|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Ja dostałam żyrandolem w głowę jak miałam ok 4 lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
Ahahaha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
O matulu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
Magda na zyrandol probowalas sie wdrapac?
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
Bo bawił się kuzyn piłka w salonie. No i podrzucal podrzucal i trafił w żyrandol.. A że stałam pod nim no to wiadomo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Wtajemniczenie
|
ha ha Magda:d niech nasze dzieci nie mają takich pomysłow
![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Rozeznanie
|
Magda to dopiero pecha trzeba mieć
![]() ![]() Kurcze jestem mega zła. Zamówiłam prezenty na dzień dziecka z myślą że dojdą na zaszłą sobotę. Sprzedawca wysłał w czwartek do paczkomatu. .. wiecie że nadal nie mam mimo że od piątku jest w Szczecinie paczka. Pisałam maila w sobotę to odpisali że oddział się zkontaktuje ze mną. . Dziś dzwoniłam to babka zdziwiona że jeszcze nie było kontaktu bo paczka jest za duża i nie mieści się do paczkomatu. .. i żeby się dogadać jakoś o odbiór... no super. .. Ciekawe czy się ze mną skontaktuja bo wizyty u chrzesniakow przesuneliśmy na ten weekend. .. najlepsze jest to że główny oddział inpostu jest dwie przecznice od paczkomatu i mojego miejsca zamieszkania. .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
U nas dzisiaj 3 kupy, jak za czasow noworodka, czyzby zeby??
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#972 |
Zakorzenienie
|
Magda oby bez NOPow teraz
![]() Ewula ja mam właśnie przejścia z inpostem. Paczka idzie 12 (!) dni. Co lepsze od dawna leży w sortowni w moim mieście już. Tz już trzy razy tam robił aferę. Masaż pro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Wtajemniczenie
|
Mnie siostra wyrzuciła z gondola na asfalt. I się nabija czasami ze mnie że teraz są skutki
![]() Czarna super że jesteś zadowolona i że troszkę odpoczelas ![]() Niezłe akcje z tymi paczkami macie. Firmy wiedzą że teraz taka konkurencja na rynku zamiast jakoś się starać to w nosie mają
Serduszko malutkie ![]() Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2016-06-08 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba idzie nam górna jedynka, mówię CHYBA żeby nie było, że zaraz zniknie ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- a to dzieci mogą robić mniej kup? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#975 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kciuki za zabek ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękujemy ![]()
![]() |
![]() |
#977 |
Raczkowanie
|
No naprawde teraz to chwila nieuwagi i dziecko moze spasc:/
Uaoo dobrze ze nic sie nie stalo. Co do kup, Olaf robi raz na 3-4 dni a wczoraj, jednego dnia zrobil 5! Nie wiem o co cho ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Malwi u mnie też był taki tydzień ze z 3 kupy dziennie byly i ząbków nadal niema:p Czarna zazdro relaksu. A ja dziś byłam w Starostwie załatwiać papiery na budowę magazynu bo kupiliśmy działkę kolo domu i będziemy stawiać swoje bo płacić komuś czynsz jest bez sensu. Podjeżdżam a tam 3 straże i chyba z 10 policji myślę co jest pytam kobiety ona mówi ze pewnie bomba żebym się nie zbliżała tylko uciekała. No ok widzę ze coś na rzeczy bo ludzi ewakuuja no ale co na darmo bym przyjechała idę wiec od tyłu budynku patrze ze tam pusto wiec idę do wejścia , główne drzwi rozsuniete ale tam policja się krzata w środku to ja myk do bocznego wejścia i smigiem na 2 piętro, wchodzę do pokoju a kobiety przerażone co ja tutaj robie,jak weszłam i w ogóle ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 | |
Wtajemniczenie
|
No z tymi kupami to u nas też dziwne rzeczy. Przez jakieś 2tyg robi co 3-4 dni ale ostatnie to były takie mega smierdzace że to masakra. I tak się zastanawialam czy na zapach ma wpływ to co ja zjem
![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
![]()
Serduszko malutkie ![]() Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2016-06-08 o 21:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Wtajemniczenie
|
jakby ktoś chciał to by im ładnie kolo tylkow zrobił:p
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
Kasia niezła akcja
![]() My walczymy z katarem, Konradek jest bardziej dzielny niż ja, przez większość dnia się zachowywał jakby wszystko było ok ![]() ![]() Od dziś przez chyba 4 dni w Reserved jest minus 40% na wszystko przy zapisaniu się do newslettera ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
Kasia
![]() Co do upadkow to teraz bardzo latwo o nie bo dzieci mobilne sie robia. Ja sie wkurzam okropnie na tz bo on nie rozumie ze teraz juz nawet na SEKUNDE nie zostawiam Witka samego na przewijaku. Nawet jak sie pod spod schylam to trzymam na nim reke. A tz luzik, np odwraca sie do komody zeby gacie wybrac ![]() Owszem, moze sie nic nie stac i najczesciej tak jest ale jak sie stanie?! Poza tym z kanapy jeszcze nie jest tak wysoko no ale z przewijaka?! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego u nas przewijak dawno poszedl w odstawke 😊 Uaoo, moj tez zaliczyl lądowanie z sofy 😉 tyle ze na panele... Najwyzej bedzie 4 ze szkoly przynosil :P Kasia, niezla jestes ![]() Franek dzis zakonczyl dzien o 21! 😲 az sie boje pobudki.... Oby to byla chociaz 8 ![]() Dobranoc, spokjonej nocy wszystkim zycze 😊 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Zakorzenienie
|
Kasia haha agentka
![]() Casa i jak tam? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
Casaa,ale wiesz, to w sumie nie dotyczy tylko przewijaka, bo jednak z lozka czy kanapy tez wolę żeby nie spadł, bo nie mamy dywanów no i mogloby byc srednio..
Przewijak to nasze must have, moje plecy by umarly. To chodzi o sam fakt, ze zostawia go np. na kanapie i idzie na matę po zabawkę (mlody juz nie w zasiegu jego reki), no bo 'przeciez tu jestem'... Dzi i jutro tz ma wolne, bo ja mam badania w szpitalu i wizytę i nie moge wziac mlodego ze soba. Dzisiaj mamy tez neurologa,zobaczymy co tam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
Malwi dzieki za info o dadach. A to jest jakas różnica te premium?
My juz lecimy po czwórki ![]() Uaoo to sie strachu najadlas! A w tego zęba to nie stukaj łyżeczka bo zaś zniknie ![]() Ewula to niezbyt odpowiedzialne podejście w tyn inposcie .. obyscie dostali paczke przed likendem! Mam nadzieje ze u nas bez takich akcji bo chusta ma byc do odbioru ![]() Malwi moze zęby? Aczkolwiek u nas tez od jakiegoś czasu nawet i po dwie kupy codziennie a zab jeszcze nie przebity Czarna zazdroszczę masazu! Ewusia zdrówka dla Konradka! Dzis juz lepiej? Dotka powodzenia u neurologa i na badaniach! My dzis tańczymy ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#988 |
Wtajemniczenie
|
Powodzenia na badaniach Dotka i na tańcach mojakaren.
U nas tez przewijak musi być. z tym spadniem to u mnie lepiej nie bo WSZĘDZIE płytki... Ewula dzięki za info mój budżet znów się znacząco nadszarpnal ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() u nas noc standard ksiaze pan zasnal o 21 po wielkich bojach i pobudki z płaczem 22/ 22,45 / 24/ 2/ 4 i od 6:20 balujemy ciagnie mnie dziad za kudly zebym oczy otworzyla i sie cieszy ![]() rany jak mi ciezko Kasia agent nr 1 ' ![]() kciuki za walke Konradka z katarem i za dzielna mame ![]() magda super waga ![]() Mojakaren baw sie dobrze Ewula no bo szczecin to osobna historia ja czekalam na swiece i poczta mi ja odeslala ponoc 4 aviza byly taaa jasne a kurierzy czesto nie zjeżdżają od razu bo jak jedna paczka na prawy brzeg to szkoda leciec ![]() Edytowane przez russiandoll Czas edycji: 2016-06-09 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
Casaa, może Franek podobnie jak Kornelka będzie coraz wcześniej szedł spać? Bo oni oboje byli z tych nocnych marków. Teraz Kornela zasypia ok 20:30-21 no ale budzi się odpowiednio wcześniej, na szczęście ok 7-8 a nie o 5 czy 6 także dla mnie to jest w miarę ok.
Dotka, powodzenia na badaniach!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.