![]() |
#961 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIX
Księżniczkowie, bo praca mi się zacina
![]() No, niestety Cytat:
Też lubię, jak wszyscy śpią - ale u mnie dziś tylko ja z Pepą pospałyśmy się ![]() A ja sama nie wiem... ale parę na pewno...pięć? To by była magiczna 12stka Ale przyszedł Dzing ![]() Cytat:
![]() |
#962 |
niecnotliwa dziewica
|
Dzing jest cudny!
![]() Mam jakieś 20ml i oszczędzam na specjalne okazje ![]() ![]()
#963 |
Niewyczymie.
|
No i skończyło mi się Eldorado, chłopcy wstali, zejszli na dół i zatruwajo mój spokój.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 | ||
Zakorzenienie
|
joł baru snad opanowanej syfozy czołowej
![]() Cytat:
![]() Kupiłam spodzień granatowy z tkaniny która mozna prać w 95 % Jakiś materiał co łatwo plamy schodzą , atesty ma , dobrą grubość i 19 zł kosztował ...Fartuch rozpinany pożyczyła mi koleżanka pielęgniarka.I rozpinany chyba lepiej w sztucznych materiałach źle się czuję a tak założę pod spód koszulkę bawełnianą i jak będzie można to fartuch rozepnę albo zdejmę ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
Ogłoszenie parafialne szukam Montale Dark Purple odlewkę min 2 ml
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2016-03-17 o 11:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
niecnotliwa dziewica
|
Niii, sama se krzywdę zrobiłam
![]() Praca biurowa jest niebezpieczna.... I owszem, usiłowałam to przedłużyć żelem, na szablonie, u tej tam na dole. Durny babsztyl zamiast mi powiedzieć wprost "proszę pani, są ułamane za krótko, nic się z tym nie da zrobić" to mi cipa uwaliła pół kilo plastiku, który z jednego palca odpadł po powrocie na górę (razem z resztkami płytki), z drugiego - tego samego dnia w drodze powrotnej do domu. Szukałam na paznokciowym jakiejś Czarnej listy, żeby babę obsmarować, ale nie znalazłam.
#966 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Bujam sobie w oparach Casbaha ramach globalnych testów i jest mi taaaak dooobrze
![]() ![]() ![]() A mocny, trwały i wydajny jak nie wiem co- 2 malutkie psiki i pole rażenia jak bomba atomowa ![]() Tż myślał ze mam na sobie Avignon, bo kadzidło głownie wyczuwa w Casbahu na mnie, ja w sumie tez. Ale nijak mi to nie przeszkadza - przeciwnie ![]()
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#968 |
niecnotliwa dziewica
|
No dobra, a ma kto konto na ☠☠☠aju?
Znalazłam seteczkę tego cymesu za 486zł po dzisiejszym kursie, z Ukrainy, ślą do Polszy. Taniej nie widzę ![]()
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam 10 teczkę ![]() ![]()
![]() |
#970 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Zazdrooo
![]() ![]() Ja poczekam aż na necie sie pokaże znowu ![]() Z tym ze setka to przy takiej wydajności o wiele za duzo bedzie, chyba zeby były jedynymi perfumami jakie sie posiada ![]()
#971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Ech, no tak, niby agresja - zły nawyk, zła reakcja, i jakiś znak pewnie, że można tłumaczyć, uczyć etc. Ale tak sobie pomyślałam, o nas, dorosłych, którzy to wiedzą, mają świadomość, a jednak w sytuacjach bezradności często zachowujemy się instynktownie, źle, agresywnie, rozładowujemy wkurfa na zewnątrz, nie myslimy, bo musimy to z siebie wyrzucić. Taka już chyba ta nasza natura, mimo, że wiemy, że to źle. No ale wiadomo, w dzieciach zależy nam pielęgnować jak najbardziej i jak najdłużej się da, te właściwe zachowania. ![]() 3. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() 2. Szczęściara, wiesz czego chcesz ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja też się boję, że sobie wykrakam, więc może lepiej będę radować się po cichu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Niewyczymie.
|
Ehh ja tak rzadko mam wolną chatę
![]() Kiedyś miałam całe środowe popołudnia... bez Chłopa, bez Irytka, normalnie haj lajf. Teraz teściowie biorą Irysia do siebie w soboty, a w soboty Chłop nie pracuje. ![]() Więc rzadko jestem sama. ![]() Ale na szczęście już wiosna, robi się cieplej, co oznacza że Chłop będzie sobie wybywał w soboty na rower. ![]() Może dzisiaj będzie trochę spokoju - w tej chwili chłopcy pojszli do parku, później odwiedzą teściów, a ja mam dzień domowy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
1. nie zamawiali, tylko salę, pewnie przyniosą własne placki
![]() ale jak zamówią 120 herbat to zacznę strzelać ![]() dziś się zamierzam odstresować murphy'sem z okazji sw Patryka ![]() a ja się zastanawiam na kogo te teczki masz ![]() teraz moda na teczki z szafy ![]() nie wiem, ja zwykle omijałam przy kwasach i retinoidach. czasem maźnęłam. ale jak migrowało do oka to bolało. Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-03-17 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Po spędzeniu połowy dnia ze mną pachnacą Casbahem, tz zaczał mi marudzic ze jade kosciółkiem i ze mu sie ten zapach nie podoba ani troche. Na moja sugestię, ze Avignon też kosciółek odparł ze niby tak ale duzo ladniej pachnie
![]() ![]()
![]() |
#976 | ||||||
Panaroja
|
Cytat:
2. ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() 3.dwa w jednym , zabytkowy dżender ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Niewyczymie.
|
Mam ból doopy.
Dzisiej się dowiedziałam, że taki chłopek roztropek którego kiedyś baaaardzo kochałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Acz pogrubione ![]() ![]() A jeśli o rytuałach mowa, to PITy zrobione ![]() ![]() Wiem, to będzie gópie pytanie, ale zadam, a co! Nie pierwsze i nie ostatnie. Jak mogłaby pachnieć Claire Underwood (czyli aktorka Robin Wright w The House of Cards). Podejrzewam, że to nie byłby taki totalnie "correct" zapach, nie do końca "dostojny" a jednak hmmmm minimalistyczny jak jej ubiór, dobrze skrojony, nie przegięty w żadną ze stron, nie świeżak, nie słodziak, nie ozonek, nie jakiś dostojny szypr, tylko nowoczesny, z pewnego rodzaju zaskakującym pazurem. ![]() Jakby ktoś miał jakieś skojarzenia, będę wdzięczna, tak w ramach "rozrywki" ![]() ![]() Myślałam też o Balenciagach, ale tam łatwo o pudrowość, pylistość, która jest miękka, no i hmmm mało nowoczesna dla mnie. Choć lubię i cenię ich zapachy. Tylko tu chodzi o efekt " o jaaaaaaaaaaaaaa to je to ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-03-17 o 18:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
grozi wypollizowaniem
|
byłam dzis w hm i wyszłam z syndromem -chce wszystko,a wiecie jak to dosyc niespotykane u mnie,
ale nowa kolekcja divided jest wstrzasająca ![]() ![]() redzia powinna sie obkupic, fajne materiałowe płaszczydło hesy-materiał cienki lejacy z kapturem, wogole duzo fajnego pod spod i na wierzch, red-kolejne info-na didzkim duzo taneigo róznego i w dodatku promocja 3 w cenie 2- obkupilam dida w sukienki na lato, w dodatku była jesczez wyprz ![]() ![]()
#980 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#981 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#982 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
#983 |
grozi wypollizowaniem
|
ja na zare jestem za mala, nic nie pasuje niezaleznie od rozmiaru
#984 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Z działu trf też?
#985 |
grozi wypollizowaniem
|
chcialam plaszcz wkleic ale sie nei da
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2016-03-17 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobry ![]() Mam nadzieję że jeszcze dospie bo jakaś nieprzytomna jestem, wczorajszy dzień mnie wykończył ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
Snad nauki dot wykonania czepca przeciwwszawiczego
![]() Po pierwsze primo nie widziałam żeby ktokolwiek na zwykłym oddziale mył ręce ponad łokcie, po drugie primo w takim razie po co rękawiczki skoro i tak mogę umyć ręce. O wiele lepiej pracowałoby mi się mając długi rękaw, czułabym się bezpieczniej po prostu , uważam że to niehigieniczne dotykać kogoś gołą skórą . Nie przepraszam nie kogoś tylko człowieka bardzo ciężko chorego który jest niestety źródłem bakterii . Na dodatek ja też jestem takim źródłem dla osoby chorej która może być bardziej podatna na moje bakterie...
![]() |
#988 |
Niewyczymie.
|
Bry znad bardzo zaśmietanowanej kawy
![]() Irytek powinien mi chyba dzisiaj spać do popołudnia, bo wczoraj za dnia nie spał wcale, później wojował do 12tej w nocy, a potem obudził się i ryczał. Ja już chciałam na pogotowie dzwonić, bo Iryś jest troszkę przeziębiony a ja się bałam, że skoro tak wrzeszczy to pewnie coś poważnego. ![]() ![]() ![]() Później sobie Irytek beknął, potem sobie pierdnął, i poszedł spać. A ja dzisiaj półżywa. |
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Co do dzieckich to nie wiedziałam o promocji ale wczoraj obkupiłam N w sukienki z H&M (przez net, promocji takiej nie było). Katalog też wywaliłam, same bohowate rzeczy zamieścili, nic dla mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.