![]() |
#961 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
![]()
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
No to właśnie rozumiem. O ile samochód czy samolot na dziewczynce jeszcze ujdzie, o tyle hello Kitty na chłopcu nie bardzo.
#963 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tak samo. Dlatego nie słucham nikogo i kupuje ciuszki sama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja natomiast słyszałam, że zima ma być bardzo mroźna ![]()
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
No co ty? Ja jeszcze w wczoraj sprawdzałam i pisali, że będzie bardzo łagodna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
I komu tu wierzyć?
![]()
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Czy wy też macie taką suchą śluzówkę w nosie? Poza tym mam wrażenie jakby nos był opuchnięty w środku. Oddycha się koszmarnie, szczególnie wieczorem
![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Pewnie musimy poczekać i same się przekonać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie dziewczynce więcej chłopiecych rzeczy się założy. Chłopcu księżniczki, czy właśnie Kitty lub wróżki itd nie założę. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-11-28 o 23:25 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała śnieg ale tylko ze względu na córkę. Ona tak czeka na ten śnieg, sanki, bałwany itp..
#973 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
U mnie tez susza :-/ teraz zrobilam podwojne pranie plus wilgoc z farb i wilgotnosc na stacji pogodowej wskoczyla na 70% :O
Czas sie zwijac spac ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]()
#976 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Aaaa klatwa swedzacych sutkow mnie dopadla,nie wiem co robic ale nie moge spac :-/
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zadomowienie
|
Co do poduszki motylka to tylko w pierwszych miesiącach sie przydaje zeby głowa na spacerach nie latała. Potem jest frustrująca dla dziecka. To po środku jest płaskie.
Sukienki mam dopiero w rozmiarach 3-6/68 |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Juz od 2h pospane... Ale przynajmniej przepisowo dla cukrzyka zjadlam wczesne sniadanie, a nie jak ostatnio kolo 12 bo tyle spalam ![]() Milego dnia wszystkim zycze ![]() ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#979 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak o mnie chodzi, to moze byc 25 na plusie i piekne sloneczko :-P Cytat:
Czy mialabym problem z ubieraniem w rozowe chlopca, jak juz nie mialabym nic innego, to coz mi zostaje. Lepszy rozowy niz poplamiony czy dziurawy.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 |
Rozeznanie
|
Casaa pokaz prosze zaslony jakie wybralas, moze sie zainspiruje
![]() Kinga, u mnie podobnie jak u Czarnuli, kuzynka niby mieszka blisko, ale ubranka wywiozla do mamy 400 km dalej i na dniach maja przyjechać z jakims gościem niby ![]() Zreszta po świętach maja byc wyprzedaze i zastanawiam sie czy dopiero wtedy nie kupic kombinezonu. Jakby mnie jednak wczesniej zlapalo to maz kupi pierwszy lepszy i już. Ja lubie śnieg, byle tylko drogi byly w dobrym stanie bo pozniej ile razy maz sam gdzies jedzie to ja mam nerwicę. |
![]() ![]() |
![]() |
#981 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja tez ![]() Dzien dobry! Rura sie zapchala w lazience na gorze i cala noc musialam latac siku po schodach na dol.. Myslalam,ze jajo zniose,tak mi sie nie chcialo.. Ciekawe jaka dzis pogoda, poszlabym na spacer niedzielny ![]() Milego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Rozeznanie
|
Wczoraj bylismy u znajomych, bylo jeszcze kilka osób, wszyscy z dziećmi. Najstarsza miala 3 lata a najmlodsza 4,5 miesiaca. Na dodatek same dziewczynki
![]() Matko jakbym sama miala ogarnąć tyle dzieciaków to bym chyba nie dala rady. |
![]() ![]() |
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja normalnie to lubię śnieg i zimę, i gdyby nie ciąża to chciałabym żeby była śnieżna i konktetna. Ale ponieważ i tak na nartach nie pojeżdżę, a wolę tym razem nie mieć problemów z zasypanymi drogami, to może być lekka zima dla mnie w tym roku. Śniło mi się dzisiaj ze chciałam dziecko do piersi przystawć a ona nie chciała, patrzę za chwilę do łóżeczka a ona już taka dwuletnia skacze i mówi że chce kaszkę ![]()
![]() |
#984 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
U nas swieci piekne słońce, super pogoda na spacer. My dzisiaj do teściów na obiad jedziemy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() no właśnie nie byłabym tego taka pewna skoro koniec listopada i takie zimno już do -10 w nocy ![]() ![]() Wczoraj padały takie grube płaty śniegu u mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
Cześć, ja kocham zimę, kocham śnieg wiadomo, nie jakieś zaspy i straszne zasypane drogi, ale biała Polską zimę. Tutaj tak tęsknię za nią. Dwa lata temu to nawet kurtki zimowej nie trzeba było zakładać, takie ciepło było, w tamtym roku spadł śnieg na 3 dni to mówili, że od iluś tam lat takiej zimy tu nie było. A najgorzej na drogach bo ludzie nie umieją jeździć jak troszkę jest ślisko, stłuczka za stłuczka. W tamtym roku na sylwestra byliśmy w górach w Austrii jak tam było pięknie, mogłabym się przenieść w zimę do takiego domku z kominkiem, gdzie nie spojrzysz to piękny biały śnieg, wychodzisz śnieg prawie do kolan. Ahh pięknie, może nie do końca praktycznie bo ciężko do sklepu, ale pięknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
Kogiel jak odpale laptopa to Ci podesle te zaslony
![]() Kinga, bardzo zazdroszcze Ci tego sylwestra ![]() ![]() ![]() ![]() My dzis jezdziemy na spotkanie z potencjalnym najemca mieszkania ![]() ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Zakorzenienie
|
https://youtu.be/eumEuK1sD90 to tak mi sie przypomnialo jak zaczelyscie pisac o domku w gorach :-P
![]() ![]() ![]() Aaa i mama wczoraj do mnie czy mam tak nisko brzuch normalnie, czy mi sie zaczyna obnizac...
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#989 | ||
Wtajemniczenie
|
Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja mam nisko brzuch od poczatku ciazy,wiec jesli mi sie obnizy to chyba do wysokosci kolan :p Trzymaj sie i lepiej nie laduj na ip ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |||
Zakorzenienie
|
Jak wstaliśmy to było piękne słoneczko, pomyśleliśmy, że podjedziemy do lasu zrobić zdjęcia. Poszłam się umyć, wyszłam z łazienki i całe niebo zachmurzone
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Odnośnie tej ciężkiej zimy czy jej braku, to co roku jedni twierdzą, że będzie zima stulecia, a inni że jej nie będzie. Także ja tego nie słucham już, bo jak będzie to się przekonamy za jakiś czas ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.