![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
Z moim (już ex...) TŻtem bylam 2 i pół roku, ale nie uprawiałam z nim seksu. Może nawet tego chciałam, ale balam sie ciąży, bólu... No i strach mi na to nie pozwolil, teraz myślę, że tak poprostu musiało być. Kochalam go bardzo, on mnie chyba też (bynajmniej bylo to widać, okazywał mi to, ale... wszystko się kiedyś kończy...), ale jednak stało się jak się stało. On szanował to, że ja nie chcialam, nie byłam gotowa, ani razu nie słyszałam z jego strony jakiegokolwiek nacisku. Szanuje go za to i jestem mu wdzięczna, bo byc może jesli zrobiłabym to z nim, a potem byśmy się rozstali to chyba bym żałowała... Choć w sumie moja miłość do niego chyba nadal we mnie siedzi (mimo, ze już półtorej roku nie jesteśmy razem) (no chyba, że to sentyment pierwszej powaznej milosci i związku
![]() ![]() ![]()
![]() |
#962 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Przyczajenie
|
Tak wiez mój pierwszy raz był 28.07.2007 miałam wtedy 15 i zrobiłam to z moim aktualnym facetem który był prawiczkiem po miesiacu znajoosci u niego w domu. Dzis jestem z nim ponad rok i zapowiada sie na dłuzej z dnia na dzien jest coraz lepiej. a wiec to było tak przyjechałam do niego bo cała jego rodzina poszła na festyn i bylismy sami. Mój M puścił film na kompie ... nie pamietam juz jaki.
Leżeliśmy na łuzku i oglądalsmy nagle jego łapki zaczeły delikatnie wedzroac bo moim ciele, włozył mi reke pod koszulke potem usiadł i mi ją sciągnął wiec odwzajemniłam i zrobiłam to samo potem wziął sie za spodnie tego juz nie byłam w stanie zrobic nie pamietam czemu, napstepnie sciagnał mi spodnie a potem sobie, pozołył sie znów obok mnie i zaczelismy sie piscic podczas tych pieszczot M całował pokolei z góry na dól moje ciało i sciagał dleikatnie moje majtki i połozył sie na mnie "po bożemu" pytał sie mnie 6 razy czy jestem na 100% tego pewna ![]() za kazdym razem mówiłam ze tak. wkońcu rozebralismy sie do konca M załorzył prezerwatywe i bardzo ostroznie wchodził we mnie. Bolało jak cholera za karzdym raem gdy go delikatnie i powoli wkładał nie dokonczylismy bo nie byłam w stanie zniesc bólu ![]() ![]()
#964 |
Raczkowanie
|
No to gratulacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no ok rok bo była z nim mies
![]() Mój przyjeżdza w sobote!! Nawet gdybyśmy chcieli to nie ma jak i gdzie ![]() Ale idziemy do kina ![]() ![]() Narazie rezerwacje tylko my zrobilismy wiec moze bedziemy sami na sali ![]() Co o tym myslicie?? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#968 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Powiedz/ powiedzcie mi po czym poznac orgazm...? Niby wiem, ze to stan maksymalnego podniecenia, ale jakie to uczucie? Czujecie ze cos wybucha? Albo ze jestescie slabe? Ja niestety (chyba) jeszcze tego nie doswiadczylam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
hyhy ![]() Dzisiejszy dzionek z Nim szybko zleciał...nawet za szybko, a on już musiał wracać ![]() Ogółem było baaaldzio fajnie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#972 |
BAN stały
|
ja miałam 17 lat... to było na wakacjach... pojechaliśmy całą paczką osiedlową na Mazury... a przespałam się z kolegą... razem wychowywaliśmy się (z racji tego że moja mama nas pilnowała przed szkołą), zawsze wszędzie ze sobą łaziliśmy, nawet na nasze studniówki poszliśmy razem... na imprezy razem...ile to razy ja nocowałam u niego lub on u mnie... bo się nam nie chciało zejść z pierwszego piętra na parter (mieszkalismy w bloku) wszędzie razem i każdy myślał że my jesteśmy albo będziemy parą... i chyba to przeświadczenie nas zbliżyło... dopiero po tym wydarzeniu zostaliśmy parą prawdziwą... byliśmy razem 3 lata... potem wszystko się rozmyło... ale do dziś jesteśmy szczerymi przyjaciółmi...
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Przyczajenie
|
też mi się tak wydaje....
napisałaś, że zaczęłaś szybko... jak to już długo... ?? a ja mam takie pytanko... jak chłopak się normalnie podczas stosunku "spuści" do prezerwatywy to można całkiem spokojnie dalej uprawiać sex ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Elwinka Czas edycji: 2008-06-29 o 10:40 Powód: Błędy |
![]() ![]() |
![]() |
#975 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pierwszy raz mielismy pod koniec marca. 30 bodajze. Kiedy facet skonczy, to jego przyrodzenie opada i jest wstanie 'powstac' dopiero po jakims czasie... Pol godziny chyba... Moj TZ mi tak mowil xd Chodzi Ci o to, czy ta prezerwatywe dlaej mozna uzywac? Czy o to, ze juz wypuscil z siebie cale nasienie i chcielibyscie bez..? Nie zczailam xd |
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Przyczajenie
|
nie, pewnie, że to nie źle, że pytasz, tylko myślałam że już dłużej współżyjecie ze sobą...
ale skoro tak, to pewnie, że masz jeszcze czas... widzę, że obydwie jesteśmy początkujące ;P a chodzi mi o to dokładnie, tak, czy tą prezerwatywę można dalej używać?? .... nie czy można już potem bez ;P jego nasienie jakoś z niej, nie wiem, nie wyleci.... ?? ;P |
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tą prezerwatywa dałaś czadu- przeczytaj ulotkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Przyczajenie
|
wiem co to ulotka...
i nie wiem po co ta ironia.... gdybym wiedziała i miała w tej chwili ulotkę, taka małą karteczkę, przed sobą to bym nie pytała... z biegiem czasu tez pewnie będę śmiała się ze wszystkich tego typu pytań, ale na razie.... |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Raczkowanie
|
![]()
A u mnie jeszcze pierwszego razu nie było.
Bo mnie i mojemu TŻ się nie śpieszy. Obecnie mamy po 17 lat a jesteśmy ze sobą od prawie dwóch. Bardzo się kochamy i chcemy poczekać,aż w pełni oboje będziemy na to gotowi.W dzisiejszych czasach się może to wydawać dziwne... bo robią to coraz młodsi.Ale ja myślę,że jak się na prawdę kogoś kocha,to sam seks nie jest najważniejszą wartością w związku ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Raczkowanie
|
ja mialam wtedy 15 lat i nawet nie znalam dobrze tego chlopaka ;P a robilismy to w takiej pozie ze ja mialam nogi do gory ma jego klacie a on mi dawal w moja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Raczkowanie
|
A u mnie jeszcze pierwszego razu nie było.
Bo mnie i mojemu TŻ się nie śpieszy. Obecnie mamy po 17 lat a jesteśmy ze sobą od prawie dwóch. Bardzo się kochamy i chcemy poczekać,aż w pełni oboje będziemy na to gotowi.W dzisiejszych czasach się może to wydawać dziwne... bo robią to coraz młodsi.Ale ja myślę,że jak się na prawdę kogoś kocha,to sam seks nie jest najważniejszą wartością w związku ![]() Pozdrawiam. no i bardzo dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Raczkowanie
|
.
Twoje oczy mówią wszystko więc nie musisz mówić i pisać, bo jak tak właśnie patrzysz na mnie - to wiem że Ty wiesz że ja wiem że Ty wiesz... Edytowane przez Pauliss92 Czas edycji: 2009-06-26 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Raczkowanie
|
To powodzenia Paulis,żeby się wszystko udało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Raczkowanie
|
Paulis powodzenia
![]()
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. Edytowane przez anulka0016 Czas edycji: 2008-09-08 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na pewno bd sie smiala xd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Raczkowanie
|
ja mile to wspominam chociaz mlodziutka bylam bo 15 latek na obozie:P no ale stalo sie nie zaluje bylo bosko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Przyczajenie
|
Ja tez swoj pierwszy raz przezylam niedawno ... jakies niecale dwa tyg. temu, po 4 i troche miesiacach bycia razem. Ehh nie bylo to za wspaniale przezycie :/ ja dziewica on prawiczek, zdecydowalismy zabezpieczyc sie i tabletkami i gumka. Krwawilam malo ale bol byl spory, mimo tego "robilismy to" ale skonczylo sie bardzo szybko, jakos nie umialam sie rozluznic i wogole bylam spieta... a potem czulam sie masakrycznie, a na dodatek po pierwszym razie mimo iz z gumka bylo wszystko okej ( i oby nigdy nic sie nie wydazylo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Raczkowanie
|
Lara Ty pisałaś wcześniej ,że szybko zaczełaś,że tak z ciekawości ile miałaś lat.?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.