|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... ;)
Nie wiecie czy w jakiejs Sephorze sa jeszcze perfumy Chantal Thomass osez moi?
Jak pytalam w grudniu Galerii Krakowskiej to juz nie mili - rzekomo wycofano, ale ja tym babkom do konca nie wierze W koncu byly u nas gora rok - dwa. Chcialabym je jeszcze powachac, zanim kupie (sa w perfumeriach internetowych). Z gory dziekuje
|
|
|
|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama się nadzwonilam po S. za czymkolwiek z Chantal Thomass i zero ![]() mam jej pierwszy zapach i chciałam coś jeszcze a tu taka niemiła niespodzianka a co do Ozez moi to jak niuchałam to pachniało waniliowo i bezą - przyjemnie ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- a ja mam pytanie, czy ktoś zna zapachy Clean ![]() np. Outdoor Shower Fresh Shower Fresh Warm Cotton Jest tylko 1 zapach Clean w KWC, ale jego nie ma w tym zestawie bo ten zestaw mnie kusi ![]() http://pl.strawberrynet.com/perfume/...113100/#DETAIL
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Planuję rozebrać niedługo kilka flaszek, m.in. Warm Cotton ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- A recenzje i wieści o nutach zapachowych znajdziesz tu: http://www.fragrantica.com/perfume/C...tton-3024.html i tu: http://www.sephora.com/browse/produc...egoryId=C20027
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo bardzo ci dziękuję to może się załapię na jakąś rozbiórkę Clean
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki
![]() A teraz jeszcze jeden "zaginiony" zapach. Bylam dzis w Douglasie i nie ma sladu po klasycznym Juicy Couture W e-shopie jest za smieszna cene 139 zl za 50-ke, wiec moze wycofuja i wyprzedaja? ten zapach ciagnie mnie i odpycha jednoczesnie, jest taki dziwny... kwiatowy, niby grzeczny, ale jednak charakterystyczny i meczacy.
|
|
|
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w e-Douglasie jest wiele produktów w cenach tylko w internetowym sklepie. Normalnie w sklepie jest w cenie stacjonarnej. Też na niego zwróciłam uwagę, bo 100 ml za 199 zł to super okazja. Ja swoją 30 ml kupiłam za 199 zł zaraz po premierze w D. i powiem ci, że ten zapach jest paskudnie trwały (wystarczy 1 psik) i po kilku latach nadal mam ponad połowę flakoniku. Zatem zastanów się, czy dasz radę zużyć 50 ml czy 100 ml
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ciężko nawet 30ml wykończyć ![]() ja swoją trzydziestkę mam już ze 3 lata fakt, że używam dużo zapachów na raz, ale ten akurat lubię i używam w miarę regularnie w ilości max 2-3 psików, gdzie zwykle ze 3 razy więcej...
|
|
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Rapuszko, w internetowym Douglasie JC 30 ml było za 99 zł
może się jeszcze pojawi, bo już raz wykupili, ale za kilka tygodni dorzucili ponownie.
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
A ja poszukuję podpowidzi, czy warto kupić
Sean John Unforgivable Black woman za 200 zł 75 ml ![]() Mam i znma jego zapach Unforgivable woman i jest całkiem ciekawy, ale jak jest z tym Black? Buteleczka pokazuje, że może być to coś mrocznego ![]() http://www.google.pl/imgres?q=Unforg...w=1280&bih=610
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Beeets ale śliczny flakon
|
|
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
też mi się podoba
i chyba się skuszę zamiast Michael Kors Plam beach 50 ml kors to nowość i jeszcze będzie w necie taniej niż w D. za 242 zł a black to edycja limitowana z 2008 i juz tylko dostępna na ebay EDIT przepadłam, bo przeczytałam, że Black jest podobne do Estee Lauder Bronze Goddess. A ja kocham El bronze Goddess ![]() zamawiam black
Miłośniczka kosmetyków naturalnych i nietestowanych na zwierzętach Jestem Naturalna Dusza Podróże Duszy Wybierz Zielone z CCL Edytowane przez beeets Czas edycji: 2011-04-07 o 22:32 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten najmniejszy mi sie nie za bardzo podoba, a to bardzo wazna sprawa
|
|
|
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta 30 ml w Douglasie internetowym, to limitowana edycja - travel edition http://pl.douglas-shop.com/douglas/p...000006709.html ja mam właśnie tą wersję i mam pewność, że mi się nie potłucze butelka w podróży - bo butelka jest z metalu ![]() ale na żywo jest urocza
|
|
|
#974 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, w macie swoje JC w tych ślicznych flakonikach "karafkowatych" czy w tych takich całych srebrnych (metalowych) wersjach podróżnych? Ropuszko, właśnie Ty piszesz że nie podoba Ci się 30-stka, ale masz na myśli ten właśnie metalowy "kontener" czy małą karafkę szklaną ale bez tych wszystkich bransoletek itd?
|
|
|
|
|
#975 |
|
Raczkowanie
|
Joy
Drogie Wizażanki, czy wie któraś z Was, gdzie można nabyć oryginalne perfumy Joy? Slyszałam o nich bardzo dobre opinie, w mojej perfumerii niestety nie występują. Chodzi mi o jakiś konkretny sklep oraz jeśli to możliwe to także o cenę, chociaż w przybliżeniu
|
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Joy
Joy można kupić w wielu perfumeriach internetowych, na przykład w zaufanej perfumeria.pl http://www.perfumeria.pl/produkt,,7028214,1,0.html
Chcesz kupować w ciemno? To dość ryzykowny pomysł, Joy to dość charakterystyczny zapach, nie każdemu będzie się podobał.
|
|
#977 |
|
Raczkowanie
|
Zapomniałam dodać, że chodzi mi o perfumerie w "realu", żeby móc przetestować zapach, sprawdzić jak reaguje z moją skórą, itd bo za tą cenę faktycznie boję się kupować w ciemno. Czy można spotkać je np. w Douglasie, Sephorze itp.? W moim mieście jest tylko jedna perfumeria, w której ekspedientki nie miały pojęcia o czym mówię
|
|
|
|
|
#978 |
|
Zakorzenienie
|
Joy'a nie dostaniesz w żadnych z tych perfumerii. Przynajmniej nie w Polsce.
|
|
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czemu, nie jest zla, tylko wole klasyczne karafki, prostokaty itd.
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#980 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
też bym chciałam chyba te perfumy, tylko sama nie wiem bo raz mi się wydaje że to gęsty ale zarazem owocowy zapach dla młodzieży z 'czymś ciekawym" a raz się zastanawiam czy nie jest za bardzo hmm dla starszych osób. i jeszcze jedno co mnie baaardzo zastanawia, dlaczego te perfumy u nas nie zyskały właściwie żadnej popularności, a teraz wręcz je wycofują z D. jak tu już było wspomniane za śmieszne pieniądze, podczas gdy w stanach swego czasu był po prostu na nie totalny szał i były meeeeega popularne, zwłaszcza chyba wśród nastolatek/młodych dziewczyn |
|
|
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na lato mam i kocham - Viva La Juicy (i ta różowa kokardka Dla mnie Viva La Juicy to o niebo lepszy zapach od ich pierwszego zapachu JC. Teraz poluję na ich najnowszy zapach Peace, Love & Juicy
|
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polskich nastolatek na nie nie stać?poza tym w Stanach perfumy są tańsze i sama marka chyba u Nas mało znana... ![]() co do zapachu, to nie dziwię się na wasze "chyba" bo troszkę dziwaczny jest, początek radosny, owocowy, słodki .... później pudrowy i troszkę męczący. ja go polubiłam od 2-3 niuchnięcia na wiosnę w sam raz, latem ten puder za bardzo daje po nosie mam w wersji podróżnej, metalowe
|
|
|
|
|
|
#983 |
|
Raczkowanie
|
A wiecie może, czy produkują jeszcze wodę toaletową (chyba) Tom Tailor? Takie różowe opakowanie... Może to mało precyzyjne, ale nie znam się na tym dobrze... A miałam to dawno temu i nie pamiętam szczegółów...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#984 |
|
korzonek
|
Dziewczyny, ile warta jest miniatura Eau de Givenchy?
|
|
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Bodytalk Woman Tom Tailor for women -Liquid Woman Tom Tailor for women -New Experience Woman Tom Tailor for women
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
kochane, czy znacie zapach Michael Kors Very Hollywood
![]() Oczywiście u nas się nie pojawił, tylko wrzucili latem kolorówkę very hollywood kors for Estee laduder very hollywood, ale o zapachu już zapomnieli ![]() Jest tylko 1 opinia na KWC, a zapach przedstawia się kusząco, ale cena poraża by brać w ciemno (50 ml za 260 zł, 100 ml za 340 zł) do jakiego zapachu można porównać Very Hollywood
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
Nivea Energy Fresh atomizer, gdzie kupić?
cześć dziewczyny,
kupiłam kiedyś dezodorant Nivea Energy Fresh w atomizerze, zakochałam się w nim, ale jak to zwykle bywa - była to miłość szybka i intensywna skończył się, a ja od kilku miesięcy poluję na niego. niestety nigdzie nie mogę go dostać. nie wiecie gdzie w Krakowie można go kupić?na wszelki wypadek załączam linka do recenzji https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ze.html&next=1
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nivea Energy Fresh atomizer, gdzie kupić?
W Krakowie to nie wiem, ale mozesz zamowic np. tu gdyby jednak w Krakowie nie było
:http://www.kupujemy.pl/dezodoranty--75ml--nivea--sixD-porownanie-cen.html
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2011-04-30 o 22:44 |
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nivea Energy Fresh atomizer, gdzie kupić?
dzięki, ale to jest w spray'u, a ja szukam w atomizerze
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

Jak pytalam w grudniu Galerii Krakowskiej to juz nie mili - rzekomo wycofano, ale ja tym babkom do konca nie wierze
W koncu byly u nas gora rok - dwa. Chcialabym je jeszcze powachac, zanim kupie (sa w perfumeriach internetowych). Z gory dziekuje

W e-shopie jest za smieszna cene 139 zl za 50-ke, wiec moze wycofuja i wyprzedaja?
w ilości max 2-3 psików, gdzie zwykle ze 3 razy więcej...