|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX
Hej
Tulko kochana, żeby Twoje życie zawsze było tak szczęśliwe i beztroskie wszystkiego naj naj naj!! ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Mysiu za tydz może weź piątek wolny co? długi weekend dobrze robi Migotko w sumie fajnie że wiesz kiedy się spodziewać siedzenia po godzinach. i wiesz, że to jest ograniczone w czasie i zaraz się skończy - są pozytywy
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX
Dzień dobry ☺
Nasza Karbowana Tulinko wszystkiego co najlepsze, ale przede wszystkim dużo zdrówka bo jak będziesz zdrowa to będziesz mieć siłę i ochotę na spełnianie marzeń. Bądź szczęśliwa kochanie a Tobie Gianka i R samych radości z macierzyństwa 💜💜💜 Nocka w miarę fajnie, Kostek czuje się dobrze. Nie było gorączki ale profilaktycznie witaminy zapodaje.
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Kasiu az mnie zmroziło po tym co napisałas:-( Przeciez ty jestes taka młoda,udar w tym wieku:-( Pewnie wyszedł cały stres,prosze dbaj o siebie Ewciu ale ci sie rozkreciło z klientkami ![]() Tulinko w dniu twojego swieta wszystkiego co najlepsze U nas masakra.Wszyscy chorzy.Domis wieczorem i w nocy miał 40 stopni goraczki:-( Ja w pracy zaczelam sie bardzo zle czuć po pracy kolega mnie odwiózł .W domu mierze goraczke i 40 stopni.Takze super:-/ Tz tez sie pochorował.Wszyscy idziemy dzisiaj do lekarza.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2016-02-26 o 10:36 |
|
|
|
#964 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam winowajcę! Jest @! I brzuch ciut odpuścił. Takie oto cuda u mnie - cykl 27 d! O!
mysia1986 i dobrze , bez konsultacji z lekarzem nie rób nic! A pomysł Kluski z piatkiem ja popieram! Ziajka i bardzo dobrze że nadrobilas ten czas pewno aż żal wracać do pracy RudaEwcia25 dobrze że Kostello lepiej się czuje. Ufff jeszcze choroby Wam brakowało! iza243 to ładnie Was rozłożyło. Zdrówka! A ja zasnelam sobie jeszcze, przespalam ból i obudziłam się 10:30 nie pamiętam kiedy tyle spałam. Ogarnelam się i idę sprzątać żeby już było wsio jak tż wróci. I tak się nie wyrobię no ale :p
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Bardzo bardzo dziekuje za życzenia ![]() ![]() ![]() przekaze dzis Tulince jak wrócimy do domku kochane jesteście
|
|
|
|
#966 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Halo Halo!!!
Tulinka Duzo radosci i wspanialych dni. Nie do konca wiadomo. Bo ktos mu cos mowil ze w poniedzialek. Ale w niedziele po poludniu popsuje sie mocno pogoda, takze mozliwe ze zdaza przed tym. Wiem, ze im juz duzo nie zostalo. Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Yss ucz się szydelkowac, na pewno cuda bedziesz robić!
Mili Ty śpiochu Oby ból @ juz nie męczył ![]() Iza macie szpital w domu. Zdrówka! Kluska no masz rację, dzisiaj np się nudzę i tak naprawdę niepotrzebnie tu siedzę, no ale siła wyższa...
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Tulinko kochana, wszystkiego co najlepsze w dniu twojego swieta! duzo zdrowia, szczescia, samych pieknych dni kasia o masakra, udar w tak mlodym wieku! przerazajace!!! a co do nadzerki, ja nie polecam zadnych wypalanek ani nic podobnego, ja mialam zabieg elektrokoagulacji w szpitalu, przy calkowitym znieczuleniu i kija to dalo! porobily mi sie tylko blizny, a inna pani dr lecyzla mi nadzerke kwasem, wiem ze kupowalo sie w aptece kosztowal ok 100zl za ampulke i jedna ampulk byla na 2 zabiegi i pieknie mi zagoila, od tamtej pory a to bedzie juz z 8-9 lat mam spokoj. Jeju dziewczyny ja jestem ostatnio bez sil, chodze jak jakas meczennica, nic robic mi sie nie chce, ogarniam deko kuchnie i tyle, syf mam w domu juz ogromny ale ochoty na sprzatanie brak, i codziennie powtarzam ze jutro to zrobie, a to jutro ze znowu jutro, i dzis to samo... Rano bylam u sis bo nie chcialo mi sie siedziec w domu, teraz wrocilysmy, Lena poszla na drzemke, a ja co? a ja dalej sprzatc nie bede, chyba sie poloze,
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Tulinko wszystkiego NAJ NAJ ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Kasiu przeraziłaś mnie! Trzymaj się tam ciepło i dbaj o siebie! Iza zdrówka dla Was Arletko masz na razie taki okres,że nic się nie chce Cały czas sprzątałam,przekładałam,u kładałam Tak latałam po schodach chyba ze 20 razy,aż mi wody odeszły wieczoremMysiu organizm sam daje znać,czego potrzebuje ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Dzisiaj mam fatalny dzień Mały tak daje popalić,że mam ochotę wyjść z siebie i stanąć obokDarł się chyba z godzinę,bo nie pozwoliłam "bawić się" komputerem i drukarką Z tego tak mnie głowa rozbolała,zawroty i w ogóle do d* Jak ja marzę o pójściu do pracy Szukam czegoś na kilka godzin na razie,bo nie mam z kim zostawić Przedsz kole u nas od 3lat,a żłobka nie ma.do Kr wozić to trochę daleko Chyba,że jakąś panią emerytkę znajdę.Ale najpierw muszę znaleźć pracę
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
No i koleżanka kawę wypiła a paznokcie siostrze zrobiłam. Zamówiłam z ciekawości jakieś lakiery za 6zł , no niby nawet ładne ale musiałam sobie 3warstwy nałożyć i więcej ich nie kupię o! A paznokcie mam wiosenne po ch*ju fest
![]() Lila a jak Ty się czujesz? jak Twój żołądek? Iza o mamo, ale się Wam narobiło. Zdrówka dla Was ![]() Arletko a ja bez ciąży od poniedziałku brałam się za mycie podłogi i w końcu dzisiaj pomyłam bo syf jak nie wiem Mili jak mi się marzy jeden dzień żeby spaaaaać Miałam biegać ale kolano nadal ciupie, dziad jeden Kostek do mnie "mamo jesteś wyjątkowa"
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Bylismy wszyscy u lekarza.Ja i tz mamy zapalenie krtani Domisiowi tez sie zaczyna infekcja gardła.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Iza o kurde, dobrze że poszliscie. Macie l4? Zdrówka 😗
Byśmy na dworze ale zimno jak cholera. U siostry wypiłam kawę i szybko do domku.
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
Tz ma l4 do wtorku.Ja nie bo lekarka powiedziała ze wystarczy jak wyleze przez weekend
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
oj IZA kurujcie się
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Iza to wracaj cie wszyscy do zdrowia ☺
Pocwiczylam, zrobiłam skalpel 2 i boczki ☺
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
Natulka
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Iza- zdrówka Mam nadzieję, że wykurujesz się przez weekend U nas ospa w przedszkolu, i już sama nie wiem, czy bym chciała aby młody przeszedł, czy żeby był zdrowy
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Zophiee ja to bym chyba chciała żeby teraz przeszedł niż jak będzie starszy. U nas w rodzinie była ospa ale mojego ominęło 😑
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Tuli no wszystkiego najlepszego, duzo szczęścia zdrowia , spełnienia wszystkich marzeń , najwspanialszych chwil spędzonych w gronie najbliższych
Yss super ze znalazłaś mieszkanko dla Was Gianna Kuźwa ale wiedzma się zachowała Kasiu zdrówka , nie dobrze ze miałaś udar . Mam nadzieje ze t wszystko minie Ruda zdrowia dla Kostka . O widzę ze juz śmigasz z hybrydami i dobrze ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- K***a nie dodało mi posta Iza zdrówka dla Was ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
Ja miała ja wieść rok temu do dzieci na ospę chorych i całe szczęście ze nie pojechalam bo bym nie mogła do mamy do szpitala chodzić
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2016-02-26 o 23:17 |
|
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu no trochę sobie tam smigam 😊
Obejrzałam film "Jeziorak " i z czystym sumieniem mogę Wam go polecić. Na prawdę dobry polski film. A teraz się żegnam i idę spać, dobranoc i dzień dobry ☺
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Wwpadlam się tylko przywitać bo mam dom ludzi. Wczoraj mama moje przyjachala z rodzinka wiec od rana u nas wrze znajomi dzis umówieni na 17. Takze no kolejny dzień wrażeń. Jeszcze raz dziekuje wam w imieniu Tulki za życzenia
|
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
U nas masakra.Nadal szpital tz zmierzły jak cholera działa mi na nerwy:-/
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Oststnio bije rekordy zasypiania. Wczoraj przed 20 o 2 sie obudzilam juz wyspana, u sasiadow na gorze impreza na calego dospalam do 5.40 i koniec. Omlet wsunelam i juz jeden pokoj ogarnelam z gruba. Teraz odpoczynek. Kupilam inke z orkiszem zobaczymy ile to warte Znajomi i moja sis na obiad wpadaja takze w garach troche postojemGinaka wesolo macie. Ja tez czasami lubie zanocowac u rodzicow. I na chama sie wtedy wieczorem rodzicom do wyrka laduje
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ☺ u nas nocka spoko.
Iza bądź dla niego wyrozumiała, w końcu chłopak tez jest chory 😉 Mysia ja pamiętam jak byłyśmy małe i rano w soboty i nieziele ogladalysmy bajki u rodziców w łóżku ☺
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Dziewczynki dzieki za dobre slowa Mam nadzieje ze wszystko sie ulozy Poki co biore zastrzyki ktore cholernie bola robia mi sie krwiaki po nich straszne Za tydzien mam rezonans i dalsze badania Ja tak na szybko mam dwie klientki i gosci dzis wiec zmykam do kuchni dopoki Ola spii
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu będzie dobrze ☺ mam taką nadzieję 😁 nie ma wyjścia. Musi być dobrze.
Ja właśnie 5km w słoneczku zaliczyłam 💜💜💜👍
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() lila Lena czasem tez sie tak drze jak np chce ciuciu, albo tel, albo wylacze jej komputer, no ale to kilka minut i przestaje, wec tej godziny ryu ci wspolczuje, moze nie reaguj, wyjdz z pokoju. Sam sie uspokoi. No widze bedziesz pracy szukala? iza zdrowka dla was, ale was wzielo biedaki! mysia i ja od tyg pije inke z orkiszem, mi smakuje najlepiej z mlekiem. kasiu biedactwo ty nasze, alez sie nacierpisz! I tak jestes dzielna! zophie no moja przeszla ospe akurat w ostre mrozy wiec dobrze bo i tak na dwor nie wychodzilysmy. Uwazam ze poki dzieco mlodsze tym lepiej to przejdzie. Sis corka 3 lata miala jak ja dopadla i nie dalo sie z dzieckiem wytrzymac, jeczala non stop, a Lenka jakos nie. Wiecie co? no koszmar, wczoraj wlaczam kompa a tam jakas aktualzacja windows 10, skad to sie wzielo i jak sie samo zainstalowalo to nie wiem, w kazdym razie przez to nie mialam w ogole internetu, jak mam 2 lacza tak dupa, zadno nie dzialalo, tz caly wieczor probowal to zrobic ale nie dal racy, wiec zadzwonilam do biura obslugi i chociaz jedna lacze mam, do drugiego w poniedzialek trzeba dzwonic zeby ktos przyjechal. Wczoraj jak wam pomarudzilam i jak stanelam na srodku salonu to zachcialo mi sie wyc, i wzielam sie za porzadki, ogarnelam wszystko! salon, kuchnie, lazienke, sypialnie, korytarz, az mi sie potem milo kawke pilo ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- A wieczorem golabki zrobilam i sie dzis gotuja.
|
#987 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
dziewczyny jak chcecie lżejszą ospę to zaszczepcie dzieciaki abedzie łagodniejsza. koleżanki córka przeszła ospę w wieku 10mcy i przeszła ją strasznie, ma blizny, wysypana była nawet na stopach. swedzialo tak, że 24h na dobę ryk... nie ma więc reguły. ja tam nie chce żeby Hania zachorowała i staram się ją uchronić.
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mnie coś dzisiaj brzuch dołem pobolewa jak na @. Może wcześniej przyjdzie wredota. Gianka dom pełen ludzi macie Tula to pewnie przeszczęśliwa, że babcia jest ![]() Kasia wszytko będzie dobrze dużo tych zastrzyków masz jeszcze mieć? Arletka musiałaś kliknąć na aktualizację windowsa, u mnie też się pojawiała ta informacja, ale ja nie chciałam na 10 przechodzić. Mój tż dzisiaj z dobrym sercem sam posprzątał dwa pokoje
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Migocia ja też nacisnelam ze nie chce 10tki ☺
Arletko ale miałaś powera 😀 My byliśmy na dworze, nieraz siedzimy w domu. Młodsza siostra ma przyjść. P zamówił domek drewniany dla Kostka na urodziny. 1600zl 😑 ale ma być zrzuta w rodzinie zamiast prsynoszenia prezentów. No i w czwartek P przyjeżdża i na tydzień zostaje. A w piątek mam imprezę babska. Urodziny koleżanki ☺
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dzisiaj miałam wychodne Wy same robicie,a ja muszę chodzićEwciu,ale fajnie,że P przyjeżdża na tydzień ![]() Iza zdrówka Gianka napisz jak się imprezki udały,czy Nata zadowolona z prezentów ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Mąż podał obiad,spadam
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.

nie pamiętam kiedy tyle spałam. Ogarnelam się i idę sprzątać żeby już było wsio jak tż wróci. I tak się nie wyrobię no ale :p

Oby ból @ juz nie męczył 

Mały tak daje popalić,że mam ochotę wyjść z siebie i stanąć obok
Przedsz kole u nas od 3lat,a żłobka nie ma.do Kr wozić to trochę daleko