|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchne dietują, spadki notują i powera tyle mają, że część IV zaczynają :)
Cytat:
![]() Martolina też wolałabym się zmierzyć bo waga stoi ale zapomniałam centymetra wziąć więc zmierzę się w czwartek
|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchne dietują, spadki notują i powera tyle mają, że część IV zaczynają :)
Cytat:
![]() Ja poćwiczę z Kropem pod prysznicem ![]() Mi waga ciągle od 57,5 do 58 lata. Ale już mi to wisi i powiewa ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Bosze jak mi się chce słodkiego Chodzę i patrzę do szafki, na szczęście nie ma tam nic co bym pożarła bez otwierania. Wytrwam do świąt, kur.wa wytrwam. |
|
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co Ty tak w sierpniu katowałaś że tak brzuszek wtedy raz dwa wyćwiczyłaś?![]() Ja to się boję świąt... mam obawę że jak wcisnę coś słodkiego do ust to się nie opamiętam a potem o ogarnięcie ciężko
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
To nie tak, że katowałam. Ja wtedy wróciłam z wakacji, więc wiesz brzuch duży wrócił ze mną. Chyba najwięcej to w nim alkoholu było, taka opuchlizna wręcz. Ale raz dwa się ogarnęłam, dieta, Ewka i zeszedł ten nadmiar wakacyjny. A Skalpel ćwiczyłam no i na zumbę znów chodziłam.
|
|
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh chyba się jednak bd musiała przekonać do Ewki![]() Chcę sobie wyćwiczyć brzuch i zrobię to nie ważne jak! ![]() Ćwicze sobie kilka ćwiczonek tylko od końca marca a już widzę małą bo małą ale poprawę skóra lepsza, jakieś zarysy się robią a nie galareta
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Nie raz pisałam, że Skalpel działa cuda. Brzuch mam jak skała twardy
|
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Jest na yt. Tylko nie zrażaj się, bo na sam brzuch jest mało ćwiczeń. Samo sedno jest w napinaniu brzucha caly czas o czym Ewka mówi i przypomina na każdym kroku. Ja już się nauczyłam, choć na początku nie wiedziałam o czym ona do cholery mówi. Teraz mam spięty cały dzień. Nawet jak w nocy się budzę i dotykam jest napięty.
|
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie byłam w stanie żadnego z ćwiczeń wykonać do samego końca
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
tak, tam brzuch pracuje nawet jak pieski machasz
ja też widze Skalpel działa i to przy minimum obciążenia, bo przy Turbo czy Killerze to się można zmachac oj można a tu pyk pyk tempo wolne a mieśnie pracują mocno.tak więc ja polecam. szkoda, ze moja waga żyje swoim życiem. patrzę w lustro i widzę ładniejsze ciało, centymetry w talii, brzuchu i cyckach poszły po 1cm w dół a waga kilogram w górę. nie powiem, by to było motywujące. wpisz mi dziś tamlin 79,1 dlatego dziewczyny ja chyba się naprawdę wyłamię i przestanę ważyc na dłuzej, bo się zwyczajnie demotywuję tym i boję , ze rzucę znów w cholerę, a szkoda mi tego fajnego stanu, ktory teraz mam.J. jednak wyjeżdża dopiero w poniedziałek. musi czekać az druga ekipa, ktora teraz jest na wyjexdzie wroci i sie zamienią autami, bo mają dwa, jeden lepszy drugi gorszy. gorszym strach w swiat jechac. tak wiec wizja samotnych świat niestety się urealnia coraz bardziej. wątpię by wrócił ![]() a ja zaraz smigam z dziewczynkami do Pepco po bibułki, palmę robimy popołudniu a co u was creature, La'Mbria, świnka, Ewelinka, nadalka, nadia, HaGie, insane, patisia, Katia ? O kim zapomnialam ten może mnie kopnąć w mój tłusty tyłek
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mi zeszło po 1cm z talii, uda i łydki Na wadze 57,8.Mam plan umyć dziś okna od podwórka i może od ulicy bym jedno ogarnęła. Na obiad będą pyzy z Biedry więc czas na robienie obiadu odpada. Pizzy mi się chce. Może zrobię później. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#972 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Martolina jak się dziś córcia czuje? Pupka się zagoiła? U mnie na wadze bez większych zmian - 87,5kg. Kurde, jak ja bym chciała chudnąć 1kg tygodniowo czy ja tak dużo wymagam?Dziewczyny powoli zaczynamy być w czarnej dupie...Do 9 maja musimy sie wyprowadzić, a jeszcze przed wyprowadzką wymalować całą chatę, a my nadal nie znaleźliśmy nowego domu
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
witam
u mnie juz nerwy z samego rana, wlaczam komputer a tu mi wyskakuje odzyskiwanie systemu a ja ani na partycji nie mam ani płytki no i musze do domu wracac kupiłam sobie czekoladę 90% kakao i bd w pociągu jeść jako obiadokolacja
`Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, że zapomina ile jest warta..` Edytowane przez Ashya_ Czas edycji: 2014-04-12 o 12:01 |
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Matko dzisiaj apokalipsa nadeszła a ja coś przegapiłam?
Gdzie się wszyscy podziali????Ja wróciłam do domu, komputer jest w trakcie naprawiania, a ja pomysłam wszystkie okna Obiadu nie było, był serek wiejski, suszone plasterki jabłka i 2 kostki czekolady 90%(matko 2 to aż za dużo jest tak niedobra
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
Ashya ja też przegapiłam chyba.
Laski gdzie wszystkie?????? Ja też mam pomyte okna, wszystkie w chacie i nawet na klatce schodowej umyłam ![]() Pobiegaliśmy. Martuś dzięki za rady dobra kobieto, niech Ci to wszystko w super seksie będzie wynagrodzone Powolutku sobie biegliśmy, spokojnie, gadaliśmy cały czas i mieliśmy po 5 minut biec, a nawet nie wiedzieliśmy kiedy mijało i tym sposobem było 7/3 Dziś bieganie to był relaksik cudny. A to wszystko dzięki Tobie ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Tata dziś mi powiedział, że jestem chudsza niż żydek z Auschwitz. Czy mam to potraktowac jako komplement ? |
|
|
|
#977 |
|
Zadomowienie
|
Haloooooooooooo, jest tu kto?
My wczoraj pół dnia spędziliśmy na szukaniu domu, a drugie pół w centrum handlowym, i niestety zeżarłam kanapkę w KFC
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem
zabieram się zaraz za robienie gulaszu![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Kac morderca mnie dopadł. Ale walczę z nim z całych sił.
Wychlałam wczoraj całą butelkę wina
|
|
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedziela to może rosołu trochę zjesz?![]() Gulasz się dusi a ja lece robić kluski śląskie
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
A tak stało i stało, że aż się skusiłam
![]() Na razie jajecznicę zjadłam. Jest lepiej. Marta od 22-giego w Lidlu będą siatki na okna po 9,90. |
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja umrzewam
![]() Chora jestem ![]() Z nosa się leje, kicham jak zaczarowana i mam tego dość
|
|
#983 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
Myślałam, że będę miała z godzinę nadrabiania przez to, że od piątku nie zaglądałam a tu cisza jak makiem zasiał. Gdzie wszystkie Ja oczywiście nie odzywałam się bo Ola była, godzinę temu pojechała. Ale strasznie się cieszę, że się w końcu spotkałyśmy. Jest mi też lżej bo powiedziałam jej wszystko co i jak. Wczoraj pół dnia jeździłyśmy na rowerach a potem poszłyśmy do TŻa na obiad i tak posiedzieć. Fajnie było. Teraz czekam aż TŻ przyjedzie moim rowerem (zostawiłam wczoraj u niego) i pewnie pójdziemy kibicować maratończykom (dziś w Wawie jest maraton). Piękna pogoda, ciepło bardzo. I nawet mam zamiar zjeść kuleczkę lodów. Koło mnie jest taka niesamowita lodziarnia, mają lody robione tak po domowemu, według tradycyjnych receptur, do tego mnóstwo smaków do wyboru. Ale spoko, spalę to później ![]() Od dziś zaczynam brać większą dawkę tego leku na trądzik, aż się boję co się będzie działo Brzuch już mnie nie boli tak jak na początku, ale skórę mam taką przesuszoną że mi ciągle kąciki ust krwawią. Więc jak zacznę brać jeszcze więcej to już nie wiem, zasuszę się na śmierć W ogóle kupiłam sobie 3 bluzki w piątek w ciuchu, wrzucę Wam potem zdjęcia.
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
aj no bo chłop La"Mbri chyba wrócił to się witają. Moj już się pakuje to się żegnamy i forum zamarło
co was nie tłumaczy, że tak mało piszecie ![]() Tamlin dzięx, zaraz zerknę. też miałam okna wczoraj myć, ale z tymi palmami zeszło. fajna robota, ale oczywiście dla dzieci za trudna i sama się bawiłam pół dnia. w tygodniu to już kiszka ze sprzątniem większym, bo tak mi się już po pracy nie chce ![]() widziałam Kappa też w Kauflandzie. Po 55,- One mają faktycznie cienką podeszwę, wręcz zero podeszwy Jak ci się w nich śmiga?A z bieganiem to bardzo się cieszę, że pomogłam ![]() Szukam tiwilizora Mamy od 12 lat ten sam dupiasty takii zepsuć się nie chce. Może na raty wezmę nowy jak przedłużą mi umowę. I znów do Was pytanie. lcd, led czy plazma? na cwo zwracać uwagę?
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie plazmę. My będziemy też brali na raty ale po wakacjach. Na 995 Samsunga. Tego Smarta jakiegoś, one są super. Obraz piękny. |
|
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lg się lubią psuć![]() Martolina chyba najlepszy led a żeby obraz zobaczyć na danym to najlepiej się wybrać do sklepu i pooglądać który Ci odpowiada Za niektóre z tych telewizorów co w sklepach stoją to bym złamanego grosza nie dała bo obraz mają do d...
|
|
#987 |
|
Zadomowienie
|
Hej, u nas dziś fajnie słoneczko świeci, ale wieje jak cholera, to postanowiłam to wykorzystać i zrobiłam 4 gigantyczne prania - wyprałam wszstko, łącznie z pościelami, firankami i kurtkami. W taką wietrzno-słoneczną pogodę szybko schnie
![]() Rozglądam się za biletami do Polski, w tym roku chyba tylko na miesiąc polecę i chyba już w czerwcu, bo najtańsze bilety są. Czyli niestety pojadę gruba i brzydka do PL a miałam nadzieje, że do czerca uda mi sie schudnąć, a tu idzie jak krew z nosa Martolina, ja bym nie kupowała plazmy, a jeżeli chodzi o firmę, to polecam Samsung. My w domu mamy wszystko Samsunga - laptopy, tablety, telewizory i monitor i nic nigdy się nie zepsuło, solidna firma chyba.
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za rady
|
#989 | |
|
Zadomowienie
|
Melduję się!
Odwiozłam TŻta na pociąg. Jutro mamy imprezę po pracy. Pożegnalną dla kumpla. Także wrócę późno... ![]() Cytat:
Pierwszego Kurczę, adziś upatrzyłam LG właśnie... Czemu tragedia? Czytałam opinie i dobre były...
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
mój staruszek niezniszczalny też LG. jednej mikronaprawy nie miał w swym życiu
słyszałam, że i tak te nowe cienkie są programowane i mają żywotność dokładnie taką jak gwarancję ![]() insane impreza w tygodniu to pogratulować zdrowia chyba sami kawalerzy/panienki tam, co?
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

ja też widze Skalpel działa i to przy minimum obciążenia, bo przy Turbo czy Killerze to się można zmachac oj można a tu pyk pyk tempo wolne a mieśnie pracują mocno.
dlatego dziewczyny ja chyba się naprawdę wyłamię i przestanę ważyc na dłuzej, bo się zwyczajnie demotywuję tym i boję , ze rzucę znów w cholerę, a szkoda mi tego fajnego stanu, ktory teraz mam.
czy ja tak dużo wymagam?

Ja oczywiście nie odzywałam się bo Ola była, godzinę temu pojechała. Ale strasznie się cieszę, że się w końcu spotkałyśmy. Jest mi też lżej bo powiedziałam jej wszystko co i jak. Wczoraj pół dnia jeździłyśmy na rowerach a potem poszłyśmy do TŻa na obiad i tak posiedzieć. Fajnie było. Teraz czekam aż TŻ przyjedzie moim rowerem (zostawiłam wczoraj u niego) i pewnie pójdziemy kibicować maratończykom (dziś w Wawie jest maraton). Piękna pogoda, ciepło bardzo. I nawet mam zamiar zjeść kuleczkę lodów. 
są programowane i mają żywotność dokładnie taką jak gwarancję