|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Cytat:
łee ja niecierpliwa jestem no ale co zrobić, poczekam ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
cos w tym jest
|
||
|
|
|
|
#962 | |
|
Lux Mundi
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Heh
, zawsze byłam oryginalna Cytat:
.
|
|
|
|
#963 | ||
|
Rozeznanie
|
A bo ostatnio to tylko książki czytam
i zawsze tak jest że jak mnie coś wciągnie to cały świat sie nie liczy Ale i tak staram sie w miare często bywać tutaj ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Przebiłaś mnie i moje plany zielonych końcówek dajesz zdjęcie ;D---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Blondyna
|
|
|
|
#964 |
|
Konto usunięte
|
W Rze jest dopiero od kilku miesięcy ale faktycznie dziwne że w K nie ma-no ale pewnie kwestia czasu.
Edytowane przez 201609081836 Czas edycji: 2013-09-17 o 10:36 |
|
|
|
|
#965 | ||
|
Zakorzenienie
|
kaori16
No na pewno będzie więcej czasu a teraz to uważam, że jestem od niego uzależniona, więc trudno będzie odwyknąć... Ojj.. to kiepski interes zrobił jego brat... Ale człowiek uczy sie na błędach Zobaczymy co będzie z nami ha ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
Ale zgadzam się oczywiście z tym, że jak ludzie się kochają to nic im nie przeszkodzi
Edytowane przez mystery_ Czas edycji: 2013-09-17 o 12:20 |
||
|
|
|
|
#966 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
? Cytat:
Nie rozumiem "niektórych" osób jak ich to cieszy strasznie że komus doyebały ... dziwne ,no ale nie o tym
Edytowane przez 201703061427 Czas edycji: 2013-09-17 o 12:24 |
||||
|
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Kaori16 ups! Przepraszam, ale z przyzwyczajenia...
A nie rozmawiałaś z TŻ co on planuje w ogóle? Przecież to jest ważne. |
|
|
|
|
#968 |
|
Konto usunięte
|
mystery spoko
Edytowane przez 201703061427 Czas edycji: 2013-09-17 o 12:29 |
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
kaori Z jednej strony masz rację. Sama nie wiem co mam zamiar robić po inżynierce... Wszystko może się zmienić. Aż czasami nie chcę o tym myśleć, bo niektóre sprawy potrafią obrócić się o 360 st.
|
|
|
|
|
#970 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ogólnie jak sie czyta kilka części pod rząd to człowieka porządnie wtedy wciąga (przynajmniej ja tak mam )
|
|
|
|
#971 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewuszki
Czy któraś z Was miała do czynienia z cieniami od BH Cosmetics? Koleżanka zamawiała sobie i przez przypadek zamówiła o jedną więcej. Chce mi sprzedać taniej, więc się zastanawiam, czy się nie skusić A że w wakacje namalowałam się tyyyyyle Panien Młodych, że moje cienie się uszczupliły ![]() Cindy! Czekam na zdjęcie różowych włosów! Cytat:
Ogólnie czytam prawie samą fantastykę, więc troche tego mam za sobą. Jej książki są dobre... Ale wydaje mi się, że dla młodszych dziewczyn Chociaż ostatnią trylogię, której ostatnia część wyszła niedawno, można zauważyć, że chce już pisać dla starszych
|
|
|
|
#972 |
|
Konto usunięte
|
Te książki to podobno takie typowe dla nastek więc pewno faktycznie wciągają tak jak "zmierzchy i inne wybitne dzieła nie żebym coś miała bo też niektóre czytałam
Kaori okoliceEdytowane przez 201609081836 Czas edycji: 2013-09-17 o 15:33 |
|
|
|
|
#973 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
bh czyli? ja znam tylko bf czyli beauty factory . Malujesz zawodowo ??aaaaa ja już wiem o co chodzi podobno tylko orginał jest dobry tej palety i w sieci jest masa podróbek , a w sumie nie zagłebiałam się jaka paleta jest tą orginalną green ja hobbita teraz chce . Edytowane przez 201703061427 Czas edycji: 2013-09-17 o 15:35 |
||
|
|
|
|
#974 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a sama przeczytałam tyyyle fantastyki, dlatego mam takie same zdanie Ale Zmierzchu to nie czytałam Green - jak lubisz tego typu książki to przeczytaj trylogie Eragona. Pewnie kojarzysz tytuł, bo film był, ale są inne części ![]() Cytat:
![]() Właśnie ja wynalazłam i niby są spoko, ale i tak nie wiem co robić
|
|
|
|
#975 |
|
Lux Mundi
|
Zielone końcówki są do bani . Mówię z perspektywy osoby, która widziała tabuny dwunastek na nadmorskich plażach, które wdrożyły taki plan jak Twój. Żenada .Szaleństwo to moje drugie imię Widocznie do pewnych rzeczy trzeba dorosnąć Oł je .Taka spina na te włosy, to dodaję .Z racji tego, że to płukanka i robiłam ją sama - trochę się nagimnastykowałam, ale i tak ładnie złapała tylko na końcach - od skóry gorzej. Niemniej jednak efekt axe jest .
|
|
|
#976 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#977 |
|
Lux Mundi
|
No jo
, pisałam już wczoraj, że to taki różowo-fioletowy Dziś myję włosy i nakładam maskę [tą 12 ekstraktów - kolejny dzień], więc kolor się trochę wypłucze i jutro będzie już inny .
|
|
|
#978 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przeszłąś jakis kurs czy jesteś samoukiem ? wrzuc jakies zdjęcie do klubu jestem strasznie ciekawa ![]() Cindy uhuhuhuh a twój tż co na to ? mi aż zachciało sie jakis kolorowych pasemek przez Ciebie !Ale pada a ja się muszę uczyc uwierzycie że pada ponad 10 h bez przerwy ?? Rozmawiałam z tż jego brat się zaręczył z dziewczyną w Sz na wiezy ale fajnie oświadczyny do tego kumpel tż pokazwywał mi zegarek króry przeliczając na pl kosztował nie pamietam dokładnie cos koło 50 zł a na allegro chodzą za 200 , 250
|
|
|
|
|
|
#979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#980 | ||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
, strasznie zły i smutny, że jest u siebie i nie może przyjechać ich pomiziać Rób, rób - taka pogoda, że chce się żywych kolorów .Cytat:
|
|
|
|
#981 |
|
Rozeznanie
|
To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają
Co słychać piękności? Ja mam @ i umieram
a do tego ostatnie pare dni miałam przyjaciela w domu, w postaci wielkiej ćmy, cyrk był straszny nawet mam zdjęcia na blogu tego paskudztwa, nigdy nie widziałam tak wielkiego Macie jakieś porady na bóle @ , bo mi nawet ginekolog nie potrafił pomoc ![]() Sent from iPad |
|
|
|
|
#982 |
|
Konto usunięte
|
gonya aż weszłam zobaczyc tego potwora a tu zwyczajna mała ćma
![]() ale tak to jest jak ma się fobie moja siostra ma tak z pająkami dlatego ja zawsze musze je zabijac bo ona boi sie nawet przebywać niedaleko . Nie wiem bo ja nie mam bolesnych , od czasu do czasu wezmę jakąś tabletkę i to wystarczy , aż tak boli że ginekolog nawet nie pomógł ?
|
|
|
|
|
#983 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ok, tylko mnie teraz w domu nie ma przez jakiś czas, a musze się dostać do starego kompa - już od dawna zdjęć nie robię, bo i po co. Bloga nie mam ![]() U mnie też lało i lało. Podobno ma jutro znowu zacząć i jak nauka idzie? ![]() Cytat:
![]() no ja wiem, aale już nie przesadzajmy... ![]() Cytat:
|
|
|
|
#984 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Po prostu podoba mi sie jej styl pisania... I to jak wprowadza czytelnika w każde wydarzenie... Ogólnie spoko książka na nudny wieczór ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
A odnośnie Zmierzchu - jak sie było młodszą to to było genialne... teraz z perspektywy czasu to nic na dwa razy... ale Był szał na Pottera... potem na Zmierzch.... Ogólnie uważam że ostatnie lata można nazwać złotą erą fantastyki Bo stała sie strasznie popularna
|
|
|
|
#985 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba nie zauważyłaś wyżej mojego postu, walnij sobie rylogie Eragona, facet, który ją napisał pisze bardzo podobnie do tej autorki
|
|
|
|
#986 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Więc o gustach sie nie dyskutuje ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Białaróża A swoją drogą co sądzisz o ekranizacji Eragona?
|
|
|
|
#987 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Doczytaj dokładnie . Kolonie złożone z dwunastolatek, w każdej grupie 80% miało zielone końcówki = żenada. Zielone końcówki = mogą być, jeśli komuś pasują + jeśli to fajny zielony, a nie zgniły
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#988 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ok ale nie zapomnij : bo na prawdę z chęcią je zobacze aaa nawet spoko coś zrobiłam to zle nie jest. Sama mysle o jakimś kursie ale to na 4 , 5 roku jak już i chcę odpowiednią ilośc kasy uzbierac bo moja kolezanka uczy sie na kosmetyczke a nawet nie ma zestawu najgorszego pedzli... Troche rozwala mnie dzisiejszy poziom szkół ogólnie czasem opowiada takie rzeczy o babkach które je uczą że szkoda gadać wiedze to mają przedwojennągreen ja pamiętam że gł bohater miał strasznie napompowane usta jakby miał je powiększane tak mi się coś kojarzy ![]() Cindy spokojnie kazdy ma swoje preferencje kolorystyczne niektórym i taki zgniły sie podoba i coż może
Edytowane przez 201703061427 Czas edycji: 2013-09-17 o 21:13 |
|
|
|
|
|
#989 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#990 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I tak zazwyczaj każdy salon ma stałe klientki, które wiedzą co i jak, a ja też nie maluję 5 dni w tygodniu, tylko jak ja sama mam czas No to jak tam wywalczyłaś trochę nauki, to zdasz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

.
.

, zawsze byłam oryginalna 
i zawsze tak jest że jak mnie coś wciągnie to cały świat sie nie liczy
:
.
Ale zgadzam się oczywiście z tym, że jak ludzie się kochają to nic im nie przeszkodzi
? 

. Mówię z perspektywy osoby, która widziała tabuny dwunastek na nadmorskich plażach, które wdrożyły taki plan jak Twój. Żenada

a twój tż co na to
?? Rozmawiałam z tż jego brat się zaręczył z dziewczyną w Sz na wiezy ale fajnie oświadczyny
a do tego ostatnie pare dni miałam przyjaciela w domu, w postaci wielkiej ćmy, cyrk był straszny
: bo na prawdę z chęcią je zobacze