![]() |
#961 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! - część IX
Czekoladka- takie zwykle w dechmannie, bałam sie, ze nie bede ćwiczyć i pójdą w kat...
A kawy nie pije, bo mi dentysta powiedział, ze jak nie musze, to żebym nie Piła ![]() ![]() Ja juz po śniadaniu, idę na spacer z psem ![]()
![]() |
#962 | ||
Zakorzenienie
|
[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;50845480]
U mnie weekend w pracy, czyli wzmożony ruch i brak czasu na cokolwiek! ;-/ Dla wszystkich weekend to czas dla odpoczynku, a dla mnie praca po 16 h dziennie ![]() Nie idzie mi dobrze. Jedzeniowo poległam ![]() Kurde współczuje masz niezły hardcor w tej pracy ![]() ![]() Ja też za trzy miesiące będę miała ten sam klimat, awansuje na menadzera bo powiekszamy klinikę, będą nowe osoby wszytsko bedzie na mojej głowie juz sobie wyobrazam co się bedzie działo, oprocz obowiązków które mam teraz i ledwo się z nimi wyrabiam będę miała jeszcze kilka osob za których pracę będę odpowiadać juz nie wspominając o innych kwestiach ![]() Ale mimo to spinajmy tyłki bo lato tuż tuż nie można się poddawać. Jest się zwycięzcą dopóki się walczy! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Wtajemniczenie
|
Razem schudniemy 20 kg! - część IX
Chodzi o przebarwienia na zębach
![]()
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Wtajemniczenie
|
Tak na prawdę jest wiele rzeczy których szkodzi, ale wiadomo, ze jak z czegoś można zrezygnować to gorzej nie będzie tylko lepiej
![]() Chodź zdecydowanie gorsze są napoje gazowane! Ale ich akurat w ogóle nie lubię ![]()
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
![]() Moja waga dopiero dzisiaj wróciła do poniedziałkowej.Nie wiem czy jutro bedzie jakiś spadek. Ja kawę przestałam pić tak po prostu.Nie była mi do niczego potrzebna ![]()
![]() |
#967 |
Raczkowanie
|
A mi zęby okropnie zżółkły jak piłam dużo herbaty zielonej i jeszcze kamień wyszedł.Po kawie nic sie nie dziej na szczęście bo pije 3 dziennie
![]() GANGOLA nie wspominaj o nocy,moje dziecko miotało się cały czas,strasznie zle śpi ostatnio ![]() Ja wczoraj w ramach ruchu uprzątnęłam ogród po wycince i po 2dniach pracy mam takie zakwasy że szok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Konto usunięte
|
Telehone- Jak tam działanie Colon. Ostatnio mi ktoś polecał i zaczęłam się zastanawiać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Meh.
|
soldus - działanie świetne, z tym, że u mnie od razu się pogorszyło gdy po dwóch tygodniach używania rano i wieczorem zaczęłam pić tylko rano (napisane jest, że można zmniejszyć dawkę). Teraz wracam do rano i wieczorem.. Pewnie się do tego przyzwyczaję, ale wolę pić to, niż cierpieć. Ale ogólnie polecam - w momencie gdy zaczęłam brać, już po dwóch dniach wszystko się poprawiło. W przeciągu drugiego tygodnia w ogóle zapomniałam o problemie z jelitami.
EDIT czekoladka - no dwa dni, dwa dni, ale ja lubię jaja i gdybym się nie ograniczała, to zażarłabym ten miesiąc pracy ![]() ![]() Edytowane przez Telephone Czas edycji: 2015-03-29 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Wtajemniczenie
|
Nikolcia- nie strasz mnie ta zielona herbata bo postanowiłam ja pic systematycznie
![]() ![]()
![]() |
#971 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam plan żeby poprostu bardzo pilnować godzin posiłków, mam nadzieje że mnie to uchroni przed kompulsem ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Dotarłam do domu, wkońcu mogę odpocząć i poleżeć z kasiążką ![]() Dzisiaj na obiad planuje indyka na ostro z mieszanką chińską ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Raczkowanie
|
Wiem już czemu mi wtedy zniknał post,teraz zrobiłąm to samo jak edytuje to znika co wcześniej napisałam,wrrrrrrrr
Edytowane przez nikolcia r Czas edycji: 2015-03-29 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Raczkowanie
|
Dziewczęta,
![]() Czytam sobie Was od czasu do czasu i chyba potrzebuję się trochę poudzielać w wątku. Mam 24 lata, 167 cm wzrostu i ponad 20 kg do zrzucenia, bo ważę... 83 kg. ![]() Przytyłam przez ostatnie dwa lata, w lipcu 2013 ważyłam 63 kg - teraz marzę o takim wyniku! Wiem, że to wyłącznie moja wina, bo z w miarę aktywnej studentki przeszłam do trybu: 8 h za biurkiem - 5-6 h przed komputerem/telewizorem - 10 h snu. ![]() Kiedy zaczęły się problemy zdrowotne, głównie bóle kręgosłupa, sensacje żołądkowe, wysoki cholesterol, problemy tarczycowe, itd... postanowiłam coś z tym zrobić. Ale od "postanowiłam" a "zrobiłam coś w tym celu" to u mnie daleka droga ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Raczkowanie
|
Justyss no niestety,jak ograniczyłam zieloną to juz lepiej,ale pokrzywę,melissę i rumianek piję codziennie.Generalnie lepiej pić wode ale mi tylko w lecie wchodzi to poprawiam ziołami.
TELEPHONE,SOLDUS ja wczoraj zjadłam sałatę lodową z oliwą i problem zniknął,oliwa na zimno super działa. Objadłam się okropnie obiadem i ruszyć się nie mogę,eh,jutro strach na wagę stanąć ![]() CZEKOLADKA ja pożyczyłam greja bo mnie zaintrygowała ta popularność i leży 2tygodnie nie mam kiedy sie wziąść,a ja zjadam książki to musiałabym dzieci w piwnicy zamknąć jak już zacznę ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Marlena witaj ,wiosna idzie czas na zmiany ![]() Poczytaj pierwszą stronę to będziesz wiedzieć od czego zacząć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Wtajemniczenie
|
Marlena - witaj
![]() ![]() Ćwiczysz coś? I czy jesz zdrowo, czy dopiero planujesz? ![]() Soldus- ale z Ciebie laska! Masz na bank niespraną wagę! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nikolcia- dobrze, że napisałaś mi o tym ograniczę się do jednej i dalej będę pić jakieś ziołowe i tradycyjnie wodę, bo akurat ją baaardzo lubię ![]() Kupiłam sobie dzisiaj krem Tołpa green ujędrnienie, będę smarować się wieczorami, bo rano zdecydowanie czasu mi brakuje, mam nadzieję, że będzie coś pomagać ![]() Za mną już tradycyjnie ćwiczenia Chodakowskiej, ojjj dała mi popalić! ![]()
![]() |
#976 |
Konto usunięte
|
Justyss- Moja waga jest sprawna na 200%. Kwestia zdjęcia i stroju. Torebka to moja miłość numer jeden
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Wtajemniczenie
|
A gdzie ja kupiłaś? jeżeli to nie jest tajemnica
![]()
![]() |
#978 |
Konto usunięte
|
Justyss- W Mediolanie na urlopie. W gruncie rzeczy to prezent od mojego (już byłego) chłopaka. Można taką dostać na answear, bo widziałam. Marzy mi się jakaś mała przez rabię czerwona albo zielona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
A ja zasnelam z ksiazka i kotem
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- [1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;50852912]Justyss- Moja waga jest sprawna na 200%. Kwestia zdjęcia i stroju. Torebka to moja miłość numer jeden ![]() Tez chce Cie zobaczyc! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Konto usunięte
|
Czekoladka- W podpisie masz link do mojego insta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;50854064]Czekoladka- W podpisie masz link do mojego insta.[/QUOTE]
Ale mlodziutko wygladasz, buzka sliczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Meh.
|
Hej, dziewczyny!
soldus - mam nadzieję że się nie obrazisz, też zerknęłam ![]() Ja wskoczyłam już na wagę i mam 80,4 ![]() ![]() ![]() Dzisiaj długi dzień, a mam jeszcze z rana mnóstwo rzeczy do zrobienia. Coś wczoraj nie mogłam się w ogóle ogarnąć, nie wiem, może dlatego że zmiana czasu i tak dalej. Ten tydzień musi być lepszy ![]() EDIT marlena - hej! ![]() ![]() ![]() Miłego dnia! Edytowane przez Telephone Czas edycji: 2015-03-30 o 06:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
![]() Coś tu cicho strasznie... ![]() Waga do tabelki 78,7 kg
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Raczkowanie
|
Hej ,
Po cieżkim weekendzie się witam.. moja waga dziś to 88kg ![]() ![]() Właśnie jem śniadanko: Kanapka z chleba orkszowego z serkiem naturalnym do tego caały pomidor z cebulką.
![]() |
#985 |
Rozeznanie
|
85,5 kg
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
![]() u mnie bez zmian 76,6 kg
![]() |
#987 |
Raczkowanie
|
Justyss1991 - no niestety dopiero planuję rozpocząć zdrowe odżywianie i ćwiczenia. Już od kilku miesięcy próbuję wprowadzić zdrowe jedzonko, ale na dłuższą metę się nie udaje... Kilka dni jem wzorowo, a potem przychodzi jakaś pokusa i wszystko bierze w łeb... Jestem straszną perfekcjonistka i wystarczy że skusze się na choć jedno ciastko czy coś innego będącego odstępstwem od planowanego jadłospisu, to już wtedy uznaję, że i tak to bez sensu i wtedy jem wszystko bez opamiętania... Wiem, że to głupie, muszę nie pozbyć tego dyżurnego myślenia...
Zaczynam tydzień z wagą 82.4 kg. Śniadanie zjadlam słabe, bo dwie parówki z szynki, na lunch wzięłam dwa małe dzięki z kurczaka pieczone i łyżkę ryżu. Przyznaję bez bicia, nic sobie nie ugotowalam, więc podebralam resztki wczorajszego obiadu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() U mnie 81.6 kg także bez zmian ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Meh.
|
Dziewczyny, tak z innej beczki - czy któraś ma sprawdzone jakieś dobre produkty albo sposoby na puszące się mocno włosy? Typ wiecznego baranka. Czyli: robi się lekko wilgotno, spuszone. Spocisz się lekko: puch. Wysuszysz suszarką: puch. Nie wysysusz suszarką: puch. I tak dalej
![]() ![]() Mam książkę Anwen o włosach i tak dalej, stosuję metodę OMO i wsio, ale do ładu z tymi kłakami dojść nie mogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Rozeznanie
|
Waga 64,2
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.