|
|
#961 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Treść usunięta
|
|
|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super że jestes zadowolona z auta ![]() super zakupy, mnie ostatnio Katunia pokusiła tym sprzedawca na allegro i spodobało mi sie kilka ciuchów u niego ale przed wyjazdem juz nie zdążę kupić raczej ![]() wlasnie wyciagnęłam torby i wyprałam reczniki kąpielowe bo dawno nie widziały światła dziennego ![]() Rosi - tez mnie kusi ściecie wlosów a dopiero co zapuściłam na tyle zeby swobodnie je spiąć w kucyk...
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2013-07-24 o 12:33 |
|
|
|
|
#963 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Yyy, eeee, hmmmm, a why?
![]() Ciekawa jestem w jak krótkich wrócisz jutro od fryzjera
|
#965 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie wiem czy mi się widzi... ale rozwiązanie znalazłam!
![]() p.s. no tak! Przecież jak mówisz, że chyba do brody, to na bank z takimi wyjdziesz od fryzjera! Daaa! ![]()
|
#967 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
bylam w leclercu i kupilam podobna z guziczkami (bielizniana prawie mocno przylegajaca
) beżową za 9.9 a co ![]() obetnij na boba ![]() auto cieszy ![]() Cytat:
![]() cieszy oj cieszy ![]() jestem tego pewna ![]() ![]()
|
|
|
#969 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie skonczylam ogladac filmiki od brata przyjaciolki byl w weenekd na ogolnopolskim zlocie parkour we wroclawiu
jestem zafascynowana tym co robia chlopaki.. czad!
|
|
#971 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale niestety mamy mnóstwo rzeczy do zabrania, to do teściów, to do mnie, jeszcze szwagierki, a wszystko musi się upchać do bagażnika damy radę.Masakra, nie mogę już w pracy wysiedzieć, tak mnie nosi, a tu jeszcze dwa dni. Cytat:
Szerokiej drogi i gumowych słupkow życzę![]() Rosi - bardzo fajne topy Cytat:
W pracy mam mega spokój, była może 1/3 osób, wszyscy na wakacjach albo szkoleniach, tak to mogę pracować, mam święty spokój i odznaczam rzeczy na liście. Gdyby tylko jeszcze chciało mi się tam siedzieć
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale cudownie to wygląda ![]() hahahaha fajny macie tam audyt ![]() ![]()
|
|
|
#973 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tomki by sie pobawily![]() Cytat:
Cytat:
wszystko dla Waszego zdrówka ![]() no zakupy full wypas-fajne fajne! Cytat:
ja jestem bardzo z tych ciuchow zadowolona nie wykluczam jeszcze jakis zakupow u tego sprzedawcy konkretna mila obsluga, szybka wysylka Padam na twarz w tych upalach bo przedszkolu mamy prawie taka samo temp jak na dowrze, a w sypialni dzieci jeszcze wyzsza i nie da sue wychlodzic! Z dzieci sie leje, z nas sie leje....nie dziwie sie ze czasem jest im ciezko zasnac! |
||||
|
|
|
#974 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co prawda wylot mam w ndz, więc pakować zacznę się w sob wieczorem lub ndz rano. Zresztą biore tylko bagaz podręczny uwaga 10kg i w tym jeszcze musi zmiescic się aparat, ktory zajmuje mi pół torby ciekawe jak to zrobiew pt moze zrobię fotkę włosów. Jeżeli chodzi o buty bez oporów bym zapytała. super, że wyniki dobre ![]() a rzęsy na razie sobie odpuszczam, już nawet nie mam czasu by to załawić Cytat:
Cytat:
, mam nadzieję, że bedziesz zadowolonaa frajda z autka widać, że duza i tak powinno bycCytat:
![]() Sambuś trzymaj się dzielnie myszka fajnie będzie, a pakowania to chyba nikt nie lubi ciekawe co zdecydujesz na fotelu. Ja teraz żałuję, że nie ściełam jeszcze krócej tzn na zwykłego boba ![]() zakupy super i najbardziej urzekła mnie koszulka z guziczkami Cytat:
Cytat:
|
|
#975 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak w skrócie: Gość wybrał "próbkę" do badań, w tym problem, że zamiast się najpierw dowiedzieć jak to u nas się kręci i co się u nas działo przez ostatni czas (zmieniliśmy cały system, nowe procedury itd) to wziął sobie pod lupę 3 lata wstecz. No i niestety wszystkie jego obserwacje są do tyłka, ponieważ to co wg niego powinno zostać zmienione my już zmieniliśmy więc po pierwszej turze wrócił po raz drugi (co już się nie zgadza z planem audytu) szukając nieprawidłowości tym razem w nowym systemie ... a że nie chwaląc się jest naprawdę niezły ... to w końcu wymyślił dwie rzeczy, przy czym jedna jest już zmieniona a z drugą się nie zgadzamy bo nie mamy na nią kompletnie wpływu i mieć nie będziemy No dobra, za krótkie to nie było ![]() Kupilam książeczkę o Pipi dla malej. Zamówiłam też "Bracia Lwie Serce" - książkę poleconą mi przez koleżankę ze Skandynawi słowami "jedna z najpiękniejszych książek jaką czytałam". Mam nadzieję, że mi się spodoba - czytała ją któraś z Was? India - jeszcze zdążysz ściąć jak się uprzesz
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2013-07-24 o 21:53 |
|
|
|
|
#976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też już bym tutaj nie siedziała... ale jeszcze jestem w czarnej... d. Wszyscy chcą wszystko ze mną załatwić przed urlopem a ja nie wiem do czego ręce włożyć. Rozbawiłaś mnie z tym auditem! Cytat:
Mam nadzieje, że jakoś dasz radę! No i pocieszyłaś mnie że nie tylko ja tak mam z tym pakowaniem ![]() czekam na zdjęcie! ![]() Co do butów. To stwierdziłam, że wezmę ją sposobem. Napiszę jej o plastrach i jak odpisze to zagadam o te buty. No ale nie odpisała... (zresztą nie fajnie, że nawet dziękuję nie napisała) Także jakoś je przeboleje. Czwartek drogie Panie!! Energia mnie dzisiaj roznosi! Plan na dziś, ogarnąć wszystko na tip top, żeby jutro tylko ten audit przeżyć Po pracy idę do sis na pazurry ![]() No i chciałam zacząć sie pakować - ale ciśnienia robić sobie nie będę
|
|
#977 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a autko nam sie podoba dzis bede sama jezdzic ![]() Cytat:
![]() ubawili mnie ![]() a o ksiazce nie slyszalam ale czytalam i brzmi ciekawie ![]() Cytat:
![]() ![]() ja mam stresa coraz wiekszego
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
A ja może jestem inna ale uwielbiam sie pakować na wakacje Za to szczerze nie lubię się rozpakowywać a potem prać tych ciuchów!Gucia jeszcze trochę ![]() Martucha będzie dobrze ![]() Gdzie się podziała żabcia, tak dawno jej nie było |
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez uwielbiam sie pakowac!!! ale tu wszyscy narzekają to sie nie odzywam ![]() ![]() zniknela pewnie gdzies.. moze na wakacjach w polsce.
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pakowanie samo w sobie lubie tyljo my sie wszystko wydaje potrzebne
i wszystko bym zabrala.Marta kciuki za jutro. Zabcia jest w Polsce z tego co pamietam
|
|
|
|
#981 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
Mamy dzisiaj rocznicę ślubu Żadnych planów z tym związanych, chcieliśmy do kina, ale jak tu jechać skoro Lilka ostatnio z nikim nie chce zostać poza mną?? nawet do toalety wyjść nie mogę bo ciągle jest mama i mama... :/ nie wiem co jej się porobiło, wcześniej mogłam ją zostawić na cały dzień, ba na weekend a teraz takie o
|
|
#983 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach rzeczywiście chyba się w kraju urlopuje Cytat:
Jak my 2 lata temu na wakacje jechalismy to ja spakowałam siebie w dużą walizkę, a Tż w małą, bo tyle rzeczy trzeba było zabrać. Boję się co będzie jak na wakacje z dzieckiem się wybierać będziemy-chyba dostawczaka będę potrzebować![]() No ale w tym roku mamy ograniczone miejsce, bo jedziemy razem ze znajomymi jednym autem i musze się do jednej walizki spakować Bzyczko wszystkiego naj z okazji rocznicy
|
||
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez lubie sie pakowac
ale bym gdzies pojechala no ale leze...jedzenie w hotelu dobre, wszystko co trzeba mi donosza, na badanie 100 m dalej wioza mnie wozkiem bo nie moge az tyle chodzic codziennie rano przystojny pielegniarz pyta czy mi nie pomoc sie umyc a raz chcial mi nawet zakladac rajstopy przeciwzakrzepowe haha teraz ide w kimke bo zmeczylam sie lezeniem ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- aaaa Bzyczko wszystkiego naj z okazji rocznicy
|
|
|
|
#986 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ho ![]() Cytat:
na kolejne lata![]() ma pewnie kolejny lek separacyjny powtarzaja sie co jakis czas spokojnie przejdziejej ![]() ![]() piatka![]() Cytat:
bo jakbys lezala w kraju to mialabys wiecej powodow do narzekan
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
ratuje mnie to że jedziemy z przyczepą campingową
tylko zebym sie zbytnio nie rozpędzała bo i do przyczepy sie nie zmieszcze ![]() Baju - wszystkiego naj naj Samba -dobrze ze chociaż warunki dobre
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
dostalam spodnice ale bede ja odsylac.. mimo ze wykonanie super to nie jestem zadowolona.. bo material nie moj.. mialam chrapke na cos lekkiego materialowego a to jest szyfonowo tiulowa... no i fajnie sie uklada etc ale materialowo nie moja bajka.. szelesci i bardziej weselnie mi zajezdza.. nie nosze sie elegancko wiec... niestety
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
nie no na warunki absolutnie nie narzekam :P no chyba ze na to ze klimy nie ma :P mogliby mnie tylko tyle nie kluc bo czuje sie jak narkoman juz haha
|
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uu szkoda |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

das zmu wiecej luzu

damy radę.
Szerokiej drogi i gumowych słupkow życzę

ciekawe jak to zrobie