![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Gosiu, serdeczne gratulacje! Pokaż nam zdjęcie synka w wolnej chwili
![]() Cześć poweekendowo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
U mnie w sumie nie wiadomo, co gorsze - weekend czy tydzień pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
Trzymajcie się zdrowo, no i powodzenia i spełnienia w nowej roli jak to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
Szalona. Ja tam wiem, co gorsze, nie mam wątpliwości...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
Ja tam się kiepsko czuję i tu, i tu. Może nawet w domu bardziej, bo nie mam cierpliwości do Ewy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() --------------- Hej Ledwo żyje po weekendzie ![]() ![]()
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
hej,
A co to jest weekend?? ![]() Ja wczoraj miała totalny hardcor w pracy- wiadomo, niedziela+ brzydka pogoda= najazd na CH. o 15 nie było gdzie zaparkować..a parking jest na jakieś - ja wiem 4 tysie samochodów ![]() Do biura kolejki....ale szybko mi szła obsługa bo na lipiec już nie mam co sprzedawać- a tym bardziej do 2,5 tysia ![]() Wieczorem spożyłam z mężem wino i dziś mam kaca jak diabli...a tu papiery do zrobienia. Eh. Poza tym ...z córki wychodzi mamusia- piszczy tak że bębenki w uszach pękają- powody są różne - ale do afery na całe osiedle wystarczy spóźnienie się o 3 sekundy z podaniem Księżnej banana do ręki.
#970 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
betti, to co ty robiłaś w ten weekend? poprawiny wesela były? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
Upiekłam w sobotę pierwsze ciasto w nowej kuchni (z czereśniami na zakończenie sezonu).
Wczoraj tż zrobił sałatkę, także się rozkręcamy. Kuchnię zrobiliśmy tak, że można już wszystko normalnie robić i z wszystkiego korzystać. Brakuje kosmetyki (jakieś listwy, blendy, zaślepki, cokoły itp.). Jedną szafkę musimy wymienić, bo jest nie ten rozmiar (ale to drobna szafka nad lodówkę, więc pikuś). Co by nie zwariować, pojechaliśmy na jakiś festiwal jeździecki do sąsiedniej wsi, okazało się, że to całkiem spora impreza i mistrzostwa polski nawet na tych koniach. Przywieźli 195 koni, także było na co popatrzeć. Nie jestem entuzjastką koni ani tego typu sportu, ale standardowo na żywo ogląda się zupełnie inaczej. |
![]() ![]() |
![]() |
#972 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piję kawę zagryzając mieszanką studencką- ale jakoś mi nie lepiej. A apropo bólu głowy i niewyspania- w sobotę raczyłam się pierwszy raz w życiu yerba mate- JEZUSIE jak to działa- bardzo pobudzająco- ale tak fajnie bez trzęsiawki jak po kawie, ból głowy od razu mija. Super. Jeszcze takie na zimno piłam z sokiem porzeczkowym. Mniam. Oczywiście od razu kupiliśmy zestaw do domu. Muszę jeszcze do pracy kupić. No moja mama twierdzi że piszczy dokładnie jak ja ![]() Cytat:
![]() Ja się boję koni ![]()
![]() |
#973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do koni - też się boję. Raz kobyła ugryzła mnie w stopę. Z kolei jeździectwo, skoki wydają mi się w pewnym stopniu dla tych zwierząt krzywdzące (coś jak cyrk) i nie lubię na to patrzeć. miśkowa, nie ma to jak jedzonko zrobione w nowej kuchni ![]() Edytowane przez xzora Czas edycji: 2013-07-15 o 10:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kocham konie... Co więcej, uważam, ze to bardzo spokojne i łagodne zwierzęta. Marzy mi się własny ![]()
![]() |
#976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yerba to nie używka - to po prostu argentyńska herbata ![]() ![]()
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fakt, ty yerbę możesz pić, ale mojemu TŻtowi zbędna ![]() herbata to też używka ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- dziewczyny, co myślicie o tych butach: http://www.zalando.pl/taupage-czolen...1a02q-202.html albo o tych: http://www.asos.com/ASOS/ASOS-STEREO...t=-1&clr=Blush przy okazji jakiejś imprezy rodzinnej wyszło na to, że nie mam butów, których mogłabym nie zdejmować w gościach (bo w szpilkach w domu chodzić nie wolno, bo się parkiet niszczy) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Yerby, to ja piłam swego czasu, ale miałam mroczki przed oczami, kręciło mi się w głowie...zrezygnowałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() raczej zdecyduję się na wersję na cieńszym słupku coś jak tutaj: http://allegro.pl/ecco-omora-czolenk...74.html#photo6 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam super ubraną kobitę w podobnych butach i wyglądała super. Ale ja bym takich nie założyła - boje się, że wyglądałabym jak otyła łania z racicami. Te z tego linka są lepsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
te całkiem fajne, klasyczne i do wszystkiego ci będą pasować. Ogólnie zauważyłam, że jest problem z kupnem kobiecych klasycznych butów, które będą uniwersalne i będą pośredniej wysokości. W dzisiejszych czasach jak obcasy, to nosi się jakieś mega szczudła albo płaskie baleriny, nic pośredniego nie ma. Albo jak są, to takie typowo babciowe |
||
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miskowa, też to zauważyłam. Ale ja na pewno nie kupię sobie butów na 12cm obcasie i jeszcze może platformie. Te z Ecco fajne, tylko kurcze mam prawie identyczne czarne na szpilce i na koturnie. Coś bardziej letniego bym chciała, popatrzę może w obuwniczych (chociaż ja mam jak hania, że wolę internetowo kupować, bo stacjonarnie mogę z rozmiarem nie trafić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
No ja też szukałam cielistych szpilek i w końcu swoje stare (zdarł się obcas) oddałam do szewca. Szewc wymienił fleki, a ja ubytki na obcasie polakierowałam cielistym lakierem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak dla pani lat 70 do kościoła .
![]() |
#986 | ||
Zakorzenienie
|
Hej!
Cytat:
A jak tam plany dietowo-ruchowe? Ja od jutra zaczynam II fazę SB, dziś mam dzień przejściowy, robię zakupy itp. Kupiłam wczoraj nowe spodenki do biegania (i ćwiczenia - mam nadzieję ![]() Cytat:
A nie lepsze jako opcja "na zmianę" byłyby jakieś delikatne niezbyt wysokie koturny, np. cieliste? http://www.e-tamaris.pl/1870-2072-large/tamaris.jpg Dla pijących kawę yerba jest zdecydowanie lepszą alternatywą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
Zakorzenienie
|
no co ty - takie lakierowane i jeszcze na srebrno błyszczące dla pani lat 70? chociaż niektóre starsze panie lubią błyskotki
![]() Cytat:
![]() koturny też biorę pod uwagę, ale chyba bardziej czegoś o słupkowym (tylko cieńszym) obcasie poszukam (bo koturny już jedne mam). W sumie nie chcę tych butów kupować pod kątem na zmianę, tylko normalne do chodzenia których nie będę musiała zdejmować jak wejdę do czyjegoś domu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.sporttotal.pl/produkty-35...kick.short.htm Sandały takie, tylko inny kolor (jasny karmel, wyściółka jasnożółta). Są bardziej delikatne na żywo i mega wygodne: http://www.rylko.com/pl/produkt/86GK...,60136,19.html Spodnie takie, tylko w kolorze kawy z mlekiem, z takiego luźnego - lejącego się materiału. Na mnie są dłuższe ![]() http://st.mngbcn.com/rcs/pics/static...1312559_N1.jpg Portfel: http://st.mngbcn.com/rcs/pics/static...3609451_ND.jpg http://st.mngbcn.com/rcs/pics/static...9451_ND_D3.jpg Bluzki i drugich spodni nie znalazłam. ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Oprócz tego zamówiłam sobie wreszcie etui na czytnik ebooków (po pół roku ![]() Xzora, gdzie zamawiasz tusze do drukarki brother? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.