|
|
#961 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa?
Cytat:
|
|
|
|
|
#962 |
|
Raczkowanie
|
froggie--> zycze szczescia w nowym zwiazku
![]() biri--->dziekuje za slowa otuchy, masz bardzo dobre serduszko ![]() oreganka ---> rozumiem Cie <przytul> Siedze i mysle...Tyle zeczy chcialabym napisac, podzielic sie tym z kims, ale nie mam sily...Rozmawiam z roznymi ludzmi, co sadza o mojej sytuacji, kazdy radzi mi co innego...Dochodze do wniosku, ze sie pogubilam, ale wiem, ze kazdy czlowiek i kazdy zwiazek jest inny, wiec siedze i mysle, jak ratowac moj, czy w ogole ratowac...Zawsze sobie odpuszczalam rezygnowalam, jak zaczynalam ten zwiazek, to sobie powiedzialam, o niego bede walczyla, bo warto, raz w zyciu sie nie poddam!!No i co???Poddaje sie... |
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w końcu rozstał się ze swoją byłą już jakiś czas temu I w całej tej popapranej sytuacji jakoś w końcu się udało ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny kochane skoro mi się udało wam też się uda!! Wierzę w to bardzo mocno i życzę z całego serducha
|
|
#966 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,czy ktosa z Was moglaby mi jeszcze raz przeslac ksiazke?? bo nie chce mi sie otwierac
![]() inna-uschi@o2.pl |
|
|
|
#967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#969 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki
I dobranoc
|
|
|
|
#970 |
|
BAN stały
|
Froggie no to super
|
|
|
|
#971 |
|
KWC
|
Froggie, gratuluję i życzę zakochania po same uszki
A innym nieszczęsliwym wizażankom życzę cierpliwości, bo każdy ból kiedyś jednak mija i tylko trzeba wytrzymać -> hehe, taka mądra jestem a sama jeszcze trochę świruję, chociaż już prawie rok minął..
|
|
|
|
#972 |
|
Wtajemniczenie
|
Co to za ksiazka ktora sobie wysylalyscie(jesli mozna oczywiscie spytac)??
Ps.Uwazacie ze nie mowienie wszystkiego to klamstwo??Moj byly uwaza ze nie. Ja jednak mam odmienne zdanie Sił by przetrwac trudne chwile ciezko nabrac. W moim przypadku jest tak, ze sprawianie przykrosci sobie nawzajem wzmocnilo mnie. Najgorsze sa jednak chwile gdy dowiaduje sie ze rozmawial z byla dziewczyna lub ze sie umawial(choc nie poszedl na zadne ze spotkan-odwolal). A tyle przysiagal... niektorym nie warto wierzyc.
|
#973 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
John Gray "Marsjanie i Wenusjanki rozpoczynają życie od nowa Praktyczny przewodnik dla tych, którzy chcą ponownie znaleźć miłość po zerwaniu z partnerem, po rozwodzie lub śmierci ukochanej osoby" P.S. Czy nie mówienie wszystkiego to kłamstwo, hmm.. To raczej zatajanie prawdy, ktora w wielu (jesli nie wszystkich) przypadkach jest istotniejsza... Jesli on ma pretensje ze nie mowiłas mu całej prawdy o czymś co dotyczyło Was, to musze niestety sie z nim troche zgodzić... Jesli to byl temat ktory jego nie odtyczyl i nie mial znaczenia to nie ma o czym mówic...Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#974 |
|
Wtajemniczenie
|
cytrynowo_piaskowa on zatail przede mna ze sie umawial. Ja nie zatailam nic. A dowiedzialam sie o jego klamstwie przez przypadek od wspolnej kolezanki. Ja sie go pytalam czy rozmawial z kims. Mowil ze nie, a okazalo sie ze flirtowal i mial sie spotkac z byla i z kolezanka isc do kina.
Wyslalabys mi ta ksiazke??
|
#975 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Strasznie to przykre uczucie. Jesli wiesz na 100% że Twoja wersja jest true, to daj mu porządna nauczke.... Podaj mejla wyśle ci ksiazke. |
|
|
|
|
#976 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj dam nauczke... zebys wiedziala ze dam. Rozumiem ze sie rozstalismy, ale chcial wrocic. A gadal z ex. Bardzo chamsko postapil. Mowil mi ze cos w sobie zmieni. Fakt zmienil,zaczal sie umawiac od razu. A teraz znow slysze jak on to mnie kocha. Gdyby jeszcze sie z nia spotkal....chyba bym mu krzywde zrobila.
kakarzyna176@wp.pl
|
#977 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm ja chyba mojemu ex nie dawałam porządnych nauczek bo ciągle jakies numery wykrecał...W ostatnim czasie moze juz nie ale jeszcze rok temu... Kazde kolejne jego wyskoki już nawet mnie nie dziwiły, człowiek do wszystkiego potrafi sie przyzwyczaic...
![]() Trzymaj się cieplutko Nie daj sie, w końcu niech oni też troche pocierpią...Juz wysyłam ksiazke. |
|
|
|
#978 |
|
Wtajemniczenie
|
On mi ciagle takich numerow nie robil, ale co jakis czas mnie oklamywal. Zreszta nigdy sie do bledu nie przyznaje. Zawsze to ja jestem ta zla. W ciagu 2 lat przyznal sie moze 3 razy. Wiem jednak ze to on do niej zagadal. Ostatnio chyba jakos przed swietami moze wczesniej z nia rozmawial. To jest bardzo przykre
A co do tej kolezanki. Mowil ze to dawna znajoma. Wlasnie widze Wyciagala go do kina. Zastanawiam sie co ze zrobilam Wiem ze rozmawialam na mircu ze znajomymi i dawalam mu nauczke by inaczej sie zachowywal. Ja tylko gadalam... a on juz sie chcial spotkac z inna. Czy wszyscy faceci tak sie pocieszaja?? Bo jesli tak to zostane lesbijka
|
#979 |
|
Wtajemniczenie
|
Klariska, ksiązka poszla...
Wiesz, jak ja pierwszy raz dowiedziałam sie że on u niej był, wpadłam w czarna rozpacz...Ryczałam cała noc, bylam totalnie załamana... Ale on jakos przekonał mnie, że ją lubi, że to tylko kolezanka (trudno bylo bo to jego pierwsza, w sumie niespelniona miłość...)... Z czasem, długim, doszło do mnie że on ma prawo spotkać się z nia czasem tak pogadać, poza tym ja też lubie mojego ex faceta, hmm jest moim najlepszym przyjacielem...Tylko to naprawde wymaga czasu,przestawiania się na inny tryb myslenia... Wiem, że niektre kobiety myśla inaczej, że "po co mu koleżanki jeśli ma mnie"...Ja nie jestem zwolenniczką zamykania partera w klatce, choćby miała być złota...Chociaż czasem mam wątpliwości, wiem że siła i zakazami go przy sobie nie zatrzymam, pewne rzeczy chce zaakceptować i tego samego oczekuje do niego... Jeśli on te swoje umawianki, traktuje poważnie, no zwyczajnie na nich randkuje to tępić ostro
|
|
|
|
#980 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie chce zamykac go w klatce. Ja tylko nie chce by rozmawial z ex i mnie obgadywal
Nie obchodza mnie inne kolezanki. Wkurza mnie tylko ona. Nie przegladam mu archiwum gg czy innych rzeczy. Choc powinnam od czasu do czasu, bo raz gdy sie poklocilismy powiedzial ze chcial komus sie wyzalic(na poczcie znalazlam ok 6 fotek dziewczyn). On mi za to na nic nie pozwalal, choc teraz robie co zechce. Nie rozumiem tego.Ja nie moglam z nikim rozmawiac, miec czas tylko dla niego, wkurzal sie gdy mi nauczycielka przesunela korki o godzine, bo wtedy mielismy sie spotakc(oczywiscie mi sie oberwalo ze ona chciala odpoczac). Jemu niczego nie zakazywalam. No chyba ze spotkan z kolezankami. Za to on sie wkurzal ze z kolega na przystanku stalam bo wracalam do domu ze szkoly Nie rozumiem go. A moze wogole mezczyzn nie rozumiem... Ps.Ksiazke dostalam. Dzieki wielkie
|
#981 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na adres izabela1739@tlen.pl |
|
|
|
|
#982 |
|
Wtajemniczenie
|
Zobacz czy dostalas, bo wyslalam Ci
|
#983 |
|
Zadomowienie
|
Narazie nie ma ,,ale czasami poczta idzie długo do wieczora poczekam ,,a jak nie bedzie to poprosze jeszcze raz.Pozdrawiam serdecznie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#984 |
|
Raczkowanie
|
Ja też jestem tuż po rozstaniu...i też może przyda mi się ta książeczka, wyśle mi ją któraś z was?
Proszę.. ![]() taela@vp.pl
|
|
#985 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak więc: jesli ustalone jest ze odcinacie sie od swoich ex bo kazde z Was sobie tego zyczy-masz prawo miec do niego pretensje... Nie wiem, ja traktuje to troche inaczej...Mnie tez totalnie wqrzała ex TŻ i był czas że wściekałam się jeśli tylko na nią spojrzał. Z czasem wyluzowałam, doszło do mnei że jesli on ciągle jest ze mną to naprawde nie zagraża mi jesli on czasem z nią pogada... Tym bardziej ze ja z moich ex TŻ czesto spotykamy się, tak pogadac, napić piwa czy kawy i jakos jest
|
|
|
|
|
#986 |
|
Raczkowanie
|
Znalazłam cos dzisiajc co moze was zaciekawi http://www.kafeteria.pl/przykawie/obiekt.php?id_t=392
|
|
|
|
#987 |
|
Raczkowanie
|
Czy ja tez mogłabym poprosić o tą książkę? Mam nadzieję, że chociaż troche mi pomoże
![]() emila.213@gmail.com
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za Ciebie i życzę Ci duuuuuuuuuużo miłości
|
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Cio u mnie? Ja bujam w obłokach i racjonalne myślenie to ostatnia rzecz do której jestem teraz zdolna
Jest fajniutko i po wczorajszo-dzisiejszych wydarzeniach to już wogóle uśmiech nie będzie schodził mi z twarzy ![]() Ale opisywać nie będę co się wydarzyło, bo to tajemnica A ja 3mam kciuki za Was ![]()
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

No i gratuluje
flejksy

Nie rozumiem go. A moze wogole mezczyzn nie rozumiem...