Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-07, 12:49   #961
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI

Matko, pięć lat na jutubie, A ONA WCIĄŻ NIE OGARNĘŁA POCZĄTKU LEWEJ BRWI nie wierzę że nikt jej nie zasugerował zajęcia się nią

ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 12:51   #962
stina1983
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
Serio podoba Wam się efekt tego DB Wear na twarzy?
Przecież na kilometr widać,że to maska mad maskami,matowa wykładzina
.

Ja ostatnio testowałam próbki DB. Jedynym plusem jest mega krycie. Reszta do bani- kolor, efekt po paru godzinach. A już całkowicie ręce mi opadły przy testowaniu którejś tam z kolei próbki-kpo wyjściu spod prysznica, gdzie myłam twarz okazało się że podkład dalej na niej jest. Zmywałam go 4 dużymi wacikami z płynem micelarnym...
stina1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 12:53   #963
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
co? jak? poproszę o streszczenie albo link
szczerze mówiąc już nawet nie pamiętam o co wtedy chodziło.
To były czasy wymazywania sobie nosa fotoszopem (#pamietam) i jedyne co mi utkwilo w pamięci to smutny film, że roi sobie przerwe, chlip, chlip, chlip... i powrót dosłownie za chwile. Co do reszty - w sensie dlaczego robiła tę przerwę itd to mam zaćmienie.
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 12:54   #964
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
tzn ja nigdy nawet nie brałam pod uwagę, że szusz może być w jakikolwiek sposób naturalnie kontrowersyjna dla mnie ona jest totalnie nijaka i rozmemłana i koło kogoś kontrowersyjnego to może stała gdzieś w kolejce w Almie.
I właśnie z tego powodu się dziwie, że wszystkie "wyciągane brudy" dotyczą szusz - dla mnie jest za nudna, żeby w jakikolwiek sposób obchodziło mnie jej życie
Ale ja też, jak już pisałam, szmat czasu jej nie oglądałam, od tych akcji jak sobie robiła przerwy z jutjubem, prawie płacząc przed kamerą :"D

Ale jakie brudy masz na mysli? Te o T? Czy te zwiazane z jej yt?
Dla mnie tez jest nudna i nijaka i taka byla i jest. I taka zwyczajna, dlatego dziewcyny ja ogladaja. Ogladalam ja z sentymentu. Dlatego trzeba troche poudawac, powiedziec pare slowek, ktore sa punktem zapalnym np plyn smierdzacy bobasem, zeby sie cos dzialo. Jak dostawala negatywne uwagi o kasie, markowych rzeczach zrobila filmik, jak to ciezko pracuje i to zycie pelne wyrzeczen, ona kiedys nie miala na takie wycieczki. Ano miala i wiem to od niej, bo pokazywala zdjecia i mowila o tym. Ale taki lzawy filmik budzi emocje, a o to chodzi.
lilianna_vivianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 13:00   #965
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
co? jak? poproszę o streszczenie albo link

A Hania XS pięknie wygląda, tak wakacyjnie i radośnie. Widać, że odżyła. Chyba mam nawrót sympatii do niej.

http://youtu.be/NWngubZt8SA
Stary 2015-05-07, 13:01   #966
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lilianna_vivianna Pokaż wiadomość
Ale jakie brudy masz na mysli? Te o T? Czy te zwiazane z jej yt?
Dla mnie tez jest nudna i nijaka i taka byla i jest. I taka zwyczajna, dlatego dziewcyny ja ogladaja. Ogladalam ja z sentymentu. Dlatego trzeba troche poudawac, powiedziec pare slowek, ktore sa punktem zapalnym np plyn smierdzacy bobasem, zeby sie cos dzialo. Jak dostawala negatywne uwagi o kasie, markowych rzeczach zrobila filmik, jak to ciezko pracuje i to zycie pelne wyrzeczen, ona kiedys nie miala na takie wycieczki. Ano miala i wiem to od niej, bo pokazywala zdjecia i mowila o tym. Ale taki lzawy filmik budzi emocje, a o to chodzi.
wiesz, to takie śmieszkowanie troche z mojej strony, nie wiedziałam jak to ująć, więc dałam te "brudy". Chodzi mi o to, że jak ktoś wpada (bo często jest tak, ze zarzucic "newsem" wpada ktos, kto się zazwyczaj nie wypowiada) to wpada z czymś o szuszu.
"a na profilu szusz na facebooku można zobaczyć jej faceta jak pływa na materacu", "A wiecie że szusz wzięła ślub?", "o patrzcie, mieszkanie szusz", "a wiecie, że tomek od szusz to antenka?" i tak dalej...

edit: a co do zwyczajności to ja wolę Nennkę i madzika
a szusz niech sobie dogorywa na jutjubie w spokoju

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2015-05-07 o 13:02
Stary 2015-05-07, 13:06   #967
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
wiesz, to takie śmieszkowanie troche z mojej strony, nie wiedziałam jak to ująć, więc dałam te "brudy". Chodzi mi o to, że jak ktoś wpada (bo często jest tak, ze zarzucic "newsem" wpada ktos, kto się zazwyczaj nie wypowiada) to wpada z czymś o szuszu.
"a na profilu szusz na facebooku można zobaczyć jej faceta jak pływa na materacu", "A wiecie że szusz wzięła ślub?", "o patrzcie, mieszkanie szusz", "a wiecie, że tomek od szusz to antenka?" i tak dalej...

edit: a co do zwyczajności to ja wolę Nennkę i madzika

Rozumiem. Wydaje mi sie, ze wiele osob ja dlugo oglada, bo jest juz dlugo na yt i wiele informacji sama podala. Nie chroni swojej prywatnosci, sama mowila, ze T mial
Zaproszenia na fb od nieznanych dziewczyn.
Ja wypowiadam sie glownie o szusz, bo nie ogladam duzo dziewczyn, a szusz od poczatku.
Stary 2015-05-07, 13:07   #968
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

dzięki za link. Straszne
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 13:10   #969
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:

dzięki za link. Straszne

To byl przedsmak ze strony szusz
Stary 2015-05-07, 13:13   #970
201607211122
Konto usunięte

hej dziewczyny, podczytuje Was od jakiegos czasu i postanowilam sie odezwac. Powiem szczerze - juz myslalam ze sie uczepilyscie tej Szuszy (nie jestem jej stala widzka i jej nie subskrybuje) i jakiez bylo moje zdziwienie... Pod ostatnim filmem z testem podkladu Catrice zapytalam czemu nie stempluje gabka tylko mazia - pierwsze pytanie ever u niej - zamiast odpowiedzi dostalam bana
201607211122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 13:15   #971
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Ja to nie cierpię jej nicku. Jak powiem szusz na głos, to jest mi jakoś niewygodnie w ustach

ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-07, 13:15   #972
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agatnik Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, podczytuje Was od jakiegos czasu i postanowilam sie odezwac. Powiem szczerze - juz myslalam ze sie uczepilyscie tej Szuszy (nie jestem jej stala widzka i jej nie subskrybuje) i jakiez bylo moje zdziwienie... Pod ostatnim filmem z testem podkladu Catrice zapytalam czemu nie stempluje gabka tylko mazia - pierwsze pytanie ever u niej - zamiast odpowiedzi dostalam bana

Widzialam Twoje pytanie, tzn nie wiem kto to itd. Ale takie pytanie kojarze. Ja tez dostane, juz sie szykuje pytanie o tluste wlosy tez usunela, tak samo jak komentarz pod filmikiem ze stokiem, ze jest autorytetem dla mlodziezy, a pokazuje, ze przed zjazdami pije piwo. Wszystko usunela.
Stary 2015-05-07, 13:18   #973
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agatnik Pokaż wiadomość
Szusz by Ci powiedziała: Coś Ci się nie podoba? Nie oglądaj albo chociaż siedź cicho!

Kocham ten dystans do siebie u naszych Juciuberek. Kocham Kabaret.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 13:21   #974
Ace_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
Wiesz jej problem chyba polega na tym, że ona próbuje wszystkim coś udowodnić, i nie umie już podejrzewam nic przeżywać prywatnie, wśród najbliższych. Do dobrego to nie prowadzi.
Swoją drogą muszą mieć "życzliwych" znajomych, skoro takie informacje wychodzą. A zresztą, wiele szczegółów sama podała, chcący albo niechcący.
Trochę prawdy napewno w tym jest. Ona trochę chyba chce mieć wszystko naraz - głośny ślub, o którym w kręgach youtubowych się mówi (jak Boogie na przykład, z resztą pod jej zdjęciami ze ślubu musiała się przypomnieć, że ona też zaraz panną młodą będzie), ale też prywatność.

Cytat:
tzn ja nigdy nawet nie brałam pod uwagę, że szusz może być w jakikolwiek sposób naturalnie kontrowersyjna dla mnie ona jest totalnie nijaka i rozmemłana i koło kogoś kontrowersyjnego to może stała gdzieś w kolejce w Almie.
I właśnie z tego powodu się dziwie, że wszystkie "wyciągane brudy" dotyczą szusz - dla mnie jest za nudna, żeby w jakikolwiek sposób obchodziło mnie jej życie
Ale ja też, jak już pisałam, szmat czasu jej nie oglądałam, od tych akcji jak sobie robiła przerwy z jutjubem, prawie płacząc przed kamerą :"D
niestety, ale prawda
Też nie wiem w czym ta jej kontrowersja ma się przejawiać, w którymś tam vlogu ( z jakiegoś wyjazdu chyba) mówiła, że jest kontrowersyjna, bo jest po 30 a nie ma męża ani dzieci. Jasne, że jest takie zapatrywanie się, przynajmniej ja się czasem z tym spotykam, że do 30 to już czas, a nawet i mus mieć rodzinę ( z czym się nie zgadzam btw, bo każdy żyje jak chce), ale czy to taka kontrowersja ? Znam dużo takich kobiet. No i jeszcze kawałek o tym jak to wszyscy się Szusz inspirują...
Ace_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 13:29   #975
stina1983
Raczkowanie

Cytat:

dzięki za link. Straszne
O matko... " Na pewno nie będę już nagrywać 3 filmów tygodniowo" i ile to pracy trzeba włożyć- ja wiem że trzeba, zdaję sobie z tego sprawę ale po co na ten temat tak biadolić.... "Tyle poświęcenia , rezygnacja z innych rzeczy"

To ja idę zająć się sprzątaniem lepiej
Stary 2015-05-07, 13:29   #976
L e n a a
Rozeznanie

W komentarzach u Szusz:
"Iwona Zwierzyńska 1 godzinę temu
Szusz! Jesteś jedyna, niepowtarzalna i kochana.My .które Cię stale oglądamy i tak wiemy kto co od CIEBIE "zgapił" Fryzurki w dobierane warkoczyki, makijaże są u Ciebie nie do podrobienia Tylko Ty wyglądasz w nich przeuroczo. Śliczna mądra WERONICZKO i w dodatku bardzo młoda pozdrawiam Cię cieplutko."
L e n a a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 13:39   #977
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez L e n a a Pokaż wiadomość
W komentarzach u Szusz:
Szusz! Jesteś jedyna, niepowtarzalna i kochana.My .które Cię stale oglądamy i tak wiemy kto co od CIEBIE "zgapił" Fryzurki w dobierane warkoczyki, makijaże są u Ciebie nie do podrobienia Tylko Ty wyglądasz w nich przeuroczo. Śliczna mądra WERONICZKO i w dodatku bardzo młoda pozdrawiam Cię cieplutko."

No niewątpliwie jest jedyna i niepowtarzalna, nikt nie smęci tak jak ona.

Boże, kocham mój blender, wyjeżdżam dziś do domu rodzinnego, a miałam pełną michę sałatki warzywnej, której nie chciało mi się jeść, więc sobie ją zmiksowałam i wypiłam.

Kupiłam sobie w promocji w Rossie (jednak złamałam się) paletkę cieni Bourjois Smoky Stories 06 Upside Brown i jest przepiękna. Polecam dziewczynom z żółtą/oliwkową karnacją i zielonymi oczami. Dla innych typów oczywiście też się nada, ale ma takie piękne przybrudzone beże i złota, które fajnie taki typ podkreślą.

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2015-05-07 o 13:41
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 13:44   #978
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez L e n a a Pokaż wiadomość
W komentarzach u Szusz:

Dla wielu dziewczyn jest autorytetem. Prowadzi kanal, biznes swoj, jest niezalezna i otwarta :P
Stary 2015-05-07, 13:46   #979
RudeOne
Użyszkodniczka

A propo testów u Szusz, jak już o niej mowa

Coffe Latte 58 minutes ago
Szuszku, kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem. Ostatnio zaczelas robic testy kosmetykow, ktore maja identyczna formułe jak testy Hani z digitalgirlworld13, także.
Reply ¡ 2

szusz 6 minutes ago
+Coffe Latte haha,to jest właśnie to, takie testy to first impression których Hania nie wymyśliła, to raczej jeden z rodzaju filmów które nagrywają wszyscy a ja pierwsze takie testy nagrywałam zanim Hania założyła kanał
Reply ¡ 1

Także ten, Szusz jest pionierką polskich juciubowych testów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-07, 13:51   #980
apiaQ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość

Szuszku, kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem. Ostatnio zaczelas robic testy kosmetykow, ktore maja identyczna formułe jak testy Hani z digitalgirlworld13, także.
Reply ¡ 2

szusz 6 minutes ago
+Coffe Latte haha,to jest właśnie to, takie testy to first impression których Hania nie wymyśliła, to raczej jeden z rodzaju filmów które nagrywają wszyscy a ja pierwsze takie testy nagrywałam zanim Hania założyła kanał
Reply ¡ 1

co za hipokryzja
apiaQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 13:51   #981
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI

Cytat:

Reply ¡ 2

szusz 6 minutes ago
Reply ¡ 1

Tylko chyba Hania kupuje sobie sama te podklady. A szusz dostaje z kosmetyki z ameryki. A i dodan, ze moze Hanka powinna poogladac i wypowiedziec sie o sposobie aplikacji produktow przez szusz, to byloby ciekawe.
Stary 2015-05-07, 13:57   #982
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
Tylko chyba Hania kupuje sobie sama te podklady. A szusz dostaje z kosmetyki z ameryki. A i dodan, ze moze Hanka powinna poogladac i wypowiedziec sie o sposobie aplikacji produktow przez szusz, to byloby ciekawe.
Mazianiem gąbka itp.

Ostatnio za sprawą filmu Maxineczki zamówiłam na allegro matową pomadkę w płynie z Manhattan, jest genialna, nie dość, że pięknie wygląda na ustach, nie wysusza tak strasznie to jeszcze pachnie genialnie budyniem taki tańszy odpowiednik NYXa
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 14:08   #983
Ms_E
Zadomowienie

https://youtu.be/_qvIvUTbkqk Maxineczka - mój codzienny makijaż
Nieraz mówiła o tym, że maluje się max. 3 razy w tygodniu, ale w tym filmiku jeszcze mówi, że na codzień nie chce jej się nakładać bronzera, cieni itd. Czy tylko ja tak mam, że odkąd zobaczyłam, że mogę lepiej wyglądać właśnie używając tych kosmetyków to trudno mi jest z tego zrezygnować? Czasami każdemu się nie chce, ok, ale mając tyle kosmetyków i umiejętności to trudno mi zrozumieć, że jej się po prostu nie chce. No nie wiem.
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 14:17   #984
stina1983
Raczkowanie

Cytat:

Reply ¡ 2

szusz 6 minutes ago
Reply ¡ 1

Szusz pierwszym Youtuberem Rzeczpospolitej Nagrywała zanim Hanka się urodziła
Stary 2015-05-07, 14:21   #985
Beata28Mys
Rozeznanie

Cytat:
Ale to jest wymyslona kontrowersja. Tak samo jak u Alex. Chociaz ona wydaje mi sie bardziej prawdziwsza w tym calym show. Zdaje sie, ze to Ty dziwisz sie, ze wszystke afery to zawsze szusz? Ale czy to nie ona sama tak duzo pokazala przed swoimi widzami? Jej cale mieszkanie bylo na jakims portalu, to obecne pokazala lacznie z lazienka i toaleta, blokami obok i widokiem z okna. Opowiada o planach wyjazdowych, znamy jej mame (insta). Jest nieostrozna. Kiedy pierwszy raz tutaj sie udzielilam wszystkie prawie na mnie napadlyscie, ze jestem niczym macierewicz, to niedorzeczne. Ale zadna z Was nie ogladala Alex i szusz rownoczesnie. Polecam i podtrzymuje to co posalam wczesniej. Mnie nie chodzi o prywatne sprawy szusz, tylko o jej zaklamany yt wizerunek mam w nosie z kim sypia. Wkurzaja mnie te teksty o wielkim biznesie i braku czasu, serio? Zupelnie jak u Alex. Brak jej pomyslu na siebie, to sobie delikatnie mowiac zapozyczyla. To jak taki big brother kontrolowany przez szusz. Powiem dupa i bedzie afera. Dzisiaj tez powiedziala takim tonem, zeby jej nie ogladc jak komus nie pasuje. Kiedys taka nie byla. Zauwazyla, ze taki format jak u Alex sie dobrze sprzedaje i to ciagnie. Klony, wszedzie klony. Tak szusz, spojrz w lustro.
Mozesz ta Alex podlinkowac?
Beata28Mys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 14:24   #986
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
https://youtu.be/_qvIvUTbkqk Maxineczka - mój codzienny makijaż
Nieraz mówiła o tym, że maluje się max. 3 razy w tygodniu, ale w tym filmiku jeszcze mówi, że na codzień nie chce jej się nakładać bronzera, cieni itd. Czy tylko ja tak mam, że odkąd zobaczyłam, że mogę lepiej wyglądać właśnie używając tych kosmetyków to trudno mi jest z tego zrezygnować? Czasami każdemu się nie chce, ok, ale mając tyle kosmetyków i umiejętności to trudno mi zrozumieć, że jej się po prostu nie chce. No nie wiem.
A ja jej zazdroszczę tego, że nie musi, że jej się nie chce. Marzy mi się cera, gdzie wystarczyłby puder matujący, a tak-moja cera to brzydal i mój największy kompleks, niestety ale nie wyjdę do ludzi bez zakamuflowania moich wykwitów i przebarwień. Jak się nie ma co się lubi... ehh
Stary 2015-05-07, 14:27   #987
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Mazianiem gąbka itp.

Ostatnio za sprawą filmu Maxineczki zamówiłam na allegro matową pomadkę w płynie z Manhattan, jest genialna, nie dość, że pięknie wygląda na ustach, nie wysusza tak strasznie to jeszcze pachnie genialnie budyniem taki tańszy odpowiednik NYXa
o taaaak <3 strasznie lubię te pomadki <3

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-07, 14:29   #988
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=r3vNAvvYQmo
L e n a a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 14:33   #989
kiziamizia91
Koteł

Gdzie internet mnie zaprowadzil
nie popieram dzialalnosci tak mlodych dzieci na youtube...

kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-07, 14:38   #990
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość

Juz ktos to zrobil. O swoich spostrzezeniach pisalam w innym zamknietym juz rozdziale watku.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości