![]() |
#961 | |
MamaKarolci28
|
Dot.: Mamusie lutowe - część II
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zadomowienie
|
Dziewczyneczki gratulacje udanych wizyt ! Tyle tu miałam pisać i już zapomniałam... A o tych infekcjach ciekawe czy w takim super badaniu jak robią w UK wynajdują jakieś leukocyty ,czyli przynoszę próbkę moczu a pani wkłada tam papierek magiczny i mówi że jest ok jak do tej pory... hmm... ale o ile jestem zdrowsza
![]() ![]() ![]() ![]()
#963 |
Zakorzenienie
|
Ja tam sie za duzo nie przejmuje...bedzie co ma byc...to czy bede sie martwic czy nie niczego nie zmieni...wiec powoli byle do wizyty i wtedy zobaczymy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#965 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- bylyscie nadzwyczajnie spokojne przez ostatnie pare godzin - nie mialam nawet wiele do nadrobienia ![]() ja bylam na spotkaniu ze znajomymi, Pola sie wyhulala i padla o 21 w 3 sekundy. ja pojadlam i teraz zgaga mnie chce zabic ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Raczkowanie
|
Hej nadrobienie graniczy z cudem .
Jesli chodzi o genetykę to moj M do zerówki był śnieżnobiały blondyn a teraz jest brunetem !! Mnie nie przeszkadzają podwójne imiona sama mam rzadko używam córka ma dwa to i drugi dzidzius tez bedzie miał . Marciar gratuluje ruchów. Moja córa tez na imię ma Nikola -teściowa jak usłyszała to do tej pory to pamietam " jak? Przeciez bede sobie język płatać! Nie lepiej było dać Ola. Czy Ania???!!!! " a teraz co " moja Nikolka moja wnusia najcudowniejsza wszystko dla Nikolki"! |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
Z tymi imionami to tak jest. Wszyscy beda wiedziec lepiej od nas ale to nasze dzieci wiec..
Ja uciekam spac. Cos dzis slabiej idzie nam spamowanie :-D na mnje jutro dentysta czeka. Mam nadzieje ze obedzie sie bez leczenia..bleh dobranoc kochane :-*
#968 |
Rozeznanie
|
MamaKarolci będzie córeczka
![]() ![]() Co do imion wszystkie są ładne tylko zależy jak się je wymawia, czy zdrabnia, bo niekiedy można całkowicie imię zniekształcić i wtedy już jest taki "kulfon" zamiast ładnego normalnego imienia ![]() Edytowane przez Magdzinska85 Czas edycji: 2015-09-19 o 04:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, nie odzywałam się od paru dni, ale czytałam Was na bieżąco
![]() Miałam wczoraj wizytę u gin-wszystko ok, dostałam już skierowanie na obciazenie glukozą, znoe morfologię i mocz...ale gdy wyszłam, spojrzałam na wyniki usg (zawsze dostaje taki maly wydruk) i martwie sie dlugoscia mozdzku, ktory wg usg odpowiada 18tyg3dniom, a ja jestem w 20 tyg i 4dniu!! Co prawda w nawiasie jest granica błędu-11 dni, ale i tak włączyła mi sie panika ![]() Na polowkowym mozg i cala glowka oceniona zostala bdb, a dzis takie jaja ![]() ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265223 Edytowane przez amb86 Czas edycji: 2015-09-19 o 07:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw sie kochana, to sa tylko statystyki, one sie moga wahać w przypadku dzieci. Tak samo jak niektóre maja krótsze o 2 tyg rączki a rodzą sie i wyglądają normalnie. Spokojnie, jest jeszcze czas zeby to wszystko sie wyrównało. Gdyby cos było nie tak to lekarz na pewno by wspomniał ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#973 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja po ciężkiej nocy i rodzinnym spaniu na kupę, bo w nocy była koszmarna burza i nawet kot nam się do łóżka zapakował ![]() ![]() Odkąd się obudziłam czuję Kluska i wreszcie doświadczam tych kopniaków w kręgosłup o których dziewczyny pisały ![]() Edytowane przez lamia12344 Czas edycji: 2015-09-19 o 08:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
Amb tak jak pisała Ja
![]() ![]() Jejuuuu moje dziecię tak mnie łupie od rana,że przypuszczam,że da mi jeszcze bardziej popalić niż Tusia jak była w brzuchu.
#975 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Odrazu by Cie kierowali na badania jakby na polowkowym cos wyslo nie tak. Serio, czasem to, ze w PL daja wyniki do reki jest gorsze bo czlowiek zobaczy, martwi sie a nie ma o co. Wszystko jest okej, inaczej juz bys o tym wiedziala ![]() Cytat:
A mnie tak sredniu lupie ![]() ![]() Kiepski mam humor. Pogoda okropna, szaro, buro I pewnie bedzie padac. Sprzatanie mnie czeka, a tak mi sie nie chce ![]() Ja bawcie sie dobrze!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Raczkowanie
|
Ależ Wam zazdroszczę dziewczyny, u mnie 20t i jeszcze nic nie czuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Zadomowienie
|
Basieku1 k tez nie czuje jeszcze kopniaczkow tylko motylki i jakby rybka pływała ale też jeden dzień porządnie a drugi malutko a dziś zaczynam 21tydz. Myślę, że na wszystko przyjdzie czas grunt to się nie denerwować
![]() W ogóle witam Was w słoneczna sobotę i zmykam do kuchni szykować imprezę urodzinowa tż ![]()
![]() |
#980 |
Rozeznanie
|
Cześć kobitki
![]() ![]() ![]() Agaczilla słodkie masz maluchy, moje też po mnie skaczą jak tylko się położe, do tego Witek teraz ząbkuje więc gryzie gdzie popadnie ![]() Mamusiaczek dzięki za cynk z poduchami w kauflandzie, zaraz jade ![]() ![]() Aa i co do imion to przy pierwszym dziecku teściowa tak nam dała popalić z imieniem, że przy drugim powiedzieliśmy jej jak syn ma na imię dopiero jak już był na świecie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
Hej. Jestem ledwo zywa. Nie wyspałam sie, jest mi niedobrze i mam beznadziejny humor...
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja udanego wesela ![]()
![]() |
#983 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie. Mojej znajomej gin nie robi usg za kazdym razem, a jak robi to bez tej kartki i ma spokoj, po prostu cieszy sie ciaza. Cytat:
![]()
![]() |
#984 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#985 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny spokojnie, doczekacie się tych kopniaczków lada dzień
![]() Ja właśnie skończyłam robić prażone jabłka do słoików, będzie do szarlotek. Zastanawiam się tylko,czy przetrwają do lutego, bo ja przy kp zawsze na początku unikam jakichś czekolad i innych przekąsek, a właśnie ostatnio robiłam sobie "dobrze" szarlotkami i innymi ciastami ![]() Ech idę jeszcze robić knedle ze śliwkami i pomrozić. Mamy tye jabłek i śliwek ,że nie wem co z tego zrobić, powidła robię do nalesników ale ileż można ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzięki postaram sie dobrze bawić choć ciężka noc za mna wiec jestem ma maksa zmęczona. Ale damy rade
![]() Cieszę sie ze pogoda u nas sie poprawiła - ciepło sie zrobiło i juz noe pada. Zostawiłam pole u dziadków i juz tęsknie ![]() Rodzice powiedzieli ze imię im sie nie podoba ale najważniejsze ze nam sie podoba bo to nasze dziecko wiec ok ![]() Nic to, kończę pisać bo mi sie mdłości robia od pisania na telefonie w aucie ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#987 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj sobie przypomniałam co miałam wczoraj napisać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#989 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy za tydzień koło Wawy i dzisiaj się okazało,że mamy jechać w piątek po południu, a nie jak myślałam- w sobotę rano. Więc po usg, które mamy o 16 pojedziemy OD RAZU do Wawy:/:/:/ Nie lubię tak na wariackich papierach:/ ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#990 |
Zadomowienie
|
Ha ! to mnie rozbawiło na maxa aż tż pytał co mi tak do śmiechu
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.