Mamusie październikowe 2015 :D - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-12-21, 07:30   #961
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D

Hejka
My wczoraj po malych zakupach pojechalam po skladniki na obiad ale ludzi w sklepach tyle ze nie bylo jak koszykiem jezdzic.
My czesto kapiemy sie same bo gdybym miala czekac na Tz dzieci brudne by chodzily
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-21, 07:58   #962
mala29lll
Zakorzenienie

Agatka tak szczególnie Nel by CHODZIŁA brudna żartuje

Frik wrzuciałam na FB fotki i sobie zobacz jak kur... wygląda ten sweterek różowy 62 koło bluzy niebieskiej 74. No masakra. Następnym razem się przyjrzę dokłądnie. Tak to jest jak sie człowiek spieszy

A moja spała od 21 do 4.30 ( z małymi przerwami koło 22 na podanie smoczka), o 7 karmienie i sobie lula a mamusia zdążyła się spokojnie wykąpać tzn wziąć prysznic i posmarować olekiem który kupiłam ostatnio w Rossamanie. Ponoć zmniejsza rozstępy i ujędrnia. ŁAdnie pachnie i się fajnie wchłania to się będę smarowała Szkoda że w ciąży go nie znałam. Jak mnie wkur... te rozstępy. Szczególnie z prawej gdzie Gabi tyłek wypychała. Co Jej smaruję tą doopkę to dostaje lanie na te rozstępy tylko hu. nie kara bo zaciesza michę jak Jej oklepuje ten kuperek

Elve te pieluchy z Babydream na razie zdają egzamin Żadna kupka nie wypłynęła ani górą ani bokami a to sukces bo ostatnio cały czas wszystko do wymiany było

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

U nas tylko mąż kąpie od początku Ja tylko podaję ręcznik i kładę z powrotem podkład
Stary 2015-12-21, 08:06   #963
rita_k
Zadomowienie

Hello
U nas ja kąpie przeważnie, bo tż często wraca późno do domu. Ja od początku go kąpałam. My co 2 dni go kąpiemy. Za to codziennie tyłek jest myty w umywalce, czasem kilka razy, zależy od potrzeb.
A dla mnie te pielchy z rossmana słabe były, tyłek mały miał cały czerwony
rita_k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-21, 08:07   #964
mala29lll
Zakorzenienie

Dzisiaj przyjdzie bransoletka Lilou tylko i tak nie będę mogła otworzyć, bo mąż zapowiedział, że dopiero w wigilię eh No tak nawet lepiej. Kurde ja dopiero dzisiaj kartki wyślę. No nie było czasu. Doby mi brakuje
Stary 2015-12-21, 08:52   #965
Libra2
Zadomowienie

Jakie warunki trzeba spełnić żeby być w tej wszej tajemnej grupie na bukfejsie ? Ciągle o niej piszecie aż mi szkoda ze mnie tam nie ma.
Stary 2015-12-21, 08:57   #966
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Chyba zadnych warunkow. Kazda ktora sie udziela na forum tam jest wyslij swoj link do fb do malinowej bo ona stworzyla fb i Cie zaprosi
Stary 2015-12-21, 10:02   #967
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Libra2 Pokaż wiadomość
Jakie warunki trzeba spełnić żeby być w tej wszej tajemnej grupie na bukfejsie ? Ciągle o niej piszecie aż mi szkoda ze mnie tam nie ma.
trzeba dłużej się udzielać więc sie kwalifikujesz na pewno nie przyjmiemy kogos kto by wpadł nagle na forum, bo tam taaakie rzeczy sie pisze czasami

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-21, 12:21   #968
mala29lll
Zakorzenienie

Znowu się naszukałam zegarka dla męża i kolejny którego nigdzie nie ma aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... To szlag mnie trafi w końcu. No i nie zdąży przyjść do wigilli
Stary 2015-12-21, 13:28   #969
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
Ale sobie zrobilam swiateczne paznokcie hahaha
Dopiero dziś odpaliłam wizaż na kompie, bardzo fajne

Cytat:
Napisane przez frik frik Pokaż wiadomość
NIUD o to fajnie, ze razem
Ja sama sie odwaze chyba dopiero jak nasza królewna bedzie sama siedzieć. Po kapieli tak wrzeszczy, ze zawsze sie boje, że sie udusi. Nie wiem czemu tak jest...
No ja mam jakas aplikacje, hmm aplikacje "wizaz" i ona jest niewygodna jak na mój gust
Młody o wiele bardziej polubił kąpiele, odkąd używamy foczki, jeżeli nie masz to koniecznie sobie spraw. Leży sobie na niej jak książę a my go myjemy. No i tż też ma mniej stresu związanego z trzymaniem królewicza, wcześniej on go trzymał, mały się darł i pomagało tylko łapanie mnie za palce Przy wyjmowaniu nadal potrafi się rozpłakać, ale już mniej, tż znalazł na niego sposób i tak go przyjemnie wycierać, że zaraz zapomina, że go wyciągnięto i się tak słodko uśmiecha

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Dzisiaj przyjdzie bransoletka Lilou tylko i tak nie będę mogła otworzyć, bo mąż zapowiedział, że dopiero w wigilię eh No tak nawet lepiej. Kurde ja dopiero dzisiaj kartki wyślę. No nie było czasu. Doby mi brakuje
Dobrze, że na fb i wizaż dobry Ci nie braknie

My dziś pobraliśmy mocz - synek był tak łaskawy że nasiusiał w ciągu 15 minut do woreczka
Byliśmy też kontrolnie u pediatry, bo mnie niepokoił kaszelek, ale wszystko jest ok. Zważyliśmy się też i dziś piękna waga 5666g To znaczy, że od czwartku przybrał 86g, a to jak na 4 dni już całkiem niezły wynik Przestaje się stresować, że grzdyl ostatnio je tylko 4-5 minut - tak ma i tyle. Po kąpieli lubi sobie dłużej pocycać - jakby wiedział, że będzie spał te 5-7h i cycusia wtedy nie będzie
niud jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-21, 14:09   #970
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Znowu się naszukałam zegarka dla męża i kolejny którego nigdzie nie ma aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... To szlag mnie trafi w końcu. No i nie zdąży przyjść do wigilli
Ja to juz dalam sobie spokoj
Kupie mu po swietach , bo teraz i tak nic nie znajde
Stary 2015-12-21, 15:34   #971
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
NIUD o to fajnie, ze razem
Ja sama sie odwaze chyba dopiero jak nasza królewna bedzie sama siedzieć. Po kapieli tak wrzeszczy, ze zawsze sie boje, że sie udusi. Nie wiem czemu tak jest...
No ja mam jakas aplikacje, hmm aplikacje "wizaz" i ona jest niewygodna jak na mój gust

MALA nooo masakra. Angielski wynalazek... Ale nowsze umywalki juz tak nie maja.
W zlewie mamy kran normalny, ale jakos mnie brzydzi ten zlew... Czytalam niedawno o bateriach i zlewy i blaty kuchenne to prawdziwe siedlisko. Fuj :/
Super upolowalas ciuszki wstaw jakies fotki na fb
74... Hm to pewnie na jakiś roczek? Zgaduje. Nie przepadnie kochana, wynosi pozniej

Moja spi, po tym jak charczace w gardle kozy ja obudzily, szarpaniu na cycku, przebraniu po tym jak kupencja wyszla na plecy, bo zabraklo 1,5 cm, gdyz brzeg pieluszki byl podwiniety... Grrrr a tz jej zakladal, zwykle robi to lepiej niz ja.

MAGGIE troche Wam zazdraszczam, ze możecie codziennie
U nas przez dojazdy tz do pracy i z pracy to bylaby dla niego katorga. Taka kapielka nam troche zajmuje, wlaczajac 'serwis' pokapielowy. Pola placze chwilami jakbysmy ja obdzierali ze skory.
Moj Pawełek powoli nosi 68 wiec 74 będzie pewnie marzec/kwiecień

Co do kąpieli ja większość sama kapalam młodego bo mąż był w pracy za granicą. Kwestia wprawy

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
Agatka tak szczególnie Nel by CHODZIŁA brudna : żartuje

Frik wrzuciałam na FB fotki i sobie zobacz jak kur... wygląda ten sweterek różowy 62 koło bluzy niebieskiej 74. No masakra. Następnym razem się przyjrzę dokłądnie. Tak to jest jak sie człowiek spieszy

A moja spała od 21 do 4.30 ( z małymi przerwami koło 22 na podanie smoczka), o 7 karmienie i sobie lula a mamusia zdążyła się spokojnie wykąpać tzn wziąć prysznic i posmarować olekiem który kupiłam ostatnio w Rossamanie. Ponoć zmniejsza rozstępy i ujędrnia. ŁAdnie pachnie i się fajnie wchłania to się będę smarowała Szkoda że w ciąży go nie znałam. Jak mnie wkur... te rozstępy. Szczególnie z prawej gdzie Gabi tyłek wypychała. Co Jej smaruję tą doopkę to dostaje lanie na te rozstępy tylko hu. nie kara bo zaciesza michę jak Jej oklepuje ten kuperek

Elve te pieluchy z Babydream na razie zdają egzamin Żadna kupka nie wypłynęła ani górą ani bokami a to sukces bo ostatnio cały czas wszystko do wymiany było

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

U nas tylko mąż kąpie od początku Ja tylko podaję ręcznik i kładę z powrotem podkład
Mala zakupiłam ten olejek. Niestety nie było już promocji :/ : dzisiaj wieczorem przetestuje czy fajny

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-21, 15:51   #972
frik frik
Zadomowienie

MALA nie moge znalezc na fb tych ciuszkow :/
To sobie zaaplikowalas troche luksusu mi sie w ogole nie chce dbać o siebie :p jak mam.chwile czasu to siedze bez ruchu lub sprzątam lub pisze pamietniczek dla Poli

MAGGIE dzielna jestes, ze sama.kapiesz... Musze sie odwazyc kiedyś. Boje sie wyjmowania z wanienki, bo to takie sliskie stworzenie

RITA kolejna dzielna
U nas mala tak sie drze po kapieli, ze boje sie ze.mi się.udusi. No placze gorzej niz przy kółkach plakala.

MALA my kartki tez dzisiaj. Tylko y troche dalej lol 😂 Moze na sylwestra dojda

NIUD pierwsze slysze o foczce obadam
frik frik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-21, 16:44   #973
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dziś byłyśmy na drugiej wizycie u ortopedy, następna jak już młoda będzie chodzić

Cytat:
Kapiecie same czy z Waszymi chlopami?
Jakbym miała kąpać z chłopem, to dziecko by miesiąc chodziło brudne Kąpię sama, czasem moja mamuśka się dorwie do pomocy
Cytat:
Taka kapielka nam troche zajmuje, wlaczajac 'serwis' pokapielowy.
Serio? U nas z karmieniem jakieś pół godziny wychodzi.

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Ja dziś pierwszy raz obcięłam Wiktorowi wszystkie paznokcie nie na śpiocha - jestem z nas dumna
Gratulacje

Cytat:
Dzięki za wiadomość

Cytat:
Napisane przez rita_k Pokaż wiadomość
A dla mnie te pielchy z rossmana słabe były, tyłek mały miał cały czerwony
Czyli jak ze wszystkim - trzeba sprawdzić samemu.

Cytat:
Ja też kupiłam zegarek swojemu lubemu i w szoku byłam, bo zamówiłam go koło 15, a o 9 rano już był kurier z paczką Szczękę z podłogi zbierałam, na paczkę ze Smyka czekam od czwartku, a kurierem ma przyjść
Stary 2015-12-21, 18:13   #974
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość

Dobrze, że na fb i wizaż dobry Ci nie braknie

:
złośliwcu Ty Trochę relaksu się należy jak się zapitala ze szmatą od 7 rano do 24 prawie, a ze plecy wysiadają to trzeba co jakiś czas poleżeć chwilkę a tak to przy karmieniu czytam co się dzieje

Cytat:
Napisane przez 88maggie88 Pokaż wiadomość
Mala zakupiłam ten olejek. Niestety nie było już promocji :/ : dzisiaj wieczorem przetestuje czy fajny

oby działał

Cytat:
MALA nie moge znalezc na fb tych ciuszkow :/
To sobie zaaplikowalas troche luksusu mi sie w ogole nie chce dbać o siebie :p jak mam.chwile czasu to siedze bez ruchu lub sprzątam lub pisze pamietniczek dla Poli
no są na Poniedziałku zdjęcia. Prawie na początku postu

ale fajny pomysł z tym pamiętniczkiem

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Dziś byłyśmy na drugiej wizycie u ortopedy, następna jak już m
Ja też kupiłam zegarek swojemu lubemu i w szoku byłam, bo zamówiłam go koło 15, a o 9 rano już był kurier z paczką Szczękę z podłogi zbierałam, na paczkę ze Smyka czekam od czwartku, a kurierem ma przyjść
Ciakawe kiedy ten dojdzie, ale napisali na stronie że jak się zamówi do wtorku do 10 godziny to dojdzie na wigilię

A moja bransoletka juz lezy pod choinką a ja nie mogę jej zobaczyć aaaaaaaaaaaaa to okropne
Stary 2015-12-21, 18:28   #975
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Oj tam, sama ją zaprojektowałaś, to wiesz jak wygląda
Stary 2015-12-21, 18:32   #976
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tam, sama ją zaprojektowałaś, to wiesz jak wygląda
no ale to co innego zobaczyć na żywo
Stary 2015-12-21, 18:50   #977
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Wytrzymasz Ja pewnie nic nie dostanę, bo zapomniałam o sobie przy planowaniu prezentów

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

O, dostałam @ w ramach prezentu Drugi raz w tym miesiącu, miodzio po prostu. Oj szybko skończę podkarmianie zawartością cycka, jeśli tak to ma przy Cerazette wyglądać.
Stary 2015-12-21, 18:53   #978
88maggie88
Wtajemniczenie

Moj Pawelek od trzech dni jest niespokojny i marudny kiedy nastepuje czas na spanie. Dotychaczas zasypial sam ze zmeczenia.. a teraz placze i drze sie w nieboglosy w dzien i wyglada to tak ze albo musze go brac na rece albo dac mu tetre na glowe do tego smoczek i kolysac np. Na sofie.

Skąd ta nagła zmiana??

Nagle ma problemu z zaśnięciem ale tylko w dzień. W nocy jak biorę go do karmienia to później po kilku minutach sam zasypia w łóżeczku.

Dziewczyny czy u której z Waszych dzieci był podobny problem ????

Stary 2015-12-21, 18:57   #979
ktosiula
Wtajemniczenie

Melduje że żyje! Jestem w plecy milion stron!

Mała przyszła ta bransoletka? Nie mów że nie obejrzysz serio?

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Doczytałam. Obejrzyj w nocy, jak będzie spał

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Moj Pawelek od trzech dni jest niespokojny i marudny kiedy nastepuje czas na spanie. Dotychaczas zasypial sam ze zmeczenia.. a teraz placze i drze sie w nieboglosy w dzien i wyglada to tak ze albo musze go brac na rece albo dac mu tetre na glowe do tego smoczek i kolysac np. Na sofie.

Skąd ta nagła zmiana??

Nagle ma problemu z zaśnięciem ale tylko w dzień. W nocy jak biorę go do karmienia to później po kilku minutach sam zasypia w łóżeczku.

Dziewczyny czy u której z Waszych dzieci był podobny problem ????

U mnie stale. Zawsze muszę bujać ;P

U Was może skok?

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-21, 19:00   #980
blindness_94
Zadomowienie

GG do blindness_94

Cytat:
Dziś byłyśmy na drugiej wizycie u ortopedy, następna jak już młoda będzie chodzić

Jakbym miała kąpać z chłopem, to dziecko by miesiąc chodziło brudne Kąpię sama, czasem moja mamuśka się dorwie do pomocy

Serio? U nas z karmieniem jakieś pół godziny wychodzi.

Gratulacje

Dzięki za wiadomość

Czyli jak ze wszystkim - trzeba sprawdzić samemu.

Widze, ze masz tak samo jak ja z okresem. Biorę zamiennik cerazette i tez w ciagu 28 dni brania dwa razy dostałam okres. Można powiedzieć, ze od porodu sie ze mnie ciagle leje . Ale dobrze wiedzieć, ze nie tylko ja mam taki problem, bo zaczynałam sie tym martwić. Mimo tego, ze na ulotce pisze, ze krwawienia mogą być nieregularne.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2015-12-21, 19:11   #981
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Melduje że żyje! Jestem w plecy milion stron!

Mała przyszła ta bransoletka? Nie mów że nie obejrzysz serio?

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Doczytałam. Obejrzyj w nocy, jak będzie spał

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

U mnie stale. Zawsze muszę bujać ;P

U Was może skok?
Może myślałam tez o zabkach bo młody bardzo się slini ale nie ma dziąseł zaczerwienionych. Ale dziwne bo tam gdzie będą górne 1 ma takie białe kropeczki jaki żeby wychodziły? Wyjdzie w praniu za kilka dni ehh (

Stary 2015-12-21, 19:40   #982
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Skąd ta nagła zmiana??
Z opisu skok rozwojowy, moja tak miała poprzednio.

Cytat:
Napisane przez blindness_94 Pokaż wiadomość
Widze, ze masz tak samo jak ja z okresem. Biorę zamiennik cerazette i tez w ciagu 28 dni brania dwa razy dostałam okres. Można powiedzieć, ze od porodu sie ze mnie ciagle leje . Ale dobrze wiedzieć, ze nie tylko ja mam taki problem, bo zaczynałam sie tym martwić. Mimo tego, ze na ulotce pisze, ze krwawienia mogą być nieregularne.
No w ulotce jest, że mogą być nieregularne, albo w ogóle nie wystąpić i przyznam, że liczyłam na to drugie A tu nie dość że co chwilę @, to jeszcze trwa i trwa i trwa...Ale gin mnie uprzedzał, że tak może być. Gdyby nie to, że wykupiłam 3 opakowania, to już bym się na moje stare tabsy przerzuciła i chromoliłabym już ściąganie pokarmu. No nic, jakoś to będzie.

Cytat:
Może myślałam tez o zabkach bo młody bardzo się slini ale nie ma dziąseł zaczerwienionych. Ale dziwne bo tam gdzie będą górne 1 ma takie białe kropeczki jaki żeby wychodziły? Wyjdzie w praniu za kilka dni ehh (
Ślini się każdy dzidziol i na początku to z ząbkami ma niewiele wspólnego. Jeśli dziąsła nie są rozpulchnione, zaczerwienione, to raczej to nie są ząbki...a tym białym kropeczkom bym się przyjrzała, czy to kropki mleka, czy może pleśniawki.
Stary 2015-12-21, 20:32   #983
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Z opisu skok rozwojowy, moja tak miała poprzednio.

No w ulotce jest, że mogą być nieregularne, albo w ogóle nie wystąpić i przyznam, że liczyłam na to drugie A tu nie dość że co chwilę @, to jeszcze trwa i trwa i trwa...Ale gin mnie uprzedzał, że tak może być. Gdyby nie to, że wykupiłam 3 opakowania, to już bym się na moje stare tabsy przerzuciła i chromoliłabym już ściąganie pokarmu. No nic, jakoś to będzie.

Ślini się każdy dzidziol i na początku to z ząbkami ma niewiele wspólnego. Jeśli dziąsła nie są rozpulchnione, zaczerwienione, to raczej to nie są ząbki...a tym białym kropeczkom bym się przyjrzała, czy to kropki mleka, czy może pleśniawki.
Mówisz ze na dziaslach mogły by być plesniawki? Sprawdziłam mu dzisiaj dokładnie jamę ustna i na podniebieniu ma jakąś biała kropeczke. Czyżby plesniawka? Ehh idę poczytać na ten temat.

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cholerka może być to mini plesniawka. Idę jutro do apteki po lek :/

Stary 2015-12-21, 20:48   #984
ktosiula
Wtajemniczenie

Maggie a nie da się tego zetrzeć? Spójrz rano czy dalej jest w tym samym miejscu.

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-21, 20:58   #985
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:

Mała przyszła ta bransoletka? Nie mów że nie obejrzysz serio?[COLOR="Silver"]
Bendem grzecznom dziewczynkom i poczekam bo gwiazdor zabierze i co wtedy?

Cytat:

Zerknij sobie na dzisiejszy post poniedziałkowy. Sabonka wrzuciła fotkę jak to u Jej małej wygląda z tym ząbkiem Możesz też dobrze umyć ręce i pomacać te kropeczki czy są twarde. Jak twarde to możliwe, że ząbki A jak miękkie to mogą być pleśniawki

A moja fajnie dzisiaj kąpiel, karmienie i do łóżeczka o 21. Smoka wsadziłam i wyszłam. Za niedługo słyszę, że coś tam gada czy coś. Idę do Niej a ta w najlepsze macha sobie smoczkiem (złapała za ten uchwyt heheh) i jak mnie zobaczyła to się śmieje i guga do mnie. Kurde zebrało Jej się na rozmowy a jak w dzięń chcę z Nią pogadać to jęczy i narzeka tylko hehhe
Stary 2015-12-21, 21:34   #986
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Maggie a nie da się tego zetrzeć? Spójrz rano czy dalej jest w tym samym miejscu.
Pokombinuje jutro rano jak wstanie. W końcu zasnal godzinę temu. Biedny mały Misiu nie mógł zasnąć

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Bendem grzecznom dziewczynkom i poczekam bo gwiazdor zabierze i co wtedy?

Zerknij sobie na dzisiejszy post poniedziałkowy. Sabonka wrzuciła fotkę jak to u Jej małej wygląda z tym ząbkiem Możesz też dobrze umyć ręce i pomacać te kropeczki czy są twarde. Jak twarde to możliwe, że ząbki A jak miękkie to mogą być pleśniawki

A moja fajnie dzisiaj kąpiel, karmienie i do łóżeczka o 21. Smoka wsadziłam i wyszłam. Za niedługo słyszę, że coś tam gada czy coś. Idę do Niej a ta w najlepsze macha sobie smoczkiem (złapała za ten uchwyt heheh) i jak mnie zobaczyła to się śmieje i guga do mnie. Kurde zebrało Jej się na rozmowy a jak w dzięń chcę z Nią pogadać to jęczy i narzeka tylko hehhe
Sprawdzę

Mala agentka rośnie

Stary 2015-12-21, 21:52   #987
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Mala agentka rośnie

heheh nooo śmiesznie to wyglądało. Taka cwaniara
Stary 2015-12-21, 22:21   #988
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
heheh nooo śmiesznie to wyglądało. Taka cwaniara
Ciekawe po kim to ma

Stary 2015-12-22, 08:58   #989
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dziecko mi zachrypło, mam nadzieję że to chwilowe...
Stary 2015-12-22, 11:54   #990
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe po kim to ma

hahha po tatusiu

Cytat:
Dziecko mi zachrypło, mam nadzieję że to chwilowe...
Moja też była zachrypnięta. WIęcej mleczka piła tylko i przeszło Jej

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

wiecie które pieluchy Dada sa najlepsze??

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości