![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: M jak Miłość:)
A teraz cos innegO
![]() ![]() Czy "Taniec z gwiazdami" stanie się kością niezgody między najpopularniejszymi serialowymi bliźniakami Rafałem i Marcinem Mroczkami? Plotkuje się, że obaj panowie otrzymali propozycje występu w "Tańcu z gwiazdami", ale tylko Rafał podjął wyzwanie. Marcin podobno zrezygnował ze względu na swoją dziewczynę, modelkę Agnieszkę Popielewicz, która jest o niego chorobliwie zazdrosna. - Chłopcy sami ustalili, który z nich wystąpi. Ja nie miałam z tym nic wspólnego - przekonuje Agnieszka. - Jestem zazdrosna, to fakt, ale nie jestem zaborcza. Nie trzymam Marcina na uwięzi. Jeśli tylko by chciał, mógłby zatańczyć w tym programie. Brat wytyka mu błędy po każdym programie Rafał stanowczo zaprzecza, jakoby Marcin był zazdrosny o jego sukces w "Tańcu z gwiazdami". - Brat trzyma za mnie kciuki. Co więcej, ogląda każdy program na żywo. A gdy po występie wracamy do domu, jest moim najsurowszym jurorem. Mówi, co zrobiłem dobrze, i bez skrupułów wytyka błędy - śmieje się Rafał. - Doskonale znam Marcina. Nigdy niczego mi nie zazdrościł, a już na pewnością nie zazdrości mi partnerki. Przecież on ma swoją ukochaną Agnieszkę - ucina rozmowę na ten temat. Bliźniacy będą walczyć na parkiecie o głosy publiczności A jednak Marcin chyba bratu pozazdrościł. Jak się bowiem nieoficjalnie dowiedzieliśmy, Piotr Zduński z serialu "M jak miłość" od kilku tygodni przygotowuje się do występu w nowym tanecznym show przygotowywanym przez stację Polsat. I jak tu nie wierzyć w braterską zazdrość? Pokazali, na co ich stać W ostatnią niedzielę Aneta Piotrowska (20 l.) i Rafał Mroczek (24 l.) pokazali, na co ich stać. Za brawurowego quickstepa zgarnęli 33 punkty i w tej chwili zajmują pierwsze miejsce w "Tańcu z gwiazdami". |
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
łoooj Marte mieli jakiś czas temu zastrzelić (znana też była wersja, że umrze podczas porodu
![]() ![]() ![]()
#964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no co wy dziefffczyny??? To na pewno Piotrusia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
no cośty
![]() ![]() ![]()
#966 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#967 |
Zakorzenienie
|
A z tym, że Kamil będzie dziś ostatni raz w odcinku to też nie prawda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
A tutaj twórcy serialu dementują plotki o wynajmowaniu mieszkania od mafii
![]() http://film.wp.pl/p/id,67157,wiadomo...BdfBSxC270U0QZ |
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do czołówki to też nie wiem o co wam chodzi - dzis specjalnie się przyglądałam, nie wycięto ani Krzysztofa, ani Marty, czołówka leci nadal ta stara, mimo, że niedawno pokazywali w kulisach, że mają zamiar ją zmienic.
![]() |
#970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Uskow dzięki ![]() ![]()
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
ta Małgośka to jest na maksa wkurzajaca... rany jak ona dzisiaj z ta Marta rozmawiałą to myślałam, że mnie cos ciśnie. Co za smarkula... i jeszcze ten liscik na końcu. GRRR!
A mi tam nie zależy na obecności Kamila, jakiś taki dziwny on jest, chociaż jest jednym z lepszych aktorów w tym serialu.
#972 |
Zakorzenienie
|
Malgoska tez mi dziala na nerwy podobnie jak Madzia, ale najbardziej wkurzajace jest chyba to ze w zapowiedzi widzialam ze Teodor i Janinka rozejda sie chyba po raz 40-sty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() PS. .. ale dzisiaj przynajmniej Madzia miała ślicznom copke na główce ![]() ![]()
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do Madzi, to tym razem zaprezentowała się w czapce piekarza... dla niewtajemniczonych, poprzednia wersja madzinej czapuśki to była czapka kucharska rodem z PRL-owskiego baru mlecznego ![]() ![]() ![]() Ps. Jezeli juz jesteśmy przy temacie czapek, to co myślicie Dziewczynki na temat czerwonego zestawu zimowego Grzegorza (czyli czapka niemowlaka ze sznureczkami + długaśny szaliczek) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Zadomowienie
|
niech mi ktos powie bo nie oglądałam poczatku o co chodziło z tymi narkotykami? Czyje one były?
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jakos chyba ten atek narkotykowy sie rozszedł po kościach bo widziałam dalsza częsc serialu i nic o tym nie było a jak widac Kamil zajety był tą straszną Karoliną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
Oj dobrze Kamilkowi, jeszcze Piotruś mu nagadał
![]() ![]() A madzia znowu biegała w kucharskiej czapie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
Ja już sobie wyobrażam taką scenę:
Rozmowa między Magdą i Kingą. - Madzia, wiesz, nie obraź się, ale byłam na Wizażu i tam dziewczyny mówią, że twoja czapka jest... no... jak z PRL-owskiego baru mlecznego... - ![]() - No wiesz... Wizażanki znają się na modzie... - ![]() - Wiesz co?! W nosie mam taką przyjaźń! Od dzisiaj przyjaźnię się z Wizażankami! Kinga wychodzi, a Madzia w kucharskiej czapie zaczyna przyrządzać tajemną, trującą miksturę - w celu zemsty na Wizażankach: ![]() ![]()
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#982 |
Zakorzenienie
|
hahaha dobre
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Raczkowanie
|
hi hi hi, ale się uśmiałam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
buhahahahaha ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zadomowienie
|
Abstrahujac od tematu kucharskiej czapki, chetnie bym zobaczyla Miss Elegancji i Klasy Kozuchowska jako woźna
![]()
#988 |
Zakorzenienie
|
Matko ta Madzia mnie wkurza na maxa ostatnio naprawdę się zachowuję jakby miala coś z głową Kamil ma rację - powinna się leczyć :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
Ten serial to juz farsa
![]() goska-pożycza kase i jedzie na wycieczke w koncu zarabia ,mieszka za darmo i jeszcze jej w tyłku żle marta-sedzina i nie ma kasy? w sadzie z 5 tys wyciaga ,mąz zarobiony tez był wiec co przejedli cala kase ,oszczednosci? no i jeszcze becikowe dostali przeciez ![]() madzia -ojoj jaka kiepska atorka z niej wczoraj wyszla ,ten płacz jejku masakra brrr hanka miala nadzieje ze dostanie prace w swietlicy z maturą ,haha w jakim oni swiecie zyja ?w niczym sie nie orientuja,rozumiem mieszkaja na wsi ale przeciez internet istatniej,gazety,tv ![]() wielce prowadzila fundacje , ohh narobila sie jak wół, 12 godzin harówki:-/ zapomniala ze ma wlasne dziecko synka, czemu on nie chodzi do przedszkola? babcia obrabia caly dom a oni wiecznie poza domem , marek i jego fryzurka w serduszko co za badziew, wiecznie narzeka po jasna cholere prowadzi ten pub . pub- juz widze jak na wsi zabitej dechami z 1 sklepem ludzie siedza w pubie i pija piwo i jedza specjały egona, raczej nie obraz polskiej wsi -stoja pod sklepem z tanim winem sprawa z małżeństwem madzi-mlodzi wyksztalceni a nie wiedzieli ze malzenstwo musi trwac 2 lata ??paranoja. wiecznie nie zadowolony norbert ,stwierdzajacy ,że decyzja o dziecku ha ha jaka decyzja w koncu wpadli ![]() no i wraca mimoza tereska i agnisia -co to za skrót ??:-/ ashh od razu mi lżej na duszy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Nutka nie gryzie!
|
Paula
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.