Przychodzę z pracy i nie mam na nic siły. Ktoś jeszcze? - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2020-07-22, 17:16   #961
lulka19
Zakorzenienie

Dot.: Przychodzę z pracy i nie mam na nic siły. Ktoś jeszcze?

Ja normalnie kładę i zostawiam. Ale bulki czasem w piekarniku. Smakuja jak swiezo upieczone. Natomiast chleb jest nadal chrupiący. Nawet ten z ziarnem.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-07-22, 17:16   #962
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez andra Pokaż wiadomość
Jak odmrażasz? Ja czuję różnicę, więc dla mnie to pieczywo jest na czarną godzinę ale jest.

Naturalnie.
W sensie wieczorem wyciągam z zamrażarki, wrzucam do chlebaka i rano mam odmrożone.

Nie lubię odmrażać w mikrofali, bo są takie kapcie.

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-07-22, 17:49   #963
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mimiko Pokaż wiadomość
To tak jak ja. Przez długi czas wzbraniałam się przed pójściem do dietetyka, bo bałam się, że będę musiała ciągle coś gotować/kroić/mieszać/szykować, a ja tego nienawidzę. Ze wszystkich prac domowych najbardziej nie lubię robienia żarcia. W końcu jednak poszłam, znalazłam dietetyczkę specjalizującą się w IO i powiedziałam jak księdzu na spowiedzi jaką kiepską kucharką jestem, i że wytrwam w diecie tylko jak posiłki będą szybkie i dziecinnie proste do zrobienia. Babka stanęła na wysokości zadania, bo dostałam jadłospis na dwa tygodnie (zaraz dostanę jeszcze jedną tygodniową rozpiskę) i przygotowanie posiłków nie zajmuje mi dużo czasu. Z tym, że ja nie jestem wybredna. Zadowolę się prostymi obiadami, które robi się w pół godziny. Obiad mam zawsze na dwa dni, na dodatek mąż najczęściej je to samo, co ja, więc gotujemy razem albo na zmianę. Śniadanie czy kolację czasami też uda mi się zrobić podwójnie, np. pasta jajeczna czy placki z cukinii spokojnie wystarczają na dwa dni. Myślę, że ludzie, którzy w internecie chwalą się, że wcale dużo czasu nie poświęcają na gotowanie to są jak ja. Jedzą prosto, szybko, pracują z domu (to jest mega ułatwienie przy diecie, bo zapłakałabym się jakbym miała kombinować, co wziąć do pracy a potem to szykować), albo nie pracują i wszyscy domownicy odżywiają się tak samo.
Ja też nie robię jakichś mega skomplikowanych dań, tylko nie mam jadłospisu od dietetyka, więc muszę sama kombinować w fitatu, żeby kalorie i makro się zgadzało a potem to zrobić. I najgorsze ze wszystkiego jest to ważenie. Nie mogę tak po prostu wziąć byle czego i wrzucić obojętnie ile. A co do męża - nawet gdyby jadł to samo co ja to musiałabym chyba w dwóch garach gotować bo swoje mam wyliczone, zważone i wiem, że mam np na 2 porcje.
Myślałam o dietetyku, żebym nie musiała kombinować sama, ale mam uraz bo przerobiłam 3 (po SOIT) i 2 proponowało mi dietę 1500 kcal (z ilością 60g białka przy wtedy 60 kg) i miałam wrażenie, że kompletnie nie biorą pod uwagę aktywności fizycznej i że np przy treningu siłowym to jednak potrzeba trochę więcej.
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-07-22, 18:23   #964
Mimiko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Ja też nie robię jakichś mega skomplikowanych dań, tylko nie mam jadłospisu od dietetyka, więc muszę sama kombinować w fitatu, żeby kalorie i makro się zgadzało a potem to zrobić. I najgorsze ze wszystkiego jest to ważenie. Nie mogę tak po prostu wziąć byle czego i wrzucić obojętnie ile. A co do męża - nawet gdyby jadł to samo co ja to musiałabym chyba w dwóch garach gotować bo swoje mam wyliczone, zważone i wiem, że mam np na 2 porcje.
Myślałam o dietetyku, żebym nie musiała kombinować sama, ale mam uraz bo przerobiłam 3 (po SOIT) i 2 proponowało mi dietę 1500 kcal (z ilością 60g białka przy wtedy 60 kg) i miałam wrażenie, że kompletnie nie biorą pod uwagę aktywności fizycznej i że np przy treningu siłowym to jednak potrzeba trochę więcej.

Rozumiem i w takim razie nie dziwię się, że masz dość. Ja nie miałabym cierpliwości, żeby wszystko samodzielnie wyliczać. Też ważę produkty, ale to w sumie nie jest dla mnie uciążliwe. Do dietetyków też nie mam zaufania, bo byłam już u trzech, a obecna dietetyczka jest czwarta w mojej karierze odchudzania. Wprawdzie pierwsza, do której poszłam po zdiagnozowaniu IO, więc też wzięłam kogoś po SOIT i mam nadzieję, że dobrze zrobiłam. Mam dietę 1750 kalorii, aktywność fizyczna ogranicza się do spacerów co drugi dzień, więc bez szału. Jeśli będę więcej się ruszać to i dieta ma się zmienić, ale na razie nie zapowiada się, żebym zaczęła więcej sportu uprawiać.
Mimiko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-09-15, 09:06   #965
tinkerver2
Zakorzenienie

Ciągłe zmęczenie - wątek zbiorczy

Czy jest tu ktoś tak jak ja, wiecznie zmęczony i marzący o ciepłym łóżku? Jak sobie z tym radzicie? Ja przyznam że zmagam się z ciągłym zmęczeniem od kilku lat, w ogóle nie ma we mnie energii, zmuszam się do wyjścia. Nie wiem, czy to lenistwo czy jakaś jednostka chorobowa
Rano wstaję z myślą, że za X godzin będę już w domu. Wieczorem kładę się spać bardzo wcześnie - ok. 21. Przychodzę z pracy, zmywam makijaż, 5 minutowy prysznic, kolacja i kładę się spać. Wszelkie aktywności wieczorem (oglądanie filmu, wyjście na spacer, do kina) nie są dla mnie nic warte, liczy się tylko żeby się położyć spać.
Jeśli chodzi o badania krwi, hormony, próby wątrobowe - wszystko świetnie. Nie mam anemii, choruję na depresję, ale prawie rok jestem w trakcie leczenia. Dodam, że jestem zmęczona niezależnie od tego ile i gdzie pracuję, czy np. Jestem na urlopie, na l4.
Czy ktoś zmaga się z wiecznym zmęczeniem jak ja? Jak sobie z tym radzicie?

Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka
tinkerver2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-09-15, 10:10   #966
natalcia250
sentimental animal

Dot.: Ciągłe zmęczenie - wątek zbiorczy

w sumie to w pewnym stopniu ja aktualnie wstaję tak około 9-9:30 więc nie jest tak źle, ale jak jeszcze chodziłam na 7:30 do szkoły, to po powrocie od razu do łóżka i spanie do wieczora. to był najbardziej bezproduktywny czas w moim życiu, myślę że w dużej części właśnie dlatego, że ciągle byłam zmęczona.

przez wszystkie te lata robię regularnie badania krwi i nigdy nic alarmującego w nich nie wyszło.
a jak sobie ostatnio liczyłam to śpię tak z 10 godzin średnio
plus 20 minutowa drzemka często w środku dnia.

na razie nic z tym nie robię, ale myślę nad zakupem jakiegoś specyfiku roślinnego typu ashwagandha
natalcia250 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-09-15, 10:59   #967
ojejuniu1974
Rozeznanie

Jesli wyniki sa w normie, to polecam sport. Tylko nie spacery, ale cos intensywnego 3 razy w tygodniu.
ojejuniu1974 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2021-09-15, 14:17   #968
Mimiko
BAN stały

Był już taki wątek. Może moderacja połączy? Bo tam było sporo rad na temat walki ze zmęczeniem.

Mimiko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-09-15, 16:55   #969
this_witch
whatever

Cytat:
Napisane przez tinkerver2 Pokaż wiadomość
Czy jest tu ktoś tak jak ja, wiecznie zmęczony i marzący o ciepłym łóżku? Jak sobie z tym radzicie? Ja przyznam że zmagam się z ciągłym zmęczeniem od kilku lat, w ogóle nie ma we mnie energii, zmuszam się do wyjścia. Nie wiem, czy to lenistwo czy jakaś jednostka chorobowa
Rano wstaję z myślą, że za X godzin będę już w domu. Wieczorem kładę się spać bardzo wcześnie - ok. 21. Przychodzę z pracy, zmywam makijaż, 5 minutowy prysznic, kolacja i kładę się spać. Wszelkie aktywności wieczorem (oglądanie filmu, wyjście na spacer, do kina) nie są dla mnie nic warte, liczy się tylko żeby się położyć spać.
Jeśli chodzi o badania krwi, hormony, próby wątrobowe - wszystko świetnie. Nie mam anemii, choruję na depresję, ale prawie rok jestem w trakcie leczenia. Dodam, że jestem zmęczona niezależnie od tego ile i gdzie pracuję, czy np. Jestem na urlopie, na l4.

U siebie obserwowałam podobne "objawy" jak miałam pracę, której nie lubiłam. Wiem, że piszesz że to niezależne od miejsca pracy, ale z tego co opisywałaś to nie jesteś teraz szczęśliwa tam gdzie pracujesz. Może jeszcze nie znalazłaś swojego miejsca? (chyba że już zmieniłaś pracę, a przeoczyłam). U mnie takie poczucie utknięcia w sytuacji zawodowej zdecydowanie przyczyniało się do obniżonego nastroju, braku chęci do robienia czegokolwiek itd. Na urlopie wystarczyła mi wizja, że będę musiała tam kiedyś wrócić, żeby skutecznie popsuć mi humor.
Na pewno u Ciebie to w dużej mierze depresja. Tutaj chyba nie ma co zrobić tylko czekać na rezultaty leczenia i poprawę.
Tak poza tym, może podjęcie jakiejś aktywności, nowego hobby, sprawiłoby Ci trochę radości (tylko coś bardziej ekscytującego niż oglądanie filmu, może sport)? Coś o czym będziesz myśleć, na co będziesz czekać, co da Ci trochę motywacji do wstania z łóżka?
this_witch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-09-15, 21:13   #970
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:

Może masz pracę niezgodną z Twoim zegarem biologicznym snu? Miałam tak samo pracując na bardzo wczesne zmiany i sama siebie nie poznawałam, po prostu chodzące zombie. Zmieniłam pracę i przez to przesunęłam godziny wstawania i funkcjonowania i przeszło jak ręką odjął.

invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-09-15, 21:27   #971
Miss_Suze
(=^‥^=)

Cytat:

Ja miałam takie objawy przy nasileniu objawów depresyjnych i stresujących okresach.
Miss_Suze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2021-09-15, 21:43   #972
kasiunia788742
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Może masz pracę niezgodną z Twoim zegarem biologicznym snu? Miałam tak samo pracując na bardzo wczesne zmiany i sama siebie nie poznawałam, po prostu chodzące zombie. Zmieniłam pracę i przez to przesunęłam godziny wstawania i funkcjonowania i przeszło jak ręką odjął.

Ehh to ja. Idę do pracy na 7 i przez to jestem zombie. Ale za to innych godzin bym nie chciała bo nie chce pozno konczyc. Jak żyć

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
kasiunia788742 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-09-15, 21:54   #973
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiunia788742 Pokaż wiadomość
Ehh to ja. Idę do pracy na 7 i przez to jestem zombie. Ale za to innych godzin bym nie chciała bo nie chce pozno konczyc. Jak żyć

O, to tak jak ja
Stary 2021-09-16, 00:07   #974
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss_Suze Pokaż wiadomość
Ja miałam takie objawy przy nasileniu objawów depresyjnych i stresujących okresach.
Ja też, plus praca, której nie lubiłam i męczyła mnie psychicznie.

Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-09-16, 01:28   #975
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez kasiunia788742 Pokaż wiadomość

Nie moglabym tak na dluzsza mete, bo co z tego ze wroce wczesniej do domu jak bede zbyt zmeczona na cokolwiek?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2021-09-16, 08:08   #976
tinkerver2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość

Zmiany mam różne, czasem zaczynam o 7, czasem o 8, czasem o 12 a czasem o 20.
Miałam prace i na 6, i na 7 i na 14 i nic to nie zmieniało.

tinkerver2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-09-16, 08:11   #977
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Zmiany mam różne, czasem zaczynam o 7, czasem o 8, czasem o 12 a czasem o 20.
Miałam prace i na 6, i na 7 i na 14 i nic to nie zmieniało.

Byłaś u endokrynologa na naprawdę porządnych badaniach? Od tego bym zaczęła.

invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-09-16, 10:31   #978
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Nie moglabym tak na dluzsza mete, bo co z tego ze wroce wczesniej do domu jak bede zbyt zmeczona na cokolwiek?
tylko polozyc sie i spac
poza tym, jesli wychodze w tygodniu to i tak zawsze po 19.00, najbardziej realna jest 20.00, nikt nie ma czasu wczesniej
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-09-18, 14:18   #979
brandie
Wtajemniczenie

Też kiedyś wychodziłam z założenia, że wolę zacząć wcześniej i wyjść 14-15, ale po ponad dwóch latach wstawania o 5:30 zaczęłam mieć duże problemy z zwleczeniem się rano z łóżka i zmieniłam sobie godziny pracy. W większych miastach nie widzę problemu z pracą np. 10-18, komunikacja jeździ do późnych godzin, supermarkety, siłownie są otwarte do 21/22, na lekarzy i urzędy i tak trzeba brać wolne jeśli nie pracuje się w trybie zmianowym. Jeśli jeździ się na 10 do pracy, to raczej nikt się nie kładzie spać o 20ej, tylko pewnie po północy, około pierwszej. Kłopot pojawia się przy posiadaniu dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym.
brandie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-09-18, 15:49   #980
Finlora
Zakorzenienie

Ja z kolei pracę do 17-18 wspominam gorzej. Chociażby zajęcia na siłowni - na 19, więc albo musiałam iść od razu po pracy albo lecieć z wywieszonym językiem do domu, zjeść coś, przebrać się i na siłownię. A jak jeszcze nie miałam samochodu, to już w ogóle masakra.
Stary 2021-09-18, 15:59   #981
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293
Konto usunięte

Cytat:
Ja z kolei pracę do 17-18 wspominam gorzej. Chociażby zajęcia na siłowni - na 19, więc albo musiałam iść od razu po pracy albo lecieć z wywieszonym językiem do domu, zjeść coś, przebrać się i na siłownię. A jak jeszcze nie miałam samochodu, to już w ogóle masakra.
Jak chodziłam na silownie na 1930, to zawsze prosto z pracy, po to by właśnie by nie gnać. Poza tym jem 2-2.5 przed wysiłkiem fizycznym, inaczej niedobrze mi

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-09-18, 16:04   #982
this_witch
whatever

Na mojej siłowni zajęcia są nawet do 22, poza tym też wolę chodzić od razu po pracy. Ja zdecydowanie wolę pracę w późniejszych godzinach, po pracy ma się przecież dokładnie tyle samo czasu co ktoś kto pracuje do 15. Po prostu później się chodzi spać. Jesteśmy z mężem typowymi sowami, siedzimy do 1,2 w nocy. Jak mam wstać wcześnie, to wstanę bez marudzenia, ale na pewno nie jestem tak samo produktywna. W życiu nie zdecydowałabym się na pracę na 7 rano.
Stary 2021-09-18, 16:05   #983
ateris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brandie Pokaż wiadomość
Też kiedyś wychodziłam z założenia, że wolę zacząć wcześniej i wyjść 14-15, ale po ponad dwóch latach wstawania o 5:30 zaczęłam mieć duże problemy z zwleczeniem się rano z łóżka i zmieniłam sobie godziny pracy. W większych miastach nie widzę problemu z pracą np. 10-18, komunikacja jeździ do późnych godzin, supermarkety, siłownie są otwarte do 21/22, na lekarzy i urzędy i tak trzeba brać wolne jeśli nie pracuje się w trybie zmianowym. Jeśli jeździ się na 10 do pracy, to raczej nikt się nie kładzie spać o 20ej, tylko pewnie po północy, około pierwszej. Kłopot pojawia się przy posiadaniu dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym.
Jako wstająca codziennie o 5 30 i ja zaczynam dostrzegać minusy tej sytuacji. Niby kończę o tej 15, ale sen jest jednak ważniejszy. A wstając o tej 5 30 niestety ale nie umiem się kłaść tak, aby przespać te 8h.. Powoli dojrzewam do myśli przyjeżdżania jednak na 8 lub 9.

ateris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2021-09-18, 16:08   #984
Finlora
Zakorzenienie

[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;88908034]Jak chodziłam na silownie na 1930, to zawsze prosto z pracy, po to by właśnie by nie gnać. Poza tym jem 2-2.5 przed wysiłkiem fizycznym, inaczej niedobrze mi

Sent from my SM-G973F using Tapatalk[/QUOTE]Tylko wiesz, jak kończyłam pracę o 17.30 a zajęcia były na 19 i szłam od razu, to miałam praktycznie godzinę w plecy. Teraz też próbowałam chodzić na siłownię od razu po pracy o 16, ale nie zgrywa mi się to z jedzeniem, więc wracam do domu i jadę później.

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Napisane przez this_witch Pokaż wiadomość
Na mojej siłowni zajęcia są nawet do 22, poza tym też wolę chodzić od razu po pracy.
Moja siłownia jest całodobowa, ale ja chodzę na konkretne zajęcia o konkretnej godzinie.
Stary 2021-09-18, 16:14   #985
this_witch
whatever

Cytat:
Tylko wiesz, jak kończyłam pracę o 17.30 a zajęcia były na 19 i szłam od razu, to miałam praktycznie godzinę w plecy. Teraz też próbowałam chodzić na siłownię od razu po pracy o 16, ale nie zgrywa mi się to z jedzeniem, więc wracam do domu i jadę później.

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Moja siłownia jest całodobowa, ale ja chodzę na konkretne zajęcia o konkretnej godzinie.
Ja aktualnie nie chodzę na zajęcia, ale jak chodziłam to wybierałam sobie taki klub i takie godziny jak mi pasowały. Ale wiem, że nie każdy ma taką wygodę, bo nie każdy mieszka w dużym mieście.
Ja w tygodniu wolę po prostu zrobić wszystko za jednym zamachem, jak już wychodzę z domu. Jak wrócę to zazwyczaj mi się już nie chce potem wychodzić
Stary 2021-09-18, 16:18   #986
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja aktualnie nie chodzę na zajęcia, ale jak chodziłam to wybierałam sobie taki klub i takie godziny jak mi pasowały. Ale wiem, że nie każdy ma taką wygodę, bo nie każdy mieszka w dużym mieście.
Ja w tygodniu wolę po prostu zrobić wszystko za jednym zamachem, jak już wychodzę z domu. Jak wrócę to zazwyczaj mi się już nie chce potem wychodzić
U mnie akurat nie chodzi o miasto czy siłownię, tylko o konkretne zajęcia ze świetną instruktorką. Gdyby przeszła do innej siłowni, to przeszłabym tam za nią, niezależnie od godzin.
Ja jak wrócę do domu, to i tak później wychodzę z domu na długi spacer (jeśli nie idę na siłownię). Kroki same się nie zrobią
Stary 2021-09-18, 16:30   #987
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328
Konto usunięte

Cytat:
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2021-09-18, 16:51   #988
lightangel
Zakorzenienie

Podziwiam ludzi którzy mogą pójść na siłownię czy jakies inne zajęcia na 21 czy nawet później. Przez kilka miesięcy chodziłam na 20 i po zajęciach byłam tak nakręcona że nie byłam w stanie zasnąć do 2 czy 3. A o 7 trzeba było już wstawać

lightangel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-09-18, 17:33   #989
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

To ja z kolei zrobiłam sobie dzisiaj porządny trening dołu przed południem i już dzisiaj mi się nic nie chcę, najchętniej bym się położyła spać jednak chyba lepiej dla jest zacząć trening między 17 a 19

Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-09-18, 17:38   #990
bafa65383b74e1029ccef70174e4f68b71e8a0f7_646950f23ada7
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lightangel Pokaż wiadomość
Podziwiam ludzi którzy mogą pójść na siłownię czy jakies inne zajęcia na 21 czy nawet później. Przez kilka miesięcy chodziłam na 20 i po zajęciach byłam tak nakręcona że nie byłam w stanie zasnąć do 2 czy 3. A o 7 trzeba było już wstawać

Ja po zajęciach zawsze ledwo żyje. Wracam. Myje się. Jem coś. Odpalam netflixa i bunkruje w łóżku. Chociaż najchętniej to bym odrazu poszła spać.
Raz w życiu byłam przed pracą i to był największy błąd świata. Ledwo przeżyłam dzień w pracy, byłam wykończona.

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
bafa65383b74e1029ccef70174e4f68b71e8a0f7_646950f23ada7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości