Mamusie lutowe - część II - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-18, 19:38   #961
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Dot.: Mamusie lutowe - część II

Cytat:
Napisane przez Magdzinska85 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny Nie było mnie tutaj 2 dni a postów tyle że nie da rady tego nadrobić
Mam już badania połówkowe za sobą Trwało 35 min ale jestem teraz bardzooo spokojna i mogę pomału zacząć szał ubrańkowy

Tym dziewczynom które są z Krakowa i okolic polecam Panią Dr Nocuń, badanie robi bardzooo dokładnie, wszystko omawia, pokazuje, dostałam 10 zdj +1 3d i do tego płytkę. Warunki super i sama Pani Dr bardzo miła.

Sprawdzone jest wszystko: serduszko, nerki, twarz, wargi (brak zajęczej), żuchwa, pęcherzyk moczowy, policzone paluszki itd. i wszystko jest w najlepszym porządku

Termin mam na 10 lutego i zaczęty 20 tydzień

Dziewczyny każdej z Was życzę takiego miłego badania połówkowego
Mamy ten sam termin cieszę sie ze polowkowe wyszło Tobie wzorowo to juz masz spokojna głowę córa czy synuś?
MamaKarolci28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 20:08   #962
Lola2828
Zadomowienie

Dziewczyneczki gratulacje udanych wizyt ! Tyle tu miałam pisać i już zapomniałam... A o tych infekcjach ciekawe czy w takim super badaniu jak robią w UK wynajdują jakieś leukocyty ,czyli przynoszę próbkę moczu a pani wkłada tam papierek magiczny i mówi że jest ok jak do tej pory... hmm... ale o ile jestem zdrowsza No i gratulacje tych wyczekanych kopniaczków cudne uczucie Co do imion to teściowie i młodzi chyba nigdy się nie dogadają u nas starsi wszystko negują ... takie ? nieee Takie ? nieee no i tak dalej
Stary 2015-09-18, 20:11   #963
agaczilla21
Zakorzenienie

Ja tam sie za duzo nie przejmuje...bedzie co ma byc...to czy bede sie martwic czy nie niczego nie zmieni...wiec powoli byle do wizyty i wtedy zobaczymy
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 20:51   #964
tygryszek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mamusiaczek Pokaż wiadomość
Hej😊 później nadrobię na kompie, a teraz na szybko 😊 w kauflandzie dzisiaj byłam i były poduszki do karmienia/ ciężarnych. Wypełnienie takie zwykłe poduszkowe, a nie kuleczki. Może którejś się przyda 😊
kurczę przeglądałam gazetkę i nie zauważyłam ich, pewnie jak jutro pojadę to już nie będzie

XII 2013
X 2014
tygryszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 20:59   #965
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
w k. wspominałam gdzie

ona się nie zna
Leże sobie słuchajcie i coś czuje tam w brzuszku i odruchowo rękę położyłam i nagle w to miejsce był dość mocny kopniak i niech mi ktoś powie ze w moim małych brzuszku nikt nie mieszka ależ to miłe uczucie
no mile to prawda ja juz zapomnialam od pierwszej ciazy jakie to extra

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Pękłybyście z moich dzieciaków...co chwila jest kęcić, tańczyć, tujić dzisiaj leżeliśmy na kocu na tarasie to oboje po mnie skakały i tujić
Moja tez przytulinska ostatnio trzeba korzysta poki chca, bo wejda w okres buntu za pare lat to ich wołem na buziaka sie pewnie nie zaciagnie

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Lola2828 Pokaż wiadomość
Dziewczyneczki gratulacje udanych wizyt ! Tyle tu miałam pisać i już zapomniałam... A o tych infekcjach ciekawe czy w takim super badaniu jak robią w UK wynajdują jakieś leukocyty ,czyli przynoszę próbkę moczu a pani wkłada tam papierek magiczny i mówi że jest ok jak do tej pory... hmm... ale o ile jestem zdrowsza No i gratulacje tych wyczekanych kopniaczków cudne uczucie Co do imion to teściowie i młodzi chyba nigdy się nie dogadają u nas starsi wszystko negują ... takie ? nieee Takie ? nieee no i tak dalej
w usa tobia tak samo ten papierek to na bialko w moczu, reszte maja w powazaniu chyba

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

bylyscie nadzwyczajnie spokojne przez ostatnie pare godzin - nie mialam nawet wiele do nadrobienia
ja bylam na spotkaniu ze znajomymi, Pola sie wyhulala i padla o 21 w 3 sekundy. ja pojadlam i teraz zgaga mnie chce zabic ide zaraz w kimono bo jutro weselicho. dobrej nocy
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 21:52   #966
Miniaczek86
Raczkowanie

Hej nadrobienie graniczy z cudem .
Jesli chodzi o genetykę to moj M do zerówki był śnieżnobiały blondyn a teraz jest brunetem !!
Mnie nie przeszkadzają podwójne imiona sama mam rzadko używam córka ma dwa to i drugi dzidzius tez bedzie miał .
Marciar gratuluje ruchów.
Moja córa tez na imię ma Nikola -teściowa jak usłyszała to do tej pory to pamietam " jak? Przeciez bede sobie język płatać! Nie lepiej było dać Ola. Czy Ania???!!!! " a teraz co " moja Nikolka moja wnusia najcudowniejsza wszystko dla Nikolki"!
Miniaczek86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 22:44   #967
marciar7
Zakorzenienie

Z tymi imionami to tak jest. Wszyscy beda wiedziec lepiej od nas ale to nasze dzieci wiec..
Ja uciekam spac. Cos dzis slabiej idzie nam spamowanie :-D na mnje jutro dentysta czeka. Mam nadzieje ze obedzie sie bez leczenia..bleh dobranoc kochane :-*
Stary 2015-09-19, 04:46   #968
Magdzinska85
Rozeznanie

MamaKarolci będzie córeczka od samego początku tak było że dziewczynka, w 12 tyg. lekarz potwierdził i w czwartek na połówkowych też Pani Dr powiedziała że nie ma innej opcji

Co do imion wszystkie są ładne tylko zależy jak się je wymawia, czy zdrabnia, bo niekiedy można całkowicie imię zniekształcić i wtedy już jest taki "kulfon" zamiast ładnego normalnego imienia

Edytowane przez Magdzinska85
Czas edycji: 2015-09-19 o 04:49
Magdzinska85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 06:34   #969
amb86
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, nie odzywałam się od paru dni, ale czytałam Was na bieżąco

Miałam wczoraj wizytę u gin-wszystko ok, dostałam już skierowanie na obciazenie glukozą, znoe morfologię i mocz...ale gdy wyszłam, spojrzałam na wyniki usg (zawsze dostaje taki maly wydruk) i martwie sie dlugoscia mozdzku, ktory wg usg odpowiada 18tyg3dniom, a ja jestem w 20 tyg i 4dniu!! Co prawda w nawiasie jest granica błędu-11 dni, ale i tak włączyła mi sie panika

Na polowkowym mozg i cala glowka oceniona zostala bdb, a dzis takie jaja Wiem, ze czasem 1mm zmienia tygodnie i dni ciazy, ale juz zaczelam sobie wkrecac jakies teorie

Edytowane przez amb86
Czas edycji: 2015-09-19 o 07:05
amb86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 07:35   #970
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amb86 Pokaż wiadomość

Miałam wczoraj wizytę u gin-wszystko ok, dostałam już skierowanie na obciazenie glukozą, znoe morfologię i mocz...ale gdy wyszłam, spojrzałam na wyniki usg (zawsze dostaje taki maly wydruk) i martwie sie dlugoscia mozdzku, ktory wg usg odpowiada 18tyg3dniom, a ja jestem w 20 tyg i 4dniu!! Co prawda w nawiasie jest granica błędu-11 dni, ale i tak włączyła mi sie panika

Na polowkowym mozg i cala glowka oceniona zostala bdb, a dzis takie jaja Wiem, ze czasem 1mm zmienia tygodnie i dni ciazy, ale juz zaczelam sobie wkrecac jakies teorie

Nie martw sie kochana, to sa tylko statystyki, one sie moga wahać w przypadku dzieci. Tak samo jak niektóre maja krótsze o 2 tyg rączki a rodzą sie i wyglądają normalnie. Spokojnie, jest jeszcze czas zeby to wszystko sie wyrównało. Gdyby cos było nie tak to lekarz na pewno by wspomniał

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stary 2015-09-19, 07:44   #971
amb86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Nie martw sie kochana, to sa tylko statystyki, one sie moga wahać w przypadku dzieci. Tak samo jak niektóre maja krótsze o 2 tyg rączki a rodzą sie i wyglądają normalnie. Spokojnie, jest jeszcze czas zeby to wszystko sie wyrównało. Gdyby cos było nie tak to lekarz na pewno by wspomniał

Też tak to sobie tłumaczę, tym bardziej że dwoje różnych lekarzy robiło usg w przeciągu tygodnia... Wczoraj gin posiedziała tylko, że do zapłodnienia może doszło nieco później, niż mi sie wydaje... No cóż, i tak nic nie poradzę, ale te myśli zostają w głowie..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-19, 07:58   #972
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak to sobie tłumaczę, tym bardziej że dwoje różnych lekarzy robiło usg w przeciągu tygodnia... Wczoraj gin posiedziała tylko, że do zapłodnienia może doszło nieco później, niż mi sie wydaje... No cóż, i tak nic nie poradzę, ale te myśli zostają w głowie..
Wiem ze w glowie rodzi sie sto mysli ja minutę i sama na pewno tez bym panikowala. Ale nie martw sie bo dr na pewno by ci powiedziala jakby cos bylo nie tak i skierowala na inne badania. Oni nie wspomninaja o takoch rzeczach bo uwazaja je za nornalne i ze nie trzeba pacjentce ktora sie nie zna wszystkiego tlumaczgc
Stary 2015-09-19, 08:03   #973
lamia12344
Rozeznanie

Cytat:

Nie przejmuj się, u mojego Michała wahania poszczególnych wymiarów były 2 tygodniowe. A tu mu nóżki wyszły za krótkie a tu obwód główki nie taki... Urodziło się normalne zdrowe dziecko Jeżeli lekarz nie zwrócił uwagi to znaczy że wszystko jest ok

Ja po ciężkiej nocy i rodzinnym spaniu na kupę, bo w nocy była koszmarna burza i nawet kot nam się do łóżka zapakował Zapowiadali piękna pogodę a tu zimno i mokro- miałam prać wózek i

Odkąd się obudziłam czuję Kluska i wreszcie doświadczam tych kopniaków w kręgosłup o których dziewczyny pisały

Edytowane przez lamia12344
Czas edycji: 2015-09-19 o 08:05
lamia12344 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 08:05   #974
butterfly20
Zakorzenienie

Amb tak jak pisała Ja - takie wahania wymiarów na tym etapie są całkowicie normalne. Skoro lekarze nie widzą nic niepokojącego, to dowód na to,że nie ma się co martwić

Jejuuuu moje dziecię tak mnie łupie od rana,że przypuszczam,że da mi jeszcze bardziej popalić niż Tusia jak była w brzuchu.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 08:34   #975
amb86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Wiem ze w glowie rodzi sie sto mysli ja minutę i sama na pewno tez bym panikowala. Ale nie martw sie bo dr na pewno by ci powiedziala jakby cos bylo nie tak i skierowala na inne badania. Oni nie wspomninaja o takoch rzeczach bo uwazaja je za nornalne i ze nie trzeba pacjentce ktora sie nie zna wszystkiego tlumaczgc

Cytat:
Napisane przez lamia12344 Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się, u mojego Michała wahania poszczególnych wymiarów były 2 tygodniowe. A tu mu nóżki wyszły za krótkie a tu obwód główki nie taki... Urodziło się normalne zdrowe dziecko Jeżeli lekarz nie zwrócił uwagi to znaczy że wszystko jest ok

Ja po ciężkiej nocy i rodzinnym spaniu na kupę, bo w nocy była koszmarna burza i nawet kot nam się do łóżka zapakował Zapowiadali piękna pogodę a tu zimno i mokro- miałam prać wózek i

Odkąd się obudziłam czuję Kluska i wreszcie doświadczam tych kopniaków w kręgosłup o których dziewczyny pisały

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Amb tak jak pisała Ja - takie wahania wymiarów na tym etapie są całkowicie normalne. Skoro lekarze nie widzą nic niepokojącego, to dowód na to,że nie ma się co martwić

Jejuuuu moje dziecię tak mnie łupie od rana,że przypuszczam,że da mi jeszcze bardziej popalić niż Tusia jak była w brzuchu.
Dzięki dziewczyny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-19, 08:49   #976
siasia13
Rozeznanie

Cytat:

Odrazu by Cie kierowali na badania jakby na polowkowym cos wyslo nie tak. Serio, czasem to, ze w PL daja wyniki do reki jest gorsze bo czlowiek zobaczy, martwi sie a nie ma o co. Wszystko jest okej, inaczej juz bys o tym wiedziala

Cytat:

A mnie tak sredniu lupie Troche jakby leniwe to moje dziecie. Rano lezalam pol godziny I czekalam na jakies znaki I sie doczekalam. Ale cienizna. M dawala mi bardziej popalic

Kiepski mam humor. Pogoda okropna, szaro, buro I pewnie bedzie padac. Sprzatanie mnie czeka, a tak mi sie nie chce

Ja bawcie sie dobrze!!!
siasia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 09:21   #977
Basieku1
Raczkowanie

Ależ Wam zazdroszczę dziewczyny, u mnie 20t i jeszcze nic nie czuję tylko pobolewa mnie czasem jak na miesiączkę i czuję rozciąganie, ale to chyba normalne
Basieku1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 09:24   #978
siasia13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Basieku1 Pokaż wiadomość
Ależ Wam zazdroszczę dziewczyny, u mnie 20t i jeszcze nic nie czuję tylko pobolewa mnie czasem jak na miesiączkę i czuję rozciąganie, ale to chyba normalne
No to tylko patrzec jak I ty poczujesz Rozciaganie normalne, dzidzius rosnie
siasia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 09:26   #979
NanaR
Zadomowienie

Basieku1 k tez nie czuje jeszcze kopniaczkow tylko motylki i jakby rybka pływała ale też jeden dzień porządnie a drugi malutko a dziś zaczynam 21tydz. Myślę, że na wszystko przyjdzie czas grunt to się nie denerwować
W ogóle witam Was w słoneczna sobotę i zmykam do kuchni szykować imprezę urodzinowa tż miłego dnia!

Dumna mama Dominika
07.02.2016
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-19, 09:46   #980
Caramel 85
Rozeznanie

Cześć kobitki czytam Was na bieżąco ale już nie mam zwykle czasu na odpisywanie :/ Gratuluję pierwszych kopniaczków i usg połówkowych ja połówkowe będę mieć 5 października więc jeszcze trochę poczekam. Moja córa w brzuchu jest dość ruchliwa i czuć ją bardzo często przez skórę. Zastanawiam się czy do dlatego że będzie z niej mały diabełek czy po prostu lepiej ją czuję bo to trzecia ciąża Z tego co zapamiętałam :

Agaczilla słodkie masz maluchy, moje też po mnie skaczą jak tylko się położe, do tego Witek teraz ząbkuje więc gryzie gdzie popadnie I fajnie masz że tak wcześnie chodzą spać! Moje zasypiają dopiero koło 20. Na szczęście wystarczy włożyć do łóżek i wyjść, zasypiają zupełnie same.

Mamusiaczek dzięki za cynk z poduchami w kauflandzie, zaraz jade może jeszcze coś będzie

Aa i co do imion to przy pierwszym dziecku teściowa tak nam dała popalić z imieniem, że przy drugim powiedzieliśmy jej jak syn ma na imię dopiero jak już był na świecie całkiem niezła metoda
Caramel 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 10:00   #981
agaczilla21
Zakorzenienie

Hej. Jestem ledwo zywa. Nie wyspałam sie, jest mi niedobrze i mam beznadziejny humor...
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 10:04   #982
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:

nie stresuj się wiem łatwo się mówi, ale sama zobacz wszystkie mamy termin na luty a rozpiętość w wyglądzie brzuszka, dolegliwości ciążowych jest ogromna tak samo z maluszkami owszem wymiary wymiarami, ale to maleństwo jeszcze urośnie zobaczysz i wszystko będzie dobrze, ale lekarz na pewno by coś zasugerował jeżeli bardzo Ciebie to stresuje może pomyśl o dodatkowej wizycie u lekarza ? bo pewnie do następnej wizyty daleko, a uspokoisz się
Cytat:
Napisane przez siasia13 Pokaż wiadomość
Odrazu by Cie kierowali na badania jakby na polowkowym cos wyslo nie tak. Serio, czasem to, ze w PL daja wyniki do reki jest gorsze bo czlowiek zobaczy, martwi sie a nie ma o co. Wszystko jest okej, inaczej juz bys o tym wiedziala

A mnie tak sredniu lupie Troche jakby leniwe to moje dziecie. Rano lezalam pol godziny I czekalam na jakies znaki I sie doczekalam. Ale cienizna. M dawala mi bardziej popalic

Kiepski mam humor. Pogoda okropna, szaro, buro I pewnie bedzie padac. Sprzatanie mnie czeka, a tak mi sie nie chce

Ja bawcie sie dobrze!!!
u mnie wczoraj 2 kopniaczki były jeden taki mocniejszy drugi słabszy dziś rano też poczułam ale delikatnie już
Cytat:
spokojnie poczujesz w najmniej odpowiednim momencie rozpłyniesz się z zachwytu
ja udanego wesela

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 10:43   #983
amb86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siasia13 Pokaż wiadomość
Odrazu by Cie kierowali na badania jakby na polowkowym cos wyslo nie tak. Serio, czasem to, ze w PL daja wyniki do reki jest gorsze bo czlowiek zobaczy, martwi sie a nie ma o co.

!

Dokładnie. Mojej znajomej gin nie robi usg za kazdym razem, a jak robi to bez tej kartki i ma spokoj, po prostu cieszy sie ciaza.

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
nie stresuj się wiem łatwo się mówi, ale sama zobacz wszystkie mamy termin na luty a rozpiętość w wyglądzie brzuszka, dolegliwości ciążowych jest ogromna tak samo z maluszkami owszem wymiary wymiarami, ale to maleństwo jeszcze urośnie zobaczysz i wszystko będzie dobrze, ale lekarz na pewno by coś zasugerował jeżeli bardzo Ciebie to stresuje może pomyśl o dodatkowej wizycie u lekarza ? bo pewnie do następnej wizyty daleko, a uspokoisz się
Daleko, ale odpuszcze. Miałam 2 usg w ciagu tygodnia u niezaleznych lekarzy, nie bede przeginała... Spokoj mnie ratuje
Stary 2015-09-19, 10:49   #984
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Moja kolezanka miala dopiero w 23 tyg wiec to mnei tez pocieszalo.. Juz niedlugo i ty poczujesz ja poczulam wczoraj ale teraz cisza wiec spokój nie

Cytat:
Napisane przez NanaR Pokaż wiadomość
Basieku1 k tez nie czuje jeszcze kopniaczkow tylko motylki i jakby rybka pływała ale też jeden dzień porządnie a drugi malutko a dziś zaczynam 21tydz. Myślę, że na wszystko przyjdzie czas grunt to się nie denerwować
W ogóle witam Was w słoneczna sobotę i zmykam do kuchni szykować imprezę urodzinowa tż miłego dnia!
Z tego co wiem od poloznej to na poczatku wlasnie w ten sposob mozna odczuwać ruchy wiec gratulacje
Stary 2015-09-19, 11:41   #985
butterfly20
Zakorzenienie

Dziewczyny spokojnie, doczekacie się tych kopniaczków lada dzień

Ja właśnie skończyłam robić prażone jabłka do słoików, będzie do szarlotek. Zastanawiam się tylko,czy przetrwają do lutego, bo ja przy kp zawsze na początku unikam jakichś czekolad i innych przekąsek, a właśnie ostatnio robiłam sobie "dobrze" szarlotkami i innymi ciastami

Ech idę jeszcze robić knedle ze śliwkami i pomrozić. Mamy tye jabłek i śliwek ,że nie wem co z tego zrobić, powidła robię do nalesników ale ileż można

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Napisane przez NanaR Pokaż wiadomość
przeważnie na początku jest takie delikatne smyranie, więc luz

Stary 2015-09-19, 12:04   #986
Zakorzenienie

Dziewczyny dzięki postaram sie dobrze bawić choć ciężka noc za mna wiec jestem ma maksa zmęczona. Ale damy rade

Cieszę sie ze pogoda u nas sie poprawiła - ciepło sie zrobiło i juz noe pada. Zostawiłam pole u dziadków i juz tęsknie
Rodzice powiedzieli ze imię im sie nie podoba ale najważniejsze ze nam sie podoba bo to nasze dziecko wiec ok w koncu kazdy ma inny gust.

Nic to, kończę pisać bo mi sie mdłości robia od pisania na telefonie w aucie

Stary 2015-09-19, 14:36   #987
Lola2828
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny dzięki postaram sie dobrze bawić choć ciężka noc za mna wiec jestem ma maksa zmęczona. Ale damy rade

Cieszę sie ze pogoda u nas sie poprawiła - ciepło sie zrobiło i juz noe pada. Zostawiłam pole u dziadków i juz tęsknie
Rodzice powiedzieli ze imię im sie nie podoba ale najważniejsze ze nam sie podoba bo to nasze dziecko wiec ok w koncu kazdy ma inny gust.

Bawcię się dobrze kochani ! To już ostatnie podrygi
Dzisiaj sobie przypomniałam co miałam wczoraj napisać Pewnie nie jedna z was słyszała że kobiecie w ciąży się nie odmawia bo się myszy zalęgną ? No to przejdę do sedna ostatnio się trochę z moim tż popstrykałam o jakieś bzdury nie nerwowo ogólnie a tu wczoraj jedziemy na zakupy po urlopowe bo pustka w domu , podniósł maskę samochodu żeby sprawdzić olej bo zrobiliśmy 2000 km a tu co ? mysza pod maską haha ale sie usmiałam z boku była tam jakaś gąbeczka zabezpieczająca coś tam a myszka pogryzła i zezarła połowę gąbeczki ! Także nie ma żartów z ciężarówkami
Stary 2015-09-19, 16:30   #988
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj sobie przypomniałam co miałam wczoraj napisać Pewnie nie jedna z was słyszała że kobiecie w ciąży się nie odmawia bo się myszy zalęgną ? No to przejdę do sedna ostatnio się trochę z moim tż popstrykałam o jakieś bzdury nie nerwowo ogólnie a tu wczoraj jedziemy na zakupy po urlopowe bo pustka w domu , podniósł maskę samochodu żeby sprawdzić olej bo zrobiliśmy 2000 km a tu co ? mysza pod maską haha ale sie usmiałam z boku była tam jakaś gąbeczka zabezpieczająca coś tam a myszka pogryzła i zezarła połowę gąbeczki ! Także nie ma żartów z ciężarówkami
Hahhaahha umarlam :-D od dzks jak ktos zechce mi odnowić to bede podawac twoj przyklad :-D
Stary 2015-09-19, 16:35   #989
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:

Udanej zabawy!!
My mamy za tydzień koło Wawy i dzisiaj się okazało,że mamy jechać w piątek po południu, a nie jak myślałam- w sobotę rano. Więc po usg, które mamy o 16 pojedziemy OD RAZU do Wawy:/:/:/ Nie lubię tak na wariackich papierach:/

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
No to przyznaj, czego Ci odmówił?Riki tiki fiki miki?

Stary 2015-09-19, 17:12   #990
Lola2828
Zadomowienie

Cytat:

No to przyznaj, czego Ci odmówił?Riki tiki fiki miki?
Ha ! to mnie rozbawiło na maxa aż tż pytał co mi tak do śmiechu nie to nie to u nas raczej odwrotnie jestem strasznie AAAA seksualna w ciąży Już sama nie wiem o co poszło ale jak zwykle on ma zawsze racje :P
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości