![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Mieliśmy z Tż sami siedzieć, a okazuje się, że przychodzą do nas znajomi i będzie nas 6 osób
![]() Niestety nie mam co konkretnego postawić na stół. Wzięłam od mamy miskę sałatki warzywnej i będzie też kurczak pieczony. Zdążyłam kupić chipsy i paluszki, ale nic innego nie mam. Kurcze, jeden kolega przychodzi z dziewczyną, ona jako kobieta też mogłaby coś przynieść.. ![]() ![]() U mnie dziś Picollo wiśniowe ![]() Kochane, życzę każdej z Was szczęśliwego Nowego Roku. Aby wszystkie nasze maluszki, na które tak razem czekamy, urodziły się zdrowe i dorodne i abyśmy my zawsze były szczęśliwymi, sexi mamuśkami ![]() ![]() ![]() ![]()
#962 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny!
Wszystkiego Najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku! ![]()
#963 |
Zakorzenienie
|
U mnie bylo tylko picolo brzoskwiniowe i winogronowe a ja chcialam truskawkowe! i mam soczek
![]() Wszystkiego najlepszego w nowym roku,nasze porody juz blizej niz dalej dlatego kazdej zycze lekkiego porodu,grzecznych dzidziolkow,szybkiego powrotu do figury sprzed ciazy,kasiorki no i co najwazniejsze duuuuuuzo duuuuzo zdrowia!!! ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Rozeznanie
|
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla wszystkich Mamus i Maluszków!
![]()
![]() |
#965 | |
Zakorzenienie
|
Moja gin na bolesne miesiączki polecała buscopan. Pojoc lepsze niż nospa.
Masija ja mam z tym tyciem podobnie. Starałam się nie tyć, a waga leci w górę od byle czego. Pierwszy szok przeżyłam, jak w chorobie przytyłam 20kg. Nie wolno mi było ćwiczyć, ba, 5tyg nie wstawałam praktycznie w ogóle z łóżka a następne miesiące nie miałam siły na nic oprócz pracy. To był przełom w postrzeganiu samej siebie i teraz chyba łatwiej mi będzie. Oby ![]() Charlotta sutki i piersi bolą mnie od początku ciąży. Teraz piersi mniej, ale sutki dalej a siary na szczęście nie ma ![]() KejtiCe ja na sylwestra nigdzie nie idę. Mieliśmy iść do siostry grać z siostrzencem w planszowki całą noc. Niestety się rozchorował, ja także nie najlepiej się czuję, więc będziemy z mamą i kotem w domu. Koleżanki widać nie były jeszcze w ciąży ![]() Massija na umycie włosów to chyba zawsze jest czas. Zdarzało mi się je przetrzymać przez 1dzien jak siedziałam w domu, bo muszę myć codziennie, a są długie. Ale żeby tak często... nie wyobrażam sobie tego. Pierożku zmiana płci jest super ![]() ![]() Tassia witaminy też biorę codziennie, ale smarowanie... mam maselko z hipp i wydaje mi się że zostaje na skórze prawie cały dzień, więc dobrze byłoby smarować się dwa razy dziennie tylko, ale dla mnie i tak to za dużo i robienl to raz dziennie... co także mnie złości Gratuluję wizyt. Dla mam z okolic śląska. W Czestochowie jest ogromny wybór wózków, a ceny są niesamowicie niskie. Znajomi kupują 3w1 dobrej jakości za 1,3-1,6 tys zł. Ponoć to jest taka kalwaria dla wózków. Dodatkowo, w Będzinie, jadąc od zamku, zamiast skręcić do góry na M1 skręcacie w uliczkę w dół (lub w bok?) I jest tam sklep z wózkami, meblami, gdzie świetnie doradzają, potrafią niedrogo całą wyprawkę skompletować. Jak widać opłaciło się spotkać ze starymi znajomymi ![]() Co do karmienia piersią, też chciałabym bardzo karmić. Mam znajome, które nie karmiły, bo bały się, że im piersi obwisną, a ja mam to gdzieś, dziecko jest ważniejsze. Nie będę chodzić topless ![]() Nadrobilam ile mogłam, pomiędzy spotkaniami rodzinnymi, ze znajomymi, zakupami (50% zniżki na bity zimowe w ecco <3 ) nie mam czasu już na wizaz. Jak już, zdążę przeczytać, ale nie odpisać... ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
Dziewczyny! Wszystkiego najlepszego na nowy rok. Lekkiej ciąży, łatwego porodu, spokojnych i zdrowych dzieci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zadomowienie
|
Ja dotrwałam aż do tej godziny. Jestem z siebie dumna. Witam się więc w roku 2015 i życzę Wam kochane wszystkiego dobrego na każdy dzień Nowego Roku :-* :-* :-*
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
Jednak z tym jedzeniem nie wyszło tak źle u nas, jak myślalam na początku
![]() Właśnie już mam w połowie posprzątane, dalej mi się nie chce, najważniejsze że naczynia są zmyte ![]() Już leze w łóżku i jestem straaaaaaaaaaasznie zmęczona. Ja jutro pracuje, także muszę się ładnie wyspać ![]() ![]()
#968 |
Zakorzenienie
|
Kejtice gdzie ty do pracy idziesz.? Tam do mamy.?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Rozeznanie
|
Witam się w 2015 roku
![]() Dużo, dużo zdrówka dziewczyny dla was i waszych maluszków! |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
Rybkaa ty pisalas o swojej kotce ze miala ten brzuszek szyty powiedz po ilu od zszycia rany zaczela sie normalnie wyprozniac do kuwety.? Bo moj od wczoraj moze jesc po lyzeczce karmy i pic. A jak narazie to tylko sika do kuwety,ale ciezko mu sie znowu przestawic.
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ratujcie
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
Kurcze fartuch nie mam pojecia jesli cos cie niepokoi to jedz na ip twoj spokoj najwazniejszy.
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
Sama nie wiem co robić... czytałam że wody płodowe bardzo dobrze wygłuszają, ale martwie się
![]()
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wychodzilam nawet mi sie nie chcialo. Wiesz ja dla swojego spokoju bym to sprawdzila.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
Fartuch przede wszystkim się nie nakrecaj. ...
Bo to najgorsze. Jak się bardzo martwisz to jedź, ale może najpierw nospe sobie weź bo ja przypuszczał ze to więcej nerwów niż realnego zagrożenia. Ja w ciąży byłam na dwóch weselach gdzie stalam zaraz przy orkiestrze i nic się nie działo. Dziecko słyszy różne rzeczy bo nie raz syn się wystraszył jak mi klucze spadły na ziemie itp. Dziecko zaczyna co nieco słyszeć ok 16 TC ale dobrze słyszy trochę później... Wiec ja raczej obstawiam ze to z twoich nerwów i tego wystraszeni a się niż dzidziusia. Ale nikt za ciebie decyzji nie podejmie. Wiec jak uwazasz ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Najważniejsze żebyś była spokojna... Wiec IP nie gryzie jakby co ![]()
#977 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Ja wczoraj zasnęłam około 22, dopiero Tż przed 24 obudził mnie na "toast". ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z widzenia znam dziewczynę, która w ciąży na koncertach death metalowych bywała, na kaziku blisko kolumny ją widziałam, a dzieci (dwójka ) zdrowe, więc hałas niekoniecznie oznacza krzywdę dziecka. Dlatego się nie stresuj, bo będzie bolało bardziej. Jak po nospie nie przejdzie, to jedz na ip. I daj znac jak sie czujesz ![]() Edytowane przez Marei Czas edycji: 2015-01-01 o 12:28 Powód: K |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
Cos kot po stresie moze nie robic kupki od razu. Ponoc olej pomaga na zatwardzenie np tuńczyk w oleju, ale nie wiem, czy w tym przypadku nie zaszkodzi. Jak się będziesz martwić zadzwoń do weta. Biedne kocisko. Trzymam kciuki i daj znac czy jest lepiej
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
Moze jesc tylko mokra karme z odrobina oleju wlasnie. No zjadl dopiero z 5 razy wiec pewnie to za wczesnie na kupke.
Rybka a po ilu ja wypusciliscie na dwor.? Po zdjeciu szwow.? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
wzięłam nospe forte, przeszło
![]() Ostatnio oglądałam dokument na tvn24 i było o życiu płodowym. dziecko słyszy serce matki 90 dB to tyle samo co ryk super sportowego wozu ![]() ![]()
![]() |
#985 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
![]() Do mnie teściowa od poniedziałku wydzwaniała, żebym tylko czasami się petard w sylwestra nie wystraszyła. ![]() ![]()
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
Cos_ u nas też zwierzęta to członkowie rodziny i przeżywamy tak samo mocno. Trzymaj się, będzie dobrze, koty to twarde zwierzaki.
Fartuch cieszę się, że już lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
Nie moge znowu cytowac. :/
Kejtice no zawsze to cos kasy wpadnie ![]() Marei mam nadziejeze to twardziel i ze z tego wyjdzie,bo nie chce zeby sie meczyl ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Cos_ Czas edycji: 2015-01-01 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
wszystkiego najlepszego -w nowym roku kochane
![]() to bedzie wyjątkowy rok ![]() wytrzymałam do 2 ![]() ![]() ![]() wypiłam calutkie biedronkowe piccolo i było pyszne ![]() ![]() a dziś calutki dzień leniuchujemy w łóżku, ale mi dobrze ![]() zebrało nam sie dziś na amory i nagle przed całą akcją mąż zaczął mówić do brzucha, do dziecka, żeby sie teraz nie denerwowało, bo bedzie troche trzęsło, ale może sobie troche poskakać. po całej akcji też była przemowa i głaskanie. myślałam że sie zleje ze śmiechu, komiczne to było ![]() straszny syndrom wicia gniazda mi sie włączył. kupuje jakieś dodatki do domu, chciałabym już zrobić remont i kupić mebelki dla gałganka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.