|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fit life style - spełniając marzenia o szczupłej sylwetce, pełnej zdrowia i en
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fit life style - spełniając marzenia o szczupłej sylwetce, pełnej zdrowia i en
Wczoraj robiłam mielone i zamiast bułki tartej dałam mielone migdały. A potem je upiekłam w sosie pomidorowym i zdecydowanie zrobiłam za mało sosu, bo kotleciki wyszły bardzo suche (ze schabu). Macie jakieś pomysły?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
Brzmi pycha !
Zaga zrób sobie może czosnkowy na jogurcie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Raczkowanie
|
Karoo gratuluję 8 z przodu
Incognito wow gratuluję tych 5 tygodni bez słodyczy Mycha u mnie 2 koleżanki stosowały te koktajle i jedna była bardzo zadowolona a drugą bolał brzuch po którejś „dawce”. Wg mnie ma to sens gdy pije się od czasu do czasu, bo tak jak oni zalecają (chyba 2x dziennie) to dla mnie nuuudna i monotonna dieta Mycha, Anjaaali trzyma kciuki za obrony. Będzie dobrze Dziękuję za życzenia powrotu do zdrowia. Jest zdecydowanie lepiej choć jeszcze końcówka kataru. Z powodu przeziębienia weekend taki sobie. W sobotę poszłam na festyn do przedszkola z córką i myślałam, że zatoki mi uszami wyjdą. W niedzielę za to spacer po lesie 4km z wózkiem. Waga w niedzielę: 69,2 kg Za to w tym tygodniu nic jeszcze nie ćwiczyłam. Leń mnie ogarnął |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zrezygnowac zawsze mozesz, a drugi raz takiej propozycji mozesz nie dostac ![]() a I moze nastepnym razem bedziesz mogla sie zajac zmiana dzienna ![]() Cytat:
bede musiala wyprobowac a co zmieczenia miesa, to moja mama dodaje wode (1 szklanke chyba na 1 kg miesa), tylko ze to jak robi kielbase... nie wiem, czy w klopsikach by sie sprawdzilo ![]() Wczoraj bylam na moich wygibasach I mialam po tym tak zmeczone rece, ze ciezko mi bylo prowadzic I krecic kierownica ![]() Mycha, jak tam po obronie? Anja, powodzenia dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- ale mnie podpienili w pracy kolezanka mi powiedziala, ze szef ksiegowosci dziwil sie, czemu nie jestem w stanie zafaktorowac niektorych raportow, albo czemu zajmuje mi to tak duzo czasu... gdyby tylko mi ludzie bzdur nie pisali na raportach, to bylabym w stanie to zrobic szybciej... ehhh... czasem mi sie moja robota podoba, ale niekiedy jak mam zderzenie z tym calym burdelem, to mi sie odechciewa ![]() Tam, gdzie wyslalam podania dostalam 2 odmowy a od reszty brak odzewu... czuje sie taka do niczego... albo moje doswiadczenie I wyksztalcenie sa niczego nie warte, albo nie potrafie tego tak "sprzedac" na papierze, zeby sie wybic z tlumu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
![]() Medluję 5 na obronie ![]() Oficjalnie jestem kosmetologiem ![]() ![]() ![]() Wczoraj zjadłam tyle sushi, że chyba wszystkie diety poleciały na łeb na szyję ;P ![]()
![]() |
#967 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() gratulacje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#968 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]()
![]() |
![]() |
#970 | ||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Gratuluję!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#971 |
Raczkowanie
|
Apolinka też tak mam jak czytam o posiłkach dziewczyn. Ja też wiecznie spóźniona
Mycha gratuluję!! Incognito znajdziesz nową, lepsza pracę!! Trzymam za to kciuki. A ja znów wczoraj nie ćwiczyłam. Nie mogę się ogarnąć. Dziś znów sama cały dzień z dzieciakami, ale muszę się zmobilizować jak starsza będzie miała drzemkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#972 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sushi jest dietetyczne przecież ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam w planach ZWOW Tabate 13 + Zwow 28 ALBO TE DWA... https://www.youtube.com/watch?v=OFx1...5d2yJSJZ_lpb2s + https://www.youtube.com/watch?v=elUO...5d2yJSJZ_lpb2s Sama właśnie nie wiem co lepiej... Zuzka zawsze mnie niszczy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja sobie dzisiaj maznęłam pazurki na oczo☠☠☠itny róż ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#974 |
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj mam wolne w pracy
![]() Za to robię tort na zamówienie, bo dorywczo się tym zajmuje ![]() Także mam wyzwanie, co by nic nie próbować, na szczęście mam sprawdzone przepisy i wiem, że wszytko będzie dobre ![]() Dzisiaj na śniadanie duża kawa, dwie grzanki z awokado i 3 kosteczki czekolady, żeby mnie potem nie kusiło jak będę się z tym tortem bawić Do sklepu cukierniczego oczywiście rowerem pojechałam, mimo brzydkiej pogody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Raczkowanie
|
Kala ćwiczymy, ćwiczymy. Co prawda spać mi się chce strasznie. W czasie drzemki dziewczynek nie dało rady. Został wieczór na ćwiczenia
Rubella oj tort mmmm ![]() ![]() Karoo z nami z pewnością się uda!! Do końca lipca 6 tygodni. 1 kg tygodniowo i będzie super!! U mnie dziś mały sukces. Namówiłam straszą córcię na zjedzenie owsianki. Oczywiście smakowała. Jeszcze pół roku temu jadła wszystko co jej się dało, a teraz weszła w taki wiek, że wybrzydza.... Moja 2letnia buntowniczka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Raczkowanie
|
Mam kryzys... chodzę i podjadam. Co za beznadziejny dzień
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja zrobiłam TABATA spalacz, trening obwodowy Natalii Gackiej + 5min plank challenge - masakra, pot się lał masakrycznie ![]() Wyszło jakieś 45min ćwiczeń - nawet chyba niecałe ![]() Na jutro ugotowałam sobie jaglankę wiecie ![]() ![]() Po ślubie w lipcu zrobię sobie tydzień tylko na kaszy jaglanej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Raczkowanie
|
Kala jaki jest sens monodiety? Ja chyba cały czas chodziłabym głodna i myślała co innego mogłabym zjeść.
Edytowane przez zaga25 Czas edycji: 2015-06-18 o 23:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Raczkowanie
|
Apolinko, w ramach zamoennikow jem banany
![]() Ostatnio zjadlam pare rodzynek ![]() Tasiu, dziekuje : cmok: mam nadzieje ze w koncu cos sie ruszy : prosi:
![]() |
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że z Wami się wszystko uda
![]() Pogoda paskudna, bardzo. Wczoraj dorwałam czereśnie i się najadłam prawie że na noc, ale to pół kilo.. ale takie pycha były! Miałam pojeździć, ale chmury wiszą nisko i chyba tylko pod domem bym jeździła. No i mam zamiar dzisiaj trochę spacerować to tu to tam ![]()
![]() |
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sens - oczyszczenie ? Ponoć człowiek zupełnie inaczej się czuję jak się odkwasi. Po za tym ja zamierzam do tej kaszy dodawać np. jabłko albo warzywa... ale też zasadotwórcze wtedy ![]() ![]() I tak myślę żeby tylko tydzień jak już zrobić a nie 2 tyg ![]() Na razie z resztą postanowiłam że 1x dziennie będę ją jeść. I też dziś zjadłam jaglankę na wodzie z truskawkami i malinami ![]() A jutro na kaca, na śniadanie (bo dziś mam panieński mojej przyjaciółki najbliższej ![]() ![]() http://codziszjemnasniadanie.pl/post/95111512121 ![]() ![]() ![]() AHAAAAA No i najważniejsze - mimo końcówki @ i zakwasów - czyli woda zatrzymana w organizmie na bank ![]() ![]() ![]() Mój wynik to 68,4 kg ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
Pięknie
![]() Kupiłam sobie na all stempelki do paznokci ![]()
![]() |
#983 |
Rozeznanie
|
Cześć kochane
![]() ![]() Melduje także 5 z obrony II najwyższa średnia ![]() ![]() A co u mnie, dietetycznie do bani, niestety, ale trzeba powiedzieć sobie to w oczy że sp!$&%#@$*!# ostatni tydzień, ale dzisiaj zaczęłam się reaktywować. Rozpoczęłam prężnie poszukiwanie nowej pracy, wkurzyłam się bo menadżer nawet na rozmowę mnie nie zaprosił w sprawie awansu, olał mnie kompletnie. Ale nie przejmuje się w poniedziałek mam rozmowę do SOK ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Raczkowanie
|
Anja pieknie
![]() I trzymam kciuki za sok ![]() Musze sie pochwalic. Bylam na rozmowie z wychowawczynia corki i okazuje sie, ze jest ona najlepsza w klasie. Jest w klasie mieszanej zerowka/pierwsza klasa i jest lepsza nawet od pierwszoklasistow... Nawet jak dyrekcja patrzyla na jej osiagniecia, to byli pod wrazeniem. I mala zawsze przynosila pelno zadan domowych... Okazalo sie, ze sama dopomina sie o dodatkowe zadania ![]() ![]() ![]() Jestem z niej tak bardzo dumna ![]() Mam nadzieje tylko ze nie osiadzie na laurach ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Kala, super ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- U mnie na razie waga stoi w miejscu ![]() Pocwiczyc tez nie moge, bo jeszcze mnie zakwasy rwa od srody
![]() |
![]() |
#985 |
Rozeznanie
|
Gratuluje zdolnej córeczki
![]() ![]() A ja praktykuje kotleciki mielone z kasza jaglaną, zamiast bułki siemię lniane i smażymy na patelni ceramicznej ![]()
![]() |
#986 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkie szczupłe laseczki z tego wątku
![]() Rozpoczęłam przygotowania do modernizacji pierwszego postu, uzupełniłam trochę listę uczestników i jak o kimś zapomniałam to przepraszam jest 4 rano woda na kawę się dopiero gotuje ![]() Ja dzisiaj stanęłam na wagę i znów zdębiałam, wczoraj pokazała mi tak wredna kobieta 58,7kg?! ![]() ![]() Co do ćwiczeń i diety zrobiłam sobie przepiękny grafik ćwiczę wg niego i pilnuje jedzonka ![]() Dzisiaj będę robiła drobiowy krupnik z kaszą jaglaną, z warzywami ![]() ![]() Odbieram dzisiaj również z poczty nowy pas ![]() Po ostatnim tygodniu leczę siniacz-ki od tego kręcenia bioderkami, a mój M. powiedział że wyglądam jakby mnie po prostu ktoś skopał ![]() No a po z a tym weekend zapowiada się pracowicie, sobota niedziela do pracy, poniedziałek wolny, 5 dni do pracy i urlopik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeszcze mi się przypomniało, kiedyś któraś z Was pisała, że boryka się z zaparciami, też mnie to męczyło, ale od kilku dni rano na czczo jeszcze wypijam pół szklanki wody gorącej wody z 1,5łyżeczką siemienia i połową łyżki miodu i jest ulga ![]()
Anjaaali/165cm/68kg ![]() ![]() ![]() Budząc się rano, pomyśl jaki to wspaniały skarb żyć, oddychać i móc się radować – Marek Aureliusz Edytowane przez Anjaaali Czas edycji: 2015-06-20 o 03:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Moje dane: Wzrost: 168cm start: 70,4kg -> Cel: 62kg ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj na wadze 56,4
![]() Czyli cel prawie osiągnięty. Teraz wystarczą tylko ćwiczenia ale nie mam pojęcia co zrobić, żeby już nie chudnąć ale też nie przytyć. incognito6 gratuluję tak zdolnej córeczki. Teraz masz przed sobą nie lada pracę, żeby tego nie zniszczyć i nie przedobrzyć. Trzymam kciuki. ![]() Anjaaali pięknie. Gratuluję. kala2505 zazdroszczę chęci do robienia takich pyszności. Ja leń jestem i przygotowuję tylko mało pracochłonne jedzonko. Niestety nie bardzo smaczne. Wczoraj kupiłam sobie czerwone spodnie. Zawsze o nich marzyłam, ale moje uda nie wyglądały w nich dobrze. A teraz czuję się znakomicie. ![]() Dziękuję za wpisanie mnie na listę. Waga początkowa 64, obecnie 56,4 cel 55 Edytowane przez zaga25 Czas edycji: 2015-06-20 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Rozeznanie
|
No ja jestem na wyjeździe w pracy w Toruniu. Wczoraj o 4 śniadanie, jajko sadzone, bułka z pomidorem. Potem przekąski: wafle i marchewki, na obiad miałam zrobiona sałatkę z kurczakiem i na kolację 2 jajka na twardo i chlebek z awokado+ pomidor
Dzisiaj na śniadanie chlebek z awokado i kiełkami, mam zrobiona na obiad sałatkę z tuńczykiem, jeszcze coś tam przekąskę na kolację jajka zrobię ![]() Warunki polowe ale mus to mus ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Rozeznanie
|
zaga25 - powalający wynik
![]() ![]() ![]() Ja już po pracy, dzisiaj ładnie lekko jem, w pracy panuje jelitówka ![]() ![]() Na obiad omlet z warzywami sobie szykuję ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.