![]() |
#961 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 |
Wtajemniczenie
|
wszystkie te preparaty maja jakis olej jedne oliwe z oliwek drugie srednionasycone kwasy tluszczowe bo te witaminy sie tylko rozpuszczaja w tluszczach i inaczej tego nie podasz. jakbys chciala zmieniac to szukaj po prostu jaki olej jest.
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Rozeznanie
|
Hej
![]()
![]() |
#964 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() eno wlosa swojego jakos bym dala rade wytrzymac .. ale juz sie nie bd smiala - ew ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no i ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kocham moje dziecie - wstal o 7.15 z zamknietymi ( moimi ) oczami zdjal mleczko - dalam na lezaco. i co mamusia 1wsza usnela - no ale jak zem sie o 9.30 obudzila Mlody smacznie spal - teraz juz od 10 min rozmawia na lozku - wiec ide spr czy przypadkiem nic w pieluszce nie ma - taka cos czuje niespodzianka mogla sie pojawic ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Demeter - po co jeszcze mm dajesz? 200 na tydz to na prawde duzo, nie boisz sie ze przekarmisz? Przeciez przy takiej wadze masz 100% pewnosci ze mozesz go wykarmic sama.
Achna - kilka osob pisalo ze po bobiku pojawialy sie problemy z brzuszkiem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
Witam,
jestem zla na ta pogode, nie wiem czy dzis isc z malym na spacer, pochmurno, wieje no i nie jest cieplo .. ale moze ubiore cieplej i pojdziemy bo dawno bylismy.. oszalec idzie.. jak tak siedze to jem, w szczegolnosci maslane ciastka z biedronki ![]() pozniej nadrobie bo mamy miec goscia za godzine a musze schody ogarnac bo sie pobrudzily, dziwne :P ![]() Leonikowa kciuki za wyniki ![]()
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() a ja jem lody domowej roboty bo w sobote robiłam ![]()
![]() |
#968 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co do tych wysypek to u nas była chyba taka sama (jak ta na zdjęciu, które któraś z Was zamieściła) i okazała się skazą... Bo jak odstawiłam produkty alergizujące to wysypka zeszła. Oczywiście nie od razu, bo żeby organizm się oczyścił to przynajmniej 2 tyg. schodzi. Mam dietę ale nie żałuję, ważne że moje dziecko jest zadowolone ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mały w ciągu dnia i nocy pięknie je z cyca, ale wieczorem zaczyna się prężyć, płakać, cały czerwony sie robi, złości się i wypluwa, po czym znowu bierze i tak w kółko ![]() Wczoraj pediatra poradził tylko, że jeśli mam mleko powinnam sobie ściągać i podawać na wieczór. Wczoraj odciągnęłam 60ml, tyle co zwykle jadł i dziś podam cyca, a potem ew. moje mleczko w butli. A i jeszcze czemu dawałam mm: przedwczoraj mały wisiał na cycach godzinę, przysypiał, więc starałam się go budzić, po godzinie zaczął płakać i się złościć, daliśmy mu butlę i zjadł 100 ml ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
Już mi głowa parowała od szukania leżaczka, w końcu padło na ten, ma dużo dobrych opinii, ale zobaczymy... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A na ciemieniuchę oliwka i wyczesywanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na tvp 2 w poniedzialki od 13.30 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a gdzie porcja dla mnie? był już gdzieś przepis? jak nie to poprosze a jak byl to też ![]() noi dziś mój maluch nie spał 8 godzin eh. no cóż, moze jutro ![]()
![]() |
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czytalam tez wlasnie niedawno, ze bialka z naszego menu nie przechodza do mleka matki - a przynajmniej nie w tej postaci - choc naukowcy jeszcze niezgodni - ja tam przynajmniej taka teorie przyjmuje za bardzo prawdopodobna i w nia nawet wierze ![]()
![]() |
![]() |
#973 |
Raczkowanie
|
Witajcie
Mam pyt odnośnie usg bioderek Kacper ma w tej chwili 5 tyg w książeczce mam napisane ze na bioderka iść w 7-8 tyg dziś dzwoniłam i termin najbliższy to 23 lipca czyli Kacper będzie miał wtedy 3 miesiące czy mogę iść w tym terminie czy lepiej szukać gdzieś indziej choć z tego co słyszałam to wszędzie w okolicy mają takie terminy Czy coś się stanie jak pójdę tego 23 Lipca ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#974 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam się, ale u nas zimno....nie dosc, ze dezcz to w domum,usiałam piec włączać, bo mi zimno, Kacper dzis w body i polarowym pajacu wystepuje, bo sie boje, ze zmarznie;p
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Leonikowa-kciuki! Co do witD+K-to ja mam firmy Langsteiner i cena dobra bo 8zł za 40szt. A ja czekam na tel z US w wiadomej sprawie...kierowniczka miała się kontaktować z Izbą skarbową i dac znać...aż drże cała ze strachu, co usłyszę... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strippi sto lat dla Michałka ![]()
![]() |
![]() |
#976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Troche pozmo, bo gdyby cos bylo nie tak to wczesniej mozna zaczac ewentualna terapie - tyk mi sie wydaje. My juz mielismy dwa razy usg bioderek - w szpitalu w 3 dobie i w 5 tygodniu.
![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaa i zapomniałam was pownerwiac :P u mnie jest SŁONKO ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Raczkowanie
|
No ja chcę dziś podejśc tam i zapytać się lekarza czy nas przyjmie bez kolejki
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby się nie udało to miałam iść prywatnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Wtajemniczenie
|
u nas oliwka nie działała. Mam zakaz używania oliwek do 6 miesiąca. Tylko emolienty.
![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Maluda - pozno bo kolejne robi sie w skonczonym 4 miesiacu. Nam kazali zapisywac zaraz po wyjsciu ze szpitala bo kolejki straszne. U nas w 2 przychodniach tylko robia a dzieci mnotwo. Zaraz bedziemy musieli zapisac sie na kolejne.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#984 | |||||
Kniaginia
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mniam! Co do usg bioderek, my miałyśmy mieć w 6 tygodniu, ale obie lekarki się pochorowały i w konsekwencji Róża będzie miała 2 miesiące, jak pójdzie na usg. Dobra, dobra, znając tą pogodę u Ciebie, to długo nie poświeci ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() aaaaa nie no prognoza pogody mowi ze przez 2dni ma byc slonko - ale dzis musi byc MUSI MUSI MUSI ![]() ![]() i cos do posmiania - kotra z was zaproponuje Tz..?? https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ej no co ty ? ciszej !!!! ja jeszcze NIC absolutnie NIC od porodu słodkiego nie jadłam ,dzielnie się trzymam -nic mnie nie kusi .... ![]() Cytat:
Ja bym się na Twoim miejscu postarała o szybszy termin - wymus, naściemniaj -co kolwiek .... i idz osobiscie o wiele więcej pewnie zdziałasz .... powiedz ze za pózno się zorientowałas ,ze jestes gapa + smutna mina i na pewno zadziała ![]() Cytat:
![]() no co ty 8 zł ????? kurcze jak ja sparawdzałam to ten nieszczęsny bobik kosztuje ok. 39 za 30 kaps.(ale nie kupiłam )a vita -co kupuje -to 35 za 45 szt . nawet nie wspominaj ![]() u mnie tak chłodno -brrrr ,deszcz do tego ... az Roszkowi śpiocha załozyłam na noc a ja w skarpetkach spałam ..... ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() nie no mój tz to na bank w ten sposób dokarmia- teraz juz wiem !!!!! Roszek wstał o 8.30 i do teraz 3 ogromne kupy zrobił ,przy czym podczas 1 pielucha nie starczyła ,mój tz na pewno ma 2 kartoniki przyklejone .. ![]()
![]() |
![]() |
#987 | |
Kniaginia
|
Cytat:
![]() U mnie też zimnica. U teściów tak zimno, że ja śpię w getrach, skarpetkach i bluzie, a Róża to w ogóle doznała szoku termicznego. Jeszcze tak grubo jej nie ubierałam, jak teraz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
wiecie co .... od urodzenia Roszka nową paczkę pieluch otwieram w kazdy wtorek ! powaznie ! dziwne co ?
a My sie pochwalimy ! wczoraj kupiłam kojec i dzis wsadziłam mate i Roszek pierwszy raz sie bawi ![]() wklejam fote( -jedna jeszcze w pizamce a druga juz w normalnych ciuszkach)
![]() |
#990 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nestelle: jak słodko się bawi Roszek ![]() Edytowane przez Villga Czas edycji: 2013-05-28 o 11:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.