|
|
#961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
Cytat:
no chyba,że to Copacabana |
||
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, który mam zrobić na bloga?
|
|
|
|
#963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka.
mlody molestuje ttausia wiec mam chwilke ![]() jutro juz do pracy a buuuuuuuuuuuuuu ![]() wspolczuje bardzo i zgadzam sie z jakajakaja Cytat:
![]() o Boziuchno!!!! Cytat:
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- pierwszy, sliczny!!! Lady - szacun!!!!
|
||
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dzięki za rady - ale przemyślałam to i z siostrą nie będę o tym rozmawiać... To nie ma sensu - skoro ona od razu się unosi... Ona taka jest na co dzień, nie tylko w ciąży... Nie wiem, jak z upominaniem jej małej - ale w sumie nie muszę się tym martwić... Mój mąż zapowiedział, że nie odpuści i nie pozwoli na to, aby nasza córka w jakikolwiek sposób cierpiała podczas wspólnych "zabaw"...
Pstryniu, no właśnie - mimo, że drugi bardziej "mój" kolorystycznie, to pierwszy bardziej mi się podoba i zaraz się za niego zabieram. Tylko wezmę prysznic.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-03-02 o 21:28 |
|
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz ja co prawda mam mordę niewyparzoną i ciężko mi się czasem powstrzymać ale z wiekiem widzę,że daje sobie bardziej na wstrzymanie już nie mam siły być don kichotem generalnie wyj...e..bk.a i relax
|
|
|
|
|
#967 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
mam jutro urlop a żeby nie było zbyt kolorowo, to weekend był beznadziejny (w sumie nic nowego ) i Filip jest chory ; normalnym trybem mogłabym się dostać dopiero na wtorek i to tylko wtedy, jesli zadzwoniłabym jutro z samego rana); w sobotę wieczorem zaczął coś pokasływać, w nocy katar doszedł do tego, a dzisiaj już częściej kaszlał i słychać, że mu coś tam siedzi mokrego, bo czasem się krztusił; idzie mu kolejny ząb i strasznie się ślini, więc mam nadzieję, że to tylko od tego![]() no i kupiliśmy buty na teraz dla Fifka w deichmanie, chyba identycznie jak Insolito dla Pitera, i chodzi w nich tak samo smiesznie, jak on ![]() a w H&M jest coś takiego, że jak kupisz jedne dżinsy dzieciowe, to drugie masz za 50%, więc chyba się opłaca; czekam na zwrot podatku i mam nadzieję, że jeszcze to będzie ![]() Cytat:
świetne te ciuszki ![]() Cytat:
damy radęheeeeeej Cytat:
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tym jedne na lato |
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
pierwszy ładniejszy, ale drugi, jakbyś dołożyła te brylanty na zebach byłby meeeega
|
#970 | ||||||||||
|
Raczkowanie
|
Witam się wieczorkiem
![]() U nas dziś miły dzień, rano byliśmy na basenie z Julcią a popołudniu przyszły moje 2 koleżanki i trochę pogadałyśmy. A teraz Juleczka śpi już jakiś czas a ja ponadrabiałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Widziałam, że chyba wrzucałaś linka do siodełka ale czytałam wtedy na telefonie i nie miałam jak sobie zapisać żeby dokładniej obejrzeć. Mogłabyś wkleić jeszcze raz? Cytat:
i zabawa w domu też super Cytat:
![]() Buciki śliczne ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Na bieżni daję radę max 10,5km/h a to chyba łatwiej bo jest równiutko i płasko...
|
||||||||||
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45407073]zgadzam się widziałam foty, super! a zależy, jaka przyczyna? bo jeśli np. spływająca ślina + katar zębowy to długo na takie właśnie posępiłam kasy :d ale stwierdziłam, że skoro młoda nie chodzi a butki potrzebne nam tylko do stawania, to nie dam stówy ale śliczne są poszlabym ja odwoływałam neuro, ale następna wizyta za miesiąc, więc damy radę[/QUOTE] wiesz co ja tez buty Hani chciałam kupic dopiero jak zacznie chodzić, ale jak kupiłam jej te co teraz ma to moge ją wyjąć na spacerze z wózka, dziś przeszła chyba z 500 m pchając swój wózek i tak jej sie podobało witam się Lady brawa za kilometry ! jestes moim mistrzem
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas placz przy zasypianiu ![]() ![]() ![]() podejrzewam ze chcialo mu sie bardzo spac bo juz bardzo pozno jak na niego + zab! (przebija sie dolna dwojeczka )ale co najlepsze - w ogole do mnie nie chcial tylko do tatusia. co go wzielam bo myslalam ze sie u nnie uspokoi to ten odpychal sie i raczki do tatusia ![]() dalismy Ibum i biedulek zasnal zmykam i ja dobrej nocki!!!! Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-03-02 o 21:56 |
|
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,które mają nawilżacz powietrza
co można dodać do nawilżacza? jakieś olejki? napary?? kupiliśmy kilka dni temu i jesteśmy zachwyceni, spi się zupełnie inaczej a TZ jakby mniej chrapie mam ochotę dodać coś pachnącego ale nie wiem czy można tak i wogole czy to zdrowo |
|
|
|
#975 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
proszę ![]() dziewczyny, dwa dni męczarni a ja napisałam 5 stron a to 2 podrozdziały ale myślę, że to to trudniejsze - wszystko bym mogła kopij wklej z ustawy, a że wprowadzili "cudowny" system plagiat, to muszę ustawę przerobić tak, żeby sysyem nie widział, że to ustawa ![]() idę spać, jutro TŻ ma urlop, zostaje z Aneczką, a ja do Katowic i będę pisać o fascynujących kosztach uzsykania przychodu dobranoc!
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez elllmi Czas edycji: 2014-03-02 o 22:07 |
|
|
|
|
#977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#978 |
|
Konto usunięte
|
Bokeh, ale Hania chodzi (chociaż z fochem bo jej się nie chce
) a Dorotka wcale, nawet przy czymś, więc stówa na butki...
|
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=r6pNs...ature=youtu.be
tak sobie spacerujemy tu było pierwszy raz ale dzis chyba z 5 minut przeszłyśmy
|
#981 |
|
Zadomowienie
|
jesteśmy już od'południa w domu, jak jutro znajdę chwilę to Wam napisze wszystko w klubie. Generalnie wszystko ok
padam na twarz Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
melduję, że wróciłam, impreza udana, chociaż t. mnie wkurza strasznie :/ poczytam trochę i idę spać, bo padam. |
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#985 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i oczywiście nienaganny look![]() Cytat:
powoli wszystkie chorowitki nam wracają ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- i jeszcze jedno miałam pisać - jakby któraś z Was szukała czapki dla chłopca (w sumie dla dziewczynki też sie nada), to kupiłam tą co kiedyś linka wklejałam http://allegro.pl/japan-style-hit-cu...991044058.html i jest super
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, Hania cudowna
Dziękuję Wam ślicznie za komentarze w k ![]() zmykam bo mam książkę listy Osieckiej i Przybory |
|
|
|
#987 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do pracy mgr, pamiętam ten ból, troche mi się z moją zeszło A jeśli chodzi o system plagiat to jak wychodzi że niby jest to promotor lub promotor i recenzent mają przejrzeć pracę pod kątem fragmentów które system zaznaczył i oceniają czy to faktycznie plagiat. Więc w takim przypadku jak Ty piszesz z cytowaniem ustawy i tak by wyszło że jest ok. No tylko bez sensu się stresować jakby Ci tak powiedzieli że system Ci wykrył plagiat więc rozumiem po co kombinujesz z przerabianiem ustawy, też tak robiłam, pisałam o funduszach inwestycyjnych i też się trochę odwoływałam do ustaw ![]() Powodzenia w pisaniu ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
Edytowane przez MaJulMi Czas edycji: 2014-03-02 o 22:31 |
||
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
Pola śpi już, więc też spadam, dobranoc
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytałam wszystko
teraz mogę iść spać. |
|
|
|
#990 |
|
Raczkowanie
|
Hejo ;-) no nie mogę się powstrzymać KRZYŚ CHODZI jeeeeeeeeee
Od kilku godzin do snu cały czas dreptał. ;-);-) Black jak dla mnie to obydwa sa za.... je fajne. No ide spać. Jutro wizyta kontrolna u okulisty. Buziaki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.

no chyba,że to Copacabana

zajęło mi to 1h 50min. Ewulka, nie czytaj tego!!!!!!!!!!!

Kiedyś tak o, przebiegłam sobie z domu na przystanek (1,5 km) i nawet zadyszki nie miałam
Ale to było przed ciążą
Mieliśmy jechać z tż do kościoła, a tu się okazuje, że kluczyków nie ma! Przeszukaliśmy na szybko, ale trzeba było iść, trafiło się nam fuksem, że i do i z mieliśmy transport.
I co? Kluczyki grzały się między moimi stringami a biustonoszem
, spaaaać... 

Od początku było tak, że szwagierka chciała go wychować na takiego, który umie się dzielić, pomagać, nie chciała go rozpieszczać itp... Niestety, jak to zazwyczaj bywa

damy radę

mozesz wszamac bez wyrzutow sumienia z 4 cheesy z maca 

a to 2 podrozdziały