nic w nocy tak mnie wszystko swędziało a potem piekło że nawet prześcieradło mi przeszkadzało nie mówiąc o koszulce.

Dziewczyny nie uwierzycie. Mój dał się namówić na sex nie wiem jakim cudem. Widac że chciał. kilka razy robił podejścia. dopiero jak ja powiedziałam do się zgodził... był bardzo spięty

kciuki za Happy
A u mnie wyszło właśnie słoneczko!!
Lej chłopa za palenie. Ja się zastanawiam, jak to u mnie będzie, bo ja nie pale, M też nie, mama pali, ale sie ukrywa po piwnicach, garażach i innych takich, tylko mój tato.... Nie dość że jara jak lokomotywa i odpala cygara od cygara, to się nie daje namówić ,żeby nie palić w domu. Owszem, ma jeden pokój palacza, ale i tak się niesie na dom. Nie mam pomysłu na niego
A co do seksu... Myślałam że u nas wczoraj co bedzie, jakieś mizianko chociaż... jadnak film o czołgach był bardziej pociągający niż ja

Cytat:
oj tam oj tam kochana... ja też łóżeczka jeszcze nie mam, wózka też.... czy to najważniejsze wózek Ci tz odbierze komodę i łóżeczko poskręca... spokojnie.... byle byśmy urodziły w miarę po ludzku
Dokładnie.
Dobrze gadasz

Cytat:
Heloł leniwce

Trzymamy kciuki! Przyda nam się ładny, przykładowy porodzik na początek grudnia

Super, że z młodą wszystko ok!
Kochana na 12.12 to my tu na forum mamy nawet tłok także dobrze dla Ciebie, że się załapiesz wcześniej

A mnie dzisiaj zaskoczył telefon z rana - pani od materacyka z allegro zadzwoniła, że ten model który kupiłam jej wyszedł i może mi zaproponować taki bardziej lux, grubszy, za tą samą cenę. No nie będę się wzbraniać
za materac
Mnie ten grudzień przeraża. To już nawet nie presja, tylko czysty strach

Cytat:
hejka!
Gratulacje dla wszystkich nowych mam zwłaszcza dla niespodzianki ( myślałam, że takie pomyłki już nie mają miejsca)
za spacer

A mysmy się dziś z M zabrali ostro do roboty od rana i chałupka już wysprzątana jest. Tzn. on się wziął, ja go wspierałam w miarę sił i możliwości dzisiejszych. Obiad też przygotowany, tylko talarków i rybek nasmażyć w odpowiednim czasie
Idę się leniwić.
Co dzień się gorzej czuję. Jakby mi ktoś kurka ukręcił i dawkował energię tak na 13%

jagnna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 14:00   #985
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
Dokładnie, skrecenie lozeczka to w sumie chwila, tylko nie każdy ma te umiejętności u nas to ja byłam mózgiem i głównym wykonawca a Tz pomocnikiem
mój mnie nawet nie zawołał, kilka minut i z głowy
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 14:08   #986
Swarovska
Zadomowienie

a ja torby do szpitala nie mogę skończyć pakować... lenia mam, pewnie po wizycie u gina (czyli 6 grudnia) zmobilizuje się i dopakuje rzeczy

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
mój mnie nawet nie zawołał, kilka minut i z głowy
mój tż dwa razy zle skręcił za 3 razem się udało pościeli nie założyłam bo nie chce by się kurzyła i materac jeszcze ofoliowany
Swarovska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 14:20   #987
nielegalnaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Swarovska Pokaż wiadomość
a ja torby do szpitala nie mogę skończyć pakować... lenia mam, pewnie po wizycie u gina (czyli 6 grudnia) zmobilizuje się i dopakuje rzeczy
Mam to samo Tzn torba już praktycznie przygotowana, ale i tak muszę dołożyć jeszcze kilka rzeczy. Zmobilizowałam się nieco bardziej dopiero po ostatniej wizycie gdy ginka powiedziała, że praktycznie mogę rodzić na dniach no ale na razie nic się nie dzieje

nielegalnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 14:35   #988
fasolka124578
Rozeznanie

Cześć dziewczynki
Piszę tak szybciutko
We wtorek urodziłam synka, Alanka
55 cm, 3450. Cały tatuś
fasolka124578 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-01, 14:45   #989
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Cytat:
Napisane przez fasolka124578 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Piszę tak szybciutko
55 cm, 3450. Cały tatuś

Zaraz nikogo nie bedzie z listy listopadowej

Stary 2012-12-01, 14:56   #990
gk7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fasolka124578 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Piszę tak szybciutko
55 cm, 3450. Cały tatuś

Super, moje gratulacje.kla ski: JAk znajdziesz czas, to napisz coś więcej, jak Ci poszło, jak rodziłaś itd.
gk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości