|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz. III
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#962 |
|
Raczkowanie
|
Madziaqqq zdrowiej szybciutko
moja teściowa jest do rany przyłóż ( jeszcze) a Hanula będzie spać z początku w naszej sypialni w swoim łóżeczku przez jakieś 3 msc zależy jak będzie z nocnym wstawaniem i karmieniem moja kruszyna waży 1050 a wasze dzieciaczki ile?
|
|
|
|
#963 |
|
Rozeznanie
|
Madziaqqq, trzymaj się
|
#964 |
|
Wtajemniczenie
|
Katherine mój gin na ostatniej wizycie powiedział tylko ze wszystko w normie i mała ładnie rośnie a Ja zapomnialam wypytac ile dokładnie
a w którym ty jesteś tygodniu ??
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#966 | |
|
Zadomowienie
|
o
Cytat:
![]() ![]() klask i: moja córa po odłożeniu do łóżeczka od razu się budziła. Jak tylko lądowała przy mnie spała jak suseł. Nauczyłam ją spać w tym łóżeczku, bo przecież jak to dziecko może spać z rodzicami... Spała 9 miesięcy, bo tyle ssała pierś, którą odrzuciła. Zaczął się koszmar. Nie chciała spać w łóżeczku i nie chciała na łóżku, bo się oduczyła... Zrobiłam duży błąd i doczepiłam płozy do łóżeczka. Spała tak do czerwca tego roku, bo z tym kołysaniem też popadła w paranoję. Nauczyłam ją spać na łóżku. Śpię z nią, chociaż zasypia z Tż, babcią, bratem i sama. Śpię, bo ma wersalkę, z której może spaść, ale w nocy nawet nie sprawdza, czy aby na pewno śpię obok. Przy okazji teraz śpi całą noc, wyrzuciła smoczek i jest git. Mam w nosie, jak trzeba będzie to Basia będzie spała z tatą, a ja z małą jeśli będzie chciała przy mnie spać. Przestałam się tym przejmować. Przytulasy z mężem są każdego wieczora Madziqqq nie fajnie z tą głową, oby wszystko było ok ![]() Lolcia ja z pessarem jestem cały dzień w ruchu, mam nadzieję, że będzie ok. Biorę leki i nie odczuwam twardnień Na teściów mówię mamo i tato. I tak mi moich rodziców nie zastąpią. Tż chyba tylko raz użył do moich rodziców ''mamo'' i ''tato'' tak to forma bezosobowa, ale sami się o to prosili niestety ;/
|
|
|
#967 |
|
Raczkowanie
|
ja 25 tydzień i 5 dni i lekarz mi powiedział że mam taaaką dużą babe w brzuchu a tu któraś pisała że 14oo więc ta moja jednak nie taka ogromna
|
|
|
|
#968 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale Alekaz jest dwa tygodnie przed Tobą
wiec Twoja maleńka to rzeczywiście może być duża dziewczynka Moja cały czas do tej pory była w dolnych granicach normy,ponoć straszny chudzielec po mamusi
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie ja dzis 29 tydzien zaczynam. I niby waga miesci sie pieknie w srodku jakiegos wykresu
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Inka no ja nie wiem.. bo nasze dzieci idą łeb w łeb wagowo, a ginekolog mi powiedziała, że jak na moją budowę drobną to młody i tak jest duuży.. nawet coś o CC wspominała jak tak dalej będzie rósł..
|
#971 |
|
Rozeznanie
|
kompletnie nie moge zasnac
ale zawsze tak mam w nowych miejscach jeszcze na dodatek leze ze starsza kobieta ktora przerazliwie chrapie na cale szczescie juz mi lepiej i glowa mnie przestala bolec.mam nadzieje ze to tylko jednorazowa przygoda.najchetniej juz bym do domu pojechala
|
|
|
|
#972 |
|
Wtajemniczenie
|
Lolcia a Twój maluch ile miał na ostatnim badaniu ?? Bo rzeczywiście moja była tylko minimalnie mniejsza
O mojej doktor mówi ze przy porodzie maksymalnie będzie miała 3,5kg jak dla mnie to i tak sporo ![]() Madziaqqq wspolczuje.... Tez miałam chrapiaca wspollokatorke jak byłam w szpitalu ...
|
#973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Rezonans jest bezpieczny dla Ciebie i dzidzi .A na sąsiadkę pomogą zatyczki .Cytat:
a od tamtej pory nie wiem, bo ciągle tylko ginka robiła mi usg szyjki .W środę za tydzień idę na kontrolę pessara, to może zerknie na młodego .Co do ostatecznej wagi to usłyszałam od lekarki, że nie można jej przewidzieć, bo dziecko najwięcej nabiera na końcu
|
|
#974 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja tez 5.08 miałam wizytę i Ems ważyła identycznie
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Mi dzisaj mowil ginekolog ze teraz mala pewenie bedize przybierac +/- 200 gram na tydzien
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
No pamiętam
dlatego mówię, że idziemy łeb w łeb
|
#977 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha
skleroza chyba mnie łapie Ogladalas ten film ??? Nie ma to jak wieczór przed telewizorem z rodziną kotka mi się uwalila na TŻ tak ze nie ma szansy żeby się do nich jeszcze wkomponowac
|
#978 |
|
Wtajemniczenie
|
A moj Maluch dzisiaj na wizycie wazyl 902 g
|
|
|
|
#979 |
|
Wtajemniczenie
|
A co to za zator ?? Czym to się objawia ??
To juz Dawidek jest dużym chłopcem jak tyle wazy
|
#980 |
|
Rozeznanie
|
Madziqqq trzymaj się, na pewno wszystko będzie dobrze :-* Dobrze, że pojechalas do szpitala, zrobią Ci wszystkie badania i będziesz spokojniejsza.
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka dla Ciebie, daj znać co ustalili lekarze Hmmm tak się zastanawiam a może to jakaś mega silna migrena?
|
|
#982 |
|
Wtajemniczenie
|
Objawia sie zwiekszona wydzielina a moze powodowac rozpulchnianie rozwarcia. Nie wiem dokladnie, bo pierwszt raz o czyms takim slysze, lekarka tlumaczyla, ale tak sie zdenerwowalam, ze nuc z tego nie wiem :/ w najgorsztm wypadku poloza mnie do szpitala.
|
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Jestem nie przytomna pol nocy nie moglam spac. Eh. Jeszcze tz nie zamkna okna na noc i jest cholernie zimno w pokoju zabije go.
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() madziqqq oby wszystko do normy już wróciło u Ciebie i może jutro już wypuszczą Cie do domu Jak ja czytam, że dzieciaczki już prawie 1,5kg ważą to wow. Nie tak dawno było to 300 gramów a teraz ponad kg u niektórych już alekaz Ty to badanie 4d miałaś razem z tym zalecanym w 30tc? inka złożyliście już komodę czy coś przeoczyłam? basjenia już lepiej z kręgosłupem dzisiaj? boli Cię tam gdzie na początku ciąży- kość ogonowa? Tak o pączkach pisałyście, że zaraz idę do leclerca z Zuzią i kupię, ale nie 5 sztuk tylko jednego
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2014-08-28 o 08:24 |
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka nie mialam zlecenia tego w 30t bo na polowkowym lekarz mipowiedzal ze nie musze specjalnie na ro isc gdyz dwa pierwsze te usg byly w normie. Aze na tym 4d mierzyl dodatkowo wszystko to fajnie bylo.
|
|
#986 |
|
Zadomowienie
|
Madziaqqq nie dalej jak miesiąc temu też miałam podobny problem...we wrześniu mam wizytę u neurologa i ciekawa jestem co mi powie...
możesz mi na prv opisać dokładniej swoje objawy i postępowanie ze szpitala? Ollliwka kręgosłup do d*&y... dzisiaj jeszcze nie wstałam z łóżka a już bolał:/ na całym odcinku jak mam brzuch z drugiej strony...mam chyba za słabe mięśnie. poza tym zawsze byłam krzywa. zapiszę się do ortopedy niech mi da masaże czy coś. podobno taping też fajnie działa na lędźwiówkę... |
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
alekaz no tak co lekarz to opinia pewnie. U mnie też w normie wszystko, ale w 30tc zalecił usg tak czy siak. Ale ja to prywatnie do niego chodziłam więc wiadomo o co też chodzi.
basjenia a co to taping jest w skrócie? no tak z kręgosłupem często w ciąży są problemy. Chociaż ja w I nie miałam w ogóle, za to teraz nadrabiam i to już przed ciążą miałam problemy :/
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2014-08-28 o 09:06 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#988 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Teściowie świnie, szkoda gadać.Co do łóżka no to chyba jednak w takim razie wybiore opcje z kołyską/koszem przy łóżku, bo nie mam zamiaru odklejać w nocy pupy od łóżka ani wzywać pogotowia do przygniecionego dziecięcią znając moją słoniowatość a potem się będziemy martwić co dalej ![]() http://allegro.pl/juramba-kosz-wikli...551592433.html |
||
|
|
|
#989 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Madziaqqq jak sie dzisiaj czujesz ?? Misia wspolczuje przezyc,trzymam zeby juz wszystko bylo dobrze ![]() Olliwka co do komody,podczas skladania widac ze nie kosztowala krocie aczkolwiek po zlozeniu wyglada rewelacyjnie !! Z czystym sumieniem moge polecic,jak bedzie wrzesniowa wyplata to zamawiamy jeszcze jedna tylko ta z 5 szufladami zaraz dodam zdjecia z tel ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- ![]() ![]()
|
#990 |
|
Rozeznanie
|
madziqq- wracaj do zdrówka, objawy troche brzmią jak udar, mówili coś lekarze?? Będzie dobrze
![]() inka,lolcia- ja tez ciagle gadam sama do siebie, mąż kiedyś o chorobe psychiczną mnie podejrzewał ale to chyba kobiety tak mają ![]() linka- dzięki, to chyba skusze sie na zakup ![]() A mój Mały natrętnie siedzi mi na tyłku, nie chce sie przesunac do przodu od paru dni i czuje jak kopie mnie w ...tyłek? dziwne to, juz wole jak kopie w brzusio Chociaż wtedy mam dziwne odczucia jakbym potworka miała w brzuchu takie to troche obrzydliwe a niby miał miec 3,5 kg Zobaczymy W ogóle to piękny dzien sie wczoraj po południu zrobił i teraz ciagle słoneczko świeci dzieki z ainfo z lidlem, przejde sie dzis tam ![]() bimbunia- z tym rybim posmakiem to 2dietetyków z tv sie wypowiadało ze ludzie moga ich nie lubiec ze wzgledu na ten posmak, ja ich nie jadłam ponoc takie same wlasciwosci maja nasz kasze jaglane .a ja sobie wloski zafarbowalam, henną sie zrobiłam pije kawusie i ide sie malowac
Edytowane przez Justyssia87 Czas edycji: 2014-08-28 o 09:22 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.

i najprowdopodobniej do piatku musze zostac.jutro maja mi rezonans robic czy w glowie wszystko ok bo orzestarszyli sie tego dretwienia :@ i mam najkovhanszego meza na swievie tak sie biedak przejal ze wraca z zagranicy i z 3tugodnie w domu bedzie siaedzial tzn ja w domu a on bedzie sklep otwieral.a zem sie rozpisala :p

moja teściowa jest do rany przyłóż ( jeszcze) a Hanula będzie spać z początku w naszej sypialni w swoim łóżeczku przez jakieś 3 msc zależy jak będzie z nocnym wstawaniem i karmieniem
moja kruszyna waży 1050 a wasze dzieciaczki ile?
a w którym ty jesteś tygodniu ??

klask i: moja córa po odłożeniu do łóżeczka od razu się budziła. Jak tylko lądowała przy mnie spała jak suseł. Nauczyłam ją spać w tym łóżeczku, bo przecież jak to dziecko może spać z rodzicami... Spała 9 miesięcy, bo tyle ssała pierś, którą odrzuciła. Zaczął się koszmar. Nie chciała spać w łóżeczku i nie chciała na łóżku, bo się oduczyła... Zrobiłam duży błąd i doczepiłam płozy do łóżeczka. Spała tak do czerwca tego roku, bo z tym kołysaniem też popadła w paranoję. Nauczyłam ją spać na łóżku. Śpię z nią, chociaż zasypia z Tż, babcią, bratem i sama. Śpię, bo ma wersalkę, z której może spaść, ale w nocy nawet nie sprawdza, czy aby na pewno śpię obok. Przy okazji teraz śpi całą noc, wyrzuciła smoczek i jest git. Mam w nosie, jak trzeba będzie to Basia będzie spała z tatą, a ja z małą jeśli będzie chciała przy mnie spać. Przestałam się tym przejmować. Przytulasy z mężem są każdego wieczora 

.

zeby juz wszystko bylo dobrze 

Zobaczymy