|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
Hahahahahahaha - cudo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
Don't the sun look lonesome, oh lord lord lord, on the graveyard fence? Don't my baby look lonesome when her head is bent? Piszę. Edytowane przez szatanica1989 Czas edycji: 2015-11-18 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Karolina natomiast troszkę oszukuje a widzowie tego nie znoszą. Nigdy nie komentowałam Karoliny ponieważ akurat ją odbieram pozytywnie. Staram się zrozumieć motywy jej postępowania i je tłumaczyć właśnie dlatego że postrzegam ją pozytywnie. Oleska mówi o swojej otyłości i jest OK, dlatego i dla mnie jest OK. PS; Vlog Aggi, Agga w łóżku - skad my to znamy?? Edytowane przez Tatina1 Czas edycji: 2015-11-18 o 18:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
Taste of November jakie zmiany ;o
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
Wilk co zjadł babcie.
|
Cytat:
Poza tym z kolezanka stwierdzilysmy ze Karolina przytyla. Stwierdzilysmy fakt bez roztrzasania co je czemu nie cwiczy i ze o yesu o yesu jak mogla. Po prostu to co widac na zdjeciach nie pozorowanych. Dla mnie moze wazyc 50 jak i 100kg byleby byla wiarygodna a nie udawana. Jak tylko sie cos zacznie o czyjejkolwiek tuszy lub jej braku to od razu jak bumerang wraca Szusz i jej skinnyfat. Smieszne sa tezy ze albo jestem za mloda bo wierze w jedyne sluszne 36/38 lub zazdrosna (fu**ing seriously?!?!). O co? Stwierdzam fakt. Jak trawa zielona a niebo niebieskie. Karo sie przytylo. Kropka. O tym sie mowi bo oni wrzucaja duzo zdjec na ktorych ona wyglada tak jak rok temu (byl filmik w poscie) a gdzieniegdzie pojawi sie kwiatek ze chyba jest inaczej. Nikt jej nie wytyka ani Szusz ani NIKOMU ze sa okropne bo za chude/grube. O Olesce i Boogie sie nie mowi bo one wiedza ze waza wiecej i nie udaja ze sa skinny. Czasem tez byly konwersacje o nich. Czytajcie z zrozumieniem i wyczuciem... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Raczkowanie
|
https://www.youtube.com/watch?v=lWWWgl_iyDo
Filmik Aggi - vlog. Kogoś mi przypomina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
maxi z makijażem, podoba mi się, tylko usta bym odpuściła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Konto usunięte
|
Ale pojazd po vegeterrorystach na początku xD |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
Oparta na durnych stereotypach słabizna i spora ignorancja, ale co kto lubi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#972 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja koleżanka zrobiła kiedyś wegańską bezę, nie do odróżnienia od normalnej ![]() Edytowane przez SandyClaws Czas edycji: 2015-11-18 o 19:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
Zluzuj, dla mnie to, co usłyszałam na początku było słabe i koniec - lubisz i dla Ciebie nie jest słabe - okej, skąd pomysł, że oceniam CIEBIE przez pryzmat wypowiedzi tego ziombla? Naprawdę - na spokojnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Skinny fat to jest wlasnie okreslenie osoby w rozmiarze 32.34, 36, ktora jest szczupla, a czasami nawet bardzo, ale jej cialo jest malo jedrne, zero miesni, sklada sie ono z samego tluszczu. Tu masz idealne porownanie skinny fat z osoba szczupla i cwiczaca. http://www.bodyrock.tv/weight-loss/l...-fat-vs-toned/ ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
![]() Mam lepsza ![]() ![]() Edytowane przez 201607111040 Czas edycji: 2015-11-18 o 19:21 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
dostałam dziś tusz z kosmetyków z ameryki... nieofoliowany loreal volume million lashes - czy nie powinien być z folią?
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zadomowienie
|
Enjoy
![]()
#978 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Kociara
|
Munka i inne dziewczyny z Katowic - pomocy! Podajcie mi proszę namiary na miejscówki z dobrym jedzeniem (fajnie jakby był dowóz i menu po angielsku). Muszę znaleźć trzy: z kuchnią azjatycką, polską i włoską. Mogą być też dobre burgery. Cenowo dania główne do 40zł? Plis, plis, plis
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
Podam co wiem i co jem regularnie i uwielbiam, ale niestety nie damCi pewności co do dowozu i angielskiego menu, bo nigdy na to nie zwróciłam uwagi. Najlepsze śląskie burgery to moim zdaniem od lat - Mad Mick - pycha. https://www.facebook.com/madmickatowice/?fref=ts Pyszne jedzenie jest w Bistro Krystynka Wraca z Wiednia. https://www.facebook.com/Krystynkawr...ednia/?fref=ts Typowo polska, śląska kuchnia - pyyyycha w Szynk Old Fashioned - panczkraut pierwsza klasa! https://www.facebook.com/Szynk-Old-F...37907/?fref=ts Całe studia obżerałam się w Bistro Magiel - tanio, bardzo domowo i dowóz chyba jest. https://www.facebook.com/barbistro-m...00538/?fref=ts Najlepsza pizza 200% włoskiej we włoskiej - Len Arte - tu chyba jest menu po angielsku. https://www.facebook.com/lenarte/?fref=ts Pyszna i niewiele gorsza od ideału z Len Arte - Basiliana. Też na Mariackiej. https://www.facebook.com/Basiliana.Katowice/?fref=ts Najlepsze pierogi jakie jadłam poza babcinymi - Backstage - bywam często, jest przepysznie naprawdę i tanio dosyć, super klimat i obsługa, tylko nie wiem, czy dowożą :< https://www.facebook.com/BackStageKatowice/?fref=ts Co do azjatyckiej - jesli sushi to zdecydowanie Hana przy Silesii. https://www.facebook.com/HANA-Sushi-...83180/?fref=ts Jeśli curry - zdecydowanie Hurry Curry ![]() Polecam przejrzeć -> http://silesiasmakuje.pl/category/ugryz-katowice/ Każde z podanych miejsc jest na fejsbuku, więc możesz zrobić obczajkę ![]() ![]() Daj znać, co tam znajdziesz, bo to moje tematy i jestem ciekawa ![]()
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-11-18 o 19:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Raczkowanie
|
mi się o dziwo podoba wszystko, ale to pewnie kwestia gustu
![]() Mam tylko wrażenie, że taki makijaż lepiej wygląda na brunetkach niż na blondynkach, dlatego tak bardzo podoba mi się na Maxi. A co do samej Maxi, to mam wrażenie, jakby była trochę przybita/zmęczona? (jej prawo, wiadomo każdy ma słabszy dzień) |
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Zadomowienie
|
To chyba jest bronde
![]() Bogusia i nowa seria z fryzurami. Fajnie zrobiony ten film ![]()
#985 |
CzekoladoweLove
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Raczkowanie
|
nowe DIY u RLM
jak ktoś chce od razu przejść do sedna sprawy, to trzeba przewinąć do 2:45 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Raczkowanie
|
ściana chyba.
|
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
CzekoladoweLove
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też jestem drejkowa, ja sobie puszczam vines'y z Hotline Bling na poprawę humoru, jak widzę,gdy Drake szasta hamburgerami albo walczy na miecze świetlne to wymiekam <3
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam takie makijaże
![]() ![]() Widac w filmiku, że używała pędzli z MUR ciekawe jak z jakością bo z tego co widziałam jak na MUR tanie nie są ![]() Folię z MUR w kolorze rose gold też mam i uwielbiam ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.