|
|
#961 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Dot.: 2013 rokiem ZMIAN :)
Cytat:
Oby dla Ciebie też był ![]() Wzięłam przed dwie uspokajające tabletki ziołowe żeby stres mną nie rządził, bo ogólnie czułam się na siłach
|
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
zostawić Was na kilka godz, to potem tyle nadrabiania, że masakra
![]() ale po nadrobieniu widzę, że głównym tematem było prawko, a ja nie mam i na razie nie planuję robić, więc nie mam nic do powiedzenia w tym temacie
|
|
|
|
#963 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
ten temat się ciągnie i ciągnie
.
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
hej, można dołączyć? ;>
---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- o tak, znam to, miałam wygolony bok i odrastało okropnie, ale ostatnio mnie korciło zrobić to znowu ;d
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
jakie postanowienia na nowy rok?
.
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
hmm postanowienia są związane z wyglądem i niezwiązane też, zacznę od pierwszych, więc przede wszystkim zrzucić kilka kilogramów, bo się strasznie roztyłam, jakieś 7-8 załatwiłoby sprawę, aczkolwiek bardziej polegam na centymetrach i ogólnych efektach wizualnych, w każdym razie brzuszek, tłuszczyk z ud i kilka cm z piersi muszą zniknąć
w tym celu od 7.01 (wracam do miasta w którym studiuję) zaczynam biegać i skakać na skakance, będę się starała też jakoś w miarę normalnie jeść, ale wiadomo jak to zabiegany student, nie zawsze wyjdzie, do tego włosy, zapuszczam (jak na razie jest ok 65 cm) efekty utrwalam na zdjęciach i gromadzę w albumie w profilu i oczywiście dbam, odzywki, maski i inne pierdółki stosuję i chcę nadal, wymieniłam garderobę, chcę zacząć się lepiej ubierać, bo wczesniej nie zwracałam na to uwagi kompletnie, tak samo jak na makijaż, teraz troszkę to zmieniam i wychodzi mi to na dobre, bo czuję się atrakcyjniejsza, muszę nauczyć się też chodzić na szpilkach więc potrzebne mi są jakieś odjazdowe, to też mój cel haha no i z rzeczy niezwiązanych z wyglądem to chcę zaliczyć pierwszą w zyciu sesję i następne oczywiście też, wyjechać w wakacje do pracy i zarobić na swoje potrzeby, dokończyć prawo jazdy zaczęte ponad rok temu, ale nie wiem czy jestem gotowa, na razie nie więc to raczej w 2 połowie roku jeśli już, zacząć czytać więcej ksiązek i mniej czasu spędzać przed komputerem ![]() To takie najważniejsze, oby się udało zrealizować chociaż częśc to będę szczęsliwa
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
pokaż włosy
.też mam zamiar ograniczyć komputer i czytać, czytać, czytać .
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
najs
. ja mam trooochę dłuższe
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#972 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Troszkę, ale tylko troszkę, bo byłam na badaniach Tylko teraz się boję parkować Cytat:
Tłuszczyk, i ja bym chciała, ale to wiem, że na wiosnę najlepiej, bo w zimie, to mam lenia, a panicznie boję się przez kompleksy siłowni (niestety, nic na razie tego nie zmieni) Szpilki - naucz się powoli chodzić na małych obcasach. Nigdy, ale to nigdy nie wskakuj w duże. Nasze czasy mają to do siebie, że jest dużo koturn, i 3/4 ludzi w obcasach chodzi jak kaczka. I przede wszystkim z palców na pięty. Nie na odwrót. Dlatego, im zaczniesz od mniejszych, raz że stopa ci się przyzwyczai, a dwa, że szybciej to opanujesz. Szpilki nie obcasy Też mi się marzą ![]() Czytać... Obiecałam sobie, że będę przy porannej kawie nadrabiać zaległości w prasówce ze swiata i z Polski, żeby być na bieżąco. Z chęcią posiedziałabym na jakimś bbc albo coś.. A ja przy porannej kawie nadrabiam wizaz i blogi Ale to się musi zmienić.Cytat:
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem sobą załamana
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Pewnie, że można Też próbuję, póki jeszcze nie mam nauki. Dziś pewnie skończę kolejną książkę. Cytat:
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Czemu? |
|
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu ja jestem takim leniem?
Marzą mi się 4 i 5 na studiach, a nie potrafię się zabrać porządnie za naukę i przerabiam mniej niż sobie zakładałam na dany dzień, bo zajmuję się głupotami.
|
|
#976 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#977 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() A ja mam takie pytanie. Jaka jest waga do której dążycie? |
|
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba trzeba nad sobą systematycznie pracować, to jedyne wyjście. Ja początkowo zakładałam 52 kg. I chyba tyle mi wystarczy (mam 166 cm wzrostu). Wszyscy mi mówią, że jestem chuda. Fakt, nadwagi nie mam, ale chciałabym nie mieć kompleksów, a żeby ich nie mieć to muszę ładnie ujędrnić i lekko wyrzeźbić ciałko. Dlatego też biorę pod uwagę głównie ćwiczenia (na które wiecznie brak czasu |
|
|
|
|
#979 |
|
Zadomowienie
|
Zakładam, że nikt nie zauważył mojego ostatniego postu, z prośbą o dołączenie i mówię dzień dobry serwując białą kawę, co by się wkupić do towarzystw
|
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
bingos, tylko ja się szybko zniechęcam.......
Zmykam się pouczyć....... Wyłączę lapka który podczas sesji jest złem w czystej postaci
|
|
#981 |
|
Raczkowanie
|
ozi_ jak najbardziej witam, w gtakim razie ;D
|
|
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dla odmiany właśnie sączę zwykła czarną kawę![]() No to mamy coś wspólnego
|
|
|
|
|
#983 |
|
Zadomowienie
|
bacon bingos dziękuj uniżenie za powitanie
![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Budząc się dzisiaj rano, doszłam do wniosku, że potrzebuję porządnego głośnego budzika, bo ten w telefonie znowu albo nie zadzwonił, albo wyłączyłam go przez sen, albo w ogóle nie słyszałam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#984 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
może być ciężko Cytat:
zawsze ciężko się zmobilizować do nauki, zwłaszcza jak obok tyle rzeczy rozprasza uwagę a co do ocen, to wiesz one też nie są najważniejsze, bo nie zawsze świadczą o wiedzy itd. Często są niesprawiedliwie stawiane i nic się na to nie poradzi zresztą też kwestia szczęścia, bo możesz być super nauczona wszystkiego, a trafisz na pytanie które akurat średnio Ci podpasuje i ja tam się nigdy nie przejmuje ocenami ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
oj ja dobrym drineczkiem bym nie pogardziła
ogólnie alko nie lubię i nie piję ale jakiś fajny, kolorowy drink... czemu nie ja też ostatnio weszłam na wagę na szczęście waga się nie rusza także jest spoko chociaż wiosną trzeba zacząć się ruszać bo flaczeję
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#987 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tzn "łagodne" nie mam problemu z silikonami, ale bez nich i ogólnie te ziołowe - włosy wychodzą garściami, są matowe, słabe, bez blasku, obciążone, szorstkie i ogólnie nie lubią się nawzajem I tutaj nawet odżywka nie pomoże Dlatego nie lubię ogólnie Joanny, nie działa na moje włosy dobrze ![]() 65-68kg ![]() Cytat:
Witaj, witaj Cytat:
A co do alko i drinków, to ja z chęcią.. znaczy alko nie lubię, uwielbiam wina, ale odkąd drineczki robię, to są świetne. Shoty warstwowe i inne, jak ktoś ma ochotę.
|
|
#988 |
|
Zadomowienie
|
Ale fajne drinki
Chociaż (ostatnio) nie przepadam za alkoholem.Uciekam, jadę do Warszawy, chociaż średnio mi się chce. Miłego dnia |
|
|
|
#989 | ||
|
Kuźnia inspiracji
|
u mnie 60 kg, ale magicznym 55kg bym nie pgardziła, chociaż bardzo długa droga rpzede mną
(172cm)Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#990 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.

znacie jakiś dobry sposób na stres? W swoim życiu przeszłam już wieeeeele egzaminów, ale ten na prawko jest najgorszy dla mnie.A i będę zdawać już 5 raz:-/
Oby dla Ciebie też był 
żeby stres mną nie rządził, bo ogólnie czułam się na siłach

hheheh

. ja mam trooochę dłuższe 

おはよう! 

zresztą też kwestia szczęścia, bo możesz być super nauczona wszystkiego, a trafisz na pytanie które akurat średnio Ci podpasuje i
ogólnie alko nie lubię i nie piję ale jakiś fajny, kolorowy drink... czemu nie