![]() |
#961 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Cytat:
![]() ![]() ![]() moja mleka nie chce jesc. Boje sie ze w dzien wcale nie bedzie chciala.....
![]() |
#962 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Dostałam okres ![]() ![]() Cytat:
![]() Taaaa, ten sprzedawca jest zdradliwy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |||
Zadomowienie
|
Cześć! Noc mieliśmy niezbyt spokojną, z milionem pobudek, ale rano jak co dzień przywitał nas uśmiech naszego szkraba
![]() Cytat:
Też daję wodę (zwykłą, przegotowaną) i też średnio lubi, pije niewiele... I też nie chcę dawać słodzonego, choć nie wiem jak mi to wyjdzie ![]() Co do funduszy inwestycyjnych nie mam zaufania... Mąż ma taki fundusz i niestety, ale jest w plecy, a straciłby więcej, ale w sumie przez pomyłkę czy niedopatrzenie pieniądze od pewnego momentu nie były już na ten fundusz wpłacane... I całe szczęście. Myślałam, że prezenty od zajączka są praktykowane tylko na północy - Podlasie na pewno, ale nie sądziłam, że w Małopolsce też ![]() U nas już dawno przestało być spokojnie... I mokrzy są wszyscy, nie tylko kąpany ![]() ![]() No super ![]() Cytat:
![]() ![]() Pawełek też cmoka i jakieś inne cuda robi, ale buziaczka to nie przypomina ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
Hej. Jakoś dziś nie mam humoru.
Na urodzinach było "tak se". Wanilko przeczytałam pobieżnie opis tych książek i to takie jakby fantasy z domieszką mitologii? A oglądaliście film Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy. Złodziej Pioruna ? Fajne, książka też jest do tego ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Zapomniałam się pochwalić. Odebrałam wczoraj książki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
Moje dziecko przestawiło się na tryb żłobkowy i śpi już 3h !!! Ona NIGDY tyle nie spała. |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja małej daję do picia soczki i herbatki, ona wypije wszystko, nie jest wybredna. W lecie piła samą wodę i czasem herbatkę. A mnie się zdawało, że Ty z wysokich ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki za info ![]() to się okaże, ja jestem sceptyczna na razie, ale odpukać, jest dobrze!!!!!!!!!! Właśnie wstała, po 3,5h spania ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
Pumas zazdroszczę takiej drzemki
#969 |
Wtajemniczenie
|
Sol był na tym w kinie co w zasadzie mu nie przeszkadza bo Pottera przeczytał całego mimo że pierwsze filmy widział, wracając do tej książki to z tego co widziałam to ona ma kilka tomów a ekranizacja jest tylko jednej części?
Pumcia ale Ci dobrze, masz wyjątkowo mało problemowe dziecko, no i niezwykle szybko umie się przestawić też chce wiosnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No niestety nie... Nawet na spacery z małą zakładam buty na obcasie (tyle że bardzo wygodne ![]() my się dziś wyjątkowo kisimy w domu, bo pogoda podła, wieje i pada coś z nieba |
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
ale dzis mam dzien zryty
![]()
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo Samotność bogów D.Terakowskiej? Ja od siebie mogę polecić Córkę Czarownic Terakowskiej. Rewelacyjna, wciąga! Właśnie młodzieżowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
Cisza i spokój tutaj Czuć weekend
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Zakorzenienie
|
Hej ja tylko na chwilę, jakby któraś myślała o kupnie fotelika z tym panelem z przodu to cóż, lepiej sobie darować
http://osiemgwiazdek.blogspot.com/20...ry-bardzo.html już dokładnie wiem, skąd to czyjeś stwierdzenie, że są one produkowane pod manekiny i tylko dzięki temu mają tyle gwiazdek. Ach i mogę zniknąć na trochę, ciężkie dni mam... I jeszcze jedno, dla tych, którzy chcą kupić fotelik montowany przodem do kierunku jazdy. Warto to jeszcze raz przemyśleć http://osiemgwiazdek.blogspot.com/20...nku-jazdy.html
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2013-02-24 o 17:08 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 | |
Zadomowienie
|
Ale tu dzisiaj pustki!
![]() Ten blog (osiemgwiazdek) też mi się podoba, jakiś miesiąc temu przeczytałam prawie cały ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
Cisza i spokój tutaj Czuć weekend
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Już jestem. Obskoczyliśmy wczoraj 2 imprezy ![]() najpierw imieniny u babci a później urodziny u znajomych (ostatecznie tej narzeczone kupiłam tą kartę w Bershce bo to jeden z jej ulubionych sklepów ![]() Emil zasnął u nich ok 22 i spał do 7 ![]() Aaa no i się chyba ząbkowanie zaczyna ![]() ![]()
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() co za dzien najpier wbylismy u moich rodzicow, mały pogodny , bawił się sam w łóżeckzu turystycznym, zjadł 300g obiadku*, wszystko ładnie, zeszlismy na doł od nich i jak z aczał płakac, to az się wsciekał, drogę do domu nam krzysczął strasznie, potem pod klatka wziełam go na rece to sie uspokoił i weszlismy do domu i znow ryk, zanosil sie normalnie ![]() ![]() * zauważyłam, że jak gotuję mu sama to zjada mi więcej, więc teraz słoiki u nas rzadko występują, tzn jak nagotuje to przelewam do słoiczków i wtedy wiem ile mi zjada, na ogół 1,5 dużego słoiczka Edytowane przez phdwao Czas edycji: 2013-02-24 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#981 | ||||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Leoś dziś namiętnie przekręcał się z pleców na brzuszek i odwrotnie- mój kochany akrobata ![]() Wyrwaliśmy się z małżem na basen i było super ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#982 |
Rozeznanie
|
Hej!
Próbowałam was nadrobić, ale ło matko- nie dam rady.. ![]() No i cały czas podciąga się o nas do siadania, a jak siedzi na rękach to do stania i próbuje robić kroki. Cały czas by sprężynował. Ciągle tylko na rączki i na rączki. Raczkowanie nie bardzo go interesuje, chociaż ostatnio mu się leżenie na brzuchu spodobało- tak na 15 minut z przewrotami na plecy. ![]() My mamy już piąty ząbek- prawa górna jedynka se przebiła. Wyniki krwi ok- pomimo buntu na inne jedzenie niż cyc. Myślę jeszcze prywatnie zrobić mocz, bo generalie ostatnio mało je. Nawet pomijając to, że górne jedynki wciąż rosną, a i dolna lewa dwójka se zapowiada. Urwis mi rośnie i tyle... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
w sobote jedziemy po spacerowke juupi
![]() mala mi spi, ja pije herbatke, zimno mi strasznie. niedzela zminela. jeszcze 2 tygodniei do pracy... |
![]() ![]() |
![]() |
#984 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do fotelików, muszę pokazać małżowi te artykuły, bo rzeczywiście facet mądrze pisze. Dobra uciekam spać. Dobrej nocy Kochane ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
w sumie macie racje ze powinien sobei sam zrobic, tylko ze jak ja nie zrobie to sam sobei nie zrobi Cytat:
![]() jutro jak bede miec troche iwecej czasu to wrzuce na fb filmik jak maly raczkuje ![]() poza tym dzien mialam jakis taki rozlazly, nic mi sie nei chcialo a godzinyy mis ieokropnie dluzyly. A mam pytanko czy wasza maluszki tez tak zle reaguja jak pojdziecie gdzies do kogos w odwiedziny. Bo moj Marek to jak pojdziemy np do znajomych to jest fajnie przez pierwsze pol godz a pozniej rozglada sie po mieskzaniu, marudzi staje sie nieznosny, nie mozna go niczym rozbawic ani uspoic. A jak wrocimy do domu to od razu jest szczesliwy i huor mu sie popraiwa. Nawet jak pojedziemy do moich rodzico( a dosc czesto tam jetesmy) to taka sama reakcja ![]() Dobra lece i zycze wyspanej nocki Kochane ![]()
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój sam sobie robi śniadanie w domu i do pracy, kolację też sam. Bozia zdrowe rączki i nóżki dała ![]()
![]() |
#987 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Cytat:
Moja mała jak idziemy do kogoś reaguje normalnie, ale zdarza się, że "źle" zareaguje na pojedyncze osoby. Np. dwa dni temu płakała jak słyszała głos sąsiada mojej mamy, gdzie widziała go wcześniej wiele raz. to samo na mojego brata. Rano się z nim bawiła, a po południu on zaczął coś mówić i mała się rozpłakała ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 | |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() załamałam się jak wczoraj przeczytałam tego bloga ![]() ![]() ![]() luby mój maluch lubi nowe miejsca, lubi zwiedzać i oglądać, nie boi sie też obcych ale szuka ratunku u taty albo mamy. a mój małżon robi sobie wszystko (no z wyjątkiem obiadu) sam i jeszcze po sobie pozmywa Linka ja się kiszę w domu już tydzień bo ja byłam chora, mały też ale dziś zamierzam iść na spacer ![]() phdwao 300 g obiadku?? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2013-02-25 o 07:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 | ||||
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
http://fajnamama.pl/suwaczki/yz5msxz.png http://s2.pierwszezabki.pl/050/050009970.png Edytowane przez katja_22 Czas edycji: 2013-02-25 o 08:01 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Wtajemniczenie
|
zapomniałabym, Mały kończy dziś 8 miesięcy
![]() ![]() stawiam torcik a dla tych na diecie koktajl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.