|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co ostatnio upolowałyście? :D
Cytat:
Do Neonki - kobieta zmienną jest . Fajny nowy avatarek |
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Do Neonki - kobieta zmienną jest
. Fajny nowy avatarek Dziękuje!
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też A przecież nie będę walczyć o wygraną z zaprzyjaźnionymi Forumkami A w ogóle to chyba dopadł mnie perfumeryjny kryzys Wiele zapachów mi się podoba, lecz nie odczuwam potrzeby ich posiadania Chyba sfiksowałam
|
|
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewka no coś Ty ?? A może przechodzisz okres wypalenia perfumyjnego??Ratujmy Ewe jak się da!!!!! A tak na temat to udało mi się zdobyć poszukiwane Naj-oleari. Przyszla też paczka z mini AA Lilia bella-maj, konwalie, komunie, wietrzyk Trafila tez do mnie mini wody perfumowanej o nazwie PINK.Prawdopodobnie sprzedawca pomylił się i wysłal mi za dużo a może to prezencik W każdym razie nie Lilia mnie urzekła ale to COŚ. Flakonik piękny z zapach poprostu w moim stylu.Cos z Flowerbomba i EC razem wzięte. Oczywiście nie używałam Pink jeszcze tylko pokusiło mnie o wąchnięcie. Wysłałam pytanie czy to nie pomyłkowe?? Co będzie jak trzeba będzie oddać??
|
|
|
#965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w sumie to juz niczego tak obsesyjnie nie pozadam.. jest pare rzeczy ktore moge miec, jak dostane bedzie ok, jak nie to tez mala strata... Napewno samo zdobywanie juz nie rajcuje tak jak calkiem niedawno :/ a zeby bylo w temacie- to dzieki E zdobylam Tygryska, doszly Lutensy , i czekam na Flowerbomb Extreme
|
|
|
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nic nie upolowałam, ale... upolowała coś dla mnie, a w zasadzie dla mojego ślubnego, niezastąpiona E . Coś, czego intensywnie szukałam, a później dowiedziałam się, że jest wycofane - Escada Casual Friday, zapach jak najbardziej męski .Mężowi nic nie powiedziałam, będzie miał niespodziankę .
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Mi do pełni szczęscia potrzeba juz na dobrą sprawe 3 zapachów, reszta to tylko tak, zeby mieć i od czasu do czasu sobie użyć, stąd też mam mocne postanowienie nie kupić więcej ani jednej setki, mam za dużo, przytłacza mnie ich widok i wizja uzywania do śmierci
|
|
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Neonko, ciągle z biciem serca otwieram paczki z próbkami I może nieprecyzyjnie się wyraziłam, bo wiele z nich chciałabym mieć, lecz nie jestem już skłonna "stewać na rzęsach" by je zdobyć Gdyby np. to był prezent... ![]() Nic się jednak nie martw - pewnie potrzyma mnie kilka dni i znowu czegoś namiętnie zapragnę Zwłaszcza, że jestem w fazie testów, niezwykle dla mnie cennych, próbasów od Madlaine Evee, Flowerbomb Extreme??? Demoniku, piękny to zapach
|
|
|
|
|
#969 |
|
Raczkowanie
|
Brit Red, naczytalam sie opisow jaki to smakowity i slodki, zdobylam probke , zakochalam sie i w mig byl u mnie
)pozdrawiam |
|
|
|
#970 |
|
Raczkowanie
|
A ja zostalam szczesliwa choc nieco przypadkowa posiadaczka 30 ml Madame Rochas
Przy czym, zeby bylo smieszniej dzieki Madame R. udalo mi sie zdobyc jeden z tzw. "rarytasow beznadziejnych" - ukochane i wytesknione Aquaflore Caroliny Herrery, ktorych nawet nie probowalam poszukiwac, sadzac, ze sprawa jest z gory przegrana. I zupelnie niespodziewanie udalo sie - cale 75 ml cudownego zapachu kwiatow znad zagubionego w zarosnietym bujnie ogrodzie stawu jest moje A zeby szczescie bylo juz calkiem bezczelne, to do kompletu dolaczyly Tentations |
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Z Ciebie Szumaczku, to zawodowy myśliwy
|
|
|
|
#972 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny, miniaturki faktycznie słodkie i mam ochotę na więcej, ale wydałam już z 800 zł na różne różności
Muszę spasować.Choć kuszą mnie jeszcze miniaturki Very Wang i Margaretha Ley Escady
|
#973 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale instynkt lowcy nie zanika - gotowosc bojowa wkrotce powrocila Zeby tak jeszcze tylko w kasowym kolczanie komplet gotowych strzal zawsze czekal..
|
|
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Taaaa... ja też bym sobie o tych "strzałach w kołczanie" pomarzyła
|
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Panikuje............... Flowerbomb Extreme??
Who,what,when...love
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co jakis czas coś sprzedaję, bo wpadam w popłoch że nie dam rady wszystkich zuzyć i się coś zepsuje. Po czym kupuje znowu, a nawet więcej , coś co musze koniecznie ponosić, albo nie mogę oprzeć się okazji A do szczęścia to jeszcze tylko Stelle , Silver Rain i duża Magie Noire. Na razie.
|
|
#977 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Extr. - taka bardziej orientalna wersja- dotrze do mnie calkiem niedlugo zloty granat |
|
|
|
|
#978 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Do dzis jakos nijak nie moge pozbyc sie nawet Casmiru, ktory wybitnie mi sie nie podoba. Trzymam dziada ciagle u siebie tlumaczac sie, ze to "w celach badawczych, aby ustalic, czemu gadziny tak nie znosze"
|
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co, ja jednak jestem niereformowalna
![]() Otóż wczoraj pisałam o tym, jak to mnie setki przerażają, a co dzisiaj zrobiłam, kupiłam sobie kolejna setkę, bo cena taka okazyjna, że sie powstrzymac nie umiałam
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie trzymam nielubioanych zapachów, albo takich których nie uzywam, odesżło ode mnie z 30 flakonów, jak nie więcej, więc rotacja naprawde duża
![]() żałuje chyba tylko jednego, reszta całkiem bez żalu |
|
|
|
#981 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to nie moja wina .. ![]() Szumaczku- u mnie zapachy wychodza- ale tylko po to aby zamienic sie w inne... |
|
|
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to pochwal się |
|
|
|
|
#983 |
|
Raczkowanie
|
No wlasnie, Mad, pochwal sie
Swoja droga - mi tez prawie same setki ostatnio dochodza, ale zawsze sobie mysle - fajnie, bedzie na wymianki
|
|
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
A nic specjalnego, dokupiłam sobie Cristobala, starego miałam resztkę, trafiła się okazja, więc kliknełam
|
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast wzięłam się na sposób i zaczynam kupować setki tylko najulubieńszych zapachów (produkty lub testery) a inne staram się kupować - przynajmniej częściowo - po 30 ml , te przynajmniej na pewno dam radę zużyć
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Upolowałam 100-tkę Green Tea.Może to i żaden rarytas ale z wielka przyjemnością wracam do tego zapachu po dłuższym rozstaniu
|
|
|
|
#988 |
|
Raczkowanie
|
A do mnie przyfrunelo wisienkowe Safari
I chyba upoluje Tuscany per Donna. Rany, co ja pisze "chyba" - ja je juz mam w domu, tylko sprzedawca mysli nad cena a ja dostalam do przetestowania Swoja droga - niezly chwyt marketingowy: dac perfumoholiczce perfumy do reki
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Szumaczku, a ja miałam nie tak dawno Tuscany i powędrowało szybciutko w swiat, szkoda, że sie wtedy nie zgadąłyśmy, bo ja ich ścierpiec nie mogłam
![]() PS. dziekuje za ciepłe słowa, bardzo mi sie miło zrobiło |
|
|
|
#990 |
|
BAN stały
|
Parę sztuk zostało ustrzelonych:
Datura Noir (wreszcie) na niemieckim Ebay, czekam teraz codziennie na listonosza i drżę przypominajac sobie historię Le Feu. Tygrys Kenzo - i sama nie wiem śmiać się czy płakać. A w poniedziałek spełni się moje wielkie marzenie- Premier Figuier. Jeszcze Asja i będzie pełnia szczęścia. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.

. Fajny nowy avatarek 

A przecież nie będę walczyć o wygraną z zaprzyjaźnionymi Forumkami
Chyba sfiksowałam
Co będzie jak trzeba będzie oddać??
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
.