|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wizażowe ploteczki TŻtówek 2010 cz. VIII
Ojej, współczuję
![]() Obyczajowa. Chciałam też napisać poradnik, ale do tego trzeba mnóstwo pracy i musiałabym przeczytać całe stosy podręczników, na co póki co nie mam czasu Wiesz, nie wiem czy odważę się komukolwiek pokazać moje wypocinyUmówiłam się z kolegą na sobotę na piwo i już widzę, że to był błąd Po pierwsze zaczął wypytywać co lubię jeść i co miałabym ochotę robić (chyba "piwo" uznał za symbol randki czy co? ), zaczęły się też seksualne podteksty. To jest facet, który odpada jako kandydat na cokolwiek z wielu różnych powodów, chciałam spędzić miło wieczór, a nie denerwować się, że on będzie na coś liczył. Chociaż uwielbiam być singielką, to muszę przyznać, że bycie w związku miało ten plus, że faceci nie mieli tyle śmiałości w stosunku do mnie. Jak się jest singielką, to chyba każde wyjście we dwoje jest odbierane w kategoriach randki. Chyba nigdy w życiu nie będę miała kolegi, ale to pewnie moja wina.
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() wrocilam od weterynarza z małym był bardzo grzeczny i dostal od pana weterynarza ciasteczko chociaz mi wstydu nie narobil ![]() pozniej ide na pkp po bilet i po doladowanie do konta i musze ogarnac wlosy na jutro ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- wogole A. wczoraj cos mi zaczal wspominac o pierscionku
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Idę zaraz do kuzynki ustalić jak mnie uczesze jutro. Ale będę miała napięty dzień bo do miejsca balu jest 60 km ode mnie, a już po 18 stej muszę być u tż gotowa
|
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Naomi - widzę,że kolega jest już skreślony
Ale racja-jesli źle się czułaś w jego towarzystwie, to nie ma co Nasi najbliżsi znajomi strasznie nas zawiedli w ciągu ostatnich 3 miesięcy. Nie będę się rozpisywać bo szkoda Waszego czasu. My chcieliśmy być w porządku, zaprosiliśmy ich na Sylwka..a i tak wyszło na ich. Żenada jednym słowem. Ogólnie 2013 był dla nas bardzo szczęśliwy Mam nadzieje,że 2014 również taki będzie. Teraz skupiamy się już tylko na ślubnych przygotowaniach.Życie po raz kolejny nauczyło mnie,że martwiąc się o wszystkich dookoła na końcu i tak dostaje się po dupie mówiąc brzydko ![]() Takie małe przemyślenia na koniec roku ![]() Życzę Wam Dziewczyny żeby nowy rok przyniósł Wam same pozytywne dni! Jak najmniej zmartwień, żyjcie chwilą
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już dawno nauczyłam się, że nie ma co się przejmować innymi, bo oni i tak pewnie tego nie docenią. Wolę zajmować się sobą, a znajomi po prostu są, a za chwilę może ich już nie być.
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie
jak liczyc to tylko na siebie
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też za często patrzę by innym było dobrze, a nie myślę przy tym o sobie. Teraz walczę z tym, bo to duży błąd.
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Z perspektywy czasu patrząc, to jeśli zawsze najpierw patrzyłabym na siebie, a nie na innych, to wiele nerwów i czasu bym zaoszczędziła.
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja byłam wczoraj na małych zakupach - kupiłam sobie 2 bluzki i torebkę na wyprzedaży Chciałam sobie kupić puchową kurtkę w Orsayu, bo nie dość, że przecenione, to jeszcze -30% na wszystkie kurtki. Spodobała mi się taka jedna biała, była po prostu cudna Ja mało się nie przekręciłam i mówię, że w tej pierwszej galerii była przeceniona na 180 zł, więc z dzisiejszą obnizką będzie nieco ponad 120 zł. babka dzwoni tam, a oni mówią jej, że wcale nie jest obnizona i do mnie się zaczyna czepiać, że wydziwiam i próbuję wyłudzić kasę Aczkolwiek dzisiaj byłam w tej pierwszej galerii i oczy mnie nie myliły - była przeceniona |
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Do kiedy właśnie są wyprzedaże? Ja spędzam z TŻ Sylwestra u niego, kupujemy Finlandię i sobie spędzimy sami wieczór
|
|
|
|
#971 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja jakoś nie jestem fanką wyprzedaży. Zawsze jest ścisk, a mojego rozmiaru i tak nie ma po 5 minutach
![]() Prędki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
U Was będzie na pewno, w końcu pobieracie się, to będzie dla Was wyjątkowy rokCytat:
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() noo jak mu sie spieszy to kto mu zabroni ![]() ale mysle ze tylko tak sobie gadal na nic sie nie nastawiam
|
|
|
#973 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Dobrze, że nie kupiłaś tej kurtki. Liczyli pewnie na naiwną, która jeszcze o swoje walczyć nie będzie tylko wybuli niezłą sumkę na wymarzoną kurtkę
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tż też ostatnio coś za często pyta o moją reakcję na to, gdyby mi się oświadczył w najbliższym czasie
Szybko go zgasiłam, bo nie widzę powodu, dla którego obecnie mielibyśmy się zaręczać i pobierać. Na szczęście przeszła mi ta faza |
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
ja na poczatku stycznia bede miala rok z A
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Charlotte już rok? masakra, ale to zleciało ![]() skończyłam czytać książkę "Dom na plaży" nie zawiodłam się, była taka jak lubię ![]() Co do wyprzedaży.. zawsze mi się wydawało, że te -30 procent sa odliczane od maksymalnej ceny. U mnie zawsze tak jest, a nie od ceny która była jeszcze przeceniona
|
|
|
|
|
#978 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pod koniec roku coś doła łapię.
|
|
#980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jutro znowu sylwester u mnie |
||
|
|
|
#981 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja idę na imprezę do znajomych znajomych. Mam nadzieję, że fajnie będzie…
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem zadowolona z tego roku nawet... poczatek rozowy nie byl bo i rozstanie po dlugim zwiazku itd ale pozniej ulozylo sie i jest bardzo dobrze
udalo mi sie zaliczyc prawie wszystko na studiach i z tego sie ciesze najbardziej
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też tak zrozumiałam, napisałam tylko, że nie spotkałam się z takiego rodzaju przeceną, ale bardzo chętnie kupiłabym taką kurtkę bo u mnie ceny zaczynaj się od 200 zł :/
Edytowane przez lulka19 Czas edycji: 2013-12-30 o 22:04 |
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Chatul to jest oszustwo i kłamanie klientowi prosto w oczy. Zastanawiam się nad zgłoszeniem, ale boję się tych przepychanek prawnych, które i tak nic nie dadzą
|
|
|
|
#985 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w ferworze Sylwestrowych przygotowań
![]() Idę w sukience takiej jak w załączniku. Kiecka jest jeszcze nie wyprasowana i niestety nie ma ramiączek. Wybrałam dodatki czarno złote. Czarne czółenka, żakiet, kopertówka, a złota biżuteria. |
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomyślę jeszcze nad tym ![]() Dziś mój brat ma wreszcie wyjść ze szpitala Trzymali go tam 3 dni i nic mu nie zrobili, tylko patrzyli jak siedzi o głodzie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

Wiesz, nie wiem czy odważę się komukolwiek pokazać moje wypociny
Po pierwsze zaczął wypytywać co lubię jeść i co miałabym ochotę robić (chyba "piwo" uznał za symbol randki czy co?
), zaczęły się też seksualne podteksty. To jest facet, który odpada jako kandydat na cokolwiek z wielu różnych powodów, chciałam spędzić miło wieczór, a nie denerwować się, że on będzie na coś liczył. Chociaż uwielbiam być singielką, to muszę przyznać, że bycie w związku miało ten plus, że faceci nie mieli tyle śmiałości w stosunku do mnie. Jak się jest singielką, to chyba każde wyjście we dwoje jest odbierane w kategoriach randki. Chyba nigdy w życiu nie będę miała kolegi, ale to pewnie moja wina.

był bardzo grzeczny i dostal od pana weterynarza ciasteczko 

Ja mało się nie przekręciłam i mówię, że w tej pierwszej galerii była przeceniona na 180 zł, więc z dzisiejszą obnizką będzie nieco ponad 120 zł. babka dzwoni tam, a oni mówią jej, że wcale nie jest obnizona
i do mnie się zaczyna czepiać, że wydziwiam i próbuję wyłudzić kasę 

Dobrze, że nie kupiłaś tej kurtki. Liczyli pewnie na naiwną, która jeszcze o swoje walczyć nie będzie tylko wybuli niezłą sumkę na wymarzoną kurtkę