|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII
Zadzwoniła do mnie konsultantka i zrobiłam zamówienie na jakieś 140 PLN (głównie produkty do włosów i do ciała, jakiś błyszczyk, krem do rąk i do stóp, krem do twarzy na noc, razem jakieś 8 produktów i do tego gratis Neroli 50 ml) - ale w sumie (pilnie) nie potrzebuję tych rzeczy
Oni przysyłają jakieś potwierdzenie na maila? Zastanawiam się, czy odbierać przesyłkę jak już przyjdzie... A miałam już nic nie zamawiać w tym miesiącu!
|
|
|
|
#962 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanko- czy "nowy klient" dla zamówień wysyłkowych musi być całkiem nowym klimentem YR? Chodzi mi o to, czy mogę zamówić z oferty dla przyjaciółki na dane innej osoby, ale adres, na który już przychodziły zamówienia internetowe YR
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
telefon, wyświetla mi się "brak numeru" i zastanawiam się kto to mógł być...
|
|
|
|
|
#964 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z numeru prywatnego dzwoniła. Ogólnie oferta może i nie była zła, ale nie potrzebuję tych produktów... Gratis był do wyboru, mogłam wybrać każdy zapach, każdy krem itp.
|
|
|
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#966 |
|
Zadomowienie
|
też kiedyś miałam taki telefon z niby super ofertą ale jak kobita chciała żebym wybierała kolor szminki na podstawie jej opisu to podziękowałam
Edytowane przez Iselle Czas edycji: 2014-01-16 o 15:09 |
|
|
|
#967 |
|
Rozeznanie
|
Ponawiam pytanie: czy dostaje się potwierdzenie takiego telefonicznego zamówienia z wyszczególnionymi produktami na maila?
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#968 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#971 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzę, że u innych się postarali! Przynajmniej mogę zobaczyć jak wygląda ten zestaw, a maila też naskrobałam Nawet dzwonili z tłumaczeniami
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#972 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie staram się
Idealna była dla mnie seria Inositol, ale ją niestey wycofali Kupiłam Balsam intensywnie regenerujący na noc i to był największy bubel roszerowy w historii naszej znajomości (naet moja kosmetyczka była zdziwiona co to za krem regenerujący, który nic nie robi).Szukam czegoś na co dzień. Raz w tygodniu używam CS i jest ok. Miał ktoś aksemitny krem nawilżający HV?? Jak się sprawuje? |
|
|
|
#974 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pierwszy raz zdarzyło mi się ulec namowom konsultantki jakiejkolwiek firmy - chyba efekt wstrzymywania się z zamówieniami w e-sklepie Trzeba będzie anulować... |
|
|
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wszelki wypadek napiszę dlaczego mnie zawiódł: 1. najważniejsze - nie odżywił 2. uczucie ściągniętej, mocno napiętej skóry zaraz po aplikacji 3. słabe wchłanianie - warstwę, którą nałożyłam wieczorem zmywałam rano 4. przy grubszej warstwie- rolowanie 5. twarda, zbita i ogólnie nieprzyjemna konsystencja, która nie nadaje się do wklepania, raczej do wcierania i to też z oporami. 6. zapach nie podobał mi się, ponieważ jest bardzej mdły i pudrowy niż w innych kosmetykach z tej serii Może moja opinia choć trochę byłaby poztwniejsza gdbym nie zapłaciła za niego pełnej ceny... Chociaż, gd się zasnaowię, to może jednak nie... mamaAmelka a co być chciała za ten krem?? Co prawda mam raczej skromne zapasy, ale może coś się znajdzie |
|
|
|
|
#977 |
|
Rozeznanie
|
Dostałam sms:
"W Yves Rocher trwa wyprzedaż do -60%! Upoluj ulubiony kosmetyk! KREM HYDRA VEGETAL 50 ml W PREZENCIE za zakup od 79zl. Do 26.01 z sms&karta. Szczegoly w sklepie" Ktoś jeszcze dostał? Edytowane przez emilinka Czas edycji: 2014-01-16 o 16:33 |
|
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#979 |
|
Zadomowienie
|
tak, ja dostałam ;-)
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale z pełnowymiarowym kremem jako prezent, to się postarali ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#981 |
|
Rozeznanie
|
Wysłałam maila z prośbą o anulowanie zamówienia. Z opisu ten balsam NV mi nie podchodzi; pasował mi Inositol ("zdenkowałam" wczoraj), lubię nagietkowy, a teraz będę używać ten kremik - mam nadzieję, że będzie miał podobne działanie do Inositol.
Edytowane przez emilinka Czas edycji: 2014-01-16 o 16:55 |
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Nagietkowy jest bardzo przyjemny
Ciekaww, który krem z serii HV będą rozdawać... Zastanawiam się jeszcze nad zakupem tego przeciw zaczerwienieniom... A Aksamitny HV też ma w miarę dobre opinie. Cz ktoś może porównać krem aksamitny i intensywnie nawilżający HV?? |
|
|
|
#983 |
|
Rozeznanie
|
dzis chyba mieli fazę na dzwonienie po ludziach, bo do mnie tez dzwonila babka z yr z ofertą za 140 zl i do tego wybor dowolnego produktu jako prezent. namawila silnie ale sie wyłgałam
|
|
|
|
#984 |
|
Zadomowienie
|
Poszalałam, albo raczej oszalałam....
![]() Puścilam 2 zamówienia: Pierwsze 26871 Róż do policzków Couleurs Nature / Średnia morela 1 29.00 zł 33797 Maseczka ultra-liftingująca 1 49.50 zł 73433 Mleczko do demakijażu Serum Végétal 3 1 22.55 zł F32133 Krem na dzień odbudowujący kontur twarzy i szyi 1 PREZENT Wartość produktów: 101.05 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: MERC45 / -45.00 % / -18.45 zł od ceny najdroższego produktu w koszyku Wartość zamówienia: 101.05 zł Drugie 25900 Perfumowane mleczko do ciała So Elixir 1 33.00 zł 70935 Nawilżające mleczko do demakijażu 1 14.50 zł 88769 Krem zapobiegający wysuszaniu skóry 1 19.90 zł OS1388404475 3 produkty za 39 zł plus kosmetyczka w prezencie Tonik przywracający blask (72303): 1 szt. Mleczko do demakijażu Serum Végétal 3 (73433): 1 szt. Żel do golenia z wyciągiem z Aloesu (A12316): 1 szt. 1 39.00 zł F32133 Krem na dzień odbudowujący kontur twarzy i szyi 1 PREZENT FI0024 Prezent dla odbiorców newslettera 1 PREZENT Wartość produktów: 106.40 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "SOLD14" / - % Wartość zamówienia: 106.40 zł |
|
|
|
#985 | |
|
only smart shopping
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#986 |
|
Rozeznanie
|
Niby anulowałam, ale same oceńcie, czy to jest/było warte 142 PLN:
11865 RPC PEELING ROŚLINNY DO CIAŁA 09263 RPC ML. NAW DO SKÓRY NORM. I 85927 RPD KR.NAWILŻ. DO RĄK 89624 BP KR.ODŻYW. DO SUCHYCH STÓP 13199 RPW SZAMPON ODBUDOWUJĄCY 3 81977 HAMAM.ŻEL DO MYCIA RĄK 300 ML 47846 NUT/VEG BALSAM INT.ODŻYW.NOC 77329 LUM4 BŁYSZCZYK PRALINA F47606 SECRETS NEROLI WODA PERF.50ML 14226 RPW ODŻYW.ODBUD.DO WŁ.SUCHYCH |
|
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawilża, ma lekką konsystencję, po aplikacji nie ma uczucia ściągnięcia, ale niestety u mnie sie roluje - pewnie przez filtr. Niby fajnie, ale jednak szukam dalej, to nie to....Właśnie dostałam sms
|
|
|
|
|
#988 |
|
Raczkowanie
|
Oo to do mnie też na pewno YR dzwonił, a się zastanawiałam kto to z zastrzeżonego się dobija
Dobrze, że nie odebrałam, jestem wzrokowcem muszę wybierać produkty mając je przed oczami, nie umiałabym się zdecydować na zamówienie przez telefon.
|
|
|
|
#989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez mamaAmelka Czas edycji: 2014-01-16 o 18:01 |
||
|
|
|
#990 |
|
Rozeznanie
|
To dziwne. Do mnie dzwonili wczoraj i mogłam sobie wybrać dowolny kosmetyk do wartości 200 złotych za zamówienie już od 129. Kiedy się okazało, że mają prawie 2 razy wyższe ceny niż w e-sklepie, np. linii Sebo, która jest teraz na 60 %, to jej podziękowałam. To ta znowu mnie zaczęła męczyć, że mogę sobie wziąć aż setkę CuE gratis, a przecież jej cena to już 205, więc sporo w tej całej akcji nieścisłości. Ogólnie to próbowała opylić już gotowe zestawy, ja miałam tylko podać jaka seria mnie interesuje. Widać ten kanał dystrybucji kuleje ale wcale się temu nie dziwię bo ceny mają mało konkurencyjne, nawet w stacjonarkach jest teraz taniej.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.

Oni przysyłają jakieś potwierdzenie na maila? Zastanawiam się, czy odbierać przesyłkę jak już przyjdzie...

Z numeru prywatnego dzwoniła. Ogólnie oferta może i nie była zła, ale nie potrzebuję tych produktów... Gratis był do wyboru, mogłam wybrać każdy zapach, każdy krem itp.

mejl już poszedł.
Nawet dzwonili z tłumaczeniami 

Idealna była dla mnie seria Inositol, ale ją niestey wycofali