|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#961 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 293
|
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII
mnie siê podoba ten ciemniejszy...
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 526
|
ja swój dosta³am u fryzjerki, w takim malutkim saloniku
![]() Czeko no ale wiesz, powód do glêdzenia zawsze siê znajdzie.MOJA DROGA PANNO, co to za fejsbukowe poskramianie blondu, a my nic o nim nie wiemy? ![]() ... dobra, doczyta³am ![]() Kitka Chodzi Ci o te w±sy na zegarku? Ja te¿ tego nie kminiê. Wszêdzie w±sy kole¿anka nawet sobie ze swoim ch³opakiem zrobili tatua¿e na palcu.
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-01-21 o 18:22 |
|
|
|
#963 | |||||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 942
|
Cytat:
w sumie mog³abym wypróbowaæ bo koszt 7 z³ i mam blisko miejsce gdzie mogê j± dostaæ pomy¶le nad ni± ![]() Cytat:
trzymaj siê mocno kochana ![]() ja mam teraz chociaz niechce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ciesze siê ![]() Cytat:
ale jeszcze go nie u¿ywa³am bo mam z marionu jeszcze arganow± podobn± ![]() Cytat:
sama bym poczyta³a
blonding zapuszczanie i regeneracja w³osków ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a |
|||||||
|
|
|
#964 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 195
|
Cytat:
![]() Agatko dziêkujê Ci Cytat:
![]() I tu i tu, trzeba szukaæ Mo¿e nawet u fryzjera by mieli. Na allegro jest za nieca³e 4z³, wiêc je¶li planujesz kupiæ jak±¶ maskê w najbli¿szym czasie to zobacz czy u jednego sprzedawcy znajdziesz t± maskê i jedwab CHI, je¶li tak to Ci siê op³aci zamawiaæ z neta bo koszt przesy³ki bêdzie jeden ![]() W sumie to nic Ale podobaj± mi siê rzeczy z tym wzorem, wpisz w google moustache i powinno Ci co¶ wiêcej wyskoczyæ
|
||
|
|
|
#965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
blonding zapuszczanie i regeneracja w³osków ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a |
||
|
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 27 214
|
Cytat:
![]() Spokojnie jeszcze wyprowadzisz sobie ³adnie kolorek Ja sie w tym jasnym czuje blado mega czasami. Ale mo¿e jakbym robi³a 10 poziomem to by mi na bia³o pasm nie chwyta³o, nie wiem
|
|
|
|
|
#967 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 94
|
no kurcze... znacie siê na blondach jak nikt, a ani jedna s³ówka nie podpowie, ¿ebym sobie krzywdy nie zrobi³a?
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
|
|
#968 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiecie, jest serce, gwiazdka, kwiatek, motylek etc. i s± te¿ W¡SY One maj± w sobie co¶ takiego ¿e chcia³abym jaki¶ dodatek z nimi w roli g³ównej S± inne ni¿ wszystkie dotychczasowe printy Cytat:
O i jak to z marionu siê sprawdza? |
|||
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ci wybija zieleñ to nie wiem czy popiel co¶ da - raczej sam w sobie nie za bardzo. Kitka zreszta chyba nawet dzisiaj pisa³a ¿e na glona to be¿e. 7.13, 8.13 Moge sie myliæ ale wydaje mi siê ¿e popiel mo¿e podbiæ t± zieleñ, na rudo¶æ pomo¿e ale na zieleñ raczej nie. |
|
|
|
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje chocia¿ ju¿ siê czuje inaczej teraz jak siê popiel wyp³ukuje ![]() to z marionu ok. fajnie w³osy siê rozczesuj± chocia¿ teraz odstawi³am na jaki¶ czas
|
|
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale znowu teraz jakos mi cudownie z tym kolorem nie jest Wiem na pewno ¿e odcieñ z per³owym po³yskiem pasuje mi jak ula³
|
|
|
Okazje i pomys³y na prezent
|
|
#972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak mówisz sama ¿e Ci ¼le w tym jasnym kolorze co masz, to mo¿esz spróbowaæ, mo¿e a nu¿ oka¿e siê lepszy Ja te¿ teraz zaryzykowa³am, bo mia³am ju¿ do¶æ d³ugie w³osy, a postanowi³am zej¶æ do koloru który nawet nie wiedzia³am czy bêdzie mi pasowa³. I nie ¿a³ujê, teraz muszê tylko pozbyæ siê tej marchewy i bêdê mog³a cieszyæ siê moim pierwszym w ¿yciu blondem ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
Skusi³abym siê na jaki¶ jedwab/olejek, i nie wiem czy przy okazji zamawiania lady spa z keratyn± wzi±æ jedwab chi czy co¶ drogeryjnego Bo co¶ w koñcu muszê wzi±æ dla tych w³osów moich, jak bêdê mia³a boba zabezpieczenie koñcówek bêdzie obowi±zkiem.---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Dziewczyny a mam do was takie pytanie.. czy maj±c blond te¿ macie tak ¿e górna czê¶æ w³osów jest ja¶niejsza od dolnej i widaæ lekkie przej¶cie miêdzy kolorami? Nie przeszkadza to Wam? Bojê siê ¿e jak uzyskam w koñcu blond to bêdzie za bardzo widaæ to przej¶cie miêdzy kolorami i siê pod³amiê troszku No i nie wiem czy to normalne, czy tylko ja tak mam?
|
||
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do koloru to ja mam na odwrót góre ciutke ciemniejsz± od do³u i w sumie ju¿ siê przyzwyczai³am chocia¿ i tak mnie to dra¿ni nieraz ....---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- dziewczynki mam takie pytanie ![]() co s±dzicie o takich wsuwkach do w³osów dla kobietki w moim wieku ? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html lubie takie spineczki rózne i mam kilka do spinania grzywki ,ale nie wiem czy to ju¿ nie przegiêcie w moim wieku takie kokardki?
blonding zapuszczanie i regeneracja w³osków ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2013-01-21 o 19:23 |
|
|
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 958
|
Cytat:
Bunny doradzi³aby Ci najlepiej, ale ma ciê¿ki okres, wiêc dobrze by by³o gdyby¶ poczeka³a...Jednak je¶li chodzi o zieleñ to na ni± najlepsze s± be¿e. Te¿ siê z ni± zmaga³am, wiêc wiem i Bunny mi radzi³a. Samego popielu na pewno bym teraz nie dawa³a, bo mo¿e j± tylko podbiæ. |
|
|
|
|
#976 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 437
|
Cytat:
ale d³ugo¶ci± tak± bym nie pogardzi³a
|
|
#977 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 94
|
hmm... przy tym ¶wietle nie jestem w stanie zrobiæ zdjêæ na których widaæ cokolwiek wiêcej... kurcze, zmartwi³y¶cie mnie z tym popielem, bo o tej porze i przy tej ¶lizgawicy nie dotrê ju¿ nigdzie po inna farbê
a muszê j± nasmarowaæ dzi¶
|
|
|
|
#978 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 193
|
Cytat:
|
|
#979 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 437
|
Cytat:
Okazje i pomys³y na prezent
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 526
|
Cytat:
ja mam górê ciemniejsz±, resztê ja¶niejsz±, a po lewej stronie przy koñcach ciemniej. Ojj tak, te wszystkie perfekcyjnie równe, b³yszcz±ce kolorki to maj±, bo siê sphotoshopuj±, o.
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciapnij na g³owê i potrzymaj troszkê je¶li glon jest delikatny, widoczny tylko w sztucznym ¶wietle to powinno troszkê pomóc, a jak nie to bêdzie trzeba co¶ z be¿ami kombinowaæ, czy to farb± czy chocia¿ jak±¶ szamponetk±
|
|
|
|
|
#982 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 586
|
Laskyyyy wla¶nie zmy³am z w³osów lady spa... wyobra¼ie sobie pyszne pachn±ce,s³odkie cappuccino taaak tak pachnie ta maska
chcia³o sie j± zjesc ju¿ raz j± probowa³am ale jaki¶ efektów nie zauwarzy³am dzi¶ drugi raz podchodze, no i przedewszystkim ma bardzo dobre opinie na KWC 4,5 gwazdki Cytat:
Cytat:
a teraz tadam! moje w³osy na przestrzeni ponad 2 lat ![]() 1. poczatki w³osy popalone suche zniszczone 2.ju¿ dobrze wygl±daj±ce cel zapuszczanie i pielêgnacja 3. zdjecie z wrze¶nia 2012
ALFAPARF EVOLUTION CUBE 11.21 + utleniacz 12% szampon dermena vitapil od¿ywianie w³osków Edytowane przez Kotka17 Czas edycji: 2013-01-21 o 19:56 |
||
|
|
|
#983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O tu moje k³aki https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=370Troche sie cykam bo mam do¶æ problematyczny odrost, a znowu d³ugosci mocno ³api± zimny kolor. Boje sie troche szarego mopa na d³ugosci No i nie wiem czy koleston 9.16, czy alfa 9.21 czy moze cos innego. Jeszcze musze mamie wymy¶leæ jak ma doj¶æ do ch³odnego be¿owego blondu ![]() Co do twojego pytania - chyba nikt nie ma super jednolitego blondu Ja walczy³am ci±gle z ciemniejszym do³em, zrówna³am - to dó³ i tak jest ja¶niejszy od góry A znowu w³osy zwierzchu s± ja¶niejsze ni¿ te od spodu I póki nie ma to odcieni ¿ó³ci ani rudo¶ci to jest ok ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
![]() No na braz chyba sie póki co nie zdecyduje, ale przyciemnienie o ten ton czy 1,5 mnie korci. Mega jasny blond jest piêkny ale czasem czuje sie troche jakby w³osy swoje a moja twarz swoje, mega blado, troche sztucznie. Czasem znowu czuje sie bosko Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2013-01-21 o 19:56 |
||
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko dawaj poziom 9
![]() a gdzie Wy kupujecie te maski lady spa? |
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 586
|
Cytat:
![]() a jaki kolor chcia³aby¶ wiesz ju¿ dok³adnie? to ma byæ jaki¶ be¿? allegro bejbe ![]() http://allegro.pl/listing.php/search...ory=89001&sg=0
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
dziêx!
![]() zamówiê sobie, ale pó¼niej, jak poczytam o tym trochê ![]() aaa Czeko w koñcu zdecydowa³am siê na pêdzel do bronzera i wybra³am hakuro h14 http://allegro.pl/hakuro-pedzel-rozs...942728056.html dzisiaj przyszed³, jutro wypróbujê uzna³am, ¿e taki nie za du¿y, nie za ma³y, LECZ W SAM RAZ mo¿e siê sprawdzi
|
|
|
|
#988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem ¿e co¶ takiego mi wychodzi na odro¶cie po farbie popielato-per³owej. Ale ni wiem kompletnie jak to bedzie jak po³o¿e 9.21 na ca³o¶æ ![]() Dlatego sie cykam I kombinuje inne farby ni¿ alfa i mo¿e na odrost popielato-per³owa czy tam fioletowa, a na dlugosc sama per³e ![]() Cytat:
Daj znaæ jak sie sprawdza
Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2013-01-21 o 20:27 |
||
|
|
|
#989 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokazywa³am zegarek z w±sami ![]() Ale zmiana Gratulacje ![]() ![]() Cytat:
Ja bym na Twoim miejscu spróbowa³am, z pomoc± Bunny napewno dasz radê wróciæ do ja¶niejszego odcienia w³osów w razie gdyby co¶ nie wysz³o Swoj± drog± ciekawe co u niej ![]() Cytat:
![]() Kitka jest jeszcze seria z keratyn± ![]() (btw, kotka i kitka, ale to fajnie wygl±da )Cytat:
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-01-21 o 20:28 |
||||
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
jasne, ¿e dam
![]() Cytat:
![]() w³a¶nie mam pêdzel do ró¿u, ten ze ¶ciêtym w³osiem i nak³ada³am nim bronzer. Fajnie siê nim rozciera³o, ale ju¿ ¿eby precyzyjnie wykonturowaæ japê to nie dawa³o rady, dlatego uzna³am, ¿e mo¿e ten siê nada, a ewentualnie do rozcierania kupiê jeszcze jaki¶ inny ![]() tym sposobem wymieni³am wszystkie pêdzle na porz±dniejsze |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

no ale wiesz, powód do glêdzenia zawsze siê znajdzie.
pomy¶le nad ni±
Za³amka normalnie. Mam nadziejê tylko ¿e wszystko skoñczy siê dobrze
(piszê tak ogólnikowo, bo to nie jest raczej temat do poruszania na forum
zobaczysz jak po 2gim farbowaniu bêdzie bo 1sze nie zawsze chwyta idealnie od razu

a muszê j± nasmarowaæ dzi¶

Gratulacje