![]() |
#961 |
Raczkowanie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Melduje zaliczona siłownię i do tego pół godziny trening z piłką
![]()
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
madzia-w ...mam ćwiczenia...i tak nic to nie daje...
#963 |
Zakorzenienie
|
Hej ja tylko wpadlam zameldowac ze zyje ale padam na pyszczek. Z dieta ok, cwiczen brak, bo czasu brak. Jutro sie waze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zakorzenienie
|
Ale mnie boli brzuch przez ta @, mam biegunke, meczy mnie strasznie. Spalam 4h, obudzilam sie, umylam i ide spac, nie mam sily, dobranoc
![]()
#965 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() ![]()
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
Aguś nie poddawaj się. Spróbuj się tak naprawdę zabrać za ćwiczenia, 45min 5 razy w tygodniu i tak przez miesiąc, jak nie zobaczysz efektów to wtedy dopiero możesz ponarzekać
![]() Syska Mnie przy @ tylko czasami brzuch boli, ale biegunki nigdy nie miałam, może czymś się zatrułaś albo cię choróbko łapie. Ja mam luźniejszą k... jak np dnia poprzedniego nażrę się jak świnka a potem z rana na czczo wypiję kawę, przez 15-20 min boli mnie brzuch i mnie przeczyszcza ale potem czuję się świetnie ![]() Sandra gratuluje spadków ![]() Ja w tym tygodniu wyjdę na zero, przez to, że w niedziele tyle mi wciskali to teraz cały tydzień to tracę ![]() ![]() Melduję zaliczony rowerek 45min (19,7km) i killer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
Witam laseczki.
Ja od 3 na nogach bo moja córcia się podziębiła, nochal jej się zapchać, spać nie mogła, płakała, kaszlała no masakra normalnie. z tego względu na kijki czasu brak ale na jutro mam już mały plan zastępczy ale to jutro Wam opowiem jak mi się uda go zrealizować. Jutro ważenie....
#968 |
Raczkowanie
|
Magda to jest najgorsze, że raz sobie na coś pozwolimy a potem na wadze przez trzy dni mamy wyrzuty sumienia
![]() Skoro pochwaliłam Wam się sukienką to pokażę też i nasze obrączki ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę tej atmosfery, wybierania, przygotowań...
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() ![]() Nie widze na tel ![]() ![]() Dzien dobry ![]() Ja po hotelowym sniadaniu. W tym.hotelu duzo lepsze niz w poprzednim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
Zuzka No tak chore dzieci + nieprzespane noce, też tak mam
![]() ![]() ![]() Sandra ooo jaaa, jak nie lubię mieszanki złota żółtego i białego to te są śliczne ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Ania89 Baw się dobrze po szkoleniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Raczkowanie
|
Magda białe matowe złoto
![]() ![]()
Edytowane przez buldog25 Czas edycji: 2015-11-26 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Sandra gratuluję spadku! Obrączki nie w moim stylu, ale przecież najważniejsze żeby wam się podobały ![]() wczoraj zaliczyłam 125 minut ćwiczeń, znika mi cellu z pośladków, niestety jest jeszcze na udach ![]() niestety ja tak mam że czego bym nie zjadła to waga od razu to widzi, nie tak jak inne dziewczyny że mogą jeść ile chcą..... W podróży poślubnej byliśmy na Majorce - i wierzcie mi lub nie ale przez 14 dni przybrałam tam 5kg! (no ale jedzenie było nie do opisania ![]() Teraz przez wakacje za dużo sobie pofolgowałam i teraz mam.... a i te moje ćwiczenie były takie nieregularne.... Teraz ładnie regularnie ćwiczę ale waga leci u mnie tak wolno.... a i słodkim od czasu do czasu nie pogardzę ![]()
#974 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() buldog ja nie przepadam za białym złotem, ale sam motyw mi się podoba ![]() ![]() ![]() ania fajnie, że hotel zmieniony na plus ![]() ![]() ania86 oj to bardzo współczuję... znam Twój ból bo też mam tendencje do tycia, chociaż w 2tygodniowe wakacje all inclusive maksymalnie przytyłam 3kg ![]() ![]() zuza współczuję.. chore dziecko - masakra, nie śpisz ani Ty, ani ono... wszyscy się meczą ![]() ![]() Madzia ![]() ![]() sysa ja podczas @ też mam rewolucje żoładkowe. Najpier kilka dni przed mam zatwardzenie, aż mnie ![]() ![]() ![]() wstałam i zważyłam się - jest 66,5 kg ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
Sandra Naprawdę śliczne
![]() Ania86 Ja mam tylko trochę cellulitu na pośladkach, ale tylko trochę, za to na udach mam pełno rozstępów po ciąży, a z tym to już nic nie zrobię ![]() Ja mam tak samo, wystarczy pare dni i już tyję. Raz po świętach BN + Sylwester przytyłam aż 5kg ![]() ![]() Daga gratuluje spadków ![]() A ja jestem załamana, mieliśmy dzisiaj na kursie niemieckiego niespodziewany test/egzamin z całego poziomu B1. Babka zrobiła nam taki próbny, żebyśmy wiedzieli jak ma to wyglądać, masakra jestem GŁUPSZA NIŻ MYŚLAŁAM ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() madzia-właśnie ja jestem większym leniem niż żarłokiem-o ile potrafię w miarę tzrymać się z jedzeniem to z ćwiczeniami jest krucho... tyle się uczysz i tak słabo?? może stres cie zjadł ![]() ania86-doskonale cię rozumiem...o ile mi cieżko choć 1 kg sie pozbyć, to jak tylko na chwile odpuszczę waga od razu w górę, od razu pulpet na twarzy i opona na brzuchu... ania89-to masz takie tochę wakacje ![]() ![]() sandra-śliczne obrączki ![]() ![]() ![]() ![]() zuza-zdrówka dla córci ![]() daga-ja dzis też sie ważyłam...65,5...moja waga jak głupia fixuje...dopiero co było 67... sysa-może schudniesz przy okazji srawki ![]() gratuluje wam spadków ![]() ja dziś znowu sama w domku-ale dzis chyba pójdę do mamy ![]() ![]()
#979 |
Zakorzenienie
|
No co to za wpis ja się pytam? Odezwij się jak najszybciej!
#980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
beata wszystko ok? co się stało?
Aga no widzisz, waga już wróciła do normy ![]() ![]() ![]() Madzia ja ogólnie uważam, że niewiedza przy uczeniu się języka jest najfajniejszym i najważniejszym elementem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
beata wszystko ok? co się stało?
Aga no widzisz, waga już wróciła do normy ![]() ![]() ![]() Madzia ja ogólnie uważam, że niewiedza przy uczeniu się języka jest najfajniejszym i najważniejszym elementem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
beatka-kurcze teraz to się dopiero martwimy...czekamy szybko na więcej...mam nadzieję ze nic powaznego sie nie stało
![]() daga-ale przyznasz że można oszaleć jak w sobotę ważysz 65, w pn 67 a w czw 65,5... ![]()
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
No można oszalec, czlowiek popada w depresje widzac takie skoki na wadze... Masakra!
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Ja mam zawsze iegunke podczas @, co miesiac, masakra, z kazdej strony cos ![]() Buldog, mi sie takie obraczki nie podobaja ![]() ![]() ![]() Madzia, ja bede sie dzisiaj wazyla, az sie boje ![]() Aga, no widzisz mala, jestes piekna i szczupla ![]() Daga, jeju, dobrze, ze Ty tez masz biegunke przy @ ![]() ![]() Beatka, Odezwij sie jak najszybciej! ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Aaa, dostalam dzisiaj znowu cos od klienta, "za uprzejmosc", ale to mile ![]() ![]() ![]()
#987 |
Zakorzenienie
|
sysa-to najlepsze w pracy sklepie-mieć swoich klientów którzy przynoszą jakieś prezenty
![]() ja też mam przez pierwsze 3 dni @ rewolucje i sikawke ![]() ![]() ![]()
#988 |
Zakorzenienie
|
Ale Merci lezy nieruszone
![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Aaa, i jeszcze dostalam 4 lakiery do paznokci od pana, ktory pracuje w Paese ![]()
#989 |
Zakorzenienie
|
Hej ,
Ze mna wszystko okej. Kolano troche boli i psychicznie nie daje rady. Auto do kasacji. Wpadłam w poślizg i zatrzymałam sie na drzewie. Ale jutro chce iść normalnie do pracy bo inaczej bede musiała przejść psychiczne kontrole przez rożnych specjalistów...bo to wypadek w drodze do pracy... Jestem cały czas w dziwnym szoku i nie moge zebrać sie do kupy. Jestem teraz w łożku pod kołderka i spróbuje sie uspokoić p |
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mielismy dzisiaj test,zaliczony na 97% wiec dobrze ![]() Jutro ostatnie szkolenie,takie jednodniowe i powrot do domu ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.