![]() |
#961 | ||||
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
Cytat:
![]() ![]() To jeszcze stres miałaś zamiast przyjemnych zakupów ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Moj tez ma codziennie a czasem dwa razy dziennie i kończy sie zawsze ulaniem ![]() Irmusia a jak u Ciebie z karmieniem? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gwiazda się przebudziła, myślałam że będzie amciu, witaminy naszykowałam, patrzę a ta śpi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
U nas w nocy o 4 było karmienie i teraz drugie. Fajnie ze tak przespał, tylko nadal te zielone kupki
![]() Możliwe, że dopiero teraz nie toleruje nabiału, który jem? Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zadomowienie
|
Witamy się i my, u nas pobudka o 4 i jeszcze mała śpi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moj tez sie juz kręci, slysze to postękiwanie ale jesc juz jadł godzine temu wiec pewnie zacznie sie jazda ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A propos wczorajszych rozmów, dostałam okresz 9 tygodni po porodzie. ![]()
![]() |
#967 |
Konto usunięte
|
Moj jadł o 22 potem o 4
![]() To chyba nie ma różnicy czy bym odbijała go czy nie bo mi sie strasznie rozbudza przy odbijaniu a i tak ulewa hmm Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
Szuuu a może on ma refluks?? Sprawdzał to ktoś?
---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- I pięknie spał!!! ![]()
#969 |
Zakorzenienie
|
Szuuu - ja jakiś czas temu odstawilam espumisan bo dawałam coraz więcej i częściej i po odstawieniu było lepiej. Teraz znowu gorzej ale chyba to co dostaje nie pomaga.. Od nocy odstawilam delicol, do czwartku do wizyty mam nie dawać, zobaczymy. Został dicoflor i Wit D.
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szuuu przykro mi, ze sie tak męczycie. Jeszcze jakbys nie byla z tym sama... Szuuu a Tz tak musi pracować ciągle? Chce? Czy to Wasza wspolna decyzja? ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Moja jadla o 21, o 2, o 6. Ale od 6 nie spala. Gadala sobie oglądała sufit ![]()
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
Szuuu - testy na alergie pokarmowa są średnio wiarygodne do 3 roku życia.. Raczej się takim maluchom nie robi, chociaż któraś pediatra coś wspominała o tym niby..
________ W nocy pobudki co 2-3 godziny z płaczem.. Nie dość że prawie nic nie jem to jeszcze dziecko tyle płacze.. |
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
Szuu- z karmieniem u nas byłoby super ale zawsze coś.. Teraz od dwóch dni bolą mnie sutki jak maly ssie. Takie mrowienie nieprzyjemne. I nie wiem dlaczego... Czytałam że to może być grzybica. Muszę kupić clotrimazolum i maltan znów bo nie wiem gdzie włożyłam. Może przejdzie.
---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Monika- przykro mi że tak się męczycie... U nas były karmienia po północy, o 4:30 i teraz o 7. Lubię to 😊
#973 | ||
celebriti
|
Cytat:
Szuu tez pomyslałam o refleksie. Wszyscy kolka kolka a moze być refluks. Masz klin ?
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
Szuu strasznie ci wspolczuje. Patryk tak sie darl wczoraj w koncu padl po kapieli i nawet go na jedzenie nie budzilam. Trzymaj sie kochana jestesmy z toba
![]() ![]() ![]() Moja dieta poszla w pi... jem to co mi sie nawinie z Patrykiem na rekach :/ On ma mega problem z zasypianiem jest spiacy ale ni chu... nie zasnie tak twardo zeby mozna bylo go odlozyc. Monika mam wrazenie wlasnie ze im wiecej i czesciej podaje sie tak jak np.u nas bobotic to jest gorzej tez musimy zrobic przerwe. Fartuch niezly klocuszek myslalam ze to Patryk jest grubaskiem ![]() Groszko szuu nie musi miec klina wystarczy podlozyc cos pod materac od strony glowy np.zrolowany duzy recznik. |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Postaram się odnieść do kilku ostatnio poruszanych tematów Szuu przytulam ![]() Co do tż - mój też bardzo dużo pracuje ale jak wraca to zawsze pyta jaki dzisiaj Zosia ma dzień i jak mam dość to ja zabiera a ja mogę się zająć sobą lub zrobić coś co nie dałam rady zrobić (wtedy nawet ugotowanie obiadu jest relaksem ![]() ![]() ![]() Zosia nosi rozmiar 56 na szczepieniu ważyła 3880 wiec teraz pewnie coś koło 4 i też mam nadzieje ze zimę przesmigamy w gondoli. Nocka u nas super cyc o 10 pobudka o 4 i o 7 także super ale wczoraj w dzień prawie nie spala A i jeszcze jedno może coś doradźcie: mam problem ze starszą córa budzi się co noc ok 3-4 od 2 tygodni i nie może zasnoc przychodzi do nas placze jęczy czasami Zosia śpi a ta marudzi nie raz schodzi nam godzina zanim znowu zaśnie nie chce jej wpuszczać do naszego łóżka bo się przyzwyczai i będzie masakra ale nie mam już siły nie wiem co robić macie jakiś pomysł? |
![]() ![]() |
![]() |
#976 | |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() u nas też nocka piękna- lulu o 21, flaszka o 4 i o 8 rano ![]() ![]() noo, pięknie pospał ![]() Cytat:
![]() strasznie sie stresuje tym dzisiejszym szczepieniem. tż w pracy. poprosiłam mame żeby ze mną pojechała.......
![]() |
#977 | |
celebriti
|
Haniula a ile ma córka lat ?
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki, czy któraś używa podkładów mineralnych?
mam do sprzedania podkład annabelle minerals - tonacja natural- kolor fairest. tu wklejam linka http://www.annabelleminerals.pl/skle...cienie-natural oczywiście jest jaśniejszy niż na tym zdjęciu. źle dobrałam tonacje i ciut za jasny mi jest. użyty 2 razy może- czyli pełny. sprzedam za 2 dychy, cena regularna to 34,90 ogólnie podkład jest genialny, dobrałam sobie inny kolor i używam cały czas. polecam ![]()
#979 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
Hej u nas nocka tez ok. Wczoraj po tych krzykach padła koło 20:00 potem nakarmiłam ja koło 23:00 I budzila sie 2 razy. Mam nadzieje ze dziś będzie lepszy dzień. Zbieram sie i idę załatwiać umiejscowienie mojego aktu ślubu w polskich księgach i muszę powymieniać wszystkie dokumenty na nazwisko męża. Potem dentysta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
Moja teraz odsypia poranne ogladanie sufitu
![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- A ja ogladam Na wspolnej na ipla ![]() ![]()
#982 |
Rozeznanie
|
Dopiero Was nadrobiłam
![]() od wczoraj próbuje Was dogonić ale zawsze coś wypadło. Co do boli brzuszka dzieciaczkow zwłaszcza Szuuu, Monika i Marei bardzo Wam współczuje bo najgorzej jest patrzeć jak dziecko cierpi i nic nie móc zrobić ![]() ![]() U nas rozmiar 56 w bodziakach a 62 w pajacach. Nasz synek jest długi a chudy wiec również daje nam miesiąc i przesiadziemy się do spacerówki choć chciałabym jak najdłużej pojeździć gondolą ![]() ![]() Nasze noce są dobre ale nie najlepsze ![]() ![]() Dzisiaj idziemy do pediatry bo po mleku z apteki kupy są zielone i zatwardzenie :/ do tego trzyma główkę tylko na jednym boku, kształt główki tez się nie polepsza ![]() Do czegoś jeszcze miałam się odnieść i nie pamiętam ![]() Aaa...u mnie nadal brak okresu i coraz bardziej kusi mnie zrobienie testu ![]() ![]() No i jeszcze gratuluję imponujących wag dzieciaczkow ![]()
#983 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie mam pełno sprzątania... Nie wiem skąd to wszystko się bierze, wiecznie śmieci pełno, pełno naczyń...
![]() Na obiad mam barszcz czerwony od mamy, ale oczywiście mój Tz nie lubi zup ![]()
![]() |
#984 | |
celebriti
|
Szu mogę Ci wysłać zdj z książki o refleksie jeśli chcesz
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
zmęczona podróżą i zmianą otoczenia, dziś będzie lepiej ![]() Cytat:
zawsze tak jest ![]() Cytat:
nie wiem ![]() mój synek miał zdiagnozowany i potwierdzony badaniami refluks i inaczej to się objawia Cytat:
też pomyślałam o grzybicy ![]() Cytat:
a może gdyby miała jakąś swoją przytulankę maskotkę? gdyby się obudziła to mogłaby się przytulić do niej i próbować usnąć dalej. mój synek mimo, że ma już 8 lat to nadal śpi ze swoim pluszowym pieskiem Cytat:
ja też ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znaczy naczynia zawsze w zmywarce lub pochowane wiec nie leza, wszystko sprzatamy na bieżąco. Ale kurz na szafkach i podlodze to jakas zmora. Codziennie to sprzatam i nadal syf. Kupiliśmy nowy odkurzacz i moze bedzie lepiej ![]()
![]() |
#987 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Zawijam się do endokrynologa, tż zostaje z córcią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
Baki zawsze były, wzbudzają ja z płaczem.. Może bez espumisanu mniej, jakoś lepiej było..
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Ja tu na dole nie mam zmywarki. Ledwo dorobilismy się pralki nowej. Ale masz rację, Princesika, z kurzem... Boże, jak to będzie, gdy dziecko Zacznie raczkowac
![]() Mehja, jak objawia się refluks?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.