|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tej jesieni wiele się zmieni! (I)
Szkoda
![]() Macie jakiś cel, do którego chciałybyście schudnąć. Mam na myśli jakieś wydarzenie czy coś? Ja np. do swoich 20-tych urodzin, 9 listopada, chciałabym osiągnąć fazę drugą, czyli 55kg. |
|
|
|
|
#962 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak mam. Z tym, że ja nie chcę schudnąć Bóg wie jak dużo. Nie wiem ile teraz ważę. Ale chciałabym ważyć 49-50 kg. No i zabrać się za ćwiczenia na nogi, brzuch, pupę. W sumie już ćwiczę, no, ale marzy mi się ta waga i ładne wysmuklone ciało, z zarysem mięśni
|
|
|
|
|
#963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może wieczorem zjadłaś coś niezdrowego lub coś co zatrzymało Ci wodę w organizmie i stad ten wynik, albo nie skorzystałaś rano z wc i dodało kilka kilo, wieczorem w ogole sie nie powinno wazyc, bo przeciez wszystko co zjadlas w ciagu dnia zalega Ci w żoładku i swoje wazy póki nie zostanie strawione i wydalone :P Wazymy sie tylko na czczo i po skorzystaniu z wc
|
|
|
#964 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam cel zobaczyć '5 z przodu' do moich grudniowych 24 urodzin
A docelowo to tak jak Alarunka, 49-50, ale jak poczuję się dobrze przy wadze 54-52 kilo to się opamiętam A moim głównym celem jest po prostu zdrowy tryb życia, bez żadnych mojo-jojo A dziś zobaczyłam z rana 68, także do przodu, do przodu A jestem przed @
|
|
|
#965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Bo dopiero zaczynam. Trzymam kciuki
|
|
|
|
|
|
#966 |
|
Raczkowanie
|
Oj trochę wyrosłam i gram w siatkówkę, dopóki jeszcze mogę.
No i to jest jedna z przyczyn przez które dużo jem jak wracam z treningu o 21 to chociaż jakbym nie wiem jak bardzo chciała to jestm głodna i jem Moim głównym celem jest jedzenie regularnych 4-5 posiłków dziennie, ale nie smażonych i tłustych! A co do aktywności fizycznej to oczywiście siatkówka 3 razy w tygodniu Chciałabym też zacząć biegać (przynajmniej raz w tygodniu), ale po 1-nie mogę się zmusić do biegania 2-nie mam gdzie biegać, bo mieszkam w centrum dużego miasta ![]() No i jakiś rok temu kupiłam hula hop z masażerami, więc warto go przetestować ![]() Macie jakieś fajne przepisy na zdrowe smaczne obiady, bo mi aktualnie kończą się pomysły...
|
|
|
|
|
#967 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wyśłij zaproszenie, tam jest wątek kulinarny
Odchudzam się 74 -73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60Zapuszczam włosy ![]() 35-40-45-50-55-60-65 Edytowane przez paula689 Czas edycji: 2013-09-16 o 18:12 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również wysłałam zaproszenie do Klubu
![]() Mój dzisiejszy jadłospis: Śniadanie - placki owsiane z dżemem Przekąska po ćwiczeniach - jabłko + ok. 7 śliwek (pyszne!) Obiad - gulasz z kaszą Podwieczorek - orzeszki ziemne i chyba zjem kawałek ciasta jogurtowego, które się właśnie piecze Kolacja - mała porcja leniwych pierogów z jogurtem malinowym (tzn. naturalny zmiksowany z malinami )co myślicie? |
|
|
|
|
#969 |
|
Wtajemniczenie
|
ja narazie bez wpadek, ok 20 pojde pocwiczyc
narazie susze paznokcie![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- co tu tak cicho?
|
|
#970 | |
|
Raczkowanie
|
Witam,
jaki ja dostałam dziś 0 4:50 prezent Stanęłam sobie na wadze i co aż nie mogłam uwierzyć z 63,30 na 61,60. Nie mogłam uwierzyć. Pomyślałam że jak wrócę z pracy to wskoczę na wagę jeszcze raz bo pewnie źle widziałam. Ale o 17:00 po zjedzeniu jednego kawałka chleba i domowej roboty gołąbka waga pokazała 61,60 ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
Muszę zabrać się za ćwiczonka |
|
|
|
|
|
#971 |
|
Wtajemniczenie
|
ciekawe ile ja bede wazyc w poniedzialek.... boje sie. ze zobacze z 64 albo i wiecej, chce wazyc 58;/
a tak w ogole to kupilam dzis swoj pierwszy krem 'bb' z under 20. chcialam z eveline albo bell ale nie bylo;\ wkurza mnie bo jest ciut jasny a ja mam ciemna karnacje no ale trudno. probowala z Was ktoras kamuflaza z catrice? czaje sie na niego od dawna. za 2 tyg ide na wesele i przydalby mi sie, bo mam mega cienie pod oczami;/
"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it " Edytowane przez antidotum89 Czas edycji: 2013-09-16 o 19:42 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#972 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też się przymierzam do kupienia kremu, bo jakoś do tej pory nie był mi potrzebny i czasem podbierałam mamie ale to jest już +40 więc |
||
|
|
|
|
#973 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ile masz wzrostu? Mi zostało 9kg do upragnionej 5 więc cholercia, choćbym miała stanąć na głowie to to osiągnę Mam taką motywację jak jeszcze nigdy wcześniej!Ja tam się na urodziny akurat najmniej cieszę, mogłabym mieć te 20 a nawet 19... Czas leci, a ja ciągle w miejscu stoję
|
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli wszystkie jesteśmy silnie zmotywowane.
Ja dodatkowo raz na zawsze chciałabym porzucić temat odchudzania w swoim życiu. |
|
|
|
|
#975 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja to samo, chciałabym schudnąć, a potem to już tylko trzymać formę i rzeźbić ciało
|
|
|
|
|
#976 |
|
Wtajemniczenie
|
pocwiczylam
) 50min za mna, dzis wiecej twistera bylo![]() mam pytanie, cwiczyla ktoras z Was z motylkiem? na uda? jak efekty?
|
|
#977 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
przezyłam dentyste mimo że okropnie bolało zrobiłam dziś tylko 200kcal na stepperze, dużo nie zjadłam w sumie. antidotum89 ja robiłam na uda. efekty spektakularne nie są,ale myślę że to kwestia czasu przez jaki się ćwiczy, dle mnie był to tylko dodatek do reszty i robiłam 300 ściśnięc dziennie. może dziś też zrobię z racji tego że w sumie jest to szybkie, a ja mało dziś ćwiczyłam chociaż przerabiam dalej pytania na egzamin i nie wiem ile jeszcze mi to zajmie
|
|
#978 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam z tym złe wspomnienia z dzieciństwa
Jutro wybieram się do Maca i już się nie mogę doczekać jak wszamię tą sałatkę z kurczakiem grillowanym bez sosu oczywiście. Mało kaloryczne, a jak cieszy
|
|
|
|
|
#979 |
|
Raczkowanie
|
paula689 dzięki! Napewno niedługo zajrzę
![]() mircia14 te placki owsiane mnie zaciekawiły, nie słyszałam nigdy o czymś takim. One są smażone, pieczone..?
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#980 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I wreszcie przestac myslec o odchudzaniu. Jadac zdrowo cwiczyc bo chce i lubie. Ale trzeba najpierw ustawic to w glowie i pomalutku realizowac. Ja mam ci chwle ochote napasc na lodowke ale Wy mnie powstrzymujecie
|
|
|
|
|
|
#981 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie napadaj
Bo dostaniesz po dupie, ostrzegam, nie będę się pieścić Jeej, a mi się popieprzyło, to w środę będę zajadać tą sałatkę Właśnie mam pytanie do autorki tej popisowej tortilli No, stwierdziłam, że w końcu się za to jutro wezmę i upiekę więcej. No i brat powiedział, że on też się pisze na to, bo razem dietujemy. Wyciągnęłam już fileciki do rozmrażania i powiem Wam, że duuużo tego |
|
|
|
|
#982 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje wszystkim
![]() Moj cel to nie byc GRUBA Dzis zjadlam po obiadku wielkiego muffina(wpadlo 300 zlych kcal),musze sie opamietac ,bo coraz czesciej ,,cos tam,, zaczyna mi wpadac,a to dopiero poczatek
|
|
#983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
169cm. Ja najbardziej liczę na wesele w czerwcu na którym mam zaszczyt być świadkową, i muszę wyglądać dobrze a przedewszystkim się czuć, akurat powiem szczerze że nigdy raczej nie ważyłam poniżej 56kg, dla mnie 60kg było by wspaniałym sukcesem. Chociaż patrząc z perspektywy czasu, pewnie kiedy osiągnę te wymarzone 60, będę chciała więcej ,) Ja osobiście te swoje 18 urodziny czuję jak by były wczoraj .
|
|
|
|
|
|
#984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są smażone na patelni.https://wizaz.pl/kulinaria/przepis,2556,placki-owsiane ![]() Cytat:
Kurczę no nie wiem, tak żeby ciasto było lejące, ale dość gęste. No nie umiem tego określić. Następnym razem jak będę robić to odmierzę!Polecam posmarować patelnię trochę olejem, żeby dobrze odchodziły, bo są cieniutkie ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Ja już po śniadaniu 2 kromki razowca podgrzane w tosterze, posmarowane cienko masłem z kiełbasą żywiecką, jajko na miękko i warzywka - pomidor, ogórek, papryka.Za godzinkę mam niemiecki a potem lecę na siłownięę. |
||
|
|
|
|
#985 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny!
ostatnio mniej się udzielałam ale głupio mi było pisać że nie przestrzegam diety podczas gdy wy tak ładnie się trzymacie i jeszcze tyle ćwiczycie. Ale czytanie was bardzo mnie zmotywowało i powiedziałam sobie dość, przecież chcę w końcu osiągnąć wymarzoną sylwetkę i muszę się wziąć za to na poważnie tak jak wy jak to mircia super ujęła: żeby nigdy więcej już się nie musieć odchudzać więc dziś zjadłam same zdrowe rzeczy i co najważniejsze poćwiczyłam! dziś był trening z Mel B: rozgrzewka, ramiona, klatka piersiowa i plecy, brzuch, pośladki i rozciąganie
|
|
|
|
|
#986 |
|
Wtajemniczenie
|
Sheena nie poddawaj się
Dużo dziś poćwiczyłaś, aż mnie zawstydziłaś
|
|
|
|
|
#987 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moja psiapsióła ma 170cm wzrostu i waży ok. 54kg, ma typową figurę gruszki i dół ma normalny, ale góra zasuszona strasznie... Ja mam 158cm i pamiętam czasy, kiedy tyle ważyłam, ale to było daaaaawno i nieprawda Ale wiadomo, każdy ma inny typ figury i sam wie najlepiej kiedy czuje się dobrze ze sobą, ja tam nie będę moralizować, ale uważaj żeby nie przesadzić Cytat:
![]() Kupiłam sobie płaszczyk jesienno-zimowy i o dziwo w rozmiarze mniejszym niż zazwyczaj A, i idę dziś na swoje pierwsze prawdziwe zajęcia z jogi No, zobaczymy czy dam sobie radę, z płytami idzie super, a tu 1,5h z trenerką... Dobrze, że mam te zajęcia w szkole na przeciwko bloku, nie będę miała wymówek, że mi się nie chce
Edytowane przez plainJane Czas edycji: 2013-09-17 o 12:50 |
|||
|
|
|
|
#988 |
|
Wtajemniczenie
|
Też bym chciała mieć siłownię albo coś takiego blisko osiedla, na którym będę mieszkać
Ale nie ma tak łatwo
|
|
|
|
|
#989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A siłownię fajną mam najbliżej w Klifie w Gdyni, więc kawałek mam. Jak jeździłam tam komunikacją miejską to sobie często odpuszczałam, ale odkąd mamy samochód to myślę, że na zimę może się skuszę Chociaż mieszkam niedaleko aquaparku i nie wiem czy może jednak się na to nie zdecyduję...Jednak takie miejsca muszą być blisko domu, inaczej wykrętów nie ma końca
|
|
|
|
#990 | ||
|
Rozeznanie
|
Mam ogólny plan prowadzić zdrowy tryb życia, nie mam jakiejś konkretnej daty.
Cytat:
dlatego tak. Cytat:
![]() Na jogę też bym się przeszła, na razie czekam na plan zajęć żeby wybrać jakiś pilates w miarę blisko mojego mieszkania.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

A docelowo to tak jak Alarunka, 49-50, ale jak poczuję się dobrze przy wadze 54-52 kilo to się opamiętam
A jestem przed @
jak wracam z treningu o 21 to chociaż jakbym nie wiem jak bardzo chciała to jestm głodna i jem

Czas leci, a ja ciągle w miejscu stoję