Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-18, 17:47   #961
Munkaa
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy ktoś tu jeszcze kojarzy Drake z jego roli w Degrassi - namiętnie oglądałam ten serial
Tak!

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość

Hahahahahahaha - cudo <3
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 17:50   #962
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SandyClaws Pokaż wiadomość
No właśnie, zauważyłam że o ich tuszy tu się nie pisze, dziwne.
Mi się figura Szusz nie podoba, ale ja jestem fanką heroin chic, także to zrozumiałe, nigdy jednak bym nie powiedziała, że jest otłuszczona czy gruba, nigdy i bardzo się cieszę, że są tu jeszcze normalne kobiety, które potrafią stanąć w obronie innej sylwetki niż muskularna i z zarysowanym kaloryferem.
Ja co prawda ćwiczę i zachwycam się głównie figurami typu Doncze, ale uważam, że Szusz wygląda dobrze. Nie każdy musi mieć 15% tłuszczu w ciele, to że ona ma trochę więcej na nogach czy brzuchu, jeszcze nie oznacza, że jest niezgrabna, już nie mówiąc o tym, że gruba. Normalna sylwetka, "kobiece" kształty, może na okładkę SHAPE nie mogłaby trafić, ale na codzienne warunki prezentuje się bardzo ok.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 18:00   #963
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Tak!

Piszę.

Edytowane przez szatanica1989
Czas edycji: 2015-11-18 o 18:02
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 18:04   #964
Tatina1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chariaaa Pokaż wiadomość
Mi się wydaje, że temat figury Szusz powraca, bo o Szusz bardzo często toczy się tu dyskusja i do tego jest to osoba powszechnie nielubiana ( przynajmniej na wątku) i krytykowana za inne rzeczy, więc dlaczego by nie poplotkować o jej figurze, tak więc wiele osób mówi, że skinny fat, że brzuszek.
Wytyka jej się te mankamenty, bo dana osoba jej nie lubi, mimo, że obiektywnie Szusz nie ma "złej" figury. Po prostu jak kogoś nie lubimy to dostrzegamy w nim wady, a nie zalety jak np u Szusz duży biust, czy figurę klepsydry.
Do tego Szusz lubi eksponować swoją figurę przez ubiór i zdaje się, że jest z niej zadowolona albo nawet dumna ( jakim prawem, skoro nie jest fit!!!!!!)
Jeśli chodzi o Karolinę, to wydaje mi się że krytyka jej dotyka z powodu wahań wagi i zakłamywania rzeczywistości vide zdjęcia niecałej sylwetki, foty pod kątem, zdaje się że Karolina nie do końca akceptuje się w większej wersji i się do tego nie przyznaje. Do tego jest bardziej popularna niż boogie czy olesska, więc automatycznie więcej osób zauważa i komentuje jej sylwetkę.
Olesska otwarcie pisze że jest gruba, a boogie na jakichś wczasach odchudzających była i obydwie dziewczyny wiedzą, że idealnych modelkowych figur nie mają.

Sorry za przydługi wywód
I tu się zgadzam w 100%. Nie lubi się jej, ona sama nie robi nic aby to zmienić więc tym bardziej jest irytująca i postrzega się ją przez pryzmat jej arogancji. Sama nie przepadam za nią ale w kwestii figury nie jest źle biorąc pod uwagę bierny styl życia i nawyki żywieniowe. Myślę że figura jest jej atutem w przeciwieństwie do cery.
Karolina natomiast troszkę oszukuje a widzowie tego nie znoszą. Nigdy nie komentowałam Karoliny ponieważ akurat ją odbieram pozytywnie. Staram się zrozumieć motywy jej postępowania i je tłumaczyć właśnie dlatego że postrzegam ją pozytywnie.
Oleska mówi o swojej otyłości i jest OK, dlatego i dla mnie jest OK.

PS; Vlog Aggi, Agga w łóżku - skad my to znamy??

Edytowane przez Tatina1
Czas edycji: 2015-11-18 o 18:15
Tatina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 18:12   #965
Munkaa
Zakorzenienie

Taste of November jakie zmiany ;o

Stary 2015-11-18, 18:22   #966
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
No właśnie niekoniecznie, z tym kucharzem w domu to różnie bywa. Ja przez 27 lat życia miałam problem, żeby przytyć i nabrać trochę ciała, pomogło mi zamieszkanie z kucharzem.

Tak, tak!
Jeszcze From Time bardzo przyjemne: https://www.youtube.com/watch?v=0M4nKru2H_Q

Doncellita dodała na swojego fit-instagrama zdjęcie pupy w tych gatkach: https://www.instagram.com/p/9mPEsONh...=food_gym_girl . Chciałam wrzucić linka, ale widzę, że jednak zrezygnowała i już usunęła.
Mysle, ze to moze dzialac w dwie strony ; ) jesli sie tylko chce.
Poza tym z kolezanka stwierdzilysmy ze Karolina przytyla. Stwierdzilysmy fakt bez roztrzasania co je czemu nie cwiczy i ze o yesu o yesu jak mogla. Po prostu to co widac na zdjeciach nie pozorowanych. Dla mnie moze wazyc 50 jak i 100kg byleby byla wiarygodna a nie udawana. Jak tylko sie cos zacznie o czyjejkolwiek tuszy lub jej braku to od razu jak bumerang wraca Szusz i jej skinnyfat.
Smieszne sa tezy ze albo jestem za mloda bo wierze w jedyne sluszne 36/38 lub zazdrosna (fu**ing seriously?!?!). O co? Stwierdzam fakt. Jak trawa zielona a niebo niebieskie. Karo sie przytylo. Kropka. O tym sie mowi bo oni wrzucaja duzo zdjec na ktorych ona wyglada tak jak rok temu (byl filmik w poscie) a gdzieniegdzie pojawi sie kwiatek ze chyba jest inaczej. Nikt jej nie wytyka ani Szusz ani NIKOMU ze sa okropne bo za chude/grube. O Olesce i Boogie sie nie mowi bo one wiedza ze waza wiecej i nie udaja ze sa skinny. Czasem tez byly konwersacje o nich. Czytajcie z zrozumieniem i wyczuciem...
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 18:23   #967
Tatina1
Raczkowanie

https://www.youtube.com/watch?v=lWWWgl_iyDo

Filmik Aggi - vlog. Kogoś mi przypomina

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-18, 18:32   #968
marynka42
Zakorzenienie

maxi z makijażem, podoba mi się, tylko usta bym odpuściła
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 18:45   #969
201705230905
Konto usunięte

Ale pojazd po vegeterrorystach na początku xD
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 19:04   #970
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość

Ale pojazd po vegeterrorystach na początku xD
Oparta na durnych stereotypach słabizna i spora ignorancja, ale co kto lubi niby hehe śmieszne, ale według mnie po prostu płytkie - tym bardziej, że mówił o weganach, a nie naziweganach. Acz kiedyś pamiętam, że zdarzyło mi się kliknąć play przy jego filmach i ten jego szeleszczący jęzor był powiewem świeżości
Stary 2015-11-18, 19:06   #971
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
Oparta na durnych stereotypach słabizna i spora ignorancja, ale co kto lubi niby hehe śmieszne, ale według mnie po prostu płytkie. Acz kiedyś pamiętam, że zdarzyło mi się kliknąć play przy jego filmach i ten jego szeleszczący jęzor był powiewem świeżości
Komentarz bez komentarza no tak, lubię, ale ze mnie ignorantka i słabizna umysłowa hehe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-18, 19:08   #972
SandyClaws
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chariaaa Pokaż wiadomość
Mi się wydaje, że temat figury Szusz powraca, bo o Szusz bardzo często toczy się tu dyskusja i do tego jest to osoba powszechnie nielubiana ( przynajmniej na wątku) i krytykowana za inne rzeczy, więc dlaczego by nie poplotkować o jej figurze, tak więc wiele osób mówi, że skinny fat, że brzuszek.
Wytyka jej się te mankamenty, bo dana osoba jej nie lubi, mimo, że obiektywnie Szusz nie ma "złej" figury. Po prostu jak kogoś nie lubimy to dostrzegamy w nim wady, a nie zalety jak np u Szusz duży biust, czy figurę klepsydry.
Do tego Szusz lubi eksponować swoją figurę przez ubiór i zdaje się, że jest z niej zadowolona albo nawet dumna ( jakim prawem, skoro nie jest fit!!!!!!)
Jeśli chodzi o Karolinę, to wydaje mi się że krytyka jej dotyka z powodu wahań wagi i zakłamywania rzeczywistości vide zdjęcia niecałej sylwetki, foty pod kątem, zdaje się że Karolina nie do końca akceptuje się w większej wersji i się do tego nie przyznaje. Do tego jest bardziej popularna niż boogie czy olesska, więc automatycznie więcej osób zauważa i komentuje jej sylwetkę.
Olesska otwarcie pisze że jest gruba, a boogie na jakichś wczasach odchudzających była i obydwie dziewczyny wiedzą, że idealnych modelkowych figur nie mają.

Sorry za przydługi wywód
Czemu sorry, chyba forum jest od gadania, nie?

Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość
Nikt jej nie wytyka ani Szusz ani NIKOMU ze sa okropne bo za chude/grube. O Olesce i Boogie sie nie mowi bo one wiedza ze waza wiecej i nie udaja ze sa skinny. Czasem tez byly konwersacje o nich. Czytajcie z zrozumieniem i wyczuciem...
Odniosłam inne wrażenie, ale ok, może mylne. Żeby nie było- też nie lubię Szusz, ale pewne fakty są niezależne od naszej sympatii, niestety. Co do drugiego zdania- to odpowiedź na moje pytanie

Moja koleżanka zrobiła kiedyś wegańską bezę, nie do odróżnienia od normalnej

Edytowane przez SandyClaws
Czas edycji: 2015-11-18 o 19:09
SandyClaws jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 19:08   #973
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Komentarz bez komentarza no tak, lubię, ale ze mnie ignorantka i słabizna umysłowa hehe
Zluzuj, dla mnie to, co usłyszałam na początku było słabe i koniec - lubisz i dla Ciebie nie jest słabe - okej, skąd pomysł, że oceniam CIEBIE przez pryzmat wypowiedzi tego ziombla? Naprawdę - na spokojnie.
Stary 2015-11-18, 19:11   #974
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
Zluzuj, dla mnie to, co usłyszałam na początku było słabe i koniec - lubisz i dla Ciebie nie jest słabe - okej, skąd pomysł, że oceniam CIEBIE przez pryzmat wypowiedzi tego ziombla? Naprawdę - na spokojnie.
ok

Stary 2015-11-18, 19:23   #975
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bessens Pokaż wiadomość
dokładnie, też to często tutaj widzę, myślę (przynajmniej mam taką nadzieję) że może po prostu piszą to osoby bardzo młode dla których perspektywa wyłamania się poza rozmiar 32-34-36 jest porównywalna z apokalipsą, bo też same takie wymiary widzą głównie wokół siebie. albo piszą to po prostu żeby poczuć się lepiej.
Nie mylcie skinny fat z "grubasem"

Skinny fat to jest wlasnie okreslenie osoby w rozmiarze 32.34, 36, ktora jest szczupla, a czasami nawet bardzo, ale jej cialo jest malo jedrne, zero miesni, sklada sie ono z samego tluszczu.
Tu masz idealne porownanie skinny fat z osoba szczupla i cwiczaca.
http://www.bodyrock.tv/weight-loss/l...-fat-vs-toned/

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Napisane przez emenyx Pokaż wiadomość

Tez mi sie podoba figura szusz jest bardzo zgrabna i ma ładne proporcje. Myśle, ze krytyka wynika z zazdrości.

Pudlo

Mam lepsza

Edytowane przez 201607111040
Czas edycji: 2015-11-18 o 19:21
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-18, 19:25   #976
marynka42
Zakorzenienie

dostałam dziś tusz z kosmetyków z ameryki... nieofoliowany loreal volume million lashes - czy nie powinien być z folią?
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 19:25   #977
adie94
Zadomowienie

Enjoy

"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you.

I gotta mark my territory." 😻

A.

adie94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 19:26   #978
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Taste of November jakie zmiany ;o
Zmiany mega
Dawno jej nie widzialam, ale zmienila sie baaardzo na plus. Lepiej jej w jasnych.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 19:26   #979
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez apiaQ Pokaż wiadomość
W przeciwieństwie do szusz ciasteczko się za to wybrała do fryzjera Nie wiem czy dobrze widze, ale czy to BALEJAŻ?
https://www.instagram.com/p/-Of-BmNI...y=ciasteczko25
Śmiechłam!
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-18, 19:28   #980
Tatina1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adie94 Pokaż wiadomość
Enjoy
Jessu, ściana jej pęka.
Stary 2015-11-18, 19:28   #981
Ciemna163
Kociara

Munka i inne dziewczyny z Katowic - pomocy! Podajcie mi proszę namiary na miejscówki z dobrym jedzeniem (fajnie jakby był dowóz i menu po angielsku). Muszę znaleźć trzy: z kuchnią azjatycką, polską i włoską. Mogą być też dobre burgery. Cenowo dania główne do 40zł? Plis, plis, plis
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 19:38   #982
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Zmiany mega
Dawno jej nie widzialam, ale zmienila sie baaardzo na plus. Lepiej jej w jasnych.
Mnie się podoba tak i tak, przeeeeśliczna jest

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Munka i inne dziewczyny z Katowic - pomocy! Podajcie mi proszę namiary na miejscówki z dobrym jedzeniem (fajnie jakby był dowóz i menu po angielsku). Muszę znaleźć trzy: z kuchnią azjatycką, polską i włoską. Mogą być też dobre burgery. Cenowo dania główne do 40zł? Plis, plis, plis

Podam co wiem i co jem regularnie i uwielbiam, ale niestety nie damCi pewności co do dowozu i angielskiego menu, bo nigdy na to nie zwróciłam uwagi.

Najlepsze śląskie burgery to moim zdaniem od lat - Mad Mick - pycha. https://www.facebook.com/madmickatowice/?fref=ts

Pyszne jedzenie jest w Bistro Krystynka Wraca z Wiednia. https://www.facebook.com/Krystynkawr...ednia/?fref=ts

Typowo polska, śląska kuchnia - pyyyycha w Szynk Old Fashioned - panczkraut pierwsza klasa! https://www.facebook.com/Szynk-Old-F...37907/?fref=ts

Całe studia obżerałam się w Bistro Magiel - tanio, bardzo domowo i dowóz chyba jest. https://www.facebook.com/barbistro-m...00538/?fref=ts

Najlepsza pizza 200% włoskiej we włoskiej - Len Arte - tu chyba jest menu po angielsku. https://www.facebook.com/lenarte/?fref=ts

Pyszna i niewiele gorsza od ideału z Len Arte - Basiliana. Też na Mariackiej. https://www.facebook.com/Basiliana.Katowice/?fref=ts

Najlepsze pierogi jakie jadłam poza babcinymi - Backstage - bywam często, jest przepysznie naprawdę i tanio dosyć, super klimat i obsługa, tylko nie wiem, czy dowożą :< https://www.facebook.com/BackStageKatowice/?fref=ts

Co do azjatyckiej - jesli sushi to zdecydowanie Hana przy Silesii. https://www.facebook.com/HANA-Sushi-...83180/?fref=ts

Jeśli curry - zdecydowanie Hurry Curry Jest też jakaś genialna knajpa tajska, ale nie była i niestety nie przypomnę sobie która to :< ale chyba gdzieś na Piotrowicach - nie wiem dokładnie teraz. https://www.facebook.com/hurrycurry.poland/?fref=ts

Polecam przejrzeć -> http://silesiasmakuje.pl/category/ugryz-katowice/

Każde z podanych miejsc jest na fejsbuku, więc możesz zrobić obczajkę edit: już Ci wkleiłam linczasy
Daj znać, co tam znajdziesz, bo to moje tematy i jestem ciekawa

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-11-18 o 19:44
Stary 2015-11-18, 19:42   #983
pazza_polacca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marynka42 Pokaż wiadomość
mi się o dziwo podoba wszystko, ale to pewnie kwestia gustu
Mam tylko wrażenie, że taki makijaż lepiej wygląda na brunetkach niż na blondynkach, dlatego tak bardzo podoba mi się na Maxi.
A co do samej Maxi, to mam wrażenie, jakby była trochę przybita/zmęczona? (jej prawo, wiadomo każdy ma słabszy dzień)
pazza_polacca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 19:46   #984
adie94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
Śmiechłam!
To chyba jest bronde

Bogusia i nowa seria z fryzurami.
Fajnie zrobiony ten film

"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you.

I gotta mark my territory." 😻

A.

adie94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 19:49   #985
Paulincia1234
CzekoladoweLove

Cytat:
Napisane przez adie94 Pokaż wiadomość
Enjoy
Nie wiem co gorsze - ubranie, makijaż czy włosy?
Paulincia1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 19:50   #986
pazza_polacca
Raczkowanie

nowe DIY u RLM
jak ktoś chce od razu przejść do sedna sprawy, to trzeba przewinąć do 2:45
pazza_polacca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 19:50   #987
Tatina1
Raczkowanie

ściana chyba.
Stary 2015-11-18, 19:53   #988
Paulincia1234
CzekoladoweLove

Cytat:
Napisane przez Tatina1 Pokaż wiadomość
ściana chyba.
To się wie samo przez się
Paulincia1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 19:58   #989
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem do tego cuda najlepiej nadaje się opuszek palca i ruch wcierająco-wycierająco-wklepujący powoeka wygląda jak bombka -uwielbiam! Mam gdzieś fotosa chyba

O!

O matko, jakie cudne oczy,masakra!

Ja też jestem drejkowa, ja sobie puszczam vines'y z Hotline Bling na poprawę humoru, jak widzę,gdy Drake szasta hamburgerami albo walczy na miecze świetlne to wymiekam <3

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 20:01   #990
EsTeLL25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marynka42 Pokaż wiadomość

Uwielbiam takie makijaże właśnie na jesień idealne kolory, a co do ust każdy ma inne preferencje i nie każdy czuje się dobrze w mocnych oczach i ustach - mi osobiście się podoba
Widac w filmiku, że używała pędzli z MUR ciekawe jak z jakością bo z tego co widziałam jak na MUR tanie nie są

Folię z MUR w kolorze rose gold też mam i uwielbiam też nakładam ją palcem

EsTeLL25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości