|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
tuńczyk duńczyk <><
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI
Matko, pięć lat na jutubie, A ONA WCIĄŻ NIE OGARNĘŁA POCZĄTKU LEWEJ BRWI nie wierzę że nikt jej nie zasugerował zajęcia się nią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja ostatnio testowałam próbki DB. Jedynym plusem jest mega krycie. Reszta do bani- kolor, efekt po paru godzinach. A już całkowicie ręce mi opadły przy testowaniu którejś tam z kolei próbki-kpo wyjściu spod prysznica, gdzie myłam twarz okazało się że podkład dalej na niej jest. Zmywałam go 4 dużymi wacikami z płynem micelarnym... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Konto usunięte
|
szczerze mówiąc już nawet nie pamiętam o co wtedy chodziło.
To były czasy wymazywania sobie nosa fotoszopem (#pamietam) i jedyne co mi utkwilo w pamięci to smutny film, że roi sobie przerwe, chlip, chlip, chlip... i powrót dosłownie za chwile. Co do reszty - w sensie dlaczego robiła tę przerwę itd to mam zaćmienie. |
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale jakie brudy masz na mysli? Te o T? Czy te zwiazane z jej yt? Dla mnie tez jest nudna i nijaka i taka byla i jest. I taka zwyczajna, dlatego dziewcyny ja ogladaja. Ogladalam ja z sentymentu. Dlatego trzeba troche poudawac, powiedziec pare slowek, ktore sa punktem zapalnym np plyn smierdzacy bobasem, zeby sie cos dzialo. Jak dostawala negatywne uwagi o kasie, markowych rzeczach zrobila filmik, jak to ciezko pracuje i to zycie pelne wyrzeczen, ona kiedys nie miala na takie wycieczki. Ano miala i wiem to od niej, bo pokazywala zdjecia i mowila o tym. Ale taki lzawy filmik budzi emocje, a o to chodzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://youtu.be/NWngubZt8SA |
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
"a na profilu szusz na facebooku można zobaczyć jej faceta jak pływa na materacu", "A wiecie że szusz wzięła ślub?", "o patrzcie, mieszkanie szusz", "a wiecie, że tomek od szusz to antenka?" i tak dalej... edit: a co do zwyczajności to ja wolę Nennkę i madzika ![]() a szusz niech sobie dogorywa na jutjubie w spokoju Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-05-07 o 13:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozumiem. Wydaje mi sie, ze wiele osob ja dlugo oglada, bo jest juz dlugo na yt i wiele informacji sama podala. Nie chroni swojej prywatnosci, sama mowila, ze T mial Zaproszenia na fb od nieznanych dziewczyn. Ja wypowiadam sie glownie o szusz, bo nie ogladam duzo dziewczyn, a szusz od poczatku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#968 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dzięki za link. Straszne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Konto usunięte
|
hej dziewczyny, podczytuje Was od jakiegos czasu i postanowilam sie odezwac. Powiem szczerze - juz myslalam ze sie uczepilyscie tej Szuszy (nie jestem jej stala widzka i jej nie subskrybuje) i jakiez bylo moje zdziwienie... Pod ostatnim filmem z testem podkladu Catrice zapytalam czemu nie stempluje gabka tylko mazia - pierwsze pytanie ever u niej - zamiast odpowiedzi dostalam bana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
tuńczyk duńczyk <><
|
Ja to nie cierpię jej nicku. Jak powiem szusz na głos, to jest mi jakoś niewygodnie w ustach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#972 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzialam Twoje pytanie, tzn nie wiem kto to itd. Ale takie pytanie kojarze. Ja tez dostane, juz sie szykuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kocham ten dystans do siebie u naszych Juciuberek. Kocham ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Też nie wiem w czym ta jej kontrowersja ma się przejawiać, w którymś tam vlogu ( z jakiegoś wyjazdu chyba) mówiła, że jest kontrowersyjna, bo jest po 30 a nie ma męża ani dzieci. Jasne, że jest takie zapatrywanie się, przynajmniej ja się czasem z tym spotykam, że do 30 to już czas, a nawet i mus mieć rodzinę ( z czym się nie zgadzam btw, bo każdy żyje jak chce), ale czy to taka kontrowersja ? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Raczkowanie
|
O matko...
![]() ![]() To ja idę zająć się sprzątaniem lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Rozeznanie
|
W komentarzach u Szusz:
"Iwona Zwierzyńska 1 godzinę temu Szusz! Jesteś jedyna, niepowtarzalna i kochana.My .które Cię stale oglądamy i tak wiemy kto co od CIEBIE "zgapił" Fryzurki w dobierane warkoczyki, makijaże są u Ciebie nie do podrobienia Tylko Ty wyglądasz w nich przeuroczo. Śliczna mądra WERONICZKO i w dodatku bardzo młoda pozdrawiam Cię cieplutko." |
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No niewątpliwie jest jedyna i niepowtarzalna, nikt nie smęci tak jak ona. Boże, kocham mój blender, wyjeżdżam dziś do domu rodzinnego, a miałam pełną michę sałatki warzywnej, której nie chciało mi się jeść, więc sobie ją zmiksowałam i wypiłam. ![]() Kupiłam sobie w promocji w Rossie (jednak złamałam się) paletkę cieni Bourjois Smoky Stories 06 Upside Brown i jest przepiękna. Polecam dziewczynom z żółtą/oliwkową karnacją i zielonymi oczami. ![]() Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2015-05-07 o 13:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla wielu dziewczyn jest autorytetem. Prowadzi kanal, biznes swoj, jest niezalezna i otwarta :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Użyszkodniczka
|
A propo testów u Szusz, jak już o niej mowa
![]() Coffe Latte 58 minutes ago Szuszku, kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem. Ostatnio zaczelas robic testy kosmetykow, ktore maja identyczna formułe jak testy Hani z digitalgirlworld13, także. ![]() Reply ¡ 2 szusz 6 minutes ago +Coffe Latte haha,to jest właśnie to, takie testy to first impression których Hania nie wymyśliła, to raczej jeden z rodzaju filmów które nagrywają wszyscy a ja pierwsze takie testy nagrywałam zanim Hania założyła kanał ![]() Reply ¡ 1 Także ten, Szusz jest pionierką polskich juciubowych testów ![]()
![]() |
#980 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Raczkowanie
|
Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI
Cytat:
Tylko chyba Hania kupuje sobie sama te podklady. A szusz dostaje z kosmetyki z ameryki. A i dodan, ze moze Hanka powinna poogladac i wypowiedziec sie o sposobie aplikacji produktow przez szusz, to byloby ciekawe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ostatnio za sprawą filmu Maxineczki zamówiłam na allegro matową pomadkę w płynie z Manhattan, jest genialna, nie dość, że pięknie wygląda na ustach, nie wysusza tak strasznie to jeszcze pachnie genialnie budyniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zadomowienie
|
https://youtu.be/_qvIvUTbkqk Maxineczka - mój codzienny makijaż
Nieraz mówiła o tym, że maluje się max. 3 razy w tygodniu, ale w tym filmiku jeszcze mówi, że na codzień nie chce jej się nakładać bronzera, cieni itd. Czy tylko ja tak mam, że odkąd zobaczyłam, że mogę lepiej wyglądać właśnie używając tych kosmetyków to trudno mi jest z tego zrezygnować? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#984 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Użyszkodniczka
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Konto usunięte
|
o taaaak <3 strasznie lubię te pomadki <3
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Koteł
|
Gdzie internet mnie zaprowadzil ![]() nie popieram dzialalnosci tak mlodych dzieci na youtube... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.