![]() |
#961 |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz.IV
Mnie też się nikt nie pyta
![]() ![]() Jelonek zdrowia dla córy. Jedynki górne nam wychodzą - pobudka co 30 min po paracetamolu 6 godzin spokoju. |
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
http://dziecisawazne.pl/jak-szkola-n...ojego-dziecka/
Zdrowia dla chorujących ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Mnie się pewnie mama tylko zapyta a tesciowa kupi co uwaza no a tak kto ma jeszcze cos kupic Młodej oprocz nas?:p ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
Aczka dzieki 😉 czuje się w miare, co prawda mdlosci mnie me za i jem na zmianę chleb z almette albo dżemem, ale jest dużo lepiej niż z Zuzia. Z Zuzia to caly 1trym przy wc kleczalam. 😁
Rodzina wie😉 moja strona bardzo sie cieszyla, z reszta wszyscy wiedzieli ze chcemy szybko 2 dziecko. Za to t powiedziała ze będzie ciężko, ze trzeba bylo odchowac Zuzie itd, a jak juz po czasie sie oswoila to powiedziała ze lepiej żeby byla dziewczynka, bo jak to tak żeby chłopiec z dziewczynka razem w pokoju. Ona ma swoją wizję na NASZE życie 😉 |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
Zachowanie t mnie rozsmieszylo, bo sama ma miedzy dziecmi rok i 8msvy różnicy. Tyle ze ona mieszkala z mama i babcia wiec zawsze kogos miala do pomocy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
Faaaajnie.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech sobie je trzyma dla siebie ![]() jelonek ale corcie wymeczylo bidulka ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
No staram się olewać ale t ostatnio sie zmienila, stala się wszechwiedząca, chce nam życie układać. Zuzi próbuje wcisnąć używane buty, ze mną ostatnio przez telefon sid klocila ze mialam wywolywany poród, chociaż nie mialam, no ..ale ona wie lepiej
![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- A co do brzucha, to jak mam obcisla bluzkę to juz widac. W szoku jestem, bo to jeszcze 3msc, z Zuzia nie bylo tak szybko widac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pozostaje wziąść wielki wdech, potem wydech, nie denerwować się i olać. Jak to ktoś powiedział: "Denerwować się to mścić się na swoim zdrowiu za głupotę innych". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak, ale czasem ręce opadają. To osoba, ktora mówi szybko ci chce powiedziec, a jak Ty mówisz, to ona w ogóle nie słucha ! Nakreca sie tylko na to, co chce powiedziec. O dana rzecz potrafi 5 razy mnie pytać 😁 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zadomowienie
|
Ewka wspolczuje sytuacji z t, zwlaszcza ze teraz potrzebujesz duzo spokoju. A maz nie moze jakos zadzialac zeby odpuscila?
Jelonek duzo zdrowka dla cory ![]() Jezeli chodzi o prezenty to tylko moja mama pyta co kupic. Jeszcze chrzestna cos fajnego kupi pewnie, chrzestny raczej nie a reszta znajac zycie albo nic albo tak na odczepnego byle co. Tak jak na chrzest byl przypadek zabawki, ktorej nie chcialo inne dziecko... ![]() Edytowane przez monnnia80 Czas edycji: 2015-11-19 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Konto usunięte
|
ewa współczuję t
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zadomowienie
|
Chyba ze drugiej ciąży szybko widac brzuszek 😊
ech te teściowe!... Nie przejmuj sie glupim gadaniem. moja t do rany przyloz, poważnie 😊 albo to ja się wyluzowalam. napad na lidla udany. Nawet mężowi samochodziki kupiłam strażackie 😁 N zlowia do ciagniecia z sorterem, poza tym tablice, autostradę, samochodziki do autostrady, puzzle 3d drewniane, zegar drewniany, sobie maslo orzechowe 😁 |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
Monia niefajne takie zachowanie, ze dostałyście zabawkę, bo ktos nie chcial, tragedia...
Nie ma sensu, żeby tz ingerował, to nic nie da, bo t jest w przekonaniu ze robi wszystko dla naszego dobra... Ostatnio jak byla, my z tz sie poprztykaliśmy o jakas ☠☠☠☠☠☠☠e, wina byla ewidentnie tz. T jak wychodzila, to do mnie mówi, żebym się nie denerwowala, ja się zaczęłam śmiać ze czasem się nie da, na co ona do mnie ze poklocilismy się z tz przez moje hormony. Powiedziałam jej, ze ciąża nie odebrała mi mózgu, wiec niech tak nie mówi. Naprawde, bezczelna sie zrobila ostatnio. Mieliśmy do niej jechac w sobotę ale szczerze nie mam ochoty.. |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Zadomowienie
|
My sie jakos dogadujemy co do prezentów i robimy tylko mikolajki, prezentów pod choinkę nie dajemy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
Biedro, wszystko dla Natalki kupiłaś? Tablice tez?😉
Wczesniej się lepiej dogadywałam z t, nawet jak mieszkalysmu razem. Teraz siedzi sama w domu i mam wrażenie, ze zwyczajnie jej sie nudzi, wiec ingeruje w życie innych... ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Polećcie proszę jakies fajne zabawki, bo sama nie wiem co kupic. Chce garnuszek z fp- jest jeszcze promo w Tesco? Myślałam o arce noego. Wózek mamy z rossmanna.. A tak to przeglądam zabawki i sama juz nie wiem 😁 |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zadomowienie
|
To ja dzisiaj lecę do Lidla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zadomowienie
|
Sprostowanie: Dla N tylko zlow, reszta na prezenty dla chrzesniakow
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
Biedro juz myślałam ze będziecie pisać po tablicy hehheeh 😁
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Zadomowienie
|
U nas jest szal na kubeczki z fp, samochodzik z napedem za 10 zl i pilke gumowa za 2.99 😉
a szczeniaczkowi-uczniaczkowi ucho nie działa, chyba bede reklamować... |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zadomowienie
|
Takie klocki kupilam na swieta
http://www.tchibo.pl/drewniane-klock...400078381.html Ale nie mam pomyslu co jeszcze... |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
Biedro pileczki mamy 3😁 a ucho nie działa nam od dłuższego czasu
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Biedro musze spojrzeć co to za metoda bo pierwszy raz sie spotykam 😉 Monia dzieki, klocki mamy... |
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
Ewka to globalne czytanie
![]() Ja nie mam w ogole jeszcze prezentu na swieta mam czas ![]() Ewka promocja promocja ale mogli wszyscy sie rzucić i zwyczajnie moze byc brak tych garnuszkow,nadal nie rozumiem jego fenomenu:p |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
Sortera nie mamy, a ze przy okazji on wydaje dzwieki, a mala lubi wszystkie zabawki z dźwiękiem, to dla nas fajna sprawa 😉
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Dobra. Wiem co to za czytanie, nazwiska nie kojarzyłam 😉 biedro kiedy chcecie zaczynać? ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- I mala lubi wszelkie manualne rzeczy. Wieze z Ikei dalej meczy, potrafi 20.in siezziec układać, wywalać i od nowa ulladac 😁 |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
Ewka moze klocki typu duplo?
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Biedro trzeba było kupic jeszcze lody o smaku masła orzechowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zadomowienie
|
Ewka, ja jakos szczególnie N nie planuje uczyć teraz czytać 😁 mamy niby jakies karty z serii kapitan nauka do nauki czytania, ale bawimy sie nimi w inny sposób.
chciałam dzis zamówić książki dla siebie i książeczki na Mikołaja jeszcze i dla malej Agatki urodzonej w poniwdzialek kosiazeczki kontrastowe, ale chyba nie będę męża drażnić dzis juz i poczekam kilka dni z zamówieniem, choc do jutra jest promocja w arosie. |
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Zadomowienie
|
Moja ostatnio lubi wszystko czym mozna krecic, mamy pociag z fp, potrafi siedziec i krecic koleczkami ze 15 minut
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zadomowienie
|
Dusiolka, dzieki, ze o lodach przypomnialas, bo może jeszcze raz dzis do lidla sie wybiorę 😉
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Dusiolka te klocki fajne. Ale nie wiem czy nie za mala na takie.
Monia ja mojej krecilam kolkami od wiezy z Ikei i zachwycona, rzuca tym klockiem i myśli ze będzie się kręcić 😂 o, może jakiś bączek by się przydał.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.