Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.5 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes

Notka

Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-04-05, 18:56   #961
kluska234
Raczkowanie

Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.5

Cytat:
Napisane przez Erite Pokaż wiadomość
Mam spotkanie w poniedziałek! Opiekun klienta, z oferty wynika, że praca przy mini stoisku bankowym.
Chyba się zaraz popłaczę ze szczęścia.
To życzę powodzenia. Kiedyś miałam zaproszenie do placówki Express Alior Banku właśnie w CH ale nie poszłam, kiedyś tak pracowałam ale w innym banku. Wolę jednak normalny oddział
Ja we wtorek jadę na rozmowę do banku. Obawiam się scenek sprzedażowych może ktoś mi coś podpowie? Wiem jakie mają produkty ale jak sobie poradzić ze scenkami? W necie nie widziałam żadnych gotowych przykładów.

kluska234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-05, 18:59   #962
Krasko1
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40152022]oj nie wiem, bo siedzę na kompie małża, zaraz rzucę okiem[/QUOTE]
Dobrze, dobrze, nie spieszy mi się, tak tylko pytam bo nie wiem czy w kosmos nie wysłałam

Ja nawet do pracy biurowej się nie nadaję.. wszędzie trzeba doświadczenia albo odpowiednich studiów A chętnie bym przeczekała okres braku pracy w przedszkolu w jakimś sekretariacie, biurze czy czymś podobnym

Ja nie jestem kobietą. Jestem ewenementem

28.05.12 podcięcie końcówek
12.07.12 podcięcie końcówek

Tż- Towarzysz Życia
Krasko1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-05, 19:05   #963
tazuka
Przyczajenie

Witam
Chciałam zapytać czy można się przyłączyć? Wprawdzie nie szukam pracy, bo obecnie ją mam, ale dzisiaj wyskoczyłam z rozmową na temat dalszej współpracy i cos czuję, że mieć jej nie będę.
Czytam sobie wasze wpisy w tej częsci i zastanawiam się czy mogłabym wam opisac swoja sytuacje (chyba lepiej nie zakładać nowego wątku). Może mogłybyscie doradzić, który z moich pomysłów na życie ma jakis sens.. (nie mam ich jakos bardzo dużo xD) z drugiej strony wydaje mi się, że zweryfikuje to życie i na nic wpływu mieć nie będę.
tazuka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-05, 19:15   #964
kluska234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Krasko1 Pokaż wiadomość
Dobrze, dobrze, nie spieszy mi się, tak tylko pytam bo nie wiem czy w kosmos nie wysłałam

Ja nawet do pracy biurowej się nie nadaję.. wszędzie trzeba doświadczenia albo odpowiednich studiów A chętnie bym przeczekała okres braku pracy w przedszkolu w jakimś sekretariacie, biurze czy czymś podobnym
Tez bym chciała się załapać gdzieś do biura tylko doświadczenia nie mam w tej dziedzinie.

kluska234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-05, 19:18   #965
myboyismine
Zakorzenienie

u siebie ostatnio coraz częściej widzę ogłoszenia do pracy w biurze...tylko czemu nikt się do mnie nie oddzywa???
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-05, 19:19   #966
smerfetka_25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tazuka Pokaż wiadomość
Witam
Chciałam zapytać czy można się przyłączyć? Wprawdzie nie szukam pracy, bo obecnie ją mam, ale dzisiaj wyskoczyłam z rozmową na temat dalszej współpracy i cos czuję, że mieć jej nie będę.
Czytam sobie wasze wpisy w tej częsci i zastanawiam się czy mogłabym wam opisac swoja sytuacje (chyba lepiej nie zakładać nowego wątku). Może mogłybyscie doradzić, który z moich pomysłów na życie ma jakis sens.. (nie mam ich jakos bardzo dużo xD) z drugiej strony wydaje mi się, że zweryfikuje to życie i na nic wpływu mieć nie będę.
Dawaj
smerfetka_25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-05, 20:09   #967
pulinaj
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smerfetka_25 Pokaż wiadomość
Przed chwilą dowiedzielismy się z Tżem, że możliwe,że będziemy mieć pracę Po znajomosci oczywiście, Tż na produkcji, a ja w sklepie odzieżowym w CH Nie mogę uwierzyć,ze po takim czasie bezrobocia
Niestety muszę zapomnieć o pracy w zawodzie, takie czasy.....
Gdyby nam się udało bylibyśmy megaszcześliwi
Pięknie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
U mnie w jednym CH jest oddział tego banku własnie i praca tam to jakaś masakra. Taaakie naciaganie ludzi, jakiego jeszcze nie widziałam. Idziesz sobie spokojnie przez centrum, oglądasz wystawy, a nagle koło Ciebie wyrasta laska i próbuje Ci wcisnąć byś założyła u nich konto, a w zamian dostaniesz bilet do kina i inne takie pierdoły. Ostatnio jak szłam to tych dziewczyn chyba z 10 na raz było i nalot na ludzi
Raz się dałam namówić. Przeżywałam później cały dzień, bo chodziło o kartę kredytową i obwiniałam się, że jestem taka naiwna. Na szczęście kredytu nie dostałam, ale bilet do kina został

Cytat:
Napisane przez liittleedeviil Pokaż wiadomość
tusiamar trzymałam dzisiaj kciuki za Ciebie, mogę potrzymać i w poniedziałek

Wiecie co dziewczyny, mam pootwierane w zakładkach ogłoszenia o pracę, na które mogłabym aplikować.. ale czuję jakąś niewytłumaczalną blokadę, boję się wysłać CV bo wydaje mi się, że jestem niewystarczająca. Mam niskie poczucie wartości zawodowej. Nie wiem dlaczego, dotychczasowa praca była pasmem sukcesów zawodowych. A teraz wydaje mi się, że z moją kandydaturą ośmieszyłabym się na rozmowie. I czuję się taka nieatrakcyjna aktualnie, bo mam tendencję do zajadania problemów i przytyłam już niewyobrażalnie dużo i patrząc w lustro mam przeświadczenie, że jestem taka gruba i brzydka, że nikt mnie nie będzie chciał zatrudnić bo jest tyle innych bezrobotnych lepszych ode mnie.
Wysyłaj i nie marudź. O rozmowę pomartwisz się później

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 20:10   #968
An Ka
Zadomowienie

Cytat:

Wiecie co dziewczyny, mam pootwierane w zakładkach ogłoszenia o pracę, na które mogłabym aplikować.. ale czuję jakąś niewytłumaczalną blokadę, boję się wysłać CV bo wydaje mi się, że jestem niewystarczająca. Mam niskie poczucie wartości zawodowej. Nie wiem dlaczego, dotychczasowa praca była pasmem sukcesów zawodowych. A teraz wydaje mi się, że z moją kandydaturą ośmieszyłabym się na rozmowie. I czuję się taka nieatrakcyjna aktualnie, bo mam tendencję do zajadania problemów i przytyłam już niewyobrażalnie dużo i patrząc w lustro mam przeświadczenie, że jestem taka gruba i brzydka, że nikt mnie nie będzie chciał zatrudnić bo jest tyle innych bezrobotnych lepszych ode mnie.
też tak miałam .
An Ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-05, 20:16   #969
tazuka
Przyczajenie

Mam nadzieje, że nie zasmiece wam za bardzo wątku.
Otóż jestem w 4 klasie technikum, mam teraz mature (zdaje tylko podstawe - zaczynam tego żałować), w sierpniu ubiegłego roku znalazłam prace - w biurze rachunkowym (6zl za godz.). Szczęsliwa byłam bardzo, ponieważ wynajmowałam z Tż mieszkanie (on miał swietną prace, ja tylko swoje alimenty, było mi głupio tak bezczynnie siedzieć, mimo że dobrze wiedział jak sytuacja wygląda). Z rozpoczęciem roku szkolnego ustalone zostało, że bd przychodzić na weekendy (plus niektóre dni w tyg, które były luźniejsze). Z czasem jednakże mój Tż stracił pracę, dokładnie w grudniu, znalazł nową w tamtym tygodniu plus miejsce, do którego chodzi na fuchy, tak więc niby wszystko zaczyna się układać, ale... Na wakacje zamierzamy wyjechać za granicę dorobić. Zakładam, że bd się to równać z utratą jego pracy. Zależy mi na tym wyjeździe czysto zarobkowym, ponieważ mam zamiar isć na studia - FiR, zaocznie nie mam co marzyć o studiach dziennych. Pieniądze więc się przydadzą.
Wiecie co opisze w pkt. skrótowo, bo cos się zaczynam rozpisywać.
1. Dzisiaj w pracy zapytałam czy mogę w razie czego liczyć na jakies referencje (pracuje niby 9 miesięcy), usłyszałam, że może mnie zatrudni (łał!). W związku z tym powiedziałam prosto z mostu, że od 26 kwietnia przez cały maj nie przyjde, nie wiem co bd z czerwcem, bo mam wtedy egzamin i planuje wyjazd na wakacje. Poza tym chciałabym pójsć na studia i wtedy musiała by mi zapłacić 1500 zł. Tak teraz na to patrzę i się zastanawiam czy ja nie przesadziłam? xD
Powiedziała, że przyjęła do wiadomosci, boi się tylko, że jak wyjade to nie wróce i zostanie na lodzie.
Więc może mam taką opcję- praca dalej w tym biurze, studia. Z biegiem czasu chciałabym porobić jakies kursy, szczególnie językowy (angielski) i po studiach wyjechać. Tak z drugiej strony przydadzą mi się studia z rachunkowosci za granicą?
2. Zostać za granicą jeżeli wszystko bd okej, wykonywać pracę, która nie koniecznie bd moim marzeniem, ale dzięki temu zdobywać doswiadczenie i później znaleźć cos lepszego. Zapisac się tam na jakis kurs językowy. Nie mam w ogóle pojęcia co mogłabym zrobić wtedy z dalsza edukacją, czytałam o wymogach na studiach to się przeraziłam (matury rozszerzone itd.).
3. Zrobić rok przerwy, w Polsce znaleźć prace (gdyby nie wyszło z tym biurem) odłożyć pieniądze.. Za bardzo nie przewiduje wyjazdu na rok za granice, ponieważ Tż ma jeszcze rok nauki, musiałabym pojechac sama. Pojade, jak juz nie bd innego wyjscia.

Z góry dziękuję za odp w razie pytań chętnie odpowiem, bo się zamieszałam.
tazuka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-05, 21:11   #970
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Krasko1 Pokaż wiadomość
mam, mam, jest

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
u siebie ostatnio coraz częściej widzę ogłoszenia do pracy w biurze...tylko czemu nikt się do mnie nie oddzywa???
ja też widzę, że jakby więcej ich

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Napisane przez kluska234 Pokaż wiadomość
Tez bym chciała się załapać gdzieś do biura tylko doświadczenia nie mam w tej dziedzinie.
a ja mam a i tak mnie nie chcą

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Witam
witamy

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
oo proszę

ja jutro mam wpaść na godzinę do solarium
na próbę? super

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:

Dziękuję, ale trzymaj tylko o 9.30, bo pomimo tego, że zadzwoniłam do obu firm, to jedna od razu podała mi godzinę, a druga miała napisać maila - dupa, nie napisali. Bardzo mi nie zależało, bo to zlecenie bez szans na stałą pracę, no ale i tak chciałam być fair.

Wiesz, mam to samo. Moja praca poprzednia to sukcesy, dobre projekty, na prawdę ważne rzeczy a teraz jakoś mam blokadę,m albo wysyłam z założeniem "i tak nie call, więc co mi tam...wyślę, najwyżej mnie wyśmieją..."

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Mam nadzieje, że nie zasmiece wam za bardzo wątku.
jakbym teraz zdawała maturę to poszłabym na coś z ekonomią i coś z językiem. a matura rozszerzona jest prosta, choć potem czy rozszerzona czy nie, to nie ma znaczenia
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-05, 21:31   #971
Auksencja
Rozeznanie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40155172]
jakbym teraz zdawała maturę to poszłabym na coś z ekonomią i coś z językiem. a matura rozszerzona jest prosta, choć potem czy rozszerzona czy nie, to nie ma znaczenia[/QUOTE]

Ja bym poszła na stomatologię lub psychologię.
Auksencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-05, 21:35   #972
Krasko1
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40155172]mam, mam, jest

ja też widzę, że jakby więcej ich
[/QUOTE]
Dziękuję

Taak ja też widzę ich więcej Ale co z tego jak tam trzeba mieć doświadczenie którego nie posiadam

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Auksencja Pokaż wiadomość
A ja po raz kolejny na pedagogikę i narzekałabym, że nie ma pracy

Ja nie jestem kobietą. Jestem ewenementem

28.05.12 podcięcie końcówek
12.07.12 podcięcie końcówek

Tż- Towarzysz Życia
Krasko1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-05, 21:37   #973
Konto usunięte

Cytat:
zastanawiam się nad mgr z psychologii w zarządzaniu ale i tak nie mam kasy
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-05, 21:46   #974
Erite
Zadomowienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40155819]zastanawiam się nad mgr z psychologii w zarządzaniu ale i tak nie mam kasy [/QUOTE]

Jeszcze nie masz kasy.

Powiem szczerze, że kilka lat temu myślałam, że zarządzanie to beznadziejny kierunek, że przesyt etc. a oglądając oferty pracy widzę, że się myliłam i to srogo.

Chciałabym być kierownikiem, dyrektorem, prezesem.

If you are good at something never do it for free.
Erite jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-05, 21:53   #975
Konto usunięte

Cytat:
Powiem szczerze, że kilka lat temu myślałam, że zarządzanie to beznadziejny kierunek, że przesyt etc. a oglądając oferty pracy widzę, że się myliłam i to srogo.
wiesz, że ja też?! kurde... mogłam iść na zarządzanie
Stary 2013-04-05, 21:53   #976
Auksencja
Rozeznanie

Cytat:
Jeszcze nie masz kasy.

Chciałabym być kierownikiem, dyrektorem, prezesem.
Ja mogłabym być kierownikiem, ale dyrektorem już nie - za duża odpowiedzialność, a ja nie lubię brać sobie na barki zbyt wiele. Przez miesiąc zastępowałam kierowniczkę w poprzedniej robocie i nawet dobrze sobie poradziłam, ale wyższych apiracji nie mam
Stary 2013-04-05, 21:58   #977
Konto usunięte

mi starczy bycie koordynatorem działu, tak teraz było. nie narzekałabym
Stary 2013-04-05, 22:03   #978
Erite
Zadomowienie

Cytat:
Ja mogłabym być kierownikiem, ale dyrektorem już nie - za duża odpowiedzialność, a ja nie lubię brać sobie na barki zbyt wiele. Przez miesiąc zastępowałam kierowniczkę w poprzedniej robocie i nawet dobrze sobie poradziłam, ale wyższych apiracji nie mam
Ja bym chciała być na stanowisku kierowniczym nie ze względu na pieniądze (chociaż oczywiście byłoby miło mieć ich trochę) ale dlatego, że dobrze się czuję w tego typu roli.

Stary 2013-04-05, 22:04   #979
Konto usunięte

Cytat:
Ja bym chciała być na stanowisku kierowniczym nie ze względu na pieniądze (chociaż oczywiście byłoby miło mieć ich trochę) ale dlatego, że dobrze się czuję w tego typu roli.
ja też

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 22:23   #980
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
A u mnie dzisiaj jest jeden z tych gorszych dni, że chce mi się płakać. Beznadziejnie jest na bezrobociu, moje poczucie wartości spada do zera.

Sorry za smęty, ale czasem są i takie dni.
Nie martw się na zapas, pamiętam jak mnie pocieszałaś!
Kochana u Ciebie też będzie wkrótce ok, trzymam mocno kciuki

Cytat:
Też mi zakupy chodzą po głowie (tak na poprawę humoru), ale jak jadę wkurzona na zakupy to zawsze wydaję za dużo kasy i kupuję jakieś niepotrzebne rzeczy. ;/

Oj zamarzył mi się jakiś basen ze strefą spa.
Basen i SPA
Mieszkam jakieś 50km od term w Uniejowie, i tylko raz tam byłam ;p

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-05, 22:28   #981
Erite
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość

Basen i SPA
Tak to jest, im bliżej tym trudniej się wybrać.
Mi się też marzy SPA, jak tylko będę mieć pieniądze pojadę.

Stary 2013-04-05, 22:36   #982
Auksencja
Rozeznanie

Cytat:
Basen i SPA
Fajnie tam jest? Niedaleko mieszkam to może bym się wybrała.

Tusia, Erite ja też się czuję dobrze w kierowniczej roli. Mam osobowość lidera, którą po babci odziedziczyłam, ale obie mamy brzydka cechę - nie lubimy, jak ktoś nie zgadza się z naszym zdaniem i nasza opinia musi być zawsze na wierzchu hehe

Edytowane przez Auksencja
Czas edycji: 2013-04-05 o 22:43
Stary 2013-04-05, 22:46   #983
Konto usunięte

Cytat:
ja też!

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:

Tusia, Erite ja też się czuję dobrze w kierowniczej roli. Mam osobowość lidera, którą po babci odziedziczyłam, ale obie mamy brzydka cechę - nie lubimy, jak ktoś nie zgadza się z naszym zdaniem i nasza opinia musi być zawsze na wierzchu hehe
ja jeśli mam rację a ktoś się nie zna, to nie toleruje, ale słucham i szukam rozwiązania. już nie będę taka wredna suka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 22:51   #984
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Nie martw się na zapas, pamiętam jak mnie pocieszałaś!
Kochana u Ciebie też będzie wkrótce ok, trzymam mocno kciuki

Basen i SPA
Dziękuję bardzo.
A Ty mi Madzia kojarzysz się z konkursami w urzędach. Pracujesz gdzieś teraz? Udało Ci się gdzieś dostać?

Oj ja bym też sobie pojechała do jakiegoś aquaparku...

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Tak to jest, im bliżej tym trudniej się wybrać.
Mi to już nie tyle marzą się jakieś maseczki czy masaże czy sauna (bo akurat sauny nie lubię), ale jacuzzi, bicze wodne i inne bąbelki w wodzie. To byłby super relaks.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-05, 22:56   #985
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie tam jest? Niedaleko mieszkam to może bym się wybrała.

Bardzo fajnie
Stefa saun jest super

Zaciekawilaś mnie gdzie mieszkasz? Jeszcze Łódzkie czy już Wielkopolskie?

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Dziękuję bardzo.
A Ty mi Madzia kojarzysz się z konkursami w urzędach. Pracujesz gdzieś teraz? Udało Ci się gdzieś dostać?

Oj ja bym też sobie pojechała do jakiegoś aquaparku...

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Mi to już nie tyle marzą się jakieś maseczki czy masaże czy sauna (bo akurat sauny nie lubię), ale jacuzzi, bicze wodne i inne bąbelki w wodzie. To byłby super relaks.
Tiaa, chodziłam na wiele konkursow do urzędów, jednak nie jest mi dane tam pracować - za mało szczęścia lub znajomości :P Ale szukając pracy wszędzie próbowałam, taki już mam charakter.
Teraz pracuje w agencji ochrony i sprzątania w dziale kadr, zajmuje się rekrutacją, teczkami osobowy i wszelkimi sprawami zwiazązanymi z administracyjno-kadrową obsługą pracowników. Nie naliczam tylko wynagordzeń ( a szkoda bo chcialabym się tego nauczyć ;p)

Sophia Loren

Edytowane przez Madzia9999
Czas edycji: 2013-04-05 o 22:58
Stary 2013-04-05, 23:02   #986
Konto usunięte

Cytat:
ale jacuzzi, bicze wodne i inne bąbelki w wodzie. To byłby super relaks.
ja mam wannę z jacuzzi i biczami, zapraszam
Stary 2013-04-05, 23:12   #987
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:

Tiaa, chodziłam na wiele konkursow do urzędów, jednak nie jest mi dane tam pracować - za mało szczęścia lub znajomości :P Ale szukając pracy wszędzie próbowałam, taki już mam charakter.
Teraz pracuje w agencji ochrony i sprzątania w dziale kadr, zajmuje się rekrutacją, teczkami osobowy i wszelkimi sprawami zwiazązanymi z administracyjno-kadrową obsługą pracowników. Nie naliczam tylko wynagordzeń ( a szkoda bo chcialabym się tego nauczyć ;p)
Ooo...no to super. Z tego co kojarzę, to jest to praca taka, jaką chciałaś, w zawodzie? Cały etat, umowa o pracę?

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;40157642]ja mam wannę z jacuzzi i biczami, zapraszam[/QUOTE]

Uuu...się powodzi w Warszawce. hehe
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-05, 23:18   #988
szakal165
Zakorzenienie

wczooraj dzwonila babka z ogłoszenia na które aplikowałam wcześniej (w moim mieście w firmie PKS) ale pytała o przeczenie o niepełnosprawnosci
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-05, 23:19   #989
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo...no to super. Z tego co kojarzę, to jest to praca taka, jaką chciałaś, w zawodzie? Cały etat, umowa o pracę?

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Uuu...się powodzi w Warszawce. hehe
Jak najbardziej w zawodzie, umowa o pracę, pełen etat.
Jednyne na co narzekam to wynagrodzenie 1600zł brutto...

Sophia Loren
Stary 2013-04-05, 23:19   #990
szakal165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pulinaj Pokaż wiadomość
U mnie w PUP nie ma żadnych sensownych ofert prócz: spawacz, elektryk, blacharz, dozorca.... Jest jedna ciekawa na pracownika administracyjnego, ale angielski biegle. Boże, jaka ja jestem wściekła na siebie za ten angielski. Miałam w liceum, ale co roku inna nauczycielka, w dodatku co chwile nam przepadały lekcje. Powinnam wtedy iść na jakiś kurs, a teraz to się obudziłam z ręką w nocniku. Mam kurs na płytach z Wyborczej i planuję odpalić.
Z kolei niemieckiego uczyłam się 12 lat, ale dużo zapomniałam. I 2 lata miałam rosyjski, więc misz masz
też mam kurs ale 1 część tylko bo nie mam kasy
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Praca i biznes

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości