|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkarpackie Żonki - plotek ciąg dalszy :)
Wiolinka - super te zdjęcia! a w ogóle to masz śliczne włoski, takie błyszczące
chrześniak super był ubrany, taki elegancik, a mama na pewno zadowolona z takiej imprezy
|
|
|
|
|
#962 |
|
Zadomowienie
|
Gosia: dzięki
, teraz to i tak mam krótkie włosy bo miałam po pas prawie
|
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu wlazłam na naszą pocztę
![]() Piękne zdjęcia! Widać, że zabawa udana ![]() ps. Talk - widziałaś, że tam masz jakiegoś maila od jakiegoś gościa? Chyba przez pomyłkę wysłałaś z podkarpackich zamiast ze swojego maila Ja się powoli leczę. Ale nie wiem, co z tego będzie, bo wczoraj znowu przyszalałam - pojechałam na "wycieczkę" - 5 minut po wyjściu z domu przemókł mi but a już nie miałam jak się wrócić. Mam nadzieję, że się nie doprawię przez to... |
|
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Talk - o właśnie, miałam pisać to samo co Paula, ale zapomniałam
![]() Wioli - długie czy krótsze i tak są cudne! a tu moje obiecane pazurki ![]()
Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2015-02-11 o 13:08 |
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie dlatego że mi zsynchronizowalo obie gnailowe poczty na komórce
zapisze w donu ten mail bo potrzebuje kontakt do tego gościa i usunę popołudniu dzięki! !
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy Twój adres. Możemy Cię teraz stalkować... czy jak to się tam pisze
|
|
|
|
|
#967 |
|
Zadomowienie
|
Gosia: ładne, jaki to kolor ten ciemny? fiolet, a'la śliwka? ja Wam kiedy pokaże moje paznokcie które mi malował mój mąż z bratem hehee
|
|
|
|
|
#968 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Wiolinka - talk, taka śliwka, ogólnie kolor na żywo śliczny, na zdjęciu nie wyszedł taki
hahah koniecznie wrzuć nam te pazurki haha |
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
fajne połączenie - śliwka z białym
![]() Wioli - pokazuj! mi mój M tylko kupuje lakiery - jakieś śmieszne typu opalizujący, z brokatem albo głęboki niebieski (czyli takie, jak on lubi ). Ale znając męskie zdolności to na pewno coś ciekawego Ci wyczarowali
|
|
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Paula - stalkuj ile chcesz!
Ja już zapraszałam ![]() Gosia mnie też się podobają te pazury I wyglądają super-naturalnie ![]() Co do facetów i ich zdolności, to mój TŻcik potrafi wszystko robić idealnie - jak pakuje jakąś paczkę w papier to aż nie wierzę, że można to tak równo i ładnie zrobić. Za to jak bierze prostownice do ręki, to mam wrażenie, że ma porażenie nerwu ręki :P Czasami go prosiłam, żeby mi trochę tył pomógł podprostować, ale to jest dramat! tak samo nigdy w życiu nie pomógł mi w farbowaniu włosów haha zawsze jest tylko 'Idź do fryzjera jak normalny człowiek! Dam Ci kasę.' hahah ![]() Coś miałam jeszcze napisać, ale zapomniałam :P Jakieś plany na Walentynki , Dziewczyny?
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mi farbował włosy parę razy. Całkiem dobrze sobie z tym poradził, tylko złośliwie pofarbował mi ucho i przypadkiem kawałek koszulki. Ale poza tym generalnie było ok
I też jest taki dokładny. Jak cięliśmy zaproszenia na ślub to ja wycinałam tylko tam, gdzie nie było widać, bo jak gdzieś mi krzywo poszło albo ręka drgnęła to zaraz było "krzywooo" i do wyrzucenia...Jakby jeszcze do sprzątania taki pedantyczny był... ![]() Moje plany na walentynki to OBI i poszukiwanie baterii do wanny ![]() A potem może pojedziemy się pozachwycać naszym nowym kiblem, bo już do tego czasu powinien dojechać na mieszkanie
|
|
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Siedze w domu ... buuuuu
Cytat:
Paula, plany na walentynki super, zwłaszcza z tym kibelkiem
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha no Paula kibelkowe plany super
My w sumie też nigdy jakoś specjalnie Walentynek nie obchodzimy, ale od lat mamy tradycję, że ten dzień poświęcamy tylko sobie Robimy pyszną kolację, kupujemy winko, idziemy do kina, na spacer, jedziemy gdzieś, .. Takie zwykłe rzeczy, ale razem chcę zrobić zakupy i prządki jutro (mam wolne , bo pracuje w niedzielę) i cała sobota będzie dla nas
|
|
#975 |
|
Wtajemniczenie
|
A my idziemy na kolację a potem zamierzamy spędzić pierwszą noc w nowym M
|
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
nunny - no, no... romantycznie się zapowiada
![]() Talk - fajna taka tradycja przy naszym współczesnym tempie życia znalezienie czasu tylko dla siebie nawzajem czasem może stanowić niezłe wyzwanie ![]() Cóż wy chcecie od mojego kibla jestem dumna, że w końcu udało się go wybrać
|
|
|
|
|
#977 |
|
Wtajemniczenie
|
Paula ja się bardzo cieszę z Tobą bo wiem jaki to trudny wybór
![]() Romantycznie ehem , zwłaszcza że łóżka jeszcze nie mamy i chyba będziemy spać na kocach Może na imprezę się wybierzemy . A w niedzielę kino
|
|
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
a czy to ważne, czy na łóżku czy nie? Byle razem
![]() Myśmy tak kiedyś spali u znajomych na budowie - robili parapetówę na etapie gołego betonu, więc spaliśmy na kocu i tyle i dobrze było
|
|
|
|
|
#979 |
|
Wtajemniczenie
|
Pewnie że najważniejsze że razem !
![]() Wysłałam coś na pocztę , możecie pokukać jak macie ochotę
|
|
|
|
|
#980 |
|
Wtajemniczenie
|
Nunny piękne mieszkanie
|
|
|
|
|
#981 |
|
Zadomowienie
|
Haha no jak mąż i brat zobaczyli ten filmik tzn nie ten ale podobny link tutaj http://www.bing.com/videos/search?q=...845D7F8FACAEF8
to stwierdzili że muszą spróbować czy aby faktycznie to prawda z tym malowaniem ![]() Nunny: alee fajnie ze już w nowym mieszkanku, zapowiada się u Was romantico ![]() Paula: a żebyś wiedziała że kibel to ciężki temat, my wybieraliśmy dwa chyba z pare tygodni hehee o widzisz Ty czekasz na kibel a ja na panele ![]() Talk: u nas brak planów póki co... A odnośnie walentynek to wczoraj ganiałam za prezentem walentynkowym dla dziewczyny mojego brata haha |
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Paula - plany super
zwłaszcza te kibelkowe hahahNunny - mieszkanie cudne, aż nie mogę doczekać się efektów końcowych, a łazienka boska! Te półki obok prysznica są na pewno bardzo praktyczne |
|
|
|
|
#983 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
Mnie też się podoba kolory wyszły super .Gosia półki na pewno się przydadzą, mamy tam jeszcze ledy , planuje sobie tam po jednej świeczce postawić Jak mi tż spróbuje to zagracić to go uduszę ![]() Poradźcie mi coś proszę ... co mogę kupić dziewczynce lat 12 na urodziny ? Coś fajnego, niedrogiego w miarę ... Nie mam pojęcia czego w ogóle szukać, bo u mnie w rodzinie raczej większość chłopaków. Edytowane przez nunny Czas edycji: 2015-02-12 o 12:22 |
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Nunny - ja to jestem kiepska w prezentach dla takich dzieci... ale może jakąś superową grę planszową? np Było sobie życie?
aaa zapomniałam wam coś powiedzieć... jeśli macie możliwośc to wszystkie pralki czy kuchenki kupujcie z magicznym guziczkiem "child lock"
|
|
|
|
|
#985 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Nunny - taki mały przycisk a nawet nie wiedzialam ze moze byc tak pomocny. O kochana! Moja pralka chjodziłaby pewnie cały dzień gdyby nie to
z tym ze ja pralke mam w kuchni ale w sumie jakie to ma znaczenie... Gdyby dopadal ją w łazience byłoby to samo
|
|
|
|
|
#987 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My wybraliśmy kibel w 3 minuty. Tylko podchodziliśmy do tematu jak pies do jeża - chyba z miesiąc nie mogliśmy się zebrać, żeby te kible pojechać pooglądać... Nunny - piękne kolory. Masz może gdzieś zapisane nazwy kolorów z sypialni? Bo bym z chęcią porównała czy na zdjęciach jest podobnie jak w katalogu (bo też chcę coś tego typu). Też mi się te półeczki w łazience podobają ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#988 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
malowaliśmy wszystko Śnieżką. W sypialni mamy : Górski krokus (ciemny) i jesienne wrzosowisko . Paula polecam, ten jasny kolor jest cudowny , prześlicznie wyszedł. Skarbonka to dobry pomysł ! |
|
|
|
|
|
#989 |
|
Zadomowienie
|
Zapraszam na poczte mam coś dla Was
![]() Nunny: ja bym pewnie jakąś gre kreatywną kupiła albo taką dla całej rodziny może ,,wygibajtus"? Edytowane przez Wiolinkax Czas edycji: 2015-02-12 o 20:54 |
|
|
|
|
#990 |
|
Wtajemniczenie
|
Wioli Piękne Paznokcie
widać, że chłopaki nie mogli się zdecydować na kolor ![]() U mnie w Walentynki Tż w pracy, ale jutro ma wolne więc może wyskoczymy na kolację
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.

, teraz to i tak mam krótkie włosy bo miałam po pas prawie

22.05.2008
14.08.2011