|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#962 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#964 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Propozycje były 400-450 ml. Jeszcze przed operacją rozmawiałam z lekarzem, że wolę jednak 400, bo nie chcę za dużych, ma wyjść ładne D. A tu po wybudzeniu słyszę: "Weszło 500" ![]() ![]() Ale wiedział co robi, widziałam je przy zdjęciu bandaży, wiadomo jeszcze spuchnięte więc zmaleją, ale są idealne, takie jakie chciałam, wcale nie tak duże jak mogłoby się wydawać. Wielki szacun do doktorka, wiedział co włozyć żebym była zadowolona ![]() ![]() Dzisiaj już czuję się dobrze, piersi są nabrzmiałe, ale nie jest źle. Dużo odpoczywam i wszystkie ruchy wykonuję jak najbardziej delikatnie się da. Ciężko się podnosić z łóżka, ale wszystko minie, z niecierpliwością czekam już na lato ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, ja od kilku dni podczytuje bo nie mam mocy pisać i w sumie nie mam o czym. Zdecydowałam się trochę odwlec operację, mam dwoje malutkich dzieci i chyba tak jest rozsądniej, zwłaszcza, że młodsze ma dopiero pół roku. Od tego myślenia o cyckach to aż mi się dzisiaj śniło, że czekam w klinice, op ma być o 12 a ja siedzę po salą z dziećmi bo teściowa nawaliła i nie przyjechała. Koszmar normalnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Rozeznanie
|
Najlepiej na wyjście zabrać coś dosyć luźnego, bo ciężko jest uginać ręce. Ja miałam rozpinany sweterek od mamy i polar od faceta, nie wyobrażam sobie wbić się w dopasowane ciuchy. I żadnych jeansów, najlepiej spodnie z dresu lub rozciągliwe leginsy
![]() Edytowane przez unsafe_girl Czas edycji: 2013-02-13 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() powiedz mi bo pisalas o tym ze masz taki jak ja z kaphy hm nadaje sie on do skakanki czy musze w cos zainwestowac w ten panache np?? powiedz mi ile masz pod biustem ![]() a co wloskow to moje tez bardziej miekkie chyba ![]() a co do stanikow to aj zamierzam normalnie smigac w fiszbinach no kurcze ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Raczkowanie
|
Amorcio super, daj znać po.
Unsafe teraz doczytałam jaką niespodziankę po op miałaś, gratulacje, fajny doktorek. |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Krystel13;39200779]Witajcie kochane w ten zaśnieżony wieczorek!!!
Kobity -zlitujcie się!- pisarki jakie czy cóś.... bazgracie i bazgracie a potem trudno Was nadrobić!! ![]() ![]() Obecnie od pażdziernika biorę "Qlaira". To nie są tabletki "antymiesiączkowe". Lekarz uprzedzał mnie (i w ulotce tez pisze) że jednym ze skutków przyjmowania moze byc brak miesiączki (ale nie jest to reguła!). W moim przypadku -na szczęście! ![]() ![]() ![]() my pisarki,poetki ![]() ![]() hm ale na jakies zasadzie dziala?chodzi mi o ten okres ja bym miala schizy ze okres codziennie dostane skoro go nie mam ehheh ![]() ja biore yasmin jestem zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#972 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#973 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Saba08;39205921]Jusi
![]() ![]() a no tak tylko ciężko znaleść takie staniki mniejsze niż 75
#975 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Kulkaaga;39205721]
Ja jak wyszłam pierwszy raz od E.S. to sobie uświadomiłam że w sumie pytaam ale na niewiele pytań odpowiedziała - bo założyła że znam odpowiedzi ![]() Kulkaaga, ja też odniosłam takie wrażenie-pytania miałam spisane,ale ona tak gadała nakręcona jak katarynka,ze pytac nie trzeba bylo ![]() Znaczy,ja uważam akurat ze fajnie iz tak dokładnie wszystko omawiała,ale tak sie w tym "zapędziła",ze jak próbowałam ja cos powiedziec jesli chodzi o efekty jakie mnie interesowałyby to nie słuchała wcale a wcale.... Niemiej po niej wizyta u M.M.K. wydała mi się wręcz mało treściwa i musiałam do niego wrócić po raz drugi z tym samym zestawem pytan, ktorego nie wykorzystalam na wizycie u E.S ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jusi - znajdziesz bez problemu, tylko trzeba patrzeć na firmy bieliźniane typowo, bo sieciówki to chińską rozmiarówkę mają typu 70A, 75B, 80C ![]()
![]() Edytowane przez Kulkaaga Czas edycji: 2013-02-13 o 12:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=unsafe_girl;3920770 1]
Ale wiedział co robi, widziałam je przy zdjęciu bandaży, wiadomo jeszcze spuchnięte więc zmaleją, ale są idealne, takie jakie chciałam, wcale nie tak duże jak mogłoby się wydawać. Wielki szacun do doktorka, wiedział co włozyć żebym była zadowolona ![]() ![]() unsafe, ja tak własnie będą w Twoim albumiku się napatrzyć nie mogłam jaką Ty ładną tą wyjścióweczkę mieałaś!!Takie dwie, ładnie wypieczone bułeczki ![]() Gdzieś mi się obiło,że masz już dzidzię,tak? Piękne te piersiaki Ci zostały... No ale co tam-teraz będzie jeszcze lepiej ![]() ![]() A'propos tej opuchlizny co podkreśliłam powyżej... Zauważyłam już na ten temat sprzeczne komentarze...no chyba że ja czegoś nie zrozumiałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zadomowienie
|
Jusi idź do Esotique, tam mają małe rozmiary
![]()
#979 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Niektóre to nawet idą na łóżko do doktora z okazji Walentynek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#980 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja kupowalam 75 b powinnam aa ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zadomowienie
|
Popieram!!!
W Esotique mają świetne staniki i nawet tak szybko się nie zużywają-są naprawdę solidne-tam pierwszy raz kupiłam sobie "bardotkę" w której mam fajny rowek ![]() Strój kapielowy też sobie u nich kupiłam-znacyz bikini- z wkładkami żelowymi w środku...to ta wersja dla dziewczyn przed op. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |||
Zadomowienie
|
co do stanikow przed to moj tz nie kumal nosze stanik 75 b w staniku nic nie mam a wizualnie wygladam na rozmiar a hehhe mial zagadke
![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
![]() wlasnie pytanie kiedy sie to goi calkowicie??chcialabym zeby takie zdjecia rtg robili stan po op zeby latac bez obaw w fiszbinach ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- belaseno zrobisz cos dla mnie???zaloz ten panache poskacz minutke i napisz czy cycki lataja i w ogole jak sie maja czy im dobrze w nim kurcze myslalam ze mzoe przez neta kupic ale amja dziwna rozmiarowke i za chiny z nia nie trafie hmm a w jakim sklepie go kupilas?? ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]() krystel powodzonka jutro ![]() unsfel o 500 cc super rozmiar ,dbaj o siebie ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- [QUOTE=jusi84;39208811][QUOTE=Saba08;39205921]Jusi ![]() ![]() Cytat:
![]() saba a Ty ile masz pod?? osttnio jak kupowlam staniki byla babka widac ze sie znala i twierdzila ze jak mam 74 pod to 70 nie musze kupowac ze ma byc komfortowo oczywiscie nie za luzno i w ogole duzo gadala byla jakby przed zakonczeniem tego kursu brafitingu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=iloona79;39209083]
Cytat:
![]() Kilka dni po operacji piersi są opuchnięte, lekarz powiedział, że zmniejszą się o 10%. Podobno po kilku, kilkunastu tygodniach się wybijają, ale to niech się na ten temat wypowiedzą dziewczyny, które już są jakiś czas po operacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=iloona79;39209083]
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciągle coś nowego wychodzi i nigdy nie ma na nic czasu...cóż, taki los-może to i lepiej nic nie planowac,aż nagle się okazę,ze robię!Tu i teraz!!I chyba tak trzeba,bo co ja moge wiedziec,ze bedzie za pół roku... Niektórzy ludzie tak rezerwują wakacje na kilka miesięcy do przodu...i choć sama im takie wakacje sprzedaję(pracuję w biurze podóży) to się zawsze zastanawiam-jak tak mozna,skoro niewiadomo co będzie za tydzień?!...No nic-zawsze to są dodatkowe ubepzieczenia-dobrze,ze tutaj przy blokowaniu terminu nikt nie wymaga wpłaty...znaczy tak przynajmniej jest u mnie ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Raczkowanie
|
kurcze u mnie nie ma tego sklepu dopiero we wrocławiu
![]() ![]()
#988 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z Twoim 74 na bank musisz 70 - 75 jest dla Ciebie za duży. Babka musiała się nie znać, albo jakiś trefny kurs robić ![]() ![]() Z tego co kojarzę, powinnas móc włożyć dwa palce z tyłu (nie więcej).
![]() |
#989 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny nei wiem co robić , wczoraj pisałam z lekarzem i pytałam sie czy sie zastrzepic przeciwko WZW i czy nie jest za pozno . Odpisał zebym sie zastrzepic ....Ale tearz zaczełam czytac różne artykuły medyczne z których wynika ze po 2 dawce jestesmy dopiero chronione . Po pierwszej dawce musi minąć misiac , żeby wziac drugą . Ale wyczytałam ze po drugiej dawce trzeba odczekac 2 tygodnie i dopiero wtedy można isc na op . A ja mam miesiac do operacji.
Moze ktoras z Was byla w podobnej sytuacji i mi doradzi ? |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Raczkowanie
|
oj ale ze mnie ciemna masa masakra aż mi wstyd
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.