Żonki 2009 cz. XXXVI - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-24, 12:29   #961
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 12:32   #962
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
myszka_maj mysle ze tobie dobrze to zrobi moze zobavzysz ze twoje dziecko to nie dzidzius i nie trzeba tak go otaczac mega mega opieka das zmu wiecej luzu
może masz racje....

super że jestes zadowolona z auta

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
super zakupy, mnie ostatnio Katunia pokusiła tym sprzedawca na allegro i spodobało mi sie kilka ciuchów u niego ale przed wyjazdem juz nie zdążę kupić raczej

wlasnie wyciagnęłam torby i wyprałam reczniki kąpielowe bo dawno nie widziały światła dziennego

Rosi - tez mnie kusi ściecie wlosów a dopiero co zapuściłam na tyle zeby swobodnie je spiąć w kucyk...

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2013-07-24 o 12:33
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 12:39   #963
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-07-24, 12:44   #964
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Yyy, eeee, hmmmm, a why?

Ciekawa jestem w jak krótkich wrócisz jutro od fryzjera

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 12:48   #965
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-07-24, 12:50   #966
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
ja też nie wiem czy mi się widzi... ale rozwiązanie znalazłam!

p.s. no tak! Przecież jak mówisz, że chyba do brody, to na bank z takimi wyjdziesz od fryzjera! Daaa!

Stary 2013-07-24, 12:56   #967
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-24, 13:55   #968
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
bylam w leclercu i kupilam podobna z guziczkami (bielizniana prawie mocno przylegajaca ) beżową za 9.9 a co
obetnij na boba
auto cieszy

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Rossi, Marta dzięki wielkie. Siedziało to we mnie, a teraz ulga.
I jeszcze mi powiedział jaka mi została wada, myślałam, że więcej - ale nakręciłam się pozytywnie
Marta super, że samochód tak cieszy!
Będziesz widziała co Pat robi
nie szukaj tylko jej pytaj
cieszy oj cieszy

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
może masz racje....

jestem tego pewna
Stary 2013-07-24, 14:21   #969
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-07-24, 15:31   #970
martucha84
Zakorzenienie

wlasnie skonczylam ogladac filmiki od brata przyjaciolki byl w weenekd na ogolnopolskim zlocie parkour we wroclawiu
jestem zafascynowana tym co robia chlopaki.. czad!
Stary 2013-07-24, 18:50   #971
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Rossi buhaha! Męczy nadal??

Samba dzielna bądź! Cieszę sie, że jesteś w nieco lepszym nastroju!
Jak dzisiaj?

Kasia, Myszko no nie... uda się Wam spotkać? Katunia Ty to masz szczęście!!!

Iwka nie załamuj mnie pls... o jakim Ty pakowaniu mówisz... i dlaczego początkiem tygodnia jak jedziecie pod koniec? Ja chyba dopiero w piątek wyciągnę walizkę, nie mam żywcem kiedy! Więc proszę... zrób to samo co? Będzie mi raźniej...
czy tylko ja taka nie zorganizowana??

India poka się! Zobaczymy jak wyglądasz!
Co do rzęs to ja nigdy nie miałam. Moja przyjaciółka a i owszem i była bardzo zadowolona. Na wakacje idealnie!
Nie maiła większych problemów później z rzęsami swoimi

Myszko super że pojedziecie na wakacje!!!

Ktosik tęsknię... będę pisała!

Martucha, Rossi kocham. odpiszę dzisiaj!

Jeszcze 3 dni. 3 DNI!!!
A jeszcze w piątek audit

Byłam wczoraj u endo.
Już dawno nie dostałam takiego opr... przede wszystkim, że rok mnie nie było... a poza tym, że schudłam. Pani mi powiedziała, że marnie wyglądam i że za pół roku mam mieć 3 kg na plusie. Zwariowała! Mi dobrze z taką wagą... ale ją też rozumiem, bo nie chce mi zmieniać dawki. Mam teraz dobre wyniki... no nic... będzie musiała dalej na mnie krzyczeć

ale za to miala genialne buty!!!! Zakochałam się w nich, a głupio było się zapytać z czego to, gdzie tego szukać

Dzień dobry!!!
Gucia - jakbym miała spakować tylko ciuchy i kosmetyki to luz, zalatwię z piatek ale niestety mamy mnóstwo rzeczy do zabrania, to do teściów, to do mnie, jeszcze szwagierki, a wszystko musi się upchać do bagażnika damy radę.

Masakra, nie mogę już w pracy wysiedzieć, tak mnie nosi, a tu jeszcze dwa dni.

Cytat:
Laski ja dzis odpadam chyba mam w huk roboty

auto stoi pod blokiem!! musze je dzis umyć w srodku (bo jest brudny - ale koleś chciał go sprzedać we wrześniu bo na wakacje chcial nim jechać wieć nie dawał go do czyszczenia.. więc tesciowa zabiera malego a ja mam środki rózne i bede sie bawić, ot na odstresowanie ) wiec bede go upiekszac

po czym musze sie zaczac przygotowywac na piatek

aaaaaa moja spodnica zostala wyslana da się da!

obiecuje wszystko nadrobic ale pozniej teraz tylko na szybko

Rosi a nie mialas robionych do jakis dokumentow? albo moze wyciete jest z jakiegos foto

Gucia trzeba bylo zapytac pani byloby milo ty bys wiedziala wiece smialosci ja tam pytam jak mi sie cos podoba

india spodnice wysylali
Marta - super z autem Szerokiej drogi i gumowych słupkow życzę

Cytat:
Treść usunięta
Rosi - bardzo fajne topy

Cytat:
wlasnie skonczylam ogladac filmiki od brata przyjaciolki byl w weenekd na ogolnopolskim zlocie parkour we wroclawiu
jestem zafascynowana tym co robia chlopaki.. czad!
Jak widzę takie filmiki to zawsze myślę, ile było prób i co sobie potłukli

W pracy mam mega spokój, była może 1/3 osób, wszyscy na wakacjach albo szkoleniach, tak to mogę pracować, mam święty spokój i odznaczam rzeczy na liście. Gdyby tylko jeszcze chciało mi się tam siedzieć Najlepsze jest to, że do dzisiaj nie mamy raportu z audytu o nie wiadomo kiedy będzie bo sam audytor tego nie wiem no to mamy fantastyczny dział audytu wew. myślę , że ktoś powinien ich zaudytować

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 20:03   #972
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Jak widzę takie filmiki to zawsze myślę, ile było prób i co sobie potłukli

W pracy mam mega spokój, była może 1/3 osób, wszyscy na wakacjach albo szkoleniach, tak to mogę pracować, mam święty spokój i odznaczam rzeczy na liście. Gdyby tylko jeszcze chciało mi się tam siedzieć Najlepsze jest to, że do dzisiaj nie mamy raportu z audytu o nie wiadomo kiedy będzie bo sam audytor tego nie wiem no to mamy fantastyczny dział audytu wew. myślę , że ktoś powinien ich zaudytować
no jak ja widze jak mlody "chodzi" po barierkach etc to tez mysle ile on musial razy upaść
ale cudownie to wygląda

hahahaha fajny macie tam audyt
Stary 2013-07-24, 20:37   #973
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Rossi buhaha! Męczy nadal??

Samba dzielna bądź! Cieszę sie, że jesteś w nieco lepszym nastroju!
Jak dzisiaj?

Kasia, Myszko no nie... uda się Wam spotkać? Katunia Ty to masz szczęście!!!

Iwka nie załamuj mnie pls... o jakim Ty pakowaniu mówisz... i dlaczego początkiem tygodnia jak jedziecie pod koniec? Ja chyba dopiero w piątek wyciągnę walizkę, nie mam żywcem kiedy! Więc proszę... zrób to samo co? Będzie mi raźniej...

Co do rzęs to ja nigdy nie miałam. Moja przyjaciółka a i owszem i była bardzo zadowolona. Na wakacje idealnie!

Myszko super że pojedziecie na wakacje!!!

Ktosik tęsknię... będę pisała!

Martucha, Rossi kocham. odpiszę dzisiaj!

Jeszcze 3 dni. 3 DNI!!!
A jeszcze w piątek audit

Byłam wczoraj u endo.
Już dawno nie dostałam takiego opr... przede wszystkim, że rok mnie nie było... a poza tym, że schudłam. Pani mi powiedziała, że marnie wyglądam i że za pół roku mam mieć 3 kg na plusie. Zwariowała! Mi dobrze z taką wagą... ale ją też rozumiem, bo nie chce mi zmieniać dawki. Mam teraz dobre wyniki... no nic... będzie musiała dalej na mnie krzyczeć

ale za to miala genialne buty!!!! Zakochałam się w nich, a głupio było się zapytać z czego to, gdzie tego szukać

Dzień dobry!!!
no wlasnie chyba nie a szkoda Tomki by sie pobawily

Cytat:
ł

Iwka - dzieki za rady w naszym przypadku pewnie ta lista bedzie o wiele dłuuuuuuuższa bo jedziemy z dzieckiem. Mam pewne obawy, ja nigdy nie nocowałam na polu namiotowym a tym bardziej z Tomkiem, on jest nauczony do ciszy i spokoju podczas snu ciekawe jak to bedzie. Butle mamy już kupioną, w przyczepie mamy. Wogole przeraża mnie to pakowanie. Raz że niemam doswiadczenia z namiotami dwa że pierwszy raz jedziemy z Tomkiem na wakacje. Chyba pół mieszkania zabiore jeeeeeeeeju nie cierpie sie pakowac no i troche nas przeraża trasa, Tzet nie jest długodystansowym kierowcą no i niewiem jak Tomcio wytrzyma...hahaha ja to zawsze mam taki reisefieber :brzyda l:

własnie chyba sie miniemy....szkoda

Marta - miłego czyszczenia

Samba - kciuki
Myszko ja tez nie lubie pakowania, ale dasz rade. Dokladnie przy tym pensjonacie co my jedziemy jest tez pole namiotowe! http://www.prawdzic.pl/pl/pole-namiotowe

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
nio niestety jeszcze przynajmniej tydzien tu zostane i mozliwe ze caly czas pod kroplowka...ale moze dzis mi zmniejsza ta dawke tylko doktor musi popatrzec na ktg...i jak potem z ktg bedzie wszystko oki to moze wczesniej mi odepna bo jeszcze mnie musza powoli przywrocic do zycia a to tez troche potrwa...dzis koncze 33 tc i lekarka powiedziala ze w 34 jest juz bezpieczniej wiec jak go skoncze to moze mnie puszcza...pluca beda juz wtedy w pelni rozwiniete...
siły i cierpliwosci!
wszystko dla Waszego zdrówka

Cytat:
Treść usunięta
no zakupy full wypas-fajne fajne!

Cytat:
może masz racje....

super zakupy, mnie ostatnio Katunia pokusiła tym sprzedawca na allegro i spodobało mi sie kilka ciuchów u niego ale przed wyjazdem juz nie zdążę kupić raczej

wlasnie wyciagnęłam torby i wyprałam reczniki kąpielowe bo dawno nie widziały światła dziennego

Rosi - tez mnie kusi ściecie wlosów a dopiero co zapuściłam na tyle zeby swobodnie je spiąć w kucyk...
no chyba nawet ekspresem by nie zdazylo juz przyjsc
ja jestem bardzo z tych ciuchow zadowolona
nie wykluczam jeszcze jakis zakupow u tego sprzedawcy
konkretna mila obsluga, szybka wysylka

Padam na twarz w tych upalach bo przedszkolu mamy prawie taka samo temp jak na dowrze, a w sypialni dzieci jeszcze wyzsza i nie da sue wychlodzic! Z dzieci sie leje, z nas sie leje....nie dziwie sie ze czasem jest im ciezko zasnac!
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 21:43   #974
india83
Zakorzenienie

Cytat:
[

Jeszcze 3 dni. 3 DNI!!!
A jeszcze w piątek audit

Byłam wczoraj u endo.

Dzień dobry!!!
ej ja też widać należe do tych niezorganizowanych co prawda wylot mam w ndz, więc pakować zacznę się w sob wieczorem lub ndz rano. Zresztą biore tylko bagaz podręczny uwaga 10kg i w tym jeszcze musi zmiescic się aparat, ktory zajmuje mi pół torby ciekawe jak to zrobie

w pt moze zrobię fotkę włosów.

Jeżeli chodzi o buty bez oporów bym zapytała. super, że wyniki dobre

a rzęsy na razie sobie odpuszczam, już nawet nie mam czasu by to załawić

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Mama miała, ale teraz ściągnęła, bo u niej pięknie wyglądało to tylko przez tydzień, potem za dużo jej spadało,
dzieki za opinie

Cytat:
auto stoi pod blokiem!! musze je dzis umyć w srodku (bo jest brudny - ale koleś chciał go sprzedać we wrześniu bo na wakacje chcial nim jechać wieć nie dawał go do czyszczenia.. więc tesciowa zabiera malego a ja mam środki rózne i bede sie bawić, ot na odstresowanie ) wiec bede go upiekszac

aaaaaa moja spodnica zostala wyslana da się da!

o
india spodnice wysylali
super, że spódnica wysłana , mam nadzieję, że bedziesz zadowolona

a frajda z autka widać, że duza i tak powinno byc

Cytat:
[

Co do Pani doktor i jej butów. Mam jej wysłać smsa z nazwą plastrów których używałam na bliznę... to może zrobimy handel wymienny informacjami? ale głupio mi... choć znamy się już ... hmm... 11-12 lat?
ciekawe czy w końcu zapytałaś

Sambuś trzymaj się dzielnie

myszka fajnie będzie, a pakowania to chyba nikt nie lubi

Cytat:
Treść usunięta
ciekawe co zdecydujesz na fotelu. Ja teraz żałuję, że nie ściełam jeszcze krócej tzn na zwykłego boba
zakupy super i najbardziej urzekła mnie koszulka z guziczkami

Cytat:
[
india poka fotke wlosow, co do rzes to wszystko zalezy od skory jsli masz sucha to podobno trzymaja sie dluzej, im mniej sie przy tym robi (kremuje bawi etc to tez) moje dwie laseczki maja jedna wydluza druga pogrubia mi sie marzy pogrubianie obiecala ze zrobie sobie za pierwsza terapeutowa wyplate wiec niedlugo
!
może w piątek

Cytat:
Gucia - jakbym miała spakować tylko ciuchy i kosmetyki to luz, zalatwię z piatek ale niestety mamy mnóstwo rzeczy do zabrania, to do teściów, to do mnie, jeszcze szwagierki, a wszystko musi się upchać do bagażnika damy radę.

powodzenia przy pakowaniu, nie małe wyzwanie
Stary 2013-07-24, 21:51   #975
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
no jak ja widze jak mlody "chodzi" po barierkach etc to tez mysle ile on musial razy upaść
ale cudownie to wygląda

hahahaha fajny macie tam audyt
Nioooo fantastyczny bym wręcz powiedziała, utworzyli go z rok temu, ale ludzie którzy tam pracują to jakaś porażka
Tak w skrócie:
Gość wybrał "próbkę" do badań, w tym problem, że zamiast się najpierw dowiedzieć jak to u nas się kręci i co się u nas działo przez ostatni czas (zmieniliśmy cały system, nowe procedury itd) to wziął sobie pod lupę 3 lata wstecz. No i niestety wszystkie jego obserwacje są do tyłka, ponieważ to co wg niego powinno zostać zmienione my już zmieniliśmy więc po pierwszej turze wrócił po raz drugi (co już się nie zgadza z planem audytu) szukając nieprawidłowości tym razem w nowym systemie ... a że nie chwaląc się jest naprawdę niezły ... to w końcu wymyślił dwie rzeczy, przy czym jedna jest już zmieniona a z drugą się nie zgadzamy bo nie mamy na nią kompletnie wpływu i mieć nie będziemy Wszystko miało się zakończyć pod koniec maja, a mamy koniec lipca.
No dobra, za krótkie to nie było

Kupilam książeczkę o Pipi dla malej. Zamówiłam też "Bracia Lwie Serce" - książkę poleconą mi przez koleżankę ze Skandynawi słowami "jedna z najpiękniejszych książek jaką czytałam". Mam nadzieję, że mi się spodoba - czytała ją któraś z Was?

India - jeszcze zdążysz ściąć jak się uprzesz

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2013-07-24 o 21:53
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 07:32   #976
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

Masakra, nie mogę już w pracy wysiedzieć, tak mnie nosi, a tu jeszcze dwa dni.

damy radę! A co!!!

Ja też już bym tutaj nie siedziała...
ale jeszcze jestem w czarnej... d.
Wszyscy chcą wszystko ze mną załatwić przed urlopem a ja nie wiem do czego ręce włożyć.

Rozbawiłaś mnie z tym auditem!

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
ej ja też widać należe do tych niezorganizowanych co prawda wylot mam w ndz, więc pakować zacznę się w sob wieczorem lub ndz rano. Zresztą biore tylko bagaz podręczny uwaga 10kg i w tym jeszcze musi zmiescic się aparat, ktory zajmuje mi pół torby ciekawe jak to zrobie

w pt moze zrobię fotkę włosów.

Jeżeli chodzi o buty bez oporów bym zapytała. super, że wyniki dobre

a rzęsy na razie sobie odpuszczam, już nawet nie mam czasu by to załawić

ciekawe czy w końcu zapytałaś
No to faktycznie bagaż masz maleńki...
Mam nadzieje, że jakoś dasz radę!

No i pocieszyłaś mnie że nie tylko ja tak mam z tym pakowaniem

czekam na zdjęcie!

Co do butów. To stwierdziłam, że wezmę ją sposobem.
Napiszę jej o plastrach i jak odpisze to zagadam o te buty.
No ale nie odpisała...
(zresztą nie fajnie, że nawet dziękuję nie napisała)

Także jakoś je przeboleje.

Czwartek drogie Panie!!
Energia mnie dzisiaj roznosi!

Plan na dziś, ogarnąć wszystko na tip top, żeby jutro tylko ten audit przeżyć
Po pracy idę do sis na pazurry
No i chciałam zacząć sie pakować - ale ciśnienia robić sobie nie będę

Stary 2013-07-25, 07:52   #977
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
super, że spódnica wysłana , mam nadzieję, że bedziesz zadowolona

a frajda z autka widać, że duza i tak powinno byc
ciekawe czy dojdzie dzis czy jutro.. mam nadzieje ze dzis.
a autko nam sie podoba dzis bede sama jezdzic

Cytat:
Nioooo fantastyczny bym wręcz powiedziała, utworzyli go z rok temu, ale ludzie którzy tam pracują to jakaś porażka
Tak w skrócie:
Gość wybrał "próbkę" do badań, w tym problem, że zamiast się najpierw dowiedzieć jak to u nas się kręci i co się u nas działo przez ostatni czas (zmieniliśmy cały system, nowe procedury itd) to wziął sobie pod lupę 3 lata wstecz. No i niestety wszystkie jego obserwacje są do tyłka, ponieważ to co wg niego powinno zostać zmienione my już zmieniliśmy więc po pierwszej turze wrócił po raz drugi (co już się nie zgadza z planem audytu) szukając nieprawidłowości tym razem w nowym systemie ... a że nie chwaląc się jest naprawdę niezły ... to w końcu wymyślił dwie rzeczy, przy czym jedna jest już zmieniona a z drugą się nie zgadzamy bo nie mamy na nią kompletnie wpływu i mieć nie będziemy Wszystko miało się zakończyć pod koniec maja, a mamy koniec lipca.
No dobra, za krótkie to nie było

Kupilam książeczkę o Pipi dla malej. Zamówiłam też "Bracia Lwie Serce" - książkę poleconą mi przez koleżankę ze Skandynawi słowami "jedna z najpiękniejszych książek jaką czytałam". Mam nadzieję, że mi się spodoba - czytała ją któraś z Was?

India - jeszcze zdążysz ściąć jak się uprzesz
hahahahahaahha super ci autytorzy ubawili mnie
a o ksiazce nie slyszalam ale czytalam i brzmi ciekawie

Cytat:
Czwartek drogie Panie!!
Energia mnie dzisiaj roznosi!

Plan na dziś, ogarnąć wszystko na tip top, żeby jutro tylko ten audit przeżyć
Po pracy idę do sis na pazurry
No i chciałam zacząć sie pakować - ale ciśnienia robić sobie nie będę
czwartek ja mam stresa coraz wiekszego
Stary 2013-07-25, 08:51   #978
baja_86
Zakorzenienie

Hej

A ja może jestem inna ale uwielbiam sie pakować na wakacje Za to szczerze nie lubię się rozpakowywać a potem prać tych ciuchów!

Gucia
jeszcze trochę

Martucha będzie dobrze

Gdzie się podziała żabcia, tak dawno jej nie było
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 09:20   #979
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

A ja może jestem inna ale uwielbiam sie pakować na wakacje Za to szczerze nie lubię się rozpakowywać a potem prać tych ciuchów!

Gucia
jeszcze trochę

Martucha będzie dobrze

Gdzie się podziała żabcia, tak dawno jej nie było
jak dobrze ze jestes ja tez uwielbiam sie pakowac!!! ale tu wszyscy narzekają to sie nie odzywam
zniknela pewnie gdzies.. moze na wakacjach w polsce.
Stary 2013-07-25, 09:24   #980
myszka_maj
Zakorzenienie

Ja pakowanie samo w sobie lubie tyljo my sie wszystko wydaje potrzebne i wszystko bym zabrala.

Marta kciuki za jutro.

Zabcia jest w Polsce z tego co pamietam

Nasz Skarb
Stary 2013-07-25, 09:49   #981
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-07-25, 09:56   #982
bzyczka1
Zakorzenienie

heloł

Mamy dzisiaj rocznicę ślubu
Żadnych planów z tym związanych, chcieliśmy do kina, ale jak tu jechać skoro Lilka ostatnio z nikim nie chce zostać poza mną?? nawet do toalety wyjść nie mogę bo ciągle jest mama i mama... :/ nie wiem co jej się porobiło, wcześniej mogłam ją zostawić na cały dzień, ba na weekend a teraz takie o mam nadzieję że jej przejdzie do września bo mam praktyki i będzie musiała zostawać na te 4 godziny z moją mamą

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 10:17   #983
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-07-25, 11:13   #984
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
jak dobrze ze jestes ja tez uwielbiam sie pakowac!!! ale tu wszyscy narzekają to sie nie odzywam
zniknela pewnie gdzies.. moze na wakacjach w polsce.
przybij piątkę
ach rzeczywiście chyba się w kraju urlopuje

Cytat:
Ja pakowanie samo w sobie lubie tyljo my sie wszystko wydaje potrzebne i wszystko bym zabrala.

Marta kciuki za jutro.

No bo wszystko się może przydać Jak my 2 lata temu na wakacje jechalismy to ja spakowałam siebie w dużą walizkę, a Tż w małą, bo tyle rzeczy trzeba było zabrać. Boję się co będzie jak na wakacje z dzieckiem się wybierać będziemy-chyba dostawczaka będę potrzebować
No ale w tym roku mamy ograniczone miejsce, bo jedziemy razem ze znajomymi jednym autem i musze się do jednej walizki spakować

Bzyczko wszystkiego naj z okazji rocznicy
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 11:58   #985
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

ja tez lubie sie pakowac ale bym gdzies pojechala no ale leze...jedzenie w hotelu dobre, wszystko co trzeba mi donosza, na badanie 100 m dalej wioza mnie wozkiem bo nie moge az tyle chodzic codziennie rano przystojny pielegniarz pyta czy mi nie pomoc sie umyc a raz chcial mi nawet zakladac rajstopy przeciwzakrzepowe haha teraz ide w kimke bo zmeczylam sie lezeniem

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

aaaa Bzyczko wszystkiego naj z okazji rocznicy
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 12:17   #986
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

Marta kciuki za jutro.

ja mazduzo miejsca to bierz wszystko

Cytat:
Treść usunięta
ho

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
heloł

Mamy dzisiaj rocznicę ślubu
Żadnych planów z tym związanych, chcieliśmy do kina, ale jak tu jechać skoro Lilka ostatnio z nikim nie chce zostać poza mną?? nawet do toalety wyjść nie mogę bo ciągle jest mama i mama... :/ nie wiem co jej się porobiło, wcześniej mogłam ją zostawić na cały dzień, ba na weekend a teraz takie o mam nadzieję że jej przejdzie do września bo mam praktyki i będzie musiała zostawać na te 4 godziny z moją mamą
duzo milosci szacunki zaufania na kolejne lata
ma pewnie kolejny lek separacyjny powtarzaja sie co jakis czas spokojnie przejdziejej

Cytat:
Treść usunięta

Cytat:
przybij piątkę
ach rzeczywiście chyba się w kraju urlopuje
piatka

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ja tez lubie sie pakowac ale bym gdzies pojechala no ale leze...jedzenie w hotelu dobre, wszystko co trzeba mi donosza, na badanie 100 m dalej wioza mnie wozkiem bo nie moge az tyle chodzic codziennie rano przystojny pielegniarz pyta czy mi nie pomoc sie umyc a raz chcial mi nawet zakladac rajstopy przeciwzakrzepowe haha teraz ide w kimke bo zmeczylam sie lezeniem
ty sie ciesz bo jakbys lezala w kraju to mialabys wiecej powodow do narzekan
Stary 2013-07-25, 12:47   #987
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
ja mazduzo miejsca to bierz wszystko

ratuje mnie to że jedziemy z przyczepą campingową tylko zebym sie zbytnio nie rozpędzała bo i do przyczepy sie nie zmieszcze

Baju - wszystkiego naj naj

Samba -dobrze ze chociaż warunki dobre

Nasz Skarb
Stary 2013-07-25, 13:52   #988
martucha84
Zakorzenienie

dostalam spodnice ale bede ja odsylac.. mimo ze wykonanie super to nie jestem zadowolona.. bo material nie moj.. mialam chrapke na cos lekkiego materialowego a to jest szyfonowo tiulowa... no i fajnie sie uklada etc ale materialowo nie moja bajka.. szelesci i bardziej weselnie mi zajezdza.. nie nosze sie elegancko wiec... niestety
Stary 2013-07-25, 13:57   #989
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

nie no na warunki absolutnie nie narzekam :P no chyba ze na to ze klimy nie ma :P mogliby mnie tylko tyle nie kluc bo czuje sie jak narkoman juz haha
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 14:23   #990
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
dostalam spodnice ale bede ja odsylac.. mimo ze wykonanie super to nie jestem zadowolona.. bo material nie moj.. mialam chrapke na cos lekkiego materialowego a to jest szyfonowo tiulowa... no i fajnie sie uklada etc ale materialowo nie moja bajka.. szelesci i bardziej weselnie mi zajezdza.. nie nosze sie elegancko wiec... niestety

uu szkoda

Nasz Skarb
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości