![]() |
#961 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Cytat:
Moja mnie bombarduje jak leze na lewym boku heh wrazenie jakby mowila "mama zmien pozycje" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zadomowienie
|
Hihi to ja tak mam jak siedzę dłużej i jak leżę na prawym boku za to bardzo lubi jak na wznak jestem oj te dzieci hihihi
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#963 |
Zakorzenienie
|
wsumie to nie. Od poczatku mtslam o pomorzanach. Police mi prawie wszyscy odradzaja. Zdroje znowu za daleko. Fakt wyglad nie do konca wazny. Polozne fajne sale tez te poporodowe nie sa zle.
#964 |
Zadomowienie
|
Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Alekaz A cZemu ci odradzali Police??
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moje najbardziej lubiane miejsce na ziemi jest między twoim lewym a prawym ramieniem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png Edytowane przez justynaw1982 Czas edycji: 2014-09-19 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
odpisalam ci na priva
#966 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() no spora dziewczynka ![]() jestem ciekawa wagi mojej.....tesciowa mi powiedziala ze moze byc duza bo malz mial 5kg ![]() ![]() nie mam pojecia, tez mam miec oznaczony i nie wiem czy bede placic... kumpela nas odwiozla po 23- fajnie bylo tylko za dlugo siedzialam z nogami w dole i tak mi spuchnely stopy ze zdretwiale mialam, rece tez, dopiero jak wrocilam do domu umylam w zimnej wodzie , nogi w gore i jest troche lepiej, ale rece nadal jakies zdretwiale mam ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
Justyna super z ta praca
![]() ![]() A ja mecze sie, zeby zasnac. Maly sie wygina na maksa, swedzi mnie brzuch, mam zgage i sasiedzi zrobili mega impreze, wiec wlasnie.przenioslam sie do salonu ![]()
![]() |
#968 |
Rozeznanie
|
To tym razem ja taki ranny ptaszek
![]() ![]() ![]()
![]() |
#969 |
Zadomowienie
|
justyna, no to jest jednak szpital a nie spa, ale warunki są bardzo dobre, położne pomocne, jedyne czym mnie wkurzaja to nie informują sami z siebie co z Tobą trzeba dopytywac. wczoraj na obchodzie usłyszałam 'a to pani z zatruciem, pani nie sprawia problemów, do widzenia'
![]() u nas coraz lepiej, tetno małej wraca do normy a ja robię się glodna ![]()
#970 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja już też mówię światu dzień dobry. Nadal mnie w gardle drapie i wciąż smarkam. To już się męczące robi. Czwarty tydzień! :-/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zadomowienie
|
Futbolowa- nawet nie wiedziałam że dziecko może złamać żebra!
mnie non stop już bolą...a najgorzej jest pod wieczór po całym dniu.. ![]() Justyna- bardzo fajnie że ci dali umowę ! Sweet - kochana a czym ty się tak zatrułaś ? ![]() Ja już wstaje powoli, nawet nie wiem kiedy TŻ do pracy wyszedł, spałam jak zabita..pogoda się zepsuła, leje strasznie a tu trzeba z psem wyjść ![]()
![]() |
#972 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=AnetkaIzabell;48199 302]
Cytat:
Niestety też większość rzeczy robi do połowy- podłogę umyje ale wiadro zostawi na środku pokoju ![]() ![]() Co do tekstu i pieniądzach to już niezłe przegięcie- trzeba było mu powiedzieć że dziecko jest również jego i jak ma jakiś problem to zawsze można ustalić alimenty. Dla mnie te kontrole to istne przegięcie, ja czasem jak jestem na górze to nawet nie słyszę jak listonoszka mi się do drzwi dobija, nie mamy jeszcze dzwonka bo będzie jak zrobią ogrodzenie więc tak na prawdę mogę sobie siedzieć i czytać książkę i nawet nie będę wiedziałą że ktoś tam na dole stoi. Przyznam szczerze że teraz te kopniaki są o wiele bardziej przyjemniejsze niż wcześniej gdy dziecko było mniejsze. Teraz mała się bardziej rozpycha i tak nie boli. Ale jest o wiele bardziej ruchliwa niż syn, mam uczucie jakby się cały dzień wierciła z synem tak nie było. Beata Marcina :0 trzymaj się!! U nas dzisiaj mega burza- niestety grzmoty obudziły mi syna o 5, włączyłam mu bajki bo myślałam że jeszcze zaśnie ale on woli szaleć z psem i jest straszny hałas a ja uwielbiam rano sobie wypić kawkę na spokojnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Rozeznanie
|
U nas tak leje że hej! Jest ciemno jak w nie powiem gdzie. Nic tylko spać.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#974 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie no powiem, że jak byliśmy tylko we dwójkę to było super, stopniowo mu sie pogorszało po ur. A. Pasuje idealnie!! ![]() Cytat:
![]() Co do siary to u mnie samo nie leci, raz czy dwa poczułam jakąś kropelkę i tyle. Cytat:
![]() ![]() Ja chyba nie będę czekać na ładną pogodę tylko w domu wysuszę, bo inaczej do porodu nie zdążę ... Aaa i witam się w 33t0d ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj koncze 34tc a od jutra poleci mi 35tc ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 |
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Czekoladka 5 tygodni Ci zostało ![]() Sweet Ty coś zjadłaś nieświeżego, czy jakaś wirusówka Was dopadła? Mój mąż dzisiaj miał mieć wolne, no i już o 6.00 dzwonili z pracy, że ma pół godziny i ma być w pracy ![]() ![]() Mam chęć skrócić włosy do ramion, bo już mi tak odrosły od ostatniego razu, że aż w szoku jestem... niewygodnie mi się je myje, plechy mnie bolą, a że ich pełno to muszę długo spłukiwać z szamponu... Miłego Dnia laleczki! ![]()
#977 |
Zadomowienie
|
Kurczę dzięki wielkie Za gratulacje tez sie strasznie cieszę z ten umowy
![]() ![]() Ja wlasnie sie wybieram na spacer z moimi psiurami ![]() ![]() Zaczynam sie trochę bojać a zwłaszcza jak kurczę widzę jak ten czas zapierdziela.... Dopiero co poszłyśmy o prenatalnych badaniach a tu popatrzcie zastanawiamy sie która pierwsza sie rozpakuje Jaaa szok co nie?? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#978 |
Zakorzenienie
|
U nas piekna pogoda
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Kasia oj jak ja Cie rozumiem ![]() ![]()
#979 |
Zadomowienie
|
Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
KASIA ja tez nam takie myśli co do włosów tylko ze moje są prawie do pasa heh ale jak pomyśle ze przy maluszku nic z nimi nie będę mogła zrobić to sobie dopuszczam kombinacje z włosami i strasznie współczuje ten pracy malza....tym bardziej jak już było zaplanowane :/
MANIECZKA miłego dnia życzę strasznie lubię śluby ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moje najbardziej lubiane miejsce na ziemi jest między twoim lewym a prawym ramieniem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0a5t8o6jka.png Edytowane przez justynaw1982 Czas edycji: 2014-09-20 o 07:55 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj tez ma niestety taka prace , w gastronomii nie ma wolnych weekendow a ja z kolei znowu dumam zeby zapuscic troche, tak do brody , a niedawno scielam maszynka ![]()
![]() |
#981 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=czekoladka21;482109 66
a ja z kolei znowu dumam zeby zapuscic troche, tak do brody , a niedawno scielam maszynka ![]() Hahahaha rozumiem ze jesteś fryzjerka z powołania heh ja tylko z kolorami eksperymentuje nie odwazylabym sie sama coś sobie ciuchac ale za to tobie wielki SZACUN ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
Dobry na nogach juz przed 8 a poszlam spac po 1 bo goscie siedzeli.
Sweet dobrze ze juz lepiej czym ty sie strulas az tak.
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluję oczywiście ![]() ![]() ja dziś zaczynam 34 tc ![]() katar dalej mam, jakaś osłabiona jestem, troszkę coś porobiłam, pochowałam m.in. kosmetyki małej itp. do szafeczki (nareszcie coś się dzieje w jej pokoiku ![]() u nas też dzisiaj paskudnie, pada od rana, szaro, buro i ponuro... mąż w pracy do 16.00 także siedzę sobie sama.... dziś postanowiłam, że ostatecznie podejmiemy decyzję i zamówimy wózek ![]() Czekoladko, nie wiem czy mi się dobrze zdaje ale Ty tą Carmelę masz chyba z jasną miską ? Myślisz, że to trwałe pod kątem utrzymania w czystości ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
Witam się w 34 tygodniu, do porodu 48 dni, ale wszyscy mi mówią, ze wcześniej urodzę, w pracy dziewczyny stwierdziły, że mam już bardzo nisko brzuch. Coś w tym jest, bo z synem nie mogłam leżeć na plecach, bo się dusiłąm, a teraz nie mam problemów. Wczoraj super się wybawiliśmy na ognisku z przedszkolem, były konkursy, nawet byłam modelką do ubrania w strój z papieru pakowego ![]() Sweet, Beata, wracajcie szybko do zdrowia Moi znajomi przy pierwszym dziecku zdecydowali się na zdeponowanie krwi pępowinowej, przyjechała specjalistyczna firma, a i tak doszło do jakiegoś zanieczyszczenia tej krwi i teraz nie nadaje się do wszystkich pierwotnie przewidywanych celów, trzymają ja i płacą, ale już jest częsciowo nieprzydatna.
#987 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja na allegro siedzę i siedzę, mialam zamówić czapkę i biustonosze a zdecydować się nie potrafię jak zwykle ![]() Która czapeczka? : 1) http://allegro.pl/barbaras-czapka-zi...584894200.html 2) http://allegro.pl/barbaras-czapka-zi...583184928.html 3) http://allegro.pl/barbaras-czapka-zi...583159948.html czy taki uzywany komplet ? http://allegro.pl/czapeczka-i-chusta...611722341.html |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Wtajemniczenie
|
Zanet, ja mam brązowy wózek, ale zauważyłam, że w pierwszych miesiącach gondola się nie brudzi, dziecko leży, śpi, czasem się trochę oślini, ale raczej jest czysto, potem jak już siedzi i je czasem w wózku, to dopiero zaczyna się brudzenie
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Rozeznanie
|
Łupy :-D
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.