![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie i staraczki
Beaurifuldream napewno nie 74. Rodzisz w listopadzie to wydaje mi sie ze 62/68 starczy
![]() |
#962 |
Raczkowanie
|
Moja roczna corka ma kurtki ze smyka na 74 to jest od 9do 12miesiaca wiec beauty bez przesady...poza tym w smyku masz rozmiarowke na jaki okres pssuje wiec latwo policzyc mysle ze 62na 68to max...rozbawilas mnie ta rozmiarowka 74
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
Beauty 68 bedzie git. Moja juz w marcu na styk mieściła sie w 68
![]() ---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- 68starcY Ci mysle do konca marca a w kwietniu juz inny kupisz,lżejszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Rozeznanie
|
Meg dla mnie nie bylo nic w tym abawnego, bo szwagierka dala mi zimowy kombinezon wlasnie na 74 i wcale nie jest jakis duzy. Chce kupic nowy, bo ten mi sie nie podoba. Jest niebieski, ale ma na sobie cekiny, wiec odpada.
Popatrze jeszcze na miejscu jak wygladaja te rozmiary, ale dziekuje za odpowiedz ![]() ![]()
![]() |
#965 |
Raczkowanie
|
Beauty rodzisz pod koniec listopada czyli to juz grudzien zima potrwa do marca wiec policz twoj synek w marcu bedzie mial 4miechy wiec jak mozesz ubrac 4miesieczne dziecko w kombinezon rozmiar 74 gdzie 74 miesici sie moja roczna cora twoj syn sie utopi .Ja wiekszosc ubranek kupuje w smyku i tam masz rozpisana rozmiarowke mysle z 68to bedzie dobre...chyba ze chcesz by synek utopil sie w 74 ale to juz twoj wybor
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
Te rozmiary to są jakieś dziwne. Z każdego sklepu inne. Np. 62 z h&m czy cool club wydaje mi sie takie duże, ze nie szybko w nie wejdziemy, a Dominik ma 5 tygodni, 4 kg.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
To jest zależne od tego tez jak dziecko szybko rosnie i jak długie sie urodzi. Nie wiem jak z kombinezonem na ta zime ale moja nosi juz rozmiar 74/80 a ma 8.5mies
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 |
Raczkowanie
|
To tez zalezy jakie dziecko nom ale 74 to rozmiar dla dziecka powyzej 9miecha a nie 4miech..u nas 12miechow skonczone a 80rozmiar jest za duzy podwijam rekawki u bluzek i spodni natomiast stopa duza but 21 i styknie moze na 3,4miechy...ja mam kombinezon ze smyka 80rozmiar i jest za duzy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem nie ma sztywnych ram ze 74 to dla dzieci powyżej 9mies. Sukienki 74 cora nosiła od czerwca juz,teraz ma bluzeczki 80 i sa ok,74 tez ok i tu zalezy jaka firma. A nie jest jakims klopsem. Miesiac temu ważyła 7900 przy 74cm. Takze nie ma reguł. Po drugie zima wiadomo ze cos Pod kombinezon sie ubiera i nawet lepiej zeby taki leżący brzdąc miał luźniej a nie ciasno zduszony.
---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Takze beauty moim skrnym zdaniem jesli bedziesz kupować w smyku kombinezon to 68bedzie super i starcZy Ci na cała zime ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Raczkowanie
|
Dusiolka mowisz ze twoja cora nosi 80rozmiar i jest ok a ma 8,5miecha no to niezle wyrosla Ci cora
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
Ona jak sie ur to była długa juz no 58cm no i waga 4100
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Raczkowanie
|
Dziś zaczynam ostatni 40 tydź czekam z niecierpliwością na ten dzień kiedy się moja kruszynka urodzi i powiem Wam że niesamowicie szybko minęło te 9 miesięcy aż za szybko chyba.A czy zbliża sie poród to nie wiem jestem z tych które nagle coś zbiera bo nic mnie nie boli...wyskoczył mi tylko lekki trądzik na twarzy co mnie zdziwiło bo przez całą ciąże miałam piękną cerę bez żadnych niespodzianek,w sumie dzidzia też się wyciszyła i to dużo no i piersi mnie trochę pobolewają ot tyle mi się dzieje.Miłego Dnia
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
Juz coraz bliżej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Raczkowanie
|
Fajny pomysł ciekawe czy u mnie by zadziałał ale warto spróbować.
![]() |
#975 |
Rozeznanie
|
Powiem Wam, że dla mnie te dziecinne rozmiary to czarna magia póki co. Nie umiem sobie wyobrazić jaki rozmiar nosi dziecko 4 miesięczne a jaki półroczne. Gdybym miała już dziecko, to na pewno byłoby mi łatwiej, dlatego proszę Was o poradę. Zdecydowałam, że kupię kombinezon w rozmiarze 68, ale u nas w Smyku już były przebrane i w tym rozmiarze był tylko jeden, niestety nie w moim guście. Stwierdziłam, że mam jeszcze czas i nie będę się na siłę uszczęśliwiała. Wolę zapłacić 20zł więcej i mieć taki jak mi się podoba, a nie byle jaki bo był tańszy. Jutro mam wizytę i dowiem się ile mój Synek waży i jaki jest duży. KobietaM czekamy, czekamy
![]()
![]() |
#976 |
Raczkowanie
|
U mnie nadal cisza ...
Nie mam na nic siły zmuszam sie do zrobienia czegokolwiek ehh jak długo jeszcze ???
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
Kobieta spokojnie jeszcze troche dni to terminu zostało
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
Kobieta u mnie nie zadziałała rozmowa taty z synem ale może ten nasz taki nieposłuszny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#979 |
Raczkowanie
|
Jejku chyba przeżywam załamanie,wszystko mnie złości płakać mi się chce 😪 z bezsilności chyba
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=KobietaM;52859221]Jejku chyba przeżywam załamanie,wszystko mnie złości płakać mi się chce 😪 z bezsilności chyba[/
to co jutro rodzisz / ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Raczkowanie
|
Nie wiem ale chciałabym już być po bo naprawdę jest mi ciężko
![]() |
#982 |
Rozeznanie
|
Jestem po wizycie. Nie miałam USG, będę miała jak skończę 32tygodnie. Tylko morfologie mam bardzo słabą. Jutro mam zrobić badania na obecność robaków, jeżeli nie w wyjdą to mam się położyć na 3dni do szpitala, żeby znaleźć przyczynę. Płakać mi się chce
![]()
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
Kobieta załamanie dobry znak u mni to była przepowiednia
![]() ![]() Beautifuldream będzie dobrze ![]() Mój teść miał dziś wypadek/stuczke dokładnie to nie wiem bo teście mieli jechać do banku, przed tym jeszcze teść pojechał do swojej mamy. Teściowa przyleciała na góre i mi mówi, że miał wypadek wyjechał babce i auto do kasacji (teściowa lubi koloryzować, więc może aż tak źle nie jest) Poleciała do teścia bo to niedaleko domu się stało. Czekam aż wrócą żeby wiedzieć coś więcej.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Docik opowiadaj co u Was ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Rozeznanie
|
Tzn. to ja sama zasugerowałam robaki. Koleżanka w ciąży miała taką niską hemoglobinę właśnie przez nie, a ja jeszcze niedawno miałam z nimi duży problem. Przez całe życie rodzice mnie nie odrobaczali, aż od pewnego dnia zaczęły się takie wymioty i bóle brzucha, że w ciągu 2tyg. schudłam 7kg. Wtedy okazało się, że to robaki. Kilka lat walczyłam, żeby je wytępić. Później profilaktycznie się odrobaczałam, ale zawsze gdy je miałam morfologia wychodziła mi słabo. Wyniki, które mam złe to: RBC 3.71, HGB 10.3, HCT 30.8 . Dzisiaj robiłam wyniki i przy pierwszym podejściu wyszły pozytywne.
![]() |
#986 |
Raczkowanie
|
Moja Tosia jakiś rok temu miała też bardzo kiepskie wyniki też dużo schudła obawiałam się najgorszego a okazało się po szczegółowych badaniach że mała miała owsiki wystarczyło dwie dawki leku i wszystko wróciło do normy łącznie z wynikami krwi tak więc organizm ludzki różnie reaguje na pasożyty...
---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Mam pytanie co jak twardnieje brzuszek i boli jak na okres niezbyt mocno ale boli ????
![]() |
#987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mozr to przepowiadacze bo normalne skurcze bys rozpoznała |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Raczkowanie
|
No też mi się tak wydaje tymbardziej że to tylko kilka razy na dzień tak boli
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem to macica przygotowuje sie do porodu,trenuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
Wiesx to normalne ze hemoblobina i zwiazanr x nia parametry spadajaa bo dzielisz sie z dzidziusiem; ) jz walczyłam 3/4 ciąży z hemoglobina ax pod koniec wyszłam na prostą. Dzień w dzien pilam sok z burakow bo tabl z zelazem nie dawaly rady u mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Raczkowanie
|
U mnie dziś tak jakoś nijak mam podłe dni wgl ostatnio wszystko mnie wkurza i ciągle bym spała ale nie da się trzeba posprzątać ugotować po Tosię do szkoły i tak w kółko wszystko byłoby ok mogę tak codziennie tylko że brakuje trochę siły na to wszystko.😞
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.