![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZŁY GINEKOLOG - kogo NIE polecamy
Lublin
dr Gajewska Nie wiem gdzie teraz przyjmuje, kiedyś na Nałęczowskiej. Kobieta bardzo wyniosła, nieuprzejma. Kazała się zawsze rozbierać na środku gabinetu, mimo, że był do tego specjalny pokoik. Na problemy z nieregularną miesiaczką przypisała mi wit. E ![]()
![]() |
![]() |
#962 |
Raczkowanie
|
Stargard Szczeciński
odradzam: dr. Misiak
Mam marzenia, nie cele w życiu. Marzenia brzmią bardziej romantycznie. ![]() Edytowane przez muminkowa_pani Czas edycji: 2011-09-24 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1) od polecania jest inny wątek 2) jak odradzasz, to tłumacz dlaczego - bo taki post jest niestety bez wartości...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Raczkowanie
|
![]()
wiem wiem, właśnie chciałam edytować, ale zaciął mi się internet.
odradzam dr. Misiak, sama tam nie byłam, ale z opinii znajomych i siostry: ostatnio przy wizycie mojej siostry u innego lekarza "chwaliła się", że przy badaniach, dziewczynie pękła błona dziewicza, ponad to, moja przyjaciółka wychodząc z gabinetu cała zapłakana nie mogła nóg połączyć, tak jej podrażniła macicę, jak stwierdziła "jak by mnie ktoś zgwałcił". Podobno chętnie wypisuje tabletki na usunięcie ciąży. Jak mówię, ja u niej nie byłam i nie mam zamiaru u niej gościć. Aha, koleżanka mająca problemy z jajnikiem została wyproszona. dr. Misiak powiedziała, że ta jest z NFZtu, a jej nie placom od dwóch miesięcy i ona jej nie przyjmie i ma się umówić prywatnie.
![]() |
#965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Raczkowanie
|
oj, daruj sobie zwracanie uwagi na ortografię czy wgl błędy. nie każdy urodził się słownikiem.
![]() |
#967 | |
Wtajemniczenie
|
Oto cytat z regulaminu:
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Raczkowanie
|
A ja nie polecam z Bydgoszczy: Grabca (Marek Grabiec przyjmuje na wyżynach), doktora Lacha (przyjmuje prywatnie w Fordonie oraz pracuje w szpitalu miejskim nr 2)! Pierwszy niemal mnie doprowadził do zawału serca nieprawidłową diagnozą, a drugi miał dyżur w trakcie mojego porodu - masakra - brak szacunku do pacjentki i ogólnie ciemny typ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Rozeznanie
|
Kraków
Promed rozrywki 24a Kazimierz Wąs Miły, ale niekompetentny, niedelikatny, z tych "katolickich z sumieniem" więc po antykoncepcję nie ma po co do niego iść. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM
![]() |
#970 |
Konto usunięte
|
GDAŃSK
Przychodnia Kilińskiego - Wrzeszcz; dr Zbigniew Gaweł Brak mu fachowej wiedzy na temat różnych rodzajów antykoncepcji (np. jednoskładnikowej). Miesza fakty dotyczące różnych leków (!!!). Podważa autorytet innych lekarzy (rozmowa dotycząca zmiany leku ze względu na interakcję) ![]() ![]() Jestem zdegustowana, dobrze, że przyszłam przygotowana, bo nawciskałby mi niezłego kitu:/ Badanie szybkie, sprawne, odrobinę bolesne, wykonane z użyciem jednej rękawiczki (dr ma dwie ręce ![]() Jedyny plus, że kolejek nie ma, po receptę można wpaść ![]() Uznał także, że grzybicy, która nie daje objawów nie trzeba leczyć. Partnera też nie. Edytowane przez 201708160922 Czas edycji: 2011-12-17 o 22:59 Powód: Dopisałam, co zapomniałam :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Raczkowanie
|
Rzeszów / Przeworsk
Z rzeszowa absolutnie dr Halina Wróbel - beztalencie totalne, gadki o radiu maryja, obraża pacjentki, gdybym zgodziła sie na jej leczenie miałabym problemy z zajściem w ciąze na 99procent- potwierdza to 3 kolejnych ginów u których byłam ![]() Z przeworska dr Adam Cużytek ma tyle negatywnych opini na necie że aż nie chce mi się pisać, wpiszcie sobie jego nazwisko i same się przekonacie. Ma tyle spraw sądowych założonych ( wiem bo niektóre prowadzi moja ciotka-prokurator) że powinni mu dawno odebrać prawo do wykonywania zawodu. Z Przeworska również sławiony przez niektórych dr Rudnicki, jedna moja koleżanka straciła przez niego dziecko bo nie wykrył powikłań w ciąży. Druga z tego samego powodu ostatni msc walczyła o życie dziecka. Miała łożysko przodujące co max do 4msc-a ciązy da się wykryc a potem trzeba pacjentke doprowadzić do porodu w miare możliwości szybko i za pomocą cesaerki a on jak zgłosiła się jakieś 2msce przed porodem z objawami towarzyszącymi komplikacjom przy łożysku przodującym kazał jej czekać i ,,wytrzymać'' jak najdłużej, bo to chłopak. Porażka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Przyczajenie
|
LUBLIN
NA ulicy Topolowej 7 Dr.Ireneusz Sawa.Prowadzi również prywatną praktykę,lecz niestety nie pamiętam gdzie.Idąc na godzinę powiedzmy 12 trzeba się liczyć z tym,że do gabinetu wejdzie się najwcześniej na godzinę 14.Nie szanuje czasu pacjentek,nie daje skierowania na podstawowe nawet badania,Cytologia wykonywana kiedy akurat mu się spodoba a nie terminowo,tabletki wypisywane na oko :jeśli będzie coś nie tak to zmienimy.Niekulturalny,wt rącający się w prywatne sprawy pacjentek nie mające nic wspólnego z badaniem.Opis może ciut chaotyczny,ale ciężko wytłumaczyć swoje wrażenia po wizycie u tego pana.Jeśli ktoś ma jakies pytania i wątpliwości proponuję sie samemu wybrać,żeby się przekonać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
BAN stały
|
![]()
Witajcie Dziewczyny, jestem nowa, wątek ciekawy i postanowiłam się podzielić
![]() Zdecydowanie nie polecam: Gdańsk- Dr Andrzej Laukienicki Byłam dwa razy więcej nie pójdę. Bardzo bolesne badanie, nie delikatny, na pytania odpowiada- nie wiem. Nie przeprowadza wywiadu, nie zleca badań, za to reklamuje i poleca środki antykoncepcyjne. Zapytał się tylko czy byłam w ciąży. Potwierdziłam, ciąże mam zagrożoną, wypisał zwolnienie, które poprawiał 3 razy, bo pomimo dyktowania, a także samodzielnego przepisywania, Pan Doktor ciągle źle wypisywał ... ![]() Po zakończeniu zwolnienia, ciągle miałam bóle i pojechałam na wizytę stwierdził, że mogłam wcześniej być i , że jak chce zwolenienie to mam iść do lekarza internisty. Wcześniej dzwoniłam to Pan Doktor stwierdził, że telefon jest dla prywatnych pacjentek i nie ma czasu na rozmowy. Szok! Wszystko zrzucam na wiek 1956! nie powinnien już pracować, jak ma problem z wypisaniem kwitków to strach mu swoje zdrowie powierzać! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Wtajemniczenie
|
KIELCE, dr Zofia Czarnocka-Kubara, przyjmuje w przychodni Crossmed na ul. Jagiellońskiej.
Nie wiem co przygnało mnie do tej przychodni i tego lekarza. Chyba to, że do swojej stałej pani ginekolog nie mogłam sie akurat dostać. Jestem miesiąc po laparoskopii, miałam torbiel jajnika. Jajnik ten boli. Czarnocka-Kubara nie ma w swoim gabinecie sprzetu do USG, powiedziala, ze w tej przychodni USG nie robią (na korytarzu słyszałam od jedenj z pacjentek, że robią ale tylkow czwratki, bo przyjezdza inny lekarz) i w/w doktor wysłała mnie na USG do "tego, a nie innegoo pana doktora, bo ma do niego wysokie zaufanie", napisała mu "list" rekomendacyjny i kazała sie do niego na USG udać. Jakoś nie wierzę w jej dobre intencje i zaufanie, a zapewne jest to ściema i dzielą sie zyskami, bo doktor ten przyjmuje tylko prywatnie. Co więcej, kobieta ma z 60 lat i nie zna sie niestety na nowoczesności, co za tym idzie miała słabe pojęcie o chorobie jaka jestem dotknięta, czyli endometriozie. Bez badań chciała mi przepisac hormony, które miałabym brac przez 8 miesiecy! Potrafi tylko wypisywac skierowania: wysłała mnie na badanie tarczycy, usg piersi i usg ginekologiczne. Doszukiwała sie Bóg wie czego. Siedziałam w gabinecie 40 minut, po 30 minutach dopiero łaskawie zaproponowała mi badanie, trwajace krótko. Guzdrała sie niemiłosiernie. Jako osoba miła, ale jako lekarz: NIEKOMPETENTNA! Nie polecam! Ani tej pani ani tej przychodni, ale to temat na osobny wątek, jesli ktos chce wiedzieć, czemu odradzam Crossmed, zapraszam na priv ![]()
![]() |
![]() |
#975 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Przyczajenie
|
Wrocław
dr Kurczowy, przychodnia TRR, Podwale 74 Facet może i jest kompetentny (był pierwszym i jedynym jak do tej pory ginekologiem który zrobił mi dopochwowe USG, ale z drugiej strony nie chciał mi zrobić cytologii jak mu powiedziałam że miałam robioną półtora roku wcześniej - stwierdził że to wystarczy chociaż na każdym kroku czytam, że cytologię się powinno robić co roku) ale jest też niemiły i niedelikatny. Badanie wykonuje w sposób bolesny, a jak jęknęłam z bólu to usłyszałam komentarz "a co pani taka jęcząca? współżycie to jej nie boli a wziernika się boi". Ogólnie cała wizyta jest przeprowadzona z wielką łaską z jego strony i ma się wrażenie, że się jest intruzem. Nie wypowiadam się na temat jego wiedzy medycznej, bo na szczęście do tej pory nie miałam problemów ginekologicznych więc nie wiem czy dobrze diagnozuje. Ale jeśli wam zależy na miłej atmosferze to radzę pójść raczej do dr Durys-Rabczyńskiej w tej samej przychodni. Jest miła, a przy tym podejrzewam że również dobra bo do niej jest największa kolejka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Raczkowanie
|
Wrocław
dr. Zbigniew Adamiak kiedyś przyjmował na pl. Dominikańskim. Przede wszystkim bardzo niedelikatny i nieuprzejmy. Przy poronionej ciąży zapytał czy to przypadkiem nie była wpadka, a kiedy powiedziałam mu o nazwie badania jakie przeprowadzał pierwszy lekarz spytał mnie co to w ogóle jest. Jak można powierzyć los swój i swojego dziecka lekarzowi, który nie zna się na podstawowych badaniach w razie wu? Dla mnie kompletna porażka i szczerze odradzam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Przyczajenie
|
Ktoś zna P.Ginekolog Ewe Krasnowską -kukiz w morągu która pracuje .. chciałabym znać opinie do tej Pani zamierzam sie do niej wybrać ale chciałabym wczesniej znać opinie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jak szukasz gina, to poszukaj w necie! a nie spamuj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Zadomowienie
|
ELBLĄG
1.Bukato: Za pierwszym razem zauważyłam że kazałą mi się szybko rozebrać na samolot wypisała recepty w locie i ledwo co zdąrzyłam się ubrać zawołała kolejną pacjętkę-wizyta prywatna Dałam jej drugą szansę jednak państwowo było jeszcze gorzej byłam max 5 min. nawet nie zdąrzyła mnie zbadać. 2.Owczarek Chodziłam do niego z 1 rok myślę że leczy dobrze ale nie lubie jego chamskiego zachowania mówienia że ładna pupcia sliczna z ciebie dziewczynka. Zrezygnowałam z niego. 3.Radziszewska Byłam raz i nigdy więcej do niej. Wydawało mi się że weszłam jak do obory brud smród a jej zachowanie ,,Siadaj na fotel,rozkracz te nogi'' tak nie zachowuje sie lekarz.. Przyszłam z problemem ale go nie otrzymałam.
![]() |
![]() |
#982 |
Raczkowanie
|
Częstochowa - dr Grażyna Adamkiewicz
Gabinet prywatny, ul. Starzyńskiego Do tej pani chodziłam prawie 6 lat i naprawdę żałuję, że tak się zmieniła. U niej odbyłam pierwszą wizytę i niejednokrotnie mi pomogła. Uważam, że jest kompetentna i sympatyczna, po za tym potrafi stworzyć naprawdę miłą atmosferę w gabinecie. Niestety od około roku jest co raz gorzej. Mam wrażenie, że liczą się tylko pieniądze a nie pacjenci. Pani doktor jest co raz bardziej rozkojarzona, na jednej wizycie mówi, że potrzebny jest jakiś zabieg, a na następnej twierdzi, że to w ogóle nie wskazane. Najgorsze jest to, że marnuje czas pacjentów. Umawia kilka pacjentek na tę samą godzinę, wizyta kosztuje 100 zł i jedna trwa około 20 minut (co raz krócej). Z tego co zauważyłam przez te lata najlepiej traktowane są tam kobiety w ciąży, pani doktor jest też położną, podobno świetnie prowadzi. Ostatnio byłam 4 osobą umówioną na godz 19, a przede mną było jeszcze 8 innych kobiet. Niestety doszłam do wniosku, że pora zmienić lekarza.
![]() |
#983 |
BAN stały
|
dziewczyny jeśli znacie jakiegoś ginekologa z Łodzi i okolic, który jest skory do łamania prawa to proszę o kontakt na mail przez forum. Pilnie potrzebuje wyrozumialego lekarza, który mi pomoże
Edytowane przez nocena Czas edycji: 2011-12-30 o 00:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Konto usunięte
|
Lublin
Ewa Siudak - za podejście do pacjenta i chamstwo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
Kielce
Magdalena Heltman-Ossowska ul.Daleka 5, przychodnia jest arogancka, niemiła i niedelikatna
![]() |
#987 |
BAN stały
|
ja np nie chodze do kobiet gin
raz byłam i ostatni zawsze wybieram pana gin . uprzejmego ,delikatnego ,wyrozumiałego ![]() polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Konto usunięte
|
Katowice, dr Słonicz.
Zaznaczam - lekarz b. miły, kulturalny, delikatny, przy porodzie super, nie czekał godzinami z cc a była konieczność. ALE to wszystko, bo było dobrze. Zaszłam drugi raz w ciążę, od początku okazało się, że ciąża bardzo nietypowa, umył ręce. I nie miałabym pretensji, gdyby wprost powiedział: wie pani, ja nie zajmuję się trudnymi przypadkami, proszę znaleźć jakiegoś speca od trudności. Ale facet mnie trochę zbył, było podejrzenie ciąży pozamacicznej a on kazał się zjawić po 2 tygodniach (a w tym czasie to i umrzeć mogłam). Niefajnie. Tak więc - jeśli chcemy iść na badania, prowadzić normalną ciążę - jak najbardziej polecam. Przy problemach odradzam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#990 |
Przyczajenie
|
Warszawa - dr. Sadowski, ul. Pawińskiego, przyjmował również w przychodni studenckiej na ul. Mochnackiego.
Poszłam do niego w sumie dwa razy - byłam pacjentką innego ginekologa w przychodni studenckiej, ale jako że zabrakło dla mnie numerka a potrzebowałam tylko recepty poszłam do rzeczonego pana doktora. Błąd. "Zaprosił" mnie na fotel a następnie zaczął wymieniać wszystkie choroby które mogę mieć. Powód - brązowawa wydzielina (okazało się, że z powodu infekcji gardła i brania antybiotyku krwawienie zaczęło mi się nieco wcześniej - oczywiście stosowałam dodatkowe zabezpieczenia). Wtedy dostałam nr komórki i polecenie zapisania się na dopochwowe usg - koniecznie jeszcze w tym samym tygodniu bo to odpowiednia faza cyklu. Poszłam do tego doktora prywatnie i nie dość że policzył mi za usg to doliczył 70 zł za wizytę! Zawsze gdy chodziłam prywatnie na badania nie doliczano mi kosztu samej wizyty! Ale pomijając, okazało się, że nic mi nie jest ale dr Sadowski zaczął wymieniać inne badania, które jego zdaniem MUSZĘ mieć zrobione jako osoba biorąca tabletki anty. Poza usg piersi co pół roku było tam też BADANIE DROŻNOŚCI JAJNIKÓW raz w roku! I kilkumiesięczne przerwy co dwa lata! Podziękowałam. Podsumowując - pan doktor najpierw straszy pacjentki a potem bez skrupułów wyciąga od nich pieniądze podczas zbędnych badań w swoim prywatnym gabinecie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:09.