|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Zadomowienie
Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
|
Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4
a ja jak siedziałam na komputerze i śpiewałam sobie na glos to moja corcia fikołki robiła kopala mnie jak przestawalam spiewac szalona moja
![]()
#962 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4
Ja wlasnie na razie dla dzidzi cos kupuje a dla siebie jeszcze nic nie mam.. i szczerze to nie mam pojecia za bardzo co kupic
![]()
#963 |
Zakorzenienie
|
To mój dzieciak już był aktywny w 21 tygodniu
![]() ![]() Zastanawiam się ile mam pieluch kupić... Moja mama mnie dzisiaj zaskoczyła mówiąc,że 50 ![]() ![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Wtajemniczenie
|
a nam przywieźli szafę z mega wielkim lustrem... no i ja głupia oczywiscie rozebralam sie i postanowilam się przejrzec nago z kazdej strony...
![]() reszty możecie sie domyślec ![]() A i postanowilam ogolic cipe...ale nie dalam rady ![]() ![]() ![]() No i puszczam takie bąki że az wstyd ![]() ![]() Meta 50?? no lekka przesada haha ![]() ![]() ja 3 tetry i 1 flanele ![]() Misstic tez nie ogarniam zakupow dla siebie oprocz pizam,stanika i wielkich majtek fuuj ![]()
13.09.2014 Szymonek ![]() jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm) ![]() Edytowane przez małaPaulina Czas edycji: 2014-05-26 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#965 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
![]() 10.09.2014 na świecie pojawił się cud-Justus J.M. ![]() Edytowane przez Niestabilna Czas edycji: 2014-05-26 o 21:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja miałam ponad 10 ale spokojnie z 4 by mi wystarczyło , pranie i tak ciagle puszczam wiec w sumei nawet jakby szybko zabrudził to dałoby rade |
||
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie niestety panują takie zwyczaje,że kobiety w rodzinie lubią przesadzać...Moja ciotka dla dzieciaka swojego całkiem niedawno kupiła 100 pieluch i mówi,że to na styk ![]() ![]() Moja też mówi,że 20-25 jej starczyło spokojnie,ale mi się to i tak za dużo wydaje ![]() Asia,no w sumie i tak mając dziecko pierze się jeszcze częściej ![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() Edytowane przez Metamfetaminax Czas edycji: 2014-05-26 o 22:05 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Wtajemniczenie
|
Meta ja bym więcej niz 10 nie kupowala
![]() a co do lustra, ja w ogole nie chcialam lustra!!mowilam zadnych luster bo sie tylko wkur.... no i szafa jest z mega wielkim lustrem zeby mnie dobić ![]() Ale jestem śpiąca... a czekam az TZ mi lozko rozlozy bo ja nie będę się przemęczać ![]()
#970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mi nie ma kto łóżka rozścielić ![]() ![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#972 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mi w ciąży juz 2 razy cos w plecach przeskoczylo i to nie przy wysiłku tylko od tak sobie ![]() Cytat:
![]() hormony ciążowe nie dają mi spokoju ani psychicznie ani wizualnie ale dziękuje ![]() Tz dalej walczy z tą szafą więc chyba nici z seksu ![]()
![]() |
#973 |
Wtajemniczenie
|
Meta ja zamowilam 6 pieluch tetrowych i 4 pieluchy flanelowe i mysle ze te 10 wystarczy
![]() ![]() Paulina ja wlasnie wrocilam od prywatnego fryzjera bozenki hehe ![]() Potem chcialam zobaczyc czy fryzura taka jak trzeba ale dupa ![]()
#974 | |||||
Zakorzenienie
|
ominęłam ostatnie 5 stron. wy chyba nie macie co robić w domu, że tyle postów... a ty się człowieku męcz i nadrabiaj
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Paulinki wszystkiego dobrego! ![]() ![]() idę spać. małe kopało dziś pięknie, tylko teraz zeszło tak mocno w dół, pod kością niejako, na brzuchu ruchów zbytnio nie widać, a tam nisko są nieprzyjemne i momentami bolesne. też tak macie, że te niziutko was bolą? ![]() czekałam aż tż wróci z pracy z czymś słodkim z biedry żeby teściowej wręczyć, to dał jej to, złożył życzenia, a ja nie zdążyłam nawet z pokoju wyjść. w rezultacie ja życzeń nawet nie złożyłam ![]() powiedzcie, myślicie że te skurcze macicy mogą być w jakiś tam sposób spowodowane witaminami, które biorę? parę dni temu wzięłam tabletkę dosyć wcześnie, a kolejną dopiero na drugi dzień w nocy i przez ten drugi dzień praktycznie nie miałam skurczów, może 3-4, w porównaniu do 10-15 dziennie to spora różnica. czy akurat miałam "lepszy dzień"? biorę pregna plus. co o tym myślicie? na kolację zjadłam koktajlu truskawkowego i rożka czekoladowego. może temu tak małe kopie mnie co chwilę ![]() papa
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2014-05-27 o 01:54 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#975 | ||
Zakorzenienie
|
Za kg? U mnie po 9 zł
![]() Kupiłam w sobotę i sama pół kilo zżarłam, kwaśne trochę były, ale i tak pyszne. Kurcze, nie nadrobiłam Was, tyle tego ![]() Witam się i zaraz zmykam z powrotem, czeka mnie dzis ważny egzamin, a po południu do doktora ![]() ![]() Chłodno dziś ![]() Cytat:
![]() Teraz już jest super, naprawdę tak ją uwielbiam, Tż mi ją podkrada nawet ![]() Do maluszka też się przyda pewnie. Kurde, jak moja mała wczoraj dawała cały dzień, nie spałam do 24, raz, że Tż coś robił a ja się wkurzałam, to malutka tak się wierciła i tak mocno ją czułam,z okazji Dnia Mamy pewnie ![]() Cytat:
Ja też już się bałam, bo wczoraj trochę się zestresowałam, ale z każdym dniem te ruchy będą mocniejsze, poczekaj jak za parę tygodni będziemy płakać, bo tak będą dzieciaczki Nas kopac ![]() Mam okropną jazdę na pomidory, jem je jak jabłka, już z dwa tygodnie ![]() Mogę jeść chleb razowy z samym masłem, byle by tylko dużo pomidora było na niej ![]() ![]() Ekaterina piękny wózek ![]() Przerażają mnie te wydatki dla małej, czas szybko leci, a ja mam niewiele rzeczy ![]() ![]() Któraś podawała link do Allegro, gdzie zamawiała pieluszki, super rzeczy ma ten użytkownik i butelki Avent jakie tanie ![]() ![]() Poradźcie mi proszę - taki zestaw to dużo? W sensie czy te butelki są takie jak powinny dla maluszka? Myslałam, by kupić dwie po 125ml czy trzeba większe? Opłaca się za tę cenę http://allegro.pl/avent-zestaw-start...243680076.html
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2014-05-27 o 06:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#976 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam się z rańca ![]() Przy wstawaniu trochę lędźwie mnie bolały, to wstaję tzw. wężowym ruchem, dupka-plecki, dupka-plecki ![]() Wieczorem się ogarnęłam z lekka do dzisiejszej wizyty. Z nerwówki dziś już na kibelku byłam, teraz na świeżo prysznic i włoski umyję, a o 10-45 wizyta: USG połówkowe z tzw. przepływami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę zjeść jakąś kanapeczkę, by cokolwiek na żołądku leżało. W sumie chyba nic więcej nie wcisnę, bo mam jakiegoś dziwnego stresa. Zresztą nie ma co się obżerać, bo tam im na wadze wyjdzie za dużo deko na plusie ![]() Asiulka, ja też tak mam z tymi pomidorami, z tym, że nawet z chlebem to te kanpki są takie puste, bo człowiek wiecznie głodny, ale jakie są pyszne ![]() Co do wózka, to ponoć mamy dostać po męża bratanku, w którym wcześniej jeździł męża siostrzeniec i jeszcze dobrze się trzyma. To jest ten X-lander. W sumie potem mogę sobie jakąś ładną spacerówkę kupić. Trochę miałam mieszane uczucie, bo fakt, zawsze to już jeden z większych wydatków by nam odszedł, ale śmiałam się do męża: a jak będzie dziewczynka, to będzie w takim zielonym jeździła... Oczywiście nie kupiłabym jakiegoś różowego, ale chyba od zawsze myślałam o brązie, beżu, bo raczej taki uniwersalny. Moja mama też tak powiedziała, że tata nie pozwoli by jedyna córka(na tle 3 synów, trafiona po 8 latach) miała "stary" wózek. Jednak zobaczymy jak ten zielony będzie w dobrym stanie to już ja tacie przetłumaczę, umiem go podejść. Poza tym kasa przyda się na inne rzeczy, w razie coś może poczekać na przyszłe wydatki. A no i u mnie też bejbuś wczoraj nieźle fikał, praktycznie cały dzień ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki i do usłyszenia potem ![]() Edytowane przez ircha06 Czas edycji: 2014-05-27 o 06:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Wtajemniczenie
|
a właśnie,dziękuje za zyczenia tym mamuskom ktorym wczoraj nie podziekowalam
![]() Asia19x tak 4zl za kg ![]() Witam się,napiszę tylko ze TZ chrapał całą noc i jestem nieprzytomna ![]() ![]()
#978 |
Zakorzenienie
|
Ale tanioooo
![]() ![]() Jak dziś wszystko pójdzie dobrze kupię sobie w nagrodę kilo, choć się zastanawiam, czy to nie po tych truskawkach dostałam takiej drobnej wysypki na brzuchu? Nie na całym, raczej pod piersiami, nie dużo, ale trochę takich mini kropeczek czerwonych. No bo nic innego takiego nie jadłam ![]()
#979 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Ekaterina Śliczny ten wózek ![]() Ircha czekam na relacje z USG ![]() Kule w nocy była burza i się nie wyspałam. Miałam wrażanie, że dachu w tym domu praktycznie nie ma, tak waliło ![]() Mężulek zrobił śniadanko i zabieram się za wcinanie. Co do diety to potwierdzam, że bez pieczywa, ziemniaków, waga sama leci w dół ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziś w nocy malo co spalam bo bolaly mnie plecy i nadal watroba a teraz zmykam przygotowac jakis obiad bo dzis musi byc wczesniej bo malzonek idzie do pracy na 12 ![]() a i na szczescie u mnie dzis chlodniej ![]()
![]() |
#981 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Sama mam wielka szafę z lustrem na przeciw łóżka i widzę się z rana codziennie ![]() ![]() Cytat:
![]() Myślą ze jak mieszkamy w de to miliony zarabiamy ![]() Także wolę sama kupić, a nie czekać ... ![]() Witam z rana ![]() Dziś na obiad fasolka szparagowa zielona z bułka tarta ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#982 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny padłam
![]() Mój mąż miał ubiegłym roku operację. O szczegółach tu pisać nie będę ![]() I dostaliśmy decyzję, że przyznają nam dodatkowo ponad 3tys z tego tytułu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz jak to z teściami jest, najlepeij liczyć na siebie, choć moi są naprawdę super i myślę, ze będą małą bardzo rozpieszczać ![]() Tak, przecież zawsze tak jest, że jak się mieszka za granicą, to człowiek torby dolarów przywozi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46623206]Dziewczyny padłam ![]() Mój mąż miał ubiegłym roku operację. O szczegółach tu pisać nie będę ![]() I dostaliśmy decyzję, że przyznają nam dodatkowo ponad 3tys z tego tytułu ![]() ![]() E no, to chyba fajnie, że dadzą dodatkowe 3tysiące? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Ircha trzymam kciuki za badanie i poznanie lokatora ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz ja nie mówię ze nam jest źle itd. Ale kase składamy, nie rozwalam na ☠☠☠☠☠☠☠y jak oni czasami i dzięki temu coś mamy i stać nas ma meble i wozek, musi, bo nikt mi nie da nic za free i nie mam wogule od kogo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#986 |
Raczkowanie
|
Witamy się z rana
![]() Milenka cudownie skacze, a ja nie mogę się napatrzeć na falujący brzuszek:-D u mnie od rana leje i chyba dzisiaj zrobię dzień prasowania;-) wstaje z łoża i idę zrobić śniadanie bo już głodne jesteśmy ![]() Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46623206]Dziewczyny padłam
![]() Mój mąż miał ubiegłym roku operację. O szczegółach tu pisać nie będę ![]() I dostaliśmy decyzję, że przyznają nam dodatkowo ponad 3tys z tego tytułu ![]() ![]() No no gratki ![]() Ja nie wiem na co czekasz, szybko imprezkę tutaj wyprawiaj ! Stawiaj mleko ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#988 | |
Konto usunięte
|
No suuuuppppeeeerrrr !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A myśleliśmy nad kupnem łóżka w końcu, bo ciągle śpimy na moim tapczaniku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Wtajemniczenie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46623206]Dziewczyny padłam
![]() Mój mąż miał ubiegłym roku operację. O szczegółach tu pisać nie będę ![]() I dostaliśmy decyzję, że przyznają nam dodatkowo ponad 3tys z tego tytułu ![]() ![]() ![]() ![]() ale bym sobie potanczyla ![]()
#990 |
Konto usunięte
|
Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4
Dzień Dobry
![]() Tak deszcz leje, ze masakra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Od tego samego sprzedawcy zamówiła mi to cudo http://m.allegro.pl/fisher-price-lez...238560872.html Nie wiem czy Wam sie wyświetli bo to wersja mobilna... Ale odszukanie sobie jakos tego sprzedawcę bo chyba jest ok ![]() Poza tym dziewczyny...macie karty rossnę? Ściągnijcie sobie aplikacje rossman na telefon ![]() ![]() Moze na stronie internetowej po zalogowaniu tez taki jest...nie wiem...ale sprawdźcie sobie bo 20% przy zakupie kosmetyków kilku to naprawdę dużo ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez 201610121609 Czas edycji: 2014-05-27 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.